Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
A válasz naná, sõt, pláne
IMYke2.0.0.0
Okostojás a nigériai nagynénikéd térdekalácsa kisfiam!
Ha nem csak elklikkelgetnéd a Játék történetét, akkor értenél mindent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Okostojás 5929 te írtad!!!!!!!!!! Hát én erre gondoltam nyuszómuszó!
Falconer
Ehh, LOL 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

IMYke2.0.0.0
Ilyet olvasva fogalmazódik meg bennem ez az állandó kérdés:
Hát érdemes az ilyen embereknek magyarítást készíteni?! <#ejnye1><#mf2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Falconer
Jajj, istenem... Te a játékban szoktál a szövegekre figyelni, vagy csak nyomod az entert az animációknál?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nemcso
Nem kell semmiféle sofõrt kiktatni, gyorsan oda kell menni (ajánlott mocival) a kocsikhoz, bepattanni és felpakolni a kaomion rakterébe õket idõn belül.

Hali.Help. A Nizzás kamionba sportkocsit bepakolósnál azt olvastam ki kell iktatni a sofõrt de hogyan?
Falconer
Végig kell tolni a csíkot, aztán vagy te is kimész a kocsihoz, vagy jön egy animáció, nem tudom... Nem is lényeges

Nemcso
Régen volt, de ha még jól emlékszem, elég volt a pusztítási csíkot végigtólni idõn belül.

De utána ki kell menni a bárbol ?vagy mit kell csi miután lelõtem mindenkit mert a kocsiba nem enged beülni
Nemcso
Nincs más lehetõséged, csak az, hogy gyorsabb legyél.

hi elkéne jutnom a võrõs folyónál lévõ bárba ott vagyok lelõvõk mindenkit a bárt is szét lõvõm de mindig azt tõrténik hogy lejár az idõ és lomez eltünik
Mit kell csinálni? Kõszi
hiba
sokaig kovetni aztan atul egy kocsiba
megint kovetni (te is szerzel majd egyet a motor helyett)
vegul beall egy garazsba oda bemenni es csak ot loni.

TIcót hogy lehet megölni, mikor az motorcsónakkal menekül, s nekem motorom van?
Kõszi megoldottam át kelett konfigurálnom a gomb kiosztást mert nekem is logitech rumblebadom van.Kõszi a segitséget
Falconer
Mi is ezt mondjuk neki, de szerintem nem szeret olvasni, vagy csak nem veszi tudomásul, vagy ilyesmi.

A körbe-körbe forgásra: Én is tapasztaltam ilyet.

Van egy logitech rumblebadom, ami be van dugva, de a driv3r nem támogatja(most már tudom). Másnak ismeri fel, és a játékban nem mûködtek a joy-ok.

Amikor elõször elindítottan a játékot, ez a körbe-körbe forgás volt, de nem igazán mûködött az a gamepad. Nekem van két csúszka a padon( nem gomb, és joy, henem csúszka) thrust, vagy valami ilyesmi és ez nekem befolyásolja, hogy mennyire pörög körbe körbe.

Egyébként én kihúztam a padomat és bill-rõl játszom. Így jó.
Nem😞.

bertino
vkinek a cheat részleget sikerült életre keltenie a PCs verzióban ? :_ D

GTA SA küldteséek már megvannak, ezért nem mondom, hogy" vagy most mindenki SA-ozik ? "

Tehát ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Honnan tudod😊?
Próbáld meg azt hogy kihúzod a gamepadot,egeret, billentyûzetet.
Amelyik után mûködik az a rossz.

Falconer
Akkor a beállításokat nézd meg, mittomén, biztos van benne controller setup rész(nem néztem), ott állítgasd a sensitivit meg rakd át billre, ilyenekkel tudsz operálni.

de odafigy, de az egyik de jött be kormányom nincs a joypaddal semmi nincs egerem meg jó
Kit--Kat
te nem figylesz oda mit írunk???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

inkább találd ki mi baja lehet
haho nyugi
Falconer
Újratelepítetted? Mi a francnak? Mondta vki, hogy telepítsd újra?

Ujra telepítetem de ugyanaz a baja
bertino
csak kõrbe kõrbe forog.

Szív meg sûrít, meg gyujt meg kííííípufog <#idiota>

Kit--Kat
nemezt mondtam?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Falconer
Valami konzol van itt a dologban, joy, kormány, vmi. Vagy be van ragadva a billentyûzet, vagy ilyesmi. Vagy az egered szar....

Kit--Kat
hmm de most, hogy érted?
mer lehet bedugva maradt a Joy vagy a kormányod és az idegesíti

igen a kocsik a az ember minden forog kõrbe kõrbe
Kit--Kat
játékon belül?

Hi tudnátok segiteni?
Feltelepitetem a játékot és a ha elinditom egyfolytába forog a kamera ne m lehet megállitani csak kõrbe kõrbe forog.
Tudod jót vagy semmit 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

andriska
<#nyes>

Kit--Kat
óriási, nem kell visszenézned!

moderátor, szerintem. tudod, nagyhatalmú félistenek az éteri létsíkról, akik meg nem történtté tudnak tenni nekik nem tetszõ dolgokat. nincs véletlenül a topicban egy driver 3 rajongó moderátor? mert a véleményem nem éppen pozitív a dologról, röviden és szépen megfogalmazva a játék óriási csalódás. nem írom le amit gondolok igazából, nehogy ez is törölve legyen

Nem 😞

valami beállítás-gebasz lehet. a kerékpörgetés-gombra nem hagyja abba? Én is voltam úgy, hogy Tanner elkezdett körbe-körbe forogni, mint egy idióta... aztán a balranéz-gomb lenyomására abbahagyta.

Senki nem tud segíteni ? 😞

Alligátor 😊

Van egy olyan küldetés ahol az Aliggátor raktárához kell hajtani ... és ott olyat csinál a játék hogy magátol megy a kocsi, pörgõ kerekekkel akármelyikbe szálok át! 😞
Csak kanyarodni lehet ( ha lehet) tolatni nem ...
Ez mitõl lehet ? De csak ennél a küldetésnél! Az elõzõnél nem volt gebasz!
Pls help me!

Falconer
Az eddigi 6200 hozzászólás elég lesz? 😊

Falconer
Krekk keresõk nem mûködnek vazze?

bertino
Driv3r - GTA SA

Így utólag is biztos: (Össze se egyeztethetõek)

andriska
ööö ufók?Vagy elvitte a cica <#kuss>

kitörölték a hozzászólásomat? moderálva lett? mert tegnap kedves érdeklõdõ barátunknak adtam egy elfogadható élménybeszámoló a gaméról.és most nincs itt

hykao
Olvass vissza, találsz jónéhányféle véleményt...