Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
hát ja a remény hal meg utoljára ........

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát a képek engem még mindig egy atomháborútól súlytott városra emlékeztetnek,ahol senki nem jár az utcán...(na jó itt ott kódorog valaki).Na mindegy,ha valóban fejlesztettek a konzolos verzióhoz képest,akkor talán van remény...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

báttyó02
jaja <#gonosz1><#eplus2>

báttyó02
jah

Kit--Kat
ugyanezek a képek, ugye?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
hehhe nem a PS2-tõl gazdagodott meg a cég a 90es évek elején szal közötök nincs hozzá<#vigyor>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

aham,pcre megcsinálják jol konzolra meg elbaszák mi a faszt képzelnek magukrol?takarodjanak a kurva anyukba fuck atari fuck reflections
báttyó02

Friss képek jelentek meg a Driv3r-rõl a Worthplaying weboldalán. Már igen régen nem lehetett hallani a Reflections Interactive fejlesztésérõl, mely PS2-n igen nagy bukás lett. A fejlesztõk ígérik, hogy mégegyszer nem követik el ezt a hibát, és most valóban a tökéletesített programot dobják piacra. A március 15-i megjelenés pedit már igen közelinek mondható, reméljük már nem kell sokat aludnunk. Addig is lessétek meg az új képeket a kapcsolódó galériában!

báttyó02

báttyó02
Friss információk jelentek meg azóta a reggel már szóba került Driv3r-rõl. A Reflections Interactive már jó ideje nem hallatott a GTA stílusú játékáról, ám most nem csak friss képek jelentek meg, de még új információk is és mind ezt egy napon. Kitudódott ugyanis, hogy a PC-s verzió nem csak hogy szebb lesz a konzolos társánál, hanem még egy extra küldetést is kapunk majd bele, melyben egy igen vad üldözésben lehetünk fõszereplõk Miami tengerpartjainál. Ez még semmi, hiszen egy 12 perces

“Így készült“ videó is gyarapítja majd a repertoárt. Nos, a játék egyre csalogatóbban hangzik, hiszen igen nehéz ellenálni a több, mint 70 elköthetõ és totálisan összezúzható (errõl egy kis minijáték is készült a hivatalos weboldalon) járgánynak és a bejárható Miami, Nice és Isztambul utcáinak. Hogy pedig tovább fûszerezzem a már így sem egyszerû helyzetet, a fejlesztõk még további 12 nótát liszenszeltek a játék alá, és 8 különbözõ fegyvert is használhatunk majd.

Kit--Kat
<#confused>

báttyó02
azhá

12346
zsír

12346
OFF:
bocs, csak meglesem gyorsan, hogy néz ki lájvban az aláírásom. kit-katról jutott eszembe, hogy bõvítem még1 szóval (menny)😄
ON:

Kit--Kat
hát nálunk azt jelenti amit, ha nálatok mást az már nem az én gondom.
ben tök mind1, hogy 1 2hónap múlva megjelenõ játék topicjába hiogy szórakoztatja el magát az ember, ha nem megy túl messzire a témától???
Nem Xboxos PC-s!!!
Na mind1 érnék még, csak kiborulna a bili megint mert mit hemzsegek, mennyek gumiba....😊
A helyesírásom, meg olyan amilyen, ilyenkor gyorsan írok, nem figyelek oda szal tök mind1 úgyis érted....

hykao
Mondtam már párszor: ha túl akarod hemzsegni magad, akkor menj a gumiba, vagy olyan topikokba, ahol kötetlenebb a téma, de ne fárassz már le...
Sztem ezek lehet, hogy Xbox-os képek, ha kijön egyáltalán arra is...
Amúgy meg miért, mitõl vagyok én szpojleres? (vagy ennek sem tudod pontosan a jelentését, vagy mi?)
Kit--Kat
szpojleres hykao.....
most mit mondjak nálad kötelezõ mindent lightosan venned mert hülye aki nem veszi észre a szmájlijaid, de te meg mindent komolyan veszel és fel vagy háborodva.

hykao
Te meg még mindig nem tudsz helyesen írni!!! ..."súllyát"-ról már nem is beszélve...
hykao
Te hülye vagy?
báttyó02
<#beka2>

báttyó02
<#ejnye1><#ejnye1>

zaki
jó hallod, felgyújtanám az egész gémsztár tímet úgy ahogy van 😄

Kit--Kat
1ként azért szóltam elõre, mer a sok rokkant GS-fórumon is aztndta, hogy hasonlít a VC-re meg onnan másolták meg stb....

zaki
vótmá :/

báttyó02
jah ezt már irtam 😊)

zaki
<#vigyor>

báttyó02

Driv3r hardverkövetelmény
ma, 08:46 - Marco

Mint azt már korábban említettük március 17-én érkezik a Driv3r PC-s verziója. Ezzel kapcsolatos az a hír, amely a hivatalos minimum hardverkövetelményt tartalmazza: 1.5Ghz-es processzor, 256Mb RAM, 3Gb szabad hely a merevlemezen, 4x DVD, 64Mb-os videókártya és DirectX9 kompatibilis hangkártya.

báttyó02

Kit--Kat
jó van inkább menny vissza SA-ba és rúgjad le a parasztfaszokat a traktorról😊

báttyó02
hehe 😄DDDDD

zaki
dehogynem. CSAK NE LENNE JÁRKÁLÓS RÉSZ 😄DD

Kit--Kat
még mindíg nem érzed zaki ennek a játéknak a fõ súllyát😊

Kit--Kat
szerintem már az a durván 1 év elég eltolás volt, meg már képek is vannak

Kit--Kat
most mit kell it kötözködni, meg flémet indítani???😛

báttyó02
jók már várom nagyon,csak nehogy eltolják a márcuustól is

báttyó02
hmm

hykao
Csak az az érdekes, hogyha ezek PC-s képek, akkó' miért csak 640x480-asok...hmm...
Extraboy
sztem 1. kep nagyon hasonlit vice city-re 😄😄😄😄😄😄D 😊))

zaki
szépek. legyenek is gyönyörûek, ilyen förtelmes gyalogos rész után <#mf1>

Kit--Kat
ne, hogy valaki aszondja, hogy hasonlít az 1. kép a Vice Cityre, meg onnan lett kimásolva mer, bannoltatom😊

Kit--Kat
azé berakom hátha valaki lusta lesz a linket megnézni:

báttyó02
Örüjjünk hö

Kit--Kat
na basszki mennyit vártam erre a reflection buzifejébe már😄DDDD

báttyó02

Taranov
Azért thx az együttérzést 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
én most feszek új videókártyát, mert eljött az ideje Geeforce 4 MX-em van most😊
Szegény halmozottan hátrányos helyzetû Taranov csak 1 laptopra futtya😄DD

báttyó02
<#csodalk>

Taranov
És nekem az a poénos, hogy laptopom van, nem lehet fejleszteni a VGA-t, szóval ahogy megy megy, ha nem, akkor nem játszom vele. Azért remélem, hogy még a GTA San Adreas és a Driv3r menni fog frankón.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

báttyó02
Amúgy kicsit fosok,hogy ennek is kellesz pixel shadert támogató vidkari......
az enyém meg persze nem támogatja

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDD