6730
  • Amse
    Miért ilyen fos ez?MIÉÉÉÉÉÉRT?
    Én is Tico-t üldözöm éppen.1x már sikerült átszállni a kocsiba és azzal folytatni a garázsig, de meguntam és kiléptem.Most megint előről kellett kezdenem mocival.Megcsináltam és miután jön a renderelt movie, hogy leugrik a motorról és beszáll a kocsiba a főhős, majd folytatódna az üldözés, akkor nem azt tölti be, hanem valami teljesen mást.Taxiban ülök és nincs semmi feladat.Bazz ez mi a fasz?Befosok.
  • Action
    Én is kipróbáltam hogy kikapcsolom az EAX-t plusz kikapcsoltam az árnyékokat(amik ugyis rohadt csúnyák) és érezhetöen jobban fut. NEm szaggat annyira közel sem mint elötte.
    Szvsz érdemes megpróbálni!
  • Action
    ja már nekem is sikerült.:) a kocsis rész után viszont rögtön agyon löttek! amikor már végre sikerült!:))

• Amse
    Kaptam már defektet. :D
  • Amse
    SB 128
  • malter
    kusika:D
  • malter
    csak követni kell már ok:)persze ha átszenveded akkor caral nyomni kell tovább utánna:)
  • Atika :o)
    Valaki van ott ahol kamionra kell kocsikkal felhajtani??Bazz az brutal okorseg mar egy ideg vagyok :)
  • DarkJedi
    Tudom, nem is szándékoztam úgy játszani.. :)
  • tiroxine
    Milyen hangkártyád van?
  • PLackó
    egész hangot kikapcsolod úgymeg mi értelme van a játéknak?semmi.
    jól elb@szták..
  • Amse
    Hmm..Akkor lehet csak nálam megy, de azért érdemes kipróbálni mindenkinek hátha másnál is.
  • DarkJedi
    Tudom, úgy csináltam..
  • Amse
    De ha kikapcsolod akkor ne esc-et nyomj hanem accept-et különben nem menti el.
  • DarkJedi
    Nálam az EAX kikapcsolásával nem történt semmi, de ha kikapcsolom az egész hangot, akkor nálam is tükörsimán fut..
    PECCSET AKAROOOOK!
  • PLackó
    lehet mindenkinél ez a szaggatás oka?
    és te rájöttél;)
  • Amse
    !!!!!!!!Na kikapcsoltam a sounds-ban az eax-ot vagy mit és ez okozta az akadást.Most simán fut.!!!!!!!!
  • Kit--Kat
    ok, HTX!!! ez most bevált:)
    a tzöbbieknek:
    Úgy álljatok a játékhoz mint a DRIVER2 folytatása ami a vezetősrészre feszül rá, így lehet sok GTAra szokott embernek nem megy.
    Ne úgy mint GTA trónkövetelő, az csak 1 kiegészítő dolog.
  • PLackó
    :DD

wazz :D
  • PLackó
    lol:DD
  • Action
    Hát az nekem sem jött be.Viszont ha lehagyod és beérsz a városba a tengerpartról akkor ott meg a csodás irányitásnak köszönhetöen nagy eséllyel mész neki valaminek.:))

Továbbra is várom a megoldásokat:))
  • bitubo
    amatör vagy
  • malter
    én is azzal szopok:/már azt is probáltam hogy elémegyek és megprobálom valamelyiket kilöni a motorcsonakbol aztán elcsorni,de az sem igazán jött be
  • M@TriX
    haj.. néz meg vazz és meglátod. Az emberi ízlések különböznek...
  • bon
    de így van
  • M@TriX
    az Art of War-nál spec hamarabb jött ki a patch mint megjelent a játék. :)
  • csabóca27
    Azt írják fórumokon h nagy gépigény,szar grafika és az irányítás botrány!Ugye nem így van?
  • PLackó
    tegnapi első helyhez képest azért már lecsúsztunk 4-re:)
    este hagyom menni a gépet,holnapra én is véleményt nyílvánítok.Ha egyáltalán elindul a gépemen..
  • báttyó02
    lol
  • bitubo
    HALÓ vonalban vagyok mondjad csak...
  • báttyó02
    jovamman :Ð
    kijött,szar,legalábbis 90% azt mondja..
  • Action
    Éppen Tico-t üldözöm motorral,de már majdnem szétvertem mindent magam körül.:)) Nem tudom hányszor probáltam már,de mindig elbaszom.MEgcsinálta már valaki? Elég üldözni ameddig meg nem áll,vagy lekell hagyni motorral majd leszállni és lelöni,vagy mi? :)

Egyébként maga a játék jó lenne ha nem basztak volna el benne ennyi mindent.:)) Van benne fantázia. Az átvezetök elött pedig tényleg le a kalappal,mert azok nagyon ott vannak.
    Az irányitás pedig azért gáz,mert ha ez a játék elsösorban azért a vezetésröl szolna,ami pedig kormánnyal feelinges,akkor miért irányithatatlan kormánnyal.ha azzal vezetek akkor a kocsi ugy cikázik mint Béla bácsi a kocsmábol hazafelé!:))
    Inkább billentyüvel vezetek ugy jobban lehet.
    Kár hogy ilyen igénytelenek a készitök.:((
  • PLackó
    HALÓ HALÓ
  • [HUN]FaTaL
    nem jött ki... mind bétateszterek vagyunk:/
  • csabóca27
    HALÓ
  • csabóca27
    mi van?
  • csabóca27
    Van benne online játékmód?
  • báttyó02