173
Freak az 576 Konzolba publikál
  • FREAK
    hihi :)
  • rolika
    hiányzik... ...hüpp...hüpp... :)

na jó, egy kicsit túloztam :DDD
  • Sir Quno Jedi
    ÉS bebebe ! PC-re amúgy sem lesz Pikmin !!! (nekem aztán nem is hiányzik :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Jajaja, bördó'flém ! :-))) Mi szeretjük azér Freak-et !
  • Sir Quno Jedi
    És kultúráltan dögöljön meg ha mégis ilyet tesz :-))) ! Na jó, nem kell, de azért nem árt ha magába néz...
  • rolika
    nem találsz itt olyan embert, aki ne írt volna már ordító nagy baromságot :)
    és freak esetében - úgy gondolom - egy jó poén az egész, és a világért sem fog felelősségteljeseket írni... :DDD
  • cue
    Mindenestre kár gúnyolódni ilyen "úgysem lesz" dumával, ha még csak utána sem nézett!

Ilyen hozzáálással meg nem biztos, hogy szívesen olvason egy konzolos magban... :(
  • Gery1980
    Elismerem, hogy nem olvasott igazán a téma után, de tévedni emberi dolog.Azért még nem kell a torkának esni!
  • Gery1980
    Mégis ő publikál az 576-nak és nem te "őskonzoloskám"!
  • cue
    Jaj Freak.....ilyen sose leszkonzolra ugye?

http://uk.playstation.com/news/newsStory.jhtml;jsessionid=2SW4YCJHLDXPSCQANIBR2RQ?storyId=102603_en_GB_NEWS&linktype=MPC

Vajon miért ad neked Martin munkát... :(

• FREAK
    na

1. átbaszták az arcomat, ígéret leszarva, nem én kaptam a Medieval cikket :((((

2. az újabb ígéret szerint én kapom a Battlefieldet, remélem, ezúttal nem vernek át

3. ha minden igaz (mondjuk Martin még nem kamuzott) a következő konzolos "művem" a Commandos 2 lesz PS2-re, és talán a Buffy (asszem XBOX)

4. azóta sem konzolozok, és Mafia ver mindent, most nyomtam le, istenállat, és ilyen sose lesz konzolra, szal lehet pihenni, konzolos kollegák :)
  • Deajka
    Te mán csak vasárnap és ünnepnapokon ülsz a PC!! elé ? Akkor is csak a fórum kedvéért ?
    Vagy mi va' ?
  • rolika
    októberben úgy fogsz colin3-ni valamelyik konzolon, hogy öröm lesz nézni :)))
  • Kou
    Márilyen topik is van?:)
    NA nem baj majd lesz itt meglepődés októberben;)
  • FREAK
    najó, itt egy szmájli, ne legyen flém

:)

BÖRD OF FLÉM vazzze :DD
  • FREAK
    te csak tudod...
  • CSOCSO
    ne nézz lefekvés elött szexfilmet mert furcsaságokat fox álmodni:)
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Gery1980
    Nem, ezt a playgirl fotózásán mondták nekem a csajszik miközben a szünetben cumizták a répámat:)
  • FREAK
    ezt egy nő kamuzta amikor kirúgott? :DD
  • Gery1980
    Izomöltöny:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Én a kis csoffadt karommal nem ugrálhatok, de az arcom tökéletes szépsége ellensúlyozza a hatalmas izmok hiányát:)
  • FREAK
    ok, akkor én is csak ujjatlan vagyok

bár a bicepszem miatt inkább tűnik izomöltönynek :D
  • Gery1980
    :))))))))))))))))))Én nem nyomatom izomtriciben, max ujjatlan pólócskába, de azt sem túl gyakran csak ha nagyon hot a vedör..
  • FREAK
    nem is tudom, ilyet először valami ISA hálókártyás Geri nevű arcon láttam :DD
  • Gery1980
    Nah, megfertőzött az a rossz ribanc Blasta?:)
  • FREAK
    most mé ne?? életemben harmadszor izompólót vettem fel! :D
  • Gery1980
    Ne izmozzál bazzeg, mert bepörgök!:)
  • FREAK
    majd én odaszegezlek, ha a játék nem is :) bár ezt már kimondani is abszurd :)
  • Gery1980
    Arra a gammára én is rá vagyok pörögve amióta olvastam róla a cikket.Remélem hosszú órákra odaszegez majd a monitor elé:)
  • FREAK
    "ősszel úgyis jönnek a nagy nevek pc-re"

egy már itt is van: Medieval Total War!
  • FREAK
    nekem 8, a POW-t jó volt végignyomni, de nem lettem függő..... TV képernyő suxx, meg minden :)
  • Sir Quno Jedi
    A meló egy dolog, nade az elvek ;-)))!!!
  • D0C
    Ősszel úgyis jönnek a nagy nevek PS2-re.

Ámen!
  • spR
    Új meló? :))
  • Sir Quno Jedi
    Új hitvallás ! ;-)))
  • Deajka
    Új logó, új élet ?
  • Gery1980
    "ősszel úgyis jönnek a nagy nevek pc-re"

AMEN!!!!!!
  • FREAK
    nem értem, minek örültök, attól, hogy egy napot eltöltöttünk vele, a véleményünk változatlan: kényelmes, de komolytalan......

mint a saját készítésű, és a mirelit pizza.... aki hülye a sütéshez, megveszi dobozban, és azt se tudja, mit eszik..... kösz, de én inkább megcsinálom magamnnak

továbbra is PC rulez, de amíg van mit bepótolni konzolon, addig többet fogok vele játszani

ősszel úgyis jönnek a nagy nevek pc-re
  • Sir Quno Jedi
    Te meg mit haverkodsz árulókkal ! Ezek elárulták a fajtájukat, miből gondolod, hogy minket nem fognak ?! Csak akkor nem tudják megtenni, ha nem hagyjuk nekik ! ;-)))
  • D0C
    Tudtuk, hogy ez lesz...