Memória
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmi javaslat ? vagy hol kellene látnom hogy már dualként kezeli ? csak a windóz indítása után ? de akkor miért van a bejelentkezõ képernyõn is ilyen "rovat" ?
Saor Alba
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
XMP, DHX, DF marketingf@szsagokkal pedig ne torodj.
Saor Alba
Pl itt nemtom melyik eri meg. de lehet, h mid szar.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kössz
Na az lenen hogy adva van egy Gigabyte alaplap EP45-DS3 van rajta 2 sárga meg 2 piros slot amibe mennek a ramok benne is volt szépen 4 giga Transcend DDR2 1066 Mhz/db szép lassan kihalta gépböl 2 db vagyis hittem én mert ha négy van a gépben nem indul a gép hanem fütyül csak ha 3 van a gépben akkor a windos Inditó képernyön resizik a gép és ujjraindul gondoltam én hogy akkor cserélgetem a ramokat az egyikkel folyamat fütyül ha egyedül van bent vagy ha több mellé van rakva annak teljesen mindegy a másikat beraktam ugy hogy a piros slotbol átraktam a jokat a sárgákba és ami nem jó azt a pirosba na akkor enm fütyül nem indul ujjra a gép hanem egyszerüen nincsen kép de viszont ami érdekes hogy a 2 "rossz" ramot kiprobáltam Öcsém gépében és az pöcre indult velük akkor milehet itt a kánya ha valki tud segiteni vagy mondani valamit azon kivül hogy vegyek meg dobjam el stb azt nem kell mert már ugy vagyok vele hogy megtaposom az egészet 😊közi elöre is a segitséget!
Köszönöm!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
"Attól, hogy a "papír" nem írja lehet, hogy viszi õket?"
Uhum. A QVL lista csak a tesztelt modulokat tartalmazza. Vegyel valamilyen 800 CL4-est.
Saor Alba
ASUS P5B alaplapba milyen memóriát javasoltok? Kingston HyperX 800MHz re gondoltam, de a QVL nem írja, hogy támogatná! (Igaz arra sem amit amit eredetileg tettem bele, illetve használok jelenleg is!) Felmerült még a GEIL Black Dragon is (QVL azt sem írja). Mindenképp 800 MHz re gondoltam és 4GB ra (2x2 vagy 4x1)
Attól, hogy a "papír" nem írja lehet, hogy viszi õket?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Szeretném megkérdezni, hogy DDR2 800-as vagy 1066-os memóriát érdemes venni?
Saor Alba
Geil
#hhwnd
MSI P35 neo alplapba szeretnék venni legalább 4GB memóriát. Mit ajánlotok? Milyet érdemes venni?
A segítséget elõre is köszönöm!
Amúgy EVEREST nevû progi vagy a HWINFO32, ezek mindent megmondanak a géprõl.
Valaki megtudná mondani hogy hol lehet megnézni hogy belsõ vagy külsõ memóriám van? vagy mi a kettõ közt a különbség?
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Azt pedig kétlem, hogy számtechboltban eredeti xp-t ( bármit ) telepítenének rá.. : )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
én xp-vel szoptam újabb fajta gépek telepítésénél, mindíg hiányolt 1-2fájlt, ettõl független feltelepítõdött de össze is omlott, a régieknél persze sosem volt ilyen fajta gond
aztán raktam 64bites win7et ami szó nélkül felment, 32bites is lehet felment volna de hibás volt a cd..
bár drive.cab-os részbõl arra következtetek az valami tákolt windows lehet, egyszóval hiányos a telepítõ
#hhwnd
Kingmax 4GB/2200MHz DDR-3 PC3-17600 (Kit! 2db 2G😎 memória
40eft
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tud vki segítenni abban , hogy 133Mhz-es sd ramot hogy lehet használni IBM T21-es Notebook-ban?(Ha egyáltalán lehet??)
mert a sima DDR az nagyon drága
inkább adja el+rakjon hozzá, és vegyen új cuccot olcsón kapni már
AMD X2 5000+ Biostar alaplap 26eft
DDr2 ram használtan 2x1gb 5eft
a régi cucc is el,egy valamennyiért
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kingmax 1GB DDR 400Mhz - MPXD42F-D8KT4B

a játék a crek-jére gonolsz?
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
szoftverbázison talán vannak memória tesztelõ progik
#hhwnd
Tudtok modani egy memória tesztelõ programot?
mert van 2db 2gb 1333 kingmax memoriám, nem kit. viszont elindul dualban és a prime 95 blind tesztje szépen viszi 2óra nem fagy meg semmi viszont a CoD 6 alatt megfagy és kíváncsi vagyok, hogy valami memo tesztelõ proginál is kifagy e vagy csak a játéknál.
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Valakinek lenne elfekvõben 2 darab 1 GB DDR 400 Mhz Ram kedvezõ áron?
Sürgõsen kellene!
Várom válaszaitokat!
Saor Alba
Saor Alba
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de a sima_DDR; Méregdrága!
Ráadásul, neked csak 2db RAM-helyed van.
WIN_7-rõl, javaslom tehát, mondj le ! (-legalább 1GB RAM szükséges hozzá.-bár láttam olyan buherált, csak angolul tudó verziót, amihez elég az 500MB is.)
Esetleg, még egy 256-os DDR_rudat szerezz bele, akkor már néhány úribb_Linuxot is futtathatsz még az XP_mellett.
(256MB-on az XP simán megy, Linuxból pedig zömében csak a: SLAX; DSL; PUPPY csomagokkal számolhatsz.)
El tudná valaki nagy vonalakban magyarázni, mi a késleltetés lényege, és mennyire fontos paraméter? Egy Geil egy Corsair és egy OCZ 2x2 Gigás Kit közt vacillálok, pontos adataim épp nincsenek.
Köszi
De tesztek:
Itt még találsz többet is, de a külömbség szinte jelentéktelen.