297
Pókember,X-man,Batman,Superman és a többiek
  • SirLord
    pöpec az oldalad, kár hogy épp szünetel aletöltés, szivesen körbenéztem volna:-/
  • SirLord
    én föleg xfanzine képregényeket olvasok, imádom a wolverine-t, és az x-men-t ugy egészében
    www.xfanzine.hu
    ha nem ismernétek nézzetek be oda, fel lett ujitva az oldal ezért kicsit primko még, de a forditások meg képregények jok

petya
  • LordVenom

Ez a mi oldalunk,itt is olvassatok,bár április közepéig a fele képregény le van szedve,de utána vissza lesznek téve.
    Én most nem olvasok semmit éppen,de utoljára egy Wolverine, Punisher, Ghost Rider közös történetet olvastam,ami nem igazán tetszett.
    Yggdrasil
  • Fido4life
    Szia !
    Végre még 1 ember aki benéz ide ! Én most Daredevil-t olvasok, Lord Venom jóvoltából..és te ?
  • SirLord
    uhh meglepödtem és örülök hogy van ilyen topik, benézek majd gyakranti miket szerettek? mert vagy 40 linket tudok adni

van vmi amit ajánlotok amugy?
  • Fido4life
    hmm..mostanában mit olvasol ?
  • LordVenom
    nem nagyon :(
  • Fido4life
    Helló ! Él még a fórum ?
  • LordVenom
    Nagyon szívesen.
  • Fido4life
    RESPECT !! Letöltöttem, és teljesen korrekt az összes ! Mondjuk azt nem értem hogy az elején DD mér támad rá Elektrára, de majd fordítok ! Mégegyszer kösz !
  • Fido4life
    Töltöm !
  • LordVenom
    Ha minden igaz,akkor ez lesz az: Daredevil
  • Fido4life
    ,-) Kösz !
  • LordVenom
    Nem gond,már csak fél óra. ;)
  • Fido4life
    Ajaj, hát bocs, ha baj megszakídhatod..
  • LordVenom
    Majd benézek oda is. :)
    Nem ismerem,de DC-n biztos,hogy fent van az is,mint minden.
    Még azt írja,hogy kb.:1 óra és fel van töltve. 20%-nál tart.
  • Fido4life
    Köcce ! Amúgy ha érdekel, nyitottam egy képregényes játék topikot a Marvel NEmesis-t, benézhetsz ha akarsz..

U.I.: Te a The Imperfect részeket ismered ? Tudsz szerezni ?
  • LordVenom
    Igen,most kezdtem feltölteni a tárhelyre. De elég lassan megymert csak 15-16kib/s-el tudok feltölteni.
  • Fido4life
    Amivel elosztod a két gépet.. A netet.. Mikor töltődik le a rajzfilm ?
  • LordVenom
    nem tudom,hogy mi az a router. :))
    nekem frankóm megy minden.
  • Fido4life
    Na jó van, szar ez..nem megy routerrel..
  • Fido4life
    És hogy találhatok Hub-kat..
  • LordVenom
    Sajnos a legtöbb helyen muszáj. Van ahol bármit meg lehet,de van olyan is,hogy képregényeket is kötelező megosztani. De van gyűjtési idő,nem kell egyből úgy odamenni,hogy tele vagy cuccokkal. Van egy magyar hub is,ahol magyar képregényrajongók gyűlnek össze. ;)
  • Fido4life
    ÉS muszáj megosztani a dolgokat ?é
  • LordVenom
    Én BCDC-t használok. Innen letöltheted a legújabb verziót: BCDC
    Most próbáld meg az Yggdrasilt: YBK
  • Fido4life
    Hibás az oldal..:( Na de elmondanád nekem hogy TE milyen DC-t használsz ?
  • LordVenom
    Hát nekem angolul megvan az összes,de az Yggdrasil oldalon (alapító tag vagyok) olvashatsz 1-2 magyar részt is. Itt: YBK
  • Fido4life
    Van Mortal Kombat képregény ? Hol ?
  • LordVenom
    Én szinte minden Marvel-t,meg a Mortal Kombatot csípem. Daredevilt is szeretem (mert ugye az is Marvel) de nem sokat olvastam még. Meg most tetszik a New Avengers is.
  • Fido4life
    Jaja, azt én is olvastam.. Bár ott túl izomkollosszus..:) Te milyen képregényeket szeretsz ?
  • LordVenom
    Nem tudom,nem nagyon olvasok Daredevilt,és Elektrát.
    Bár az a pár rész amit kiadtak az Ultimate Elektrából,az tetszett.
  • Fido4life
    Hát ok ! Amúgy vannak még olyan képregények, amikben Elektra ilyen szerkóban van (megnagyjából így is van kidolgozva) vagy részek ? :)
  • LordVenom
    Igazából semmit. Nekem minden megvan ami kell. ;)
  • Fido4life
    Rendben kösz ! Én mit tehetek érted ? :)
  • LordVenom
    nem 3,hanem 6,mert 77-82-ig.
    Másfél óra múlva megpróbálom,akkor jön le az új Avengers rajzfilm,addig nem akarom megállítani a töltést.
  • Fido4life
    Tudom - tudom, de az elb*szódott sajna...itt max 100 mb-t feltölthetsz, és szerintem hogyha azt a hármat eggyüt összecsomagolod, simán fellehet tölteni..
  • LordVenom
    nincs messengered? mert ott át tudnám tolni.
  • Fido4life
    Háát ez kicsit fura, mert nem nagyobn kapcsolódnak egymáshoz a képek.. Gondolom azért mert hiányozik néhány lap. MEg jött néhány kriksz-kraksz is.. Nem baj, legalább megpróbáltad kösz érte.. MOndjuk egy feltöltő helyre (pl.: rapshare ?) feltudnád rakni ?
  • LordVenom
    Ma küldök párat. Nem tudom miért hibás a file. Kiírta,hogy nem tudok ekkora méretet küldeni,ezért darabolni fogja. Lehet ezért. Mindegy,ha az oldalak megvannak akkor az úgy jó,gondolom.
  • Fido4life
    NA megjött a 77 örök hála, küldtem emailt !