6730
-
#3326 Miért ilyen fos ez?MIÉÉÉÉÉÉRT?
Én is Tico-t üldözöm éppen.1x már sikerült átszállni a kocsiba és azzal folytatni a garázsig, de meguntam és kiléptem.Most megint előről kellett kezdenem mocival.Megcsináltam és miután jön a renderelt movie, hogy leugrik a motorról és beszáll a kocsiba a főhős, majd folytatódna az üldözés, akkor nem azt tölti be, hanem valami teljesen mást.Taxiban ülök és nincs semmi feladat.Bazz ez mi a fasz?Befosok. -
Action #3325 Én is kipróbáltam hogy kikapcsolom az EAX-t plusz kikapcsoltam az árnyékokat(amik ugyis rohadt csúnyák) és érezhetöen jobban fut. NEm szaggat annyira közel sem mint elötte.
Szvsz érdemes megpróbálni! -
Action #3324 ja már nekem is sikerült.:) a kocsis rész után viszont rögtön agyon löttek! amikor már végre sikerült!:))
-
#3323 Kaptam már defektet. :D -
#3322 SB 128 -
#3321 kusika:D -
#3320 csak követni kell már ok:)persze ha átszenveded akkor caral nyomni kell tovább utánna:) -
#3319 Valaki van ott ahol kamionra kell kocsikkal felhajtani??Bazz az brutal okorseg mar egy ideg vagyok :) -
#3318 Tudom, nem is szándékoztam úgy játszani.. :) -
tiroxine #3317 Milyen hangkártyád van? -
#3316 egész hangot kikapcsolod úgymeg mi értelme van a játéknak?semmi.
jól elb@szták.. -
#3315 Hmm..Akkor lehet csak nálam megy, de azért érdemes kipróbálni mindenkinek hátha másnál is. -
#3314 Tudom, úgy csináltam.. -
#3313 De ha kikapcsolod akkor ne esc-et nyomj hanem accept-et különben nem menti el. -
#3312 Nálam az EAX kikapcsolásával nem történt semmi, de ha kikapcsolom az egész hangot, akkor nálam is tükörsimán fut..
PECCSET AKAROOOOK! -
#3311 lehet mindenkinél ez a szaggatás oka?
és te rájöttél;) -
#3310 !!!!!!!!Na kikapcsoltam a sounds-ban az eax-ot vagy mit és ez okozta az akadást.Most simán fut.!!!!!!!! -
#3309 ok, HTX!!! ez most bevált:)
a tzöbbieknek:
Úgy álljatok a játékhoz mint a DRIVER2 folytatása ami a vezetősrészre feszül rá, így lehet sok GTAra szokott embernek nem megy.
Ne úgy mint GTA trónkövetelő, az csak 1 kiegészítő dolog. -
#3308 :DD
wazz :D
-
#3307 lol:DD -
Action #3306 Hát az nekem sem jött be.Viszont ha lehagyod és beérsz a városba a tengerpartról akkor ott meg a csodás irányitásnak köszönhetöen nagy eséllyel mész neki valaminek.:))
Továbbra is várom a megoldásokat:)) -
bitubo #3305 amatör vagy -
#3304 én is azzal szopok:/már azt is probáltam hogy elémegyek és megprobálom valamelyiket kilöni a motorcsonakbol aztán elcsorni,de az sem igazán jött be -
#3303 haj.. néz meg vazz és meglátod. Az emberi ízlések különböznek... -
#3302 de így van -
#3301 az Art of War-nál spec hamarabb jött ki a patch mint megjelent a játék. :) -
csabóca27 #3300 Azt írják fórumokon h nagy gépigény,szar grafika és az irányítás botrány!Ugye nem így van? -
#3299 tegnapi első helyhez képest azért már lecsúsztunk 4-re:)
este hagyom menni a gépet,holnapra én is véleményt nyílvánítok.Ha egyáltalán elindul a gépemen.. -
#3298 lol -
bitubo #3297 HALÓ vonalban vagyok mondjad csak... -
#3296 jovamman :Ð
kijött,szar,legalábbis 90% azt mondja.. -
Action #3295 Éppen Tico-t üldözöm motorral,de már majdnem szétvertem mindent magam körül.:)) Nem tudom hányszor probáltam már,de mindig elbaszom.MEgcsinálta már valaki? Elég üldözni ameddig meg nem áll,vagy lekell hagyni motorral majd leszállni és lelöni,vagy mi? :)
Egyébként maga a játék jó lenne ha nem basztak volna el benne ennyi mindent.:)) Van benne fantázia. Az átvezetök elött pedig tényleg le a kalappal,mert azok nagyon ott vannak.
Az irányitás pedig azért gáz,mert ha ez a játék elsösorban azért a vezetésröl szolna,ami pedig kormánnyal feelinges,akkor miért irányithatatlan kormánnyal.ha azzal vezetek akkor a kocsi ugy cikázik mint Béla bácsi a kocsmábol hazafelé!:))
Inkább billentyüvel vezetek ugy jobban lehet.
Kár hogy ilyen igénytelenek a készitök.:(( -
#3294 HALÓ HALÓ -
#3293 nem jött ki... mind bétateszterek vagyunk:/ -
csabóca27 #3292 HALÓ -
csabóca27 #3291 mi van? -
csabóca27 #3290 Van benne online játékmód? -
#3289 looll :D -
#3288 jááhh..kezdtem neki a letöltésnek:)
ááhhh..kezdtem neki az uninstallnak:(
-
csabóca27 #3287 az baj hogyha nekem 1.7-es procim van?