Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
én is remélem,de nem hiszem 😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kit--Kat
hát nem tudom ha már bejelentették végre valahára, csak nem ekkora patkányok😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
jah. nem lesz ebbõl semmi szerintem,bár inkább ne legyen igazam

Kit--Kat
aszittem azér eddigre legalább 1 videóval és 20képpel gazdagabbak leszünk:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
kössz <#mf1>
😄D

zaki
kira logo 😄DD

báttyó02
elvileg de

oneal1
1 hónap már csak.
nem?

!Forza Ferrari!

Laciiiiiii
És akkor mikor jön ? Remélem minnyáááá😊

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
Semmi😊 OK! KÖsz!

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

zaki
pú <#sniffles>

Kit--Kat
na ezé😄 Sry, hogy ezt mondtam, de összevissza kamuznak a neten nem kell mindent 1.re elhinni, nézz utána mindíg Gamespot-on.

báttyó02
hmm én ugyérzem szopni fogok a gémmel.......

Taranov
VGA-mban meg fog bukni a történet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laciiiiiii
Akkor csak 1 honap😊

Laciiiiiii
Mint azt már korábban említettük március 17-én érkezik a Driv3r PC-s verziója. Ezzel kapcsolatos az a hír, amely a hivatalos minimum hardverkövetelményt tartalmazza: 1.5Ghz-es processzor, 256Mb RAM, 3Gb szabad hely a merevlemezen, 4x DVD, 64Mb-os videókártya és DirectX9 kompatibilis hangkártya.

Laciiiiiii
Miért?

Kit--Kat
ehh inkább nézd meg nem zártak-e ki téged a lakásból<#hehe>

Már csak a Citroenekért (CX, CV2) is megérné kipróbálni...

Laciiiiiii
Szvasztok!Még 2honapot hallottam... Igaz ez?? 😄D

Kit--Kat
pfff lesz valami hasonló

Taranov
Lesz a játékban Chevrolet 'pala? Ha nem, nem kell!3

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
asé mert Taranov szólt a nagybácsikájának aki ha unatkozik akkor éppen az ATARI-t vezetgeti, hogy ne jelenjen meg....

Taranov
Ezt most alaptalanul mondtam 😊

tényleg?
miért?

Taranov
Nem jelenik meg, sry <#mf2>

mikor jelenik már meg?

sziasztok
újra re

zaki
starforce védelemmel ellátott játékokkal i slehet nyomni a progi segítségével

Kit--Kat
az mi??

KG21
starfuck mindent megold 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ChevyG
nagyon várom már ezt a gammát, de attól tartok, hogy 1 olyan szemét védelem lessz rajta, hogy beszarunk
Kit--Kat
jó érdekes de ha neked a GTA irányítása a jobb akkor legyen😊

zaki
hozzáteszem, hogy én nem szeretnék veszekedni ,de hát iszonyatosan gyenge lett ez a játék... pedig amikor a képek, és videók jöttek ki, akkor nagyon jónak tûnt, persze azokból egészen mást von le az ember, másra számít... mind1, majd talán a pc-s. <#vigyor>

zaki
én azt mondtam, hogy sokkal jobb az irányítása a gtanak, mint a driv3r-nak. driv3rben a fizika annyiban ki is merül, hogy jókat lehet farolgatni, ennyi. de mondom, én nekem elég volt ebbõl a játékból ennyi, nem is játszom vele, majd a pc-set kipróbálom, hátha.

Kit--Kat
az bug kitérdekel....😊 Azt ne mond, hogy rosszabb az irányítása meg a fizikája mint a Divernek...

grebber
Elvileg arról volt szó hogy javítani fognak rejta,de hogy abból mi sül ki..

Next PC upgrade: 2022

zaki
igen? hát akkor egészségükre 😄

valszeg arra értették, hogy jóket lehet vele farolni, meg ilyenek. menjél már neki egy villanyoszlopnak, vagy ugrass már egyet. és az irányítás... pfff, no comment. mind1, én majd kipróbálom pc-n is a játékot, kíváncsi vagyok mi az, amiben más lesz a konzolos verzsönnél (azon kívûl, amiket leírtam)

Kit--Kat
na erre nemmondok semmit inkább......
azt még a 50%ot adó tetszterek is elmondták, hogy az autók fizikája még mindíg nagyon jó....

zaki
az autók irányítása? te viccelsz? hát förtelmes. szvsz a driv3r abban jobb a San Andreasnál (vagy Vice Citynél), hogy élethûbb a grafika, a kocsik, a törések. ennyi. ja, és 2 nézet van a játékban össz-vissz? ezt komolyan gondolták a készítõk?

Kit--Kat
valamint az autók irányítása ehezn képest a GTA fostalicska, de hát nem is ezért szeretjük az😊

zaki
olyan gagyik a hangok, hogy az kész. a karakter mozgása döbbenetes 😄 ahogy fut oldalazva, meg ahogy ugrik, és közben nyög 😄 és az úszás, az ultralol 😄DDDDD

kocsik fizikája is egy nagy szar, azt hiszem az tetszett neked Kit-Kat. ugrass már le egy magaslastól, vagy nem tudom. kb olyan, mint amikor a légpárnás hajóval ugrottam egyet a san adreasban 😄 motorozás is qrva gagyi. aki játszott a gtaval (van olyan aki nem?), na annak qrvára nem fog tecceni. semmi élvezet nincs benne. csoda, hogy csomó helyen ez lett a 2004es év citromdíjasa? nekem nagyon nem jön be a játék. sokan várják meg minden, de iszonyatosan nagyon nagyot fognak csalódni. majd kíváncsi leszek a reakciókra, mikor megjelenik a játék pc-re :/ képek azok gyönyörûek, de hát kit érdekel a szép grafika, a + zenék, meg +1 küldetés, meg így készült videó, vagy mi a pöcs, hogyha minden más egy hulladék? én is úgy vártam a játékot, és mikor végre lett ps2-m, és elindítottam a játékot, hatalmasat csalódtam. <#szomoru2><#shakehead>

zaki
istenem, olyan szar ez a játék, hogy az döbbenetes... Kit-Kat, mi is tetszett neked a játékban? mert ami nekem igen, az a grafika, meg a szép (de szvsz qrva kicsi) városok, és a kocsik törése. ennyi.

zaki
<#mf1>

Kit--Kat
én most szedem a DRIV3R albumot, vannak nagyon jó számok mint pl. a Phantom Planet - Big Brat, ez nagyon halálos szám😊

báttyó02
veled meg mivan ?

Kit--Kat
jóhát de hát õ azzal már lehet jásztszani emulátorral, úgy mint az SA-val😄D

Kit--Kat
újreg......<#zavart2>
szerintem<#vigyor>

nem azért deh te azt hiszed mindenkinél mindent jobban tudsz vagy mire vered itt magad???
zaki
ahhoz képest a 2-t ki sem adták pcre 😛