297
Pókember,X-man,Batman,Superman és a többiek
-
#175 Partnerek fórumai: KTN fórum. -
#174 Köszi, ide is eljutottam, de az istennek sem találom azt a KTN topikot.
Azt írja:Vendégfórumok > KTN..., de akárhogy is nézem a Vendégfórumokban csak 3 topik van: COMICSINVEST,TRILLIAN,VALHALLA.
Hol a KTN? -
#173 Itt keresd: képregénytár
Ha nem tudod a kódot,a fórumban a KTN/Nyúzda-Kódoló topikban van az aktuális kód. -
#172 Nem tudja valaki, hogy tudom elérni a kepregenyek.net oldalon a képregényeket?Régen simán tudtam olvasni mindegyiket, de ez az új oldal egy kicsit kuszának tűnik, és egyszerűen nem találom a képregényeket. -
#171 Végre új Mortal Kombat képregény magyarul:
Yggdrasil -
zhal #170 Bocsesz, remélem elfér itt is:
---
A kepregeny.net fórumozói összeállítottak egy online petíciót, amit eredetileg a Star Wars füzetek minősége miatti elégedetlenség szült...
A végleges szöveg általában foglalkozik a képregény füzetek minőségével és az Adoc Semic Kft-nek van címezve, akik a jelenleg a legtöbb képregény füzetet adják ki itthon.
Ha szeretnéd, hogy a kiadó értesüljön arról, milyen sok képregény vásárlónak fontos, hogy nyomdailag is jó minőségű képregényt vehessen a kezébe, akkor kérjük írd alá a petíciót. Köszönjük.
petitiononline.com/semic -
blackgamer #169 letölthető innen pár Penthouse Comix képregény
poénosak ahogy belenéztem :)
majd lehet fordítok is belőle.... -
Crazy Mate #168 Nem találtam,tudnál küldeni egy linket pm-ben? -
#167 Nézzél szét a K.Net linkjei között. -
Crazy Mate #166 Nem tudjátok hogy Superman-es képregényeket honnan tok leszedni?A kepregeny.net-ről leszedtem már a supermanosokat. -
Garfield #165 (A link attól még.) -
Garfield #164 Nem tudja valaki, hogy ennek képregénynek mi a címe, merrefelé lehet megtalálni?
Van jópár ilyen kis, egykockás képem, és érdekelnének további képek is. -
nosferat #163 Rendben rákeresek köszi szépen! -
#162 CDisplay a progi neve..én spec DC-n szedtem le.. -
#161 ömm..van vmi progi..majd utánanézek, hogy mi is a neve.. -
nosferat #160 Sziasztok! Netről leszedett képreények általában cbr formátumban jönnek le. Megtudtam nézni őket winraros kitömörítgetéssel, de nincs erre valami speckó program ami cbr-eket nyit meg? -
#159 Próbálkozz a DC-vel. Ott minden megvan. ;) -
#158 Nem fog. -
#157 helló
tud valaki,torrent-et vagy bármi mást,Civil Wars-hoz 34-tőé felfele? -
#156 Passz. Sajnos nem tudok Kázmérról sokat. Inkább a Marveles képregényeket szeretem. -
blackgamer #155 Kreténben volt régen Dallas meg Vészhelyzet, ezekből nem tud valaki fényképet vagy scan-t linkelni? -
#154 És külföldön ? -
hitman55 #153 Az új HALO képregényt néztétek a marvel oldalán?Sztem tök f@ca lesz, csak jusson el ide is -
#152 Én még a Tiszta Dili című képregényújságban láttam képsorokat anno... -
#151 Volt egy képregény Koktél című újság abban volt,meg a Garfield-ben. Önálló újságban nem jelent meg itthon. -
#150 Kázmér képregény létezik ? -
#149 A semic kiadónál lehet rendelni régieket. Az újakat meg újságárusnál keresd. :)))
De egyébként évente kétszer megrendezésre kerül a képregénybörze Pesten,és ott több ezer magyar,és külföldi nyelvű képregény közt csemegézhetsz jutányos árakon. Nemrég volt a tavaszi börze,legközelebb ősszel lesz. Addig spórolj...;) -
blackgamer #148 :) magamat látom -
#147 -
Kázmér! Mit művelsz a kávézóasztallal??!!??
...
Ez most valami beugratós kérdés?
Minden idők legjobb képregénye szvsz
-
hitman55 #145 Nem tudjátok hogy hol lehet rendelni MARVEL-os(pókember x-men MARVEL hősök) képregényeket!(magyarul)!kössz
-
#144 Jaja, ez nekem is megvan/volt.. -
blackgamer #143 -
blackgamer #142 van még pár ilyen fárasztó, csak a Garfield topic-ot nem akartam terhelni vele :) -
#141 fúú..ez a szám megvolt képregénybe :)
mármint az a Garfield, amiben benne volt.. -
blackgamer #140 -
#139 Sziasztok ! Valaki meg tudja szerezni a Marvel Nemesis: The Imperfects c. lapokat ? Előre is kösz.. -
#138 Április közepétől letölthető lesz újra az összes képregény. ;) (legalábbis eddig úgy néz ki) -
SirLord #137 szoval mégse?:D -
#136 [flipv]NEM[/flipv]