4322
mit ajánlotok?
-
janihunk #4042 Sziasztok jelenleg van 2GB ramom. Az egyik Kingmax a másikat az everest Nanya ként azonosítja de azon is kingmax papír van. 800MHz-s ek CL5 időzítéssel. Szeretnék venni még 1GB ot de csak Samung van vagy Nanya és mind2 CL6 800MHz os. Melyiket ajánlanátok? Fontos lenne a válasz. -
Puhos #4041 http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-ma770-ud3_v.2.0.pdf -
Puhos #4040 Megnézed az alaplap gyártójának a honlapján!
-
KAKOLUKIA #4039 vagyis
Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 -
KAKOLUKIA #4038 DualCore AMD Athlon 7750, 2700 MHz (13.5 x 200) -
Noodlee #4037 Hali!
Milyen alaplapod van, a legfőbb kérdés ez.
Mennyi ramra lenne szükséged,mire kell a gép, és mennyit szánsz rá. -
KAKOLUKIA #4036 Sziasztok!
Milyen RAM-ot vagyek?
Ezen a linken nézelődtem:
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/memoria_ram/
(csak 4GB-os Kingstone a jó)
Itt a 400MHz sokkal drágább, mint a 800MHz. Miért? Minél kevesebb a száma, annál jobb?
+Típusát tekintve melyik a legjobb (DDR,DDR2,DDR3 vagy SDRAM)?
Egyébként azért kell RAM, mert VirtualBox-ban szeretnék egy új, Windows 7-s virtuális gépet (most XP-m van). Van esetleg valakinek tapasztalata ebben, az XP-t lecserélni nem szeretném, de jó lenne egy Win7 is. -
#4035 nincs mit -
mezarius #4034 Hát akkor majd fölteszem a win 7 64 bitet.
Amúgy nagyon szépen köszi az infókat, sokat segítettél. -
#4033 konkrétan h a cod 2 működik e azt nemtudom, am erre igazán nem lehet válaszolni, van ami simán működik és ezer éves (pl re-volt-al toltuk múltkor haverral) van ami meg nem működik :) de sztem nagyon kevés játék az ami nem indúl el rajta rendesen -
mezarius #4032 És a 64 bites win 7 alatt működnek a régebbi játékok?
Persze leginkább az új játékokkal szeretnék játszani pl COD 4 5 6 7, metro 2033 stb de néha szertnék egy picit COD 2 multizni meg ilyenek. -
#4031 létezik :) az fel tudja de kevés hozzá a driver, és rengeteg kompatibilitási probléma van vele, legalábbis azt mondják :) én mindenképpen inkább win7et pakolnék a gépre, újabb/gyorsabb/jobb... -
mezarius #4030 Egyáltalán létezik XP-ből 64 bites?
Jó tudni. És az miért nem éri meg? Pedig nekem az XP sokkal szimpatikusabb mint a win7. Vista-ról ne is beszéljünk. Az nem minősül oprendszernek :)
És akkor a 64 bites XP fel tudja használni mind a 4-et? -
#4029 kezelni kezel, de nem fog látni belőle csak 3-3.5Gb-ot :) 64bites oprendszer célszerű mindenképpen, de abból xp nem ajánlatos, inkább win7 -
mezarius #4028 Sziasztok.
A windows XP SP3 32 bit kezel 2x2 Gb kingston HyperX blue kit2 memóriát? -
#4027 Sziasztok.
Egy Compaq Presario 1700-as típusú laptop kezeli a 133mhz-s SDRAM-ot? -
Inquisitor #4026 G.Skill sem rossz szerintem. Én abból vettem ECO-t (1.35V), mert ki tudja hátha átnyergelek egyszer i7-re AMD-ről :)
A Kingston HyperX szerintem is jóféle, eredetileg azt néztem én is.
Viszont fenntartom, hogy ex-melóhelyemen elég sokat szívtunk Geil memóriákkal ... elég sok lapban voltak vele X-aktás esetek. -
DIESEL DOG #4025
Jómagam is Hyper-X modulokat használok, csak jót tudok mondani róla... :) -
santibi #4024 Kingston hyper-xre esett a választás. Pénteken megyek érte. -
#4023 Geil ramokat ajánlom nekem az vált be, ez mellet még a Kingston az ami jó, a többit nem ismerem -
blc #4022 Üdv Mindemkinek!
Keresgéltem a témák között de nem igazán tudom hova tegyem fel a kérdésemet, így itt próbálom meg. Már nagyon régen (kb fél éve)minden gép indításnál felugrik az Avast reklámja, hogy vegyem meg, meg stb...Nem kell a netre mennem tehát a gépen van valahol.Most már nagyon bosszant szeretném eltávolítani de ehhez én kevés vagyok.Kérem akinek van használható ötlete az eltávolításra de nem rondít a gépembe az segítsen.
(Megpróbálom a képet bemutatni) Köszi előre is. Üdv -
DIESEL DOG #4021 Ha valami jobbféle RAM-ot szeretnél akkor vegyél Kingston Hyper-X modulokat. Vagy OCZ, Geil, Corsair... én ezek közül válogatnék. -
santibi #4020 üdv. Kingmax DDR2 ramom van 800 Mhz-es. Hallottam pár infót, h a Kingmax nem igazán jó választás. DDR3 akarok venni. Csak ne Kingmaxot..? -
#4019 nincs vele gond tudtommal, azt vedd amelyikre több a gari -
vicktory #4018 Értem,játékra kellene amúgy akkor lehet 1333-as lessz.És az A-data memóriákról mi a véleményed mert nézegettem azokat is,eddigi setgítséged köszönöm szépen!! -
#4017 gyakorlatilag nincs közöttük különbség sebességben, csak néhány alkalmazás tud erőt meríteni belőle tudtommal, és általában a lapok többsége az 1600mhz-t már OC-nek kezeli és külön kell beállítgatni, szal sztem nyugodtan vedd meg az 1333-as olcsóbb ramokat, gondolom játékhoz kellene főleg, ott meg kb semmi különbség nincs köztük -
vicktory #4016 Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy a 1333Mhz-es és az 1600Mhz-es memóriák közöt gyorsaságban van e számottevő külömbség?Asrock 870 Extrem alaplapba szeretnék Kingston DDR3 4096 1333Mhz és Kingmax 4Gb 1600Mhz Hercules seriest néztem ki.Mi a véleményetek ezekről a memóriákról?Segítségeteket meg köszönöm nagyon!! -
#4015 Az alaplap max FSB-je 800 MHz. Tehát ennél többet az össz rendszerből sem tudsz kisajtolni, hiába van gyorsabb memód. -
#4014 van mellette másik ram modul? -
Vieras #4013 Sziasztok. Vettem 1 Kingstone ddr3 khx1333c7d3k2\4gx memória modult a rendszer feláll de csak 800mhz a memóriát látja a gép ez mind bios default beállításon.
Core 2 duo e4400-am van ami csak 800fsb támogat nem pedig 1333 elképzelhető hogy ez a hiba? Alaplap:Asus p5kc -
ateszka00 #4012 Sziasztok!!
Nem érdekel valakit(RAM) ? : - 1 pár samsung 128 mb
- 1 pár samsung 256 mb
Van még nekem egy: infineon 64 mb, egy viking, 1 pár panasonic,meg egy hyundai . -
Zsolt01 #4011 Csak egy tipp:
Játékokra hagyd meg mostani XP-det.
Tegyél még egy XP-t, 64 bitest másik partícióra Munkádnak, mivel azt írod ahhoz kéne a több RAM. (De ha teszel még egy XP, utánanézz, hogy hogy kell, nehogy meglepetés érjen.)
(Habár egyszerű: Mostani XP-d alól indítani XP 64 bites telepítőt (cd-t), Tiszta telepítést választani és egy másik (lehetőleg üres) partíciót megadni ... Ha végeztél indításnál választási menü, hogy melyik rendszer induljon.)
Értem Én, hogy mind a 4 giga Ram-ot szeretnéd használni, de a 3,3 Giga Ram amit lehet, nem elég!? -
Zsolt01 #4010 Elvileg a megfelelő foglalatokba helyezve (Alaplap könyv) RAM-ok és Dual megy automatikusan!
Külön beállításról Én nem tudok, régebben Én is keresgéltem ilyesmit, de ... -
Sanyi123 #4009 helló! van ötlete valakinek hogy lehet egy asrock p4i65g single channel memory módot átállítani dual channel-re? -
#4008 sztem is hibás. köszi az infot, mindjárt tesztelem, aztán küldöm vissza -
#4007 nem az xp-vel van a gond, hanem h a 32bites oprendszer csak összesen 4gigát tud megcímezni amibe beletartozik minden fizikai memória (vga stbstb) ezért lát kevesebbet a ramból, tehát mindenképp 64bites oprendszerre kell váltanod, van xpből is de az nem nagyon ajánlott, kevés rá a driver, sok a kompatibilitási probléma, sztem win7 a te oprendszered, úgyis haladni kell a korral :) -
herlius #4006 Sziasztok. Akadt egy kis gond a gépemmel, remélem tud valaki segíteni. A tegnap vettem 2 giga RAM-ot a gépembe, így most 4 giga van benne. Bekapcsoláskor a BIOS tökéletesen érzékeli mind a 4 gigát, a Windows XP viszont csak kb 3,3 gigát lát belőle. Kicsit utánaolvastam a dolognak és kiderült, hogy ez az XP korlátja és csak úgy orvosolható, ha újabb (lehetőleg 64 bites) oprendszerre váltok. A munkámból kifolyólag szükségem lenne a több RAM-ra, viszont nem szívesen váltanék más oprendszerre, egyrészt megszokásból, másrészt pedig akad néhány régebbi játékom, amikkel szívesen játszok, viszont az újabb oprendszerekkel nem kompatibilisek. Mit tanácsoltok, mi lenne a legjobb megoldás ebben a helyzetben? Előre is köszi a segítséget. -
#4005 valszeg hibásak, ha eddig ugyanilyen volt benne, esetleg egy biosfrissítés, de azzal kezd sztem h leteszteled az új memókat vmi progival -
#4004 Hali! Most cseréltem a gépembe a 2X1 GB memóriákat 2X2 GB-re (Kingmax DDR III 1333, az előző ugyan ilyen volt). Mikor beraktam a RAM- okat, Elindult a win, aztán Kék képernyő Physical memory dump felírattal. Windows7 64 bit editiont használok. Újra akartam rakni a windowst, telepítésnél is egyszer rakott ilyen képet, meg hibákat írt folyamatosan, és nem talál fájlokat. Visszaraktam az 1 gigás modulokat, telepítés sikerült. Aztán beraktam a 2 gigásakat, hiba. Megcseréltema RAMo- okat, aztán jó lett. Eltelt egy nap, megint dobott "kék halált" aztán játék közbe mégegyszer. Mi lehet a gond? Nem jó a 2 2Gigás RAM? -
Sanyi123 #4003 köszönöm, a portalanítás bejött