297
Pókember,X-man,Batman,Superman és a többiek
-
#95 Kösz, adósod vagyok ! ,-) -
#94 A gmailnél lehet,de nálam a juropnetnél csak ötöt. Mindegy,azért megpróbálom. -
#93 20 mega maxot lehet küldeni gamailnál.. Küld el, nyugodtan ! -
#92 Hát az hosszú ideig fog tartani,mert egyszerre csak 5 mega alatti csomagot lehet küldeni. :(
Ezek meg mind 9-10-11 megások. -
#91 Megvan !? Hát az emailomra: [email protected] -
#90 és hogy küldjem el? -
#89 Kösz, itt várok ,-) -
#88 De,megnézem. :)
-
#87 Ma nemn tudod ? ,) -
#86 ok,megnézem,majd holnapra megmondom,hogy megtaláltam,vagy sem. ;) -
#85 Nemtudom, lehet a router miatt..örök hála ha leszeded ! -
#84 leszedhetem neked,ha gondolod...de miért nem megy a dc? -
#83 Nekem tök mind1, csak meglegyen.. A DC nem megy -
#82 angolul kellene gondolom...ha igen,akkor a dc-t ajánlom -
#81 Nagyon kihalt a topik,pedig a magyar képregénykultúra a 2. fénykorát kezdi élni. -
#80 Na nekem lenne néhány kérdésem: honnan lehet letölteni, vagy megszerezni a Dardevil (Vol 2: Marvel Knights) #77-től az összeset ? Nekem a 77, 78, meg a 79 érdekelne... A másikat akkor mondom, ha erre kaptam választ.. -
#79 Akkor mostmár rajtunk ! -
#78 Ha rajtam múlna élne.
-
#77 Él még a topik ? -
#76 Bazzeg,de üres ez a topik. -
#75 Beszarás,nem is tudtam,hogy van ilyen topik is. Én is szeretem a képregényeket,volt is 20 giga szkennem,de elszállt egy hónapja a vinyómmal együtt. -
#74 Hali skacok. Találtam egy faca kis diablos képregényt, nagyon über, de sajna elvesztek a lapjai, és a honlapon se tudom sehogysem behozni.
ha valakinek megvan, vagy esetleg megtalálja mind az 5 részt valahol azt megköszönném. Comic-cím: Team N3 Vs Diablo (5 részes)
Addigis:
LINK
HONLAP -
blackgamer #73 Képes kiadó
ez elég profi képregény
(sorry a nagy képekért)
demo -
SaubyBoy #72 engem Transformer érdekelne, hiába kimaradt egy két szám, kíváncsi vaok
ja megy ez az új transformer sorozat vmelyik adód, naogyon über -
#71 Baszics, te meg elsz? :D -
chalyd #70 Eladó kb. 90 db képregény 200/db áron, egyben. Zömében Pókember, X-men, Marvel Extra illetve van néhány Batman&Superman is.
Érdeklődni a [email protected] cimen, vagy a 06-30-602-7453 telefonszámon lehet. -
lordring #69 Keresem a Kockás képregények 1-10. számait!
[email protected] -
#68 seggszor.gportal.hu
Az én oldalam, amin egy képregény van egy seggszőrről. A GPortal Humor TOP listáján ma (07.01) már a 4.edik! Érdemes megnézni!
seggszor.gportal.hu -
#67 www.kepregeny.net -
#66 nincs mostanában itt senki?
vagy mi?
hö?
-
#65 Rozsomák!novemberben lessz a képregény börze!majd még elmondom mikor pontosan!ott lehet kapni azt a képregényt ami a rozsomák életéről szól!megmég minden más király képregényt!
-
#64 Hangianix !keresd a cd-ét nekem is kéne!
nagyon!
és nagyon megköszönném ! -
#63 A Batman 5 2004 vége és 2005 eleje között lessz!(ha jól tom!)
-
#62 a leg viccesebb: hogy a Hulk-ból megcsinálják a második részt!mi lessz benne?senki nem tudja!szerintem hülyeség megcsinálni a második részt !(de már sajna csinálják!)
-
#61 A ghost riderből és a man thing-ből is lesz film!:) -
#60 :)
-
#59 Alig várjuk. -
#58 2005-ben lessz a fantasztikus négyesből film!
-
#57 Az én kedvencem:
Kázmér és Huba roxxxx! -
chalyd #56 Van 90 db eladó képregényem, zömében pókember, x-men, marvel extra, plusz egy-két batman, darabja 200ft, jó lenne egyben elpasszolni az összeset, ha valakit esetleg érdekelne, akkor dobjon egy mailt a [email protected] cimre.