Memória
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezek a hynixek kenterbe verik a márkás modulokat is, és olcsóbbak sokkal.
Akkor ugye nem tettem rosszul hogy D43-at vettem?
Inkompatibilitás -> Bármelyik memóriára igaz. Ugyanigy volt a corsairbõl is ami nem megy nforce2-vel. Meg kell nézni az alaplapok gyártóinak oldalán, fel van sorolva mivel megy az adott lap. Samsungok ugyanugy ott vannak, mint a kingston stb.
Magas hibaszázalék -> Ez max úgy lenne igaz, hogy egyes gyártóknál MAGASABB hibaszázalék, mint a 2-3x annyiba kerülõ moduloknál... De gondolkodjunk csak. A samsung a világ legnagyobb gyártója. A (hasraütés) 7000ft-os 256os moduljaiból megvesznek hetente 10 milliót, míg a kingston, corsair stb 20ezer forintos 256os moduljaiból 3 ezret. Melyikbõl talának vajon több hibásat? <#rolleyes>#rolleyes> %-os arányban tehát vélhetõen 0 minõségi különbség van közöttük.
Megbízhatatlan garancia -> bullshit.
Gyenge, lassú idõzítések -> Valamit valamiért. 20-30%-kal rosszabb idõzítések, de cserébe 1/3 1/2 áron megkapod. De van ellenpélda is, ott a Hynix D43 pl...
A valós sebességadatoknál magasabb értékû cimkézés -> Na ez megint egy lol. Ezzel max magukat minõsítik. A chipeken szereplõ szám alapján egybõl azonosítani lehet google által a teljesítményt, ha ezt nem teszi meg a bolt, és kirakja rossz cimkével -> az õ baja. De ha nem megy, úgyis vissza kell vegye garba.
Dual-Channel üzemmód használhatatlansága -> bullshit.
Eleve hibás szegmensek, amiket egy hibajavító chip elkülönít, azaz nem enged rá írni -> bullshit. Hibajavító chip elkülönít, mi? Talán el kellene magyarázni a nagy szakértõjüknek, hogy mire is való az ECC...
Szal ahogy mondtad, nem viszik a drága moduljaikat... ami természetes. Az irományukban ha 30% (fél)igazság van. Nem kell bedõlni neki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintetek igaz ez a cikk vagy a Mistral csak el akarja adni a felhalmozódott memóriáit:
http://www.mistral.hu/hirek.php?id_news=40
Próbáltam már a 4 memória slotban mindenféle variációban berakni õket, de ahogy elõre sejtettem, ez így nem oldotta meg a problémát.
Van erre megoldás? (egy új "memóriapár" vásárlásán kívül...)
(gépkonfig: MSI 865PE, P4 2.8, FSB: 800MHz)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Cimem: [email protected]
Kossz!
A teszt pláne az új asszem 20 perc de az 5-6-8 as teszt a lényeg
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
viszont a floopy -s és CD -s közt mi a különbség ?
illetve meddig tart egy ilyen test ?
Idezet:
A 80 nanométeres gyártási eljárással készülõ IC-k tömegtermelésének kezdete a tervek szerint legkorábban 2006-ra várható, és az elõzetes felmérések szerint 2009-re már a piac 65 százalékát az új szabványnak megfelelõ memóriák fogják uralni.
Teljes cikk:
Kész az elsõ DDR3 SDRAM-prototípus
Ui ez meg kicsit odebb van.
temetni kell a DDR-t<#nyes>#nyes>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"mert a gyártók elhatározták hogy szabványt váltanak, tetszik nem tetszik õk lesz@rják"
- Talan az Intel es meg ki ?????
Lasd AMD weboldal 2005/2006 tervek
CSAK 2006-tol fogja bevezetni a DDR2-t,
Mert jelenleg nincs ra szukseg !!!!
A DDR1 is hozza azt a teljesitmenyt amit kell!!!
Ennyi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
OCZ Pushes DDR SDRAM to 772MHz !!!! - Ez mar igen
Nem kell meg a DDR-t temetni
DDR2 meg ezek utan minek ???????????
Hir
x-bit labs.com
Corsair or A-data a legjobb! olyat vegyél!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Bár még mindig nem értem teljesen, mert elolvastam, és ott azt írja, hogy cl2 fasza de árban ez igencsak megmutatkozik: a listákon viszont ez a legolcsóbb!!!
De mindenképen ezt veszem mert nem adok ki 37k 512 ddr ért, jó persze az 466Mhz-es.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Valaki tudja hogy a Kingston ramoknál mi is jelenz pontosan a CL2, CL2.5 vagy CL3?
Altalaban eleg minimalis a plussz ami osszejon.. Amugy en megprobalnam atragasztani a matricat mashova, ahol nincs ic
meg gondolom valami hõvezetõ paszta itt is kellene, hogy legyen... szóval a hogyanja érdekelne úgy, hogy garancia megmaradjon
kék szinü,hütöbordás,5 év garancia
200 Mhz-es Fsb-vel 2,5-3-3-6-os az idözítése..
166-al 2-3-3-5..
nem tudom mennyire huzhato maximálisan,de én huztam rajt(igaz nem 400-on futtatom hanem 333-al hogy szinkronnal legyen procival).
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
különben Én is olyan memcsit akarok!
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- hol vetted?
- mennyiért?
- garancia?
- tuningolhatóság?
kékszinû?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Tuningolásra most sem gondolok, szerintem késõbb sem.
Jelenlegi gépemet sem tuningolom, igaz nem is teljesen tuningbarát a kicsike (Palomino 1700+, ATI R9500 Pro).
Az új gépbe - lehet - hogy egy X800XL lesz vásárolva.
Memóriákra visszatérve: tehát még nem érdemes DDR2-ben gondolkodnom?
Corsair TwinX1024-3200XL
400 Mhz (2x 512M😎, ledes
2-2-2-5, 2.75 Volt
Az ára valóban borsos (a legolcsóbb helyen is): 56500 Ft / 70625 Ft
Még csak elméleti síkon szeretnék egy vadi új gépet összeállítani, a pénzt már kapargatom hozzá.
De!
Az új gépbe új memória is dukál, 1024 MB DDR 1 szigrúan.
A kérdés, hogy melyik márka?
Corsair? Geil? Kingmax? Kingston? Samsung?
Abszolút leragadtam a 266MHz-eseknél, lövésem sincs a Latency-hez (késleltetés), így azt sem tudom, melyik a jobb:
3-4-4-8, 2.75 Volt
2-2-2-5, 2.75 Volt
2-3-2-6, 2.75 Volt
Pénz maximum 80 ezer van rá. Segítsetek kérlek!
Mirõl beszélsz apuci hól jön be a képbe ?
Saját keresetembõl veszem meg a dolgokat.
Látszik hogy van valammi beütésed.
Haveromnál 2200Mhzen is megy (200x11).
De én nem fogom széthajtani feleslegesen. Egyelõre semmihez nem kell ennél feljebb venni.
Amikor vettem ment 2200on is, csak a tápom nem birta (300as enermax).
Azóta van új 360as chieftec, de még nem próbáltam feljebb venni. Mert nem kell gyorsabb😊