Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Én használtam trainert, csak nem tudom megmondani, hogy melyiket, mert már rég nincs fönn a játék...
Használta már ezt valaki ????

Hyper Super !!!

Ahonnan le lehet t0lteni a mint trainer-t, ott eyt írja:

"Options:

01. F1 - Unlimited ammo.
02. F2 - Unlimited health.
03. F3 - Invisible to cops.
04. F4 - Clears the effects of all cheats.

Trainer code : Human"

De én hiába nyomom az F2-õt mindig meghalok...

Tudja vki használni ezt ?

Hyper Super !!!

PLackó
ott a google bazd+ mivel másabb nekünk keresni mint neked..

littleNorbi
Örök élet trainer van valahol ?

hykao
A "mint" trainer hatására Jenna Jameson megjelenik a játékban, s lehet rá matyizni!!! 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
littleNorbi
Örök élet trainer van valahol ?
Jah és mire jó az a "mint" trainer ?

littleNorbi
kösz

Kit--Kat
a csít szekciót még mindíg nem sikerült senkinek sem aktiválni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

reménytelen
Trainer van:
www.megagames.com
www.gameburnworld.com
www.gamecopyworld.com
Játékhiba, hogy a Cheat menüt SOHA nem kapod meg, pedig az alapjáték teljesítése után kéne.
littleNorbi
Cheat-eket hol lehet találni ?

reménytelen
Várjuk a patch-eket! <#idiota>
Mustang2005
Mi ez a pangás???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Hi. Tudna valaki egy rendes CRACK-el szolgálni számomra?
Már visszaolvastam,találtam is de az nem mûködik!<#guluszem1> Minden crack-siteot megnéztem,rákerestem,elvétve találtam is,de az vagy vírusos volt,vagy nem indította a játékot. Valaki segitsen, nem lehet,hogy mindenki BOLTI game-el játszik!!? 😄
[email protected]<#help>

Afrika lvl3 ^Xian powa^

littleNorbi
Hy!
Lehet autóból lõni, ha lehet akkor hogy?Hol lehet csökkenteni az egér érzékenységet?Hol lehet felcserélni az egérirányokat?

hykao
Ebbõl így hamar büntipontok vagy ban lesz...

(mellesleg töltsd le a magyarítást, ne sivalkodj itt!)
AMD Boss
Cheat van ?????????????????????????????????

doncarlos
nna végre...siker!!!!!!!! 😊

doncarlos
ahha! télleg...mercy!

PLackó
azt hiszem van egy csík,ami a rongálás szintjét jelzi..

doncarlos
van valami cél???

doncarlos
bemegye, kixelek mindenkit, beleengedek 25 tárat a lebujba, és semmi!!!???? Mi a faszt lõjjek???

doncarlos
megõrülök...nem értem!!!!!

doncarlos
hahóóó nemmegy

doncarlos
segíts lécci... <#falbav>

doncarlos
mert lõttem én ott mindent, de látni fogom, mikor elég?

doncarlos
kivülrõl? vagy belül??? mit lõjek bent? meddig?

IMYke2.0.0.0
Szét kell lõni a bárt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

doncarlos
Hali! Ott járok, amikor a "legelején" kb. 3. küldetésnél be kell menni a bárba lövöldözni, mielõtt a rendõrök kiérnek...lelövök mindenkit a bárba, kijövök, van még 30 másodpercem és nemtom mi van...jönnek a zsaruk és vége...micsináljak?

AMD Boss
Csít van ??? ☻☻☻

12346
jó kérdés. engem is érdekelne. meg hogy van-e vmi érezhetõ javulás. meg ilyenek.

rorr
Tud valaki a késöbbi javításokhoz cracket? Vagy clonecd-s verzióval patcheltétek

Falconer
Persze, igy van.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bertino
figy, csak rossz programozásról van szó.... ha minden optimális vóna, meg jó vóna futna ilyen graffal kisebb gépeken is, ez van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PLackó
amilyen a grafika,ahhoz képest eléggé nagy a gépigénye..

Falconer
Á nem.... Amennyire szar a grafikája... Qrva nagy gépigénye van ahhoz képpest. Jó meg csak akkor lesz, ha ugy állitod be, de akkor meg nagyon eszi a gépet. Nekem XP2200van, 9600XT, 512ram, ezek után mi a bánatos francot lehetne szerinted kezdeni egy MX400assal?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bertino
nem olyan nagy a gépigénye... beállítás kérdése csak, ehh

Falconer
Logikus.

bertino
honnan tudod ?

Falconer
Mert az egy alap dolog, nem akarták továbbb bonyolítani a programozók, egyébként is olyan nagy a gépigénye, hogy ha futna is, akkor sem játszanál vele.

reménytelen
Nem tudom. De nekem is Gef 4 MX440 volt (64M😎, és még épp idõben cseréltem le (a géppel együtt) ahhoz, hogy egyik játékkal se legyen probléma... (2004 karácsonyán)
IMYke2.0.0.0
Mert ahány szoftverfejlesztõ cég, ahány kaidó, annyi féle marketing felfogás is létezik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nandusz
Oké tényleg köszönöm a segítségeteket, mert legalább mostmár biztos vagyok benne, hogy újabb kártyát fogok venni. De az még mindíg magas a számomra,hogy miért nem indul el a játék, mert nem tudja a kártya a pixel mittudoménmit, hisz, ha például azt nézzük, hogy a Doom3 is javarészt Direct X 9.0-ás opciókat használ, meg még a bánat tudja mit, amit a kártyál java része nem is ismer, akkor az miért megy el DirectX 8.0-ás, vagy még DirectX7.0-ás!!! kártyán is.?
Jó jó, a grafika, meg a sebesség csapni való, de legalább nem hibaüzenetezik itt nekem. Szabad akaratomra bízza, hogy ha én szaggatva akarom játszani a játékot, mert neadj Isten én úgyszeretem, akkor úgy fogom. És ha nem akarom használni a pixel, meg vertex, meg a kutyafüle shadereket, mert én poligonosan szeretem a játékot, akkor úgy fogom.
Na ezt a Driv3r miért nem adja meg nekem?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

reménytelen
Durvábban úgy is mondhatjuk, hogy az MX a selejtes, lebutított változatot takarja. Vagyis egy Gef 4 MX440 annyit ér, mint egy sima Gef 2.
IMYke2.0.0.0
Nem értettél meg.
A GeForce 4 MX 440 tulajdonképpen egyenlõ a GeForce 2 picit tuningolt változatával.
Tehát, lehet bármi a dobozra, kártyára írva, neked egy tulajdonképpeni GF2-õd van. S ezen az sem változtat, hogy egy 8x AGP változatod van.

Ha nem hiszel nekem, kérdezz rá bármelyik - VGA-val foglalkozó - topikban itt az SG-n, vagy bárhol!

Nandusz
Köszi a segítséget, de sajnos Nekem tényleg nem Geforce 2 van. Geforce 4 MX440, és nem Geforce 2. Ez biztos, mert ez van a dobozára ráírva. Abban igazad van ,hogy létezik MX440 Geforce 2-ben is, de 4- ben is. Nos az enyém a 4. generációhoz tartozik. Ha ez alapján is tudsz sgíteni, akkor nagyon szívesen fogadnám.

IMYke2.0.0.0
Az MX440 = GeForce 2.
Szóval, nem egyszerûen csak teljesítménybeli különbség van köztük.
Az MX440 nem tud már semmit a mai világban!

Nandusz
Szasztok
A segítségetekre lenne szükségem.
Van egy 1,6AMD XPproci, hozzá egy 128Mbyte-os Inno 3D 8xAGP Geforce MX440 videókártyám.
A játék telepítése után, amikor indítanám a játékot, akkor az alábbi hibaüzenetet írja ki:
"Your display adapter does not support pixel shader 1.1 or higher."
Kérdéseim:
1. Ha a kártya nem tudja a pixel shader 1.1-et(amiben egyébként kételkedem), akkor is el kellene indulni szerintem, max. randább lesz a grafika.
2. A barátomnak Inno 3D Geforce Ti4200-e van, neki gond nélkül fut. Pedig, ha jól tudom két kártya között csak teljesítménybeli különbség van, de opcionális nincs.
Ha tudtok valamilyen ötlettel, vagy tapasztalattal szolgálni, akkor kérlek, hogy írjatok.
Köszönöm szépen

andriska
térdkalácsa looool xDD

IMYke2.0.0.0
<#idiota><#wow1><#wow3><#eplus2>