173
Freak az 576 Konzolba publikál
-
#86 Na, a mester unregben kötöszködik odaát, már ha ő az ;-))) ! -
#85 "Lejáratod a fajodat, a bizti öntudat..." -
#84 Lassú víz ! -
rolika #83 te nem vagy normális... -
#82 Hahh, az áruló ím társakra talál ! Lám míly vonzó a setét oldal... ;-((( -
#81 Elárultad a fajtádat, de nem tévesztessz meg minket, nekünk örökre csak egy gerinctelen PC-s maradsz. Júdás ! ;-((( -
#80 Mindjárt hányok -
#79 Traitor! -
#78 Az semmi! Én egy hónapja nem játszottam PC-n!
Viszont hétvégén 12 órát folyamatosan GT3-maztam Freak-kel!!!
Na ez a nemmind1! -
rolika #77 mi is ezt mondjuk, de nekünk nem hiszi el -
#75 -
rolika #74 beszélhetsz, eladtad magad a sötét oldalnak! :D -
#73 azt csak szeretnéd :)
csak egy köpönyegforgató, pénzéhes gyík vagyok :D -
#72 Úgy tudom Ps2-n... -
#71 Olyan büszke vagyok rád haver:) -
Ramza #70 Ne felejtsd el Freak: Mucsu power!!! -
rolika #69 jaja, 5 oldal, bocsi :)
a pow-ot milyen gépen teszteled? ps2 v. box?
hihihi, mégiscsak konzolos lettél :D -
#68 Thx, remélem a jövőben sem fogok csalódást okozni :) Szeptemberben 2 cikk már tuti lesz tőlem (Atrox (KByte), POW (Konzol)), de remélem, addig még kapok valamit!
Be lett ígérve pár komoly név, szorítsatok, hogy én kapjam őket :) Így legalább 8-10 ember lesz az országban, akinek leesnek a poénok :D -
#67 ne izélj, mert 5 oldal :)) a melléklet is az enyém :))
amúgy ez a mostani cucc, a P.O.W. nagyon bejön, mindenkinek ajánlom, akinek nem a nagy fegyverektől meg a hyperspeed eksöntől áll fel, hanem szereti a fogcsikorgatóan izgalmas lopakodásokat, meg a kész idegbajt :))) ULTRAKÚL! -
#66 Dehogy vagyok!:) -
rolika #65 asszem csak 4 oldal...
de különben is, ne légy sóher :) -
#64 De nekem csak az az 5 oldal kellene, a többi idióta konzolos cikk hidegen hagy.:)..Akkor az úgy mennyibe is kerül?:) -
rolika #63 629 ft-ért tiéd egy darabka történelem :D -
#62 Az a gáz, hogy még nem olvastam az ominózus cikket!De már nagyon kíváncsi vagyok rá.Remélem minél hamarabb sikerül elolvasni azt a "remekművet":) -
#61 Nem, csak tegnapelött amikor fennvoltam Freaknél, akkor olvastam egy csöppet bele. -
rolika #60 kíváncsi vagyok, mikor kapom meg a dedikált cuccost :) -
rolika #59 jobb és kész! :)
olvastad te egyáltalán a konzolt??? -
Ramza #58 Az egy hónappal korábbi 576 KByte-os Morrowind cikknél. -
#57 Jobb volt? De minél jobb??? -
Ramza #56 Mondjuk csöndben jegyzem meg: végigolvastam a KByte-os és a Konzolos cikket, és Freak-é jobb volt...minden nyalás nélkül :) -
#55 Szentem sem volt rossz, csak hosszú, száraz és apróbetűs, de amúgy faja ! ;-))) -
Ramza #54 Tényleg, még nem is gratláltam PADRE™. Hát akkor most pótolom. Gratulálok, tényleg jó a cikk, korrekt, profi, miegymás. Helyén van minden. És gyakorlatilag talán csak egy dologban nem értünk egyet MW ügyben, a grafikáról van szó, de ezt inkább le sem írom, mert megölnek a rajongók :)
Na csak így tovább! -
#53 Hát, hogy milyen 'humorok'(:D) vannak benne, meg vicces megfogalmazások, satöbbi. -
#52 Te Freak te esténként mindíg fent leszel haver? -
Deajka #51 Kösziiii ! Később írok most nincs időm ! -
#50 mire gondolsz??? amúgy rolika beletrafált :)) -
#49 teszteld GCre a Lost Kingdomot, garantaltan a hitedbol tersz majd ki:DDDDDDDDD -
#48 Csá!
Mél mengy mindjá a témában! -
Deajka #47 Mástól is szivesen elfogadok tanácsokat...Bocs. -
Deajka #46 Off
Freak vagy Blasta !
Úgy vettem ki, hogy járatosak vagytok zene progik világában ezért egy egyszerű ám nekem fontos dolog iránt érdeklődnék magasságotok irányában !
Olyan zeneszerkesztőt keresnék ami igen egyszerű, jobban mondva olyasmit mint egy szintetizátor.
Olyan "hülyegyerek" színvonalút. A szólóimat szeretném kidolgozni .Tehát : megy az ütem, alatta a fő harmoniák és csók. Erre kellene.
Tudtok valamit ajánlani ?
On