Freak és a konzolok

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
és megint megtaláltam!!!! 😄DD

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

FREAK
mit találtam!... régi szép idõk............. 😄D

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Azé cool, hogy eme topic még él(õhalott) :-))) DE Freak nagyon kiszokott a Pc-s játékoknak le... topic-ból ! Na ja, mióta megcsapta a piac szele, kezdi õ is felvenni a nagy média-mogulok stílusát ! Martin-side-kick-effektus :-)))))))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

meg a shox-írás is tetszett, végre egy ízig-vérig árkád konzolos játékot is kaptál 😊

meg a többi, általad elkövetett betûhalmaz is korrekt, csak ps2 felett rendelkezem, errõl tudok nyilatkozni 😊

szia

jó lett ez a c2 cikk, az adott (egyébként reális 😊 pontszám ellenére kedvet csináltál hozzá

martinnak: nobel-békedíjat kellenne adni a bevezetõdért 😄DD de az is nagyon jó ötlet, hogy beraktad a majdnem-címlapokat, rulez! de tényleg lassan õrölnek a malmaid levelek tekintetében 😊))

FREAK
hi

most nem tom, hogy Buffy lesz-e, de a Commandos 2-t hétfõre be kéne fejeznem, márpedig holnap egész nap a BF-et fogjuk tesztelni lanon, szal lesz mit pötyögni hétfõ reggel 😊)

feltételezem, hogy mivel messze még a nyomda, így kapok még valamit, de azt már Martin tudja, hogy osztja a lapokat....

nagyon köszi a kritikákat, a pontozós dolog már másnak is fájt, szóval most visszafogom magam

persze ez egy C2-nél amúgy sem lenne veszélyes 😄DDD

Riszpekk

Hát ugyan már leírtam, de akkor összegezzünk (Morrowind+POW): nagyon tetszenek a cikkek, jó a stílus, korrekt a színvonal. De ennél mélyebbre nem akarok nyalni, mert feltûnõ lenne 😊
Egyedül a pontokat tartom magasnak, amiket adtál.

Apropó: örömmel vettem a havi konzolban a beköszöntõben, hogy "rendbe lesz téve" a pontozás. Ennek ellenére a lapban nem éreztem változást 😊 De ez csak apró kötözködés, nem kell mellre szívni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

namost elcsesztem a topikot bocs
ha törlik, itt a mondandóm:

szerintem nagyon jók az eddigi cikkjeid, nagyon korrekt mindkettõben a történeti visszatekintés (lenni oldgame-fan 😊, tetszenek a smiley-k is, sõt, most már hiányolom a többi cikkbõl is õket, fõleg a csevegõbõl, mert most olyan, mintha csipi komolyan gondolta volna az egészet 😊 (ez már martinnak ment😊
csak így tovább! mirõl írsz next time? commandos2? buffy? már 2 cikk? végigámokfutod a következõ számot ? 😊))

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
nah, koszos a billentyûzet 😊

szal: szerintem nagyon jók az eddigi cikkjeid, nagyon korrekt mindkettõben a történeti visszatekintés (lenni oldgame-fan 😊, tetszenek a smiley-k is, sõt, most már hiányolom a többi cikkbõl is õket, fõleg a csevegõbõl, mert most olyan, mintha csipi komolyan gondolta volna az egészet 😊 (ez már martinnak ment😊
csak így tovább! mirõl írsz next time? commandos2? buffy? már 2 cikk? végigámokfutod a következõ számot ? 😊))

Sir Quno Jedi
SZia ! Jó, hogy ide is szakítasz idõt, de már hiányoltunk a PC-s játékoknak leáldozott-ban... :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FREAK
Martin, ma olyan szótlan voltál, csak nincs valami gond? 😄

Riszpekk

FREAK
háj

magyarázkodik a nyavaja, fõleg nem ilyen "szakmailag elismert" unreg flémereknek..... elég vicces is lenne, ha csupán internet és pár perc szabadidõ kellene egy jó újságíróhoz, és akinek ez megvan, már verhetné a mellét, hogy milyen fasza infók birtokába jutott....

nem hiszem, hogy a cikkekben egyetlen apró jelét adtam volna, hogy ezelõtt csak kemény narkós állapotban voltam hajlandó konzolhoz nyúlni (ja, és úgy is csak viccbõl 😊... aki meg a színvonalban kételkedik, az nyugodtan hasonlítsa össze a szóban forgó játékok Playtime cikkeivel, és ha utóbbit jobbnak találja, kérnék szépen ide egy részletes elemzést...

amit meg ide írkálok, azt mint magánember teszem, vagyis bele lehet kötni, de kéretik nem összefüggésbe hozni a még bimbózó újságírói tevékenységemmel

hogy a gyengébb értelmi képességekkel felruházott kollegák is megértsék : a MAFIA beszólásomhoz hasonlót ITT elereszthetek, de egy cikkbe eszembe sem jutna ilyet írni elõzetes körültekintés nélkül

ettõl függetlenül nagyon szívesen olvasnék pár intelligens kritikát (hogy legyen min röhögni 😊

na neeeem, komolyan, szeretném tudni, kinek mi a véleménye, akinek meg nincs, annak kellemes szórakozást a PC-s játékokban 😊

báj

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Jajaja ! :-)))

Martin576
Jaaaaa, minden mehet, csak flém legyen?

Sir Quno Jedi
Peace and Love ! :-)))

Sir Quno Jedi
Volt smiley bakkermag ! :-)))

Sir Quno Jedi
Ottazigazság ! :-)))

Martin576
Kíváncsi lennék egy cikkedre Mr. Vitriol...

Hangianix
bocs, de en szarok bele ki mit mond egy jatekrol, ugyis csak a sajat velemenyem erdekel 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Sir Quno Jedi
Hééé, minden cigány, upsz, akarom mondani roma lókereskedõ, a maga lovát dícséri ! :-)))

Martin576
Nem kívánok beleszólni a vitába, de szerintem Freak NAGYON korrektül oldotta meg a rábízott teszteket, meg vagyok elégedve vele. Nem vettem észre, hogy bármelyik tábor rovására gúnyolódott volna.

Gondolom egyértelmû, hogy miért igyekszem pc/konzol hibridjátékokat adni neki. Dobja magát, hogy egy die-hard Mariót vagy Tekkent nem õ fog tesztelni...

Sir Quno Jedi
Ezt honnan veszed ?! :-)))

Hát ha SQJ-tõl függenénk, akkor abban lennénk. De szerencsére nem õ viszi a piacot 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Hát akkor nagy szarben vagyunk....:-))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ja, hogy a témához is hozzászóljak: szvsz Freak túlpontoztad a Prisoners of war-t, de persze ez nagyon szubjektív. Én 10-bõl 8-at adtam volna maximum, azt csókolom. Ettõl függetlenül maga a cikk az korrekt, gratula hozzá, csak így tovább!

Én pedig - ismerve õt - tartok tõle, hogy komolyan gondolja. Mondjuk az õ dolga... 😊

Blasta
Tartok tõle, hogy ezt SQJ kolléga sem gondolhassja komolyan!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kár hogy ezt rajtad kívül kb. csak 10-20 ember gondolja így az SG-n 😊

Lammer
attól még én és sok tiz-száz haver-ismerõs, annak ismerõs etc. egész megvagyunk vele!
...
😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
A PC-s játékoknak már leáldozott réges-régen...

Oldern the 1st
szerintem nem tudom 😊)))

Már megbocsáss, de nem nevetségesebb, mint Freak magyarázkodása!

D0C
Hát, ha egy konzolos mondana valami hasonlót egy pc-s játékról, egy perc alatt ízekre szednétek.

Hangianix
Nevetseges ilyen dologba belekotni...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

"namármost, attól, hogy MAFIA lesz konzolra, még messze nem biztos, hogy ILYEN lesz"

"ilyen méreteket csak az XBOX tudna kezelni "

Na most mi lesz, ha mondjuk kijön xboxra?
Tudod mit, inkább ne magyarázkodj... 😞

Akkor veszekedj velem, ugyanis teljes mértékben egyetértek afryval. 😊

Ams
nincs kedvem veled leálni veszekedni.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
ha van

Ams
kussoljá unreg pöcs! jobban tudja mint te!
törjön ketté faszod!

FREAK
tegyük fel, hogy lesz MAFIA PS2-re....

mit is írtam szó szerint?

"ilyen sose lesz konzolra"

namármost, attól, hogy MAFIA lesz konzolra, még messze nem biztos, hogy ILYEN lesz.... ha mégis, akkor tévedtem, bár ezt erõsen kétlem..... ilyen méreteket csak az XBOX tudna kezelni (lásd Morrowind), a PS2 verziót egész biztosan agyon fogják butítani, vagy a város lesz kisebb, vagy minden hídnál megáll tölteni, vagy (szokás szerint) az AI lesz segg hülye és az autók nem törnek stb. stb......

gyanítom, hogy én kapom a cikket, ha tényleg kijön (és még élek), szóval ki lesz vesézve így vagy úgy

písz

(ja, és utánanéztem volna, de sajnos nem vagyok mostanában netközelben, csak percekre, szóval ezért sorry... )

Riszpekk

FREAK
hihi 😊

Riszpekk

hiányzik... ...hüpp...hüpp... 😊

na jó, egy kicsit túloztam 😄DD

Sir Quno Jedi
ÉS bebebe ! PC-re amúgy sem lesz Pikmin !!! (nekem aztán nem is hiányzik :-)))

Sir Quno Jedi
Jajaja, bördó'flém ! :-))) Mi szeretjük azér Freak-et !

Sir Quno Jedi
És kultúráltan dögöljön meg ha mégis ilyet tesz :-))) ! Na jó, nem kell, de azért nem árt ha magába néz...

nem találsz itt olyan embert, aki ne írt volna már ordító nagy baromságot 😊
és freak esetében - úgy gondolom - egy jó poén az egész, és a világért sem fog felelõsségteljeseket írni... 😄DD

Mindenestre kár gúnyolódni ilyen "úgysem lesz" dumával, ha még csak utána sem nézett!

Ilyen hozzáálással meg nem biztos, hogy szívesen olvason egy konzolos magban... 😞

Gery1980
Elismerem, hogy nem olvasott igazán a téma után, de tévedni emberi dolog.Azért még nem kell a torkának esni!

Gery1980
Mégis õ publikál az 576-nak és nem te "õskonzoloskám"!

Jaj Freak.....ilyen sose leszkonzolra ugye?

http://uk.playstation.com/news/newsStory.jhtml;jsessionid=2SW4YCJHLDXPSCQANIBR2RQ?storyId=102603_en_GB_NEWS&linktype=MPC

Vajon miért ad neked Martin munkát... 😞

Oldal 1 / 4Következő →