Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hyper Super !!!
"Options:
01. F1 - Unlimited ammo.
02. F2 - Unlimited health.
03. F3 - Invisible to cops.
04. F4 - Clears the effects of all cheats.
Trainer code : Human"
De én hiába nyomom az F2-õt mindig meghalok...
Tudja vki használni ezt ?
Hyper Super !!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.megagames.com
www.gameburnworld.com
www.gamecopyworld.com
Játékhiba, hogy a Cheat menüt SOHA nem kapod meg, pedig az alapjáték teljesítése után kéne.
Már visszaolvastam,találtam is de az nem mûködik!<#guluszem1>#guluszem1> Minden crack-siteot megnéztem,rákerestem,elvétve találtam is,de az vagy vírusos volt,vagy nem indította a játékot. Valaki segitsen, nem lehet,hogy mindenki BOLTI game-el játszik!!? 😄
[email protected]<#help>#help>
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Lehet autóból lõni, ha lehet akkor hogy?Hol lehet csökkenteni az egér érzékenységet?Hol lehet felcserélni az egérirányokat?
(mellesleg töltsd le a magyarítást, ne sivalkodj itt!)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó jó, a grafika, meg a sebesség csapni való, de legalább nem hibaüzenetezik itt nekem. Szabad akaratomra bízza, hogy ha én szaggatva akarom játszani a játékot, mert neadj Isten én úgyszeretem, akkor úgy fogom. És ha nem akarom használni a pixel, meg vertex, meg a kutyafüle shadereket, mert én poligonosan szeretem a játékot, akkor úgy fogom.
Na ezt a Driv3r miért nem adja meg nekem?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A GeForce 4 MX 440 tulajdonképpen egyenlõ a GeForce 2 picit tuningolt változatával.
Tehát, lehet bármi a dobozra, kártyára írva, neked egy tulajdonképpeni GF2-õd van. S ezen az sem változtat, hogy egy 8x AGP változatod van.
Ha nem hiszel nekem, kérdezz rá bármelyik - VGA-val foglalkozó - topikban itt az SG-n, vagy bárhol!
Szóval, nem egyszerûen csak teljesítménybeli különbség van köztük.
Az MX440 nem tud már semmit a mai világban!
A segítségetekre lenne szükségem.
Van egy 1,6AMD XPproci, hozzá egy 128Mbyte-os Inno 3D 8xAGP Geforce MX440 videókártyám.
A játék telepítése után, amikor indítanám a játékot, akkor az alábbi hibaüzenetet írja ki:
"Your display adapter does not support pixel shader 1.1 or higher."
Kérdéseim:
1. Ha a kártya nem tudja a pixel shader 1.1-et(amiben egyébként kételkedem), akkor is el kellene indulni szerintem, max. randább lesz a grafika.
2. A barátomnak Inno 3D Geforce Ti4200-e van, neki gond nélkül fut. Pedig, ha jól tudom két kártya között csak teljesítménybeli különbség van, de opcionális nincs.
Ha tudtok valamilyen ötlettel, vagy tapasztalattal szolgálni, akkor kérlek, hogy írjatok.
Köszönöm szépen