6730
-
#6450 Volt egy térképem, de már nem tudom a linket... -
#6449 no nem 10 nap alatt, csak most tértem vissza...de ha te tudtad hol van, és olvastad a kérésem, miért nem inkább segítettél? -
#6448 10 nap alatt? Szép teljesítmény... :) -
#6447 közben megtaláltam -
#6446 meg tudná nekem valaki mondani, hogy Isztambulban a 7. Timmyt hol találom, mert már 10-szer körbejártam az épületet de nem látom a rohadékot -
#6445 1024 RAM XPn nem bőséges :) -
steweee #6444 nem, sokkal gyengébb gépen is jól fut. talán a driveredet nem szereti. egyébként hagyd a fenébe, nagyon szar játék. én feltörtem egy allsavedgamessal és megnézegettem a videókat belőle. az talán ért is vmit, de az se túl sokat. a küldetések ritka nehezek de főleg szarok -
#6443 512 ram, 3200+ amd 64-es proci, 6600gt alatt nem szaggat, max grafikával. -
Densply3452 #6442 Hy!
CSak annyit akarok kérdezni, hogy a DRIV3R tényleg szaggat minden gépen?
Mert nem teljesen vagyok tisztába a fogalommal, hogy valakinek eggy jó alaplappal, bőséges(1024mb)memóriával, Ati Radeon X700 alatt??64Bit-es AMD proci(3000+)
Mert elég híhetetlen szerintem. -
#6441 Aki megvette a Div3r-t, az beviheti majd az üzletbe, és bocsánatkérések közepette kicserélik neki egy Driver 4-re! -
#6440 én csak azt mondom, amit itt is irtak ANNO, mikor bejelentették... és hogy egész New Yorkot lemodellezik és stb stb akkor irták (én ugy emléxem) hogy kifejezetten csak konzolra, persze megint mondom, hogy reménykedjünk, hogy minket se hagynak ki a buliból -
#6439 az a minimum hogy kiadják PC-re..
és mi van azokkal akik beruháztak anno a driv3r-re??? -
#6438 az még a fejlesztés elején volt -
jimmy127 #6437 nem tudja valaki hogy a driv3rbe nem-e lehet szkineket tenni mert egy pár régebbi képen láttam tanert öltönybe is. -
#6436 Én múltkor azt olvastam, hogy még nem döntötték el, de akkor shit:( -
#6435 direkt írták, hogy ez csak konzol :( de azért reménykedjünk -
jimmy127 #6434 tuti hogy lesz pcre hamár a driv3r kiadták pcre akkor szerintem ezt is kifogják adni.ha meg nem akkor majd tolom xboxon. -
#6433 de lehet -
#6432 ami nem lesz PCre :( -
jimmy127 #6431 sokan szidják de szerintem fasza kis gém sőt a fajtája közül az egyik legjobb annak idején a driver2is ilyen volt egyedülálló csak egy gond van az a buta A.I ne lenne akkor a legtökéletesebb gém lenne.remélem a driver4 is ilyen jó lesz. -
rob210 #6430 Nincs sajna és a cheat se kapcsolható be még végigjátszás után se.
Hogy ez miért van ki tudja.
Egyébbként végignyomtam nagyon jó a játék.
Lendületes szórakoztató és szép.
Egy dolog fontos gép kell hozzá türelem kell hozzá és kitartás na az aztánmeg nagyon sok.
:-):-)
Volt olyan küldetés amit 24szer kezdtem el mire összejött.:-)
-
#6429 khm.hiába szólna hozzá bárki is NINCS BENNE TÖBBJÁTÉKOS MÓD:p -
Geee #6428 Köszönöm , azért hátha hszól még vki, -
#6427 sajna nem, pedig én is élvezném :( -
#6426 NEM! -
Geee #6425 HI all , NAGYON szépen megköszönném ha vki tudna segíteni a Gaméval kapcsolatban (az az ig. hogy nem akarom ezt a 80 oldalt végigrágni mer k...sok), hogy lehet-e rajta jót multizni , és ha igen , akkor mi kell hozzá . ÜDV ALL. -
#6424 ja kb. én is -
#6423 nekem nem, de én már csak pl azért játszok azzal, ha játszok, mert hiányzik a kocsikázásos-zsernyákos fíling -.- -
#6422 Csít opció még mindíg nem működik senkinek sem? -
#6421 Az én gépemen röccenés nélkül ment a Driv3r, és iszonyatosan szar játék!
DB -
#6420 nekem pl. rohadtul nem erős a gépem,de 1024 high-on és AA meltt meg se reccen -
#6419 Hm... ezek szerint 3 Driv3r korszak van:
1. Nagyon várom a játékot, nézek belőle trailereket meg screenshot-okat, és ábrándozom, milyen jó lesz. (vége)
2. Kipróbálom, és első benyomás alapján lefikázom a sárga földig. (vége)
3. Már csak azok látogatják a topicot, akiknek megfelelő konfiguk van a játékhoz, és viszonylag sokat játszottak vele. Ők dicsérik, mert nem az első benyomás alapján döntöttek. (és nem az alapján, hogy szar, mert nem megy a gépükön)
Amúgy én szeretem ezt a játékot, de azért van benne néhány olyan hiba, amit nem javítottak ki, és még mindig idegesít. Ami miatt uninstalláltam az az, hogy játék közben többször volt, hogy egyszer csak újraindult a gép. Amikor meg kivettem a "rendszerhiba esetén automatikus újraindítás"-t, akkor is ugyanez, csak az újraindulás előtt még egy szép kék hibaüzenet is bejött. -
Szabyka #6418 Na végigjátszottam!
Nagyon jó kis game volt!
Gratula a fejlesztőknek meg persze a magyarítónak!
Most nekiállok a Gta SA-nak :)
-
Mojlepque #6417 Nem értek ezzel eggyet hogy az SA jobb ennél?
Már csak ha alapból az autók gyorsulásáról, séürléséről, meg a karakterekről beszélünk, akkor alapvetően sokkal jobb ez a game.
Bár lehet azért mondom mert nem tom föltenni hanem a szomszédnál játszom vele, és már nagyon vágyom utánna... -
#6416 Csak elmondta a véleményét! Amúgy nekem sem teszik vagy inkább tetszett, mert régen próbáltam már! -
#6415 annak idején, hogy gyökérkedtél, hogy segítsen már vki elindítani... most meg itt fikázol... pff -
#6414 nekem tetszik
az autozás kurvanagy
meg a törések,hangok,grafika
szal.. -
#6413 a grafó az jó
de amúgy egy nagy nuula, mert teliven hibával és a küldetések is ratyik -
#6412 :|? -
#6411 savegamet nemtudjátok honnan tudnék leszedni? :S
leszedtem egy unlockert vagymit,de mikor betöltöm fekete képrenyö lesz csak