6730
  • davos80
    Elhiszem, h szar, úgyhogy marad a Vice City Modern Mod...
  • báttyó02
    hát itt aki játszott vele,annak a 95%-a asztmondja hogy szar.
    szerintem töltsd le,majd te eldöntöd,de 3,5 gigát szerintem nem ér
  • davos80
    Hm?
  • báttyó02
    ja amugy tegnap jacottam vele pc-n is,és..hát ugyanaz a véleményem mint nektek..
  • báttyó02
    csak az a baj,hogy akkor minek kelett várni fél évet a pc-s kiadással,ha ugyanazt csinálták mint ps2-re?
  • Zetorg
    szerintem mostmár, lassan abba lehet hagyni a játék fikázását.
    igen, bebukták, de majd javítanak rajta valamit.nézzétek meg a street legal topikját!az is egy bughalmaz volt, mégse fikázásból áll az egész topik...

egyeseknek túl nagyok az elvárásai szerintem.
  • davos80
    Érdemes letölteni??
    Csak mert itt nincs netem, de ha jó, hamegyek letölteni.
  • The Hedgehog
    aha! a winyód v8-as hangját megszégyenítőn fog vonyítani és swappelni amikor elindítod a gammát. Veszettül nincs optimizálva a cucc :(
  • fitutufi
    nemajánlom
  • oneal1
    emberek csak sulki után tudom próbálni a gamet:(((
    van benne jó v8 as hangú gép?:)
  • bon
    El se indulna rajta.
  • FairCO
    hát ez tényleg egy rakás sz@r, pedig én is hogy vártab, b@ssza meg... shift+del
  • mEkLaU
    Amugy mi a legszarabb videokártya itt amivel normális fps-t sikerült akárkinek is elérnie?
    Kiváncsi lennék egy Geforce 2 MX-en h fut:) Lehet azon meg jól...
  • Newfronter
    Sziasztok!

Ne már gyerekek! Ennyire szar lenne a grafkó? Pedig a képeken úgy tűnt mintha nem is játék lenne
    Kíváncsi vagyok rá....töltöm lefele.
    Viszont én nem raktam fel az 5.3-as Catalystot mert szar... a játékokban textúrahibák vannak szóval maradtam az 5.2-nél, talán majd az 5.4...
  • Kovász
    OFF

Úristen, milyen régiségek/ritkaságok vannak ezen a torrenten!!!
    1000 köszönet
  • The Hedgehog
    Hát én sok szart láttam már, de ekkorát még nem... egy az egyben egy szar PS2 konverzióval van dolgunk semmi több. Az még haggyán, hogy a grafikát nem tudták normálisan PC-re optimizálni, ergó csúnya a játék, de még a PS2-es bugok legtöbbje is bennmaradt. Hihetetlen! Akkor mi a frászért késett ennyit? Nekem még a Vice City látványvilága is sokkal jobban bejött, mint ez a valóságra erőltetve hajazó maszlag amit grafikának neveznek a Driv3r-ben. Ez nagy bukta, de már sejteni lehetett a PS2-es debüt után is...
  • PLackó
    nekem még 4 óra.
  • PLackó
    :P
  • Hmuda
    Rengeteg negatív kritikát olvastam/hallottam a játékról, de nem akartam véleményt nyílvánítani, amíg magam ki nem próbálom. Nos, ez megtörtént és csak annyi lenne az értékelésem, hogy:

Tömény szánalom, amit képesek voltak összerakni. Le is törlődött "véletlenül"...
  • Magnum PI
    thx
  • leslieboy
    isohunt-ot próbáld!
    www.isohunt.com
    vagy
    torrentreactor.net
  • Magnum PI
    mármint a nem a letőltő progit hanem a game-t
  • Magnum PI
    Nem tudna valaki belinkelni egy működő torrentet
  • leslieboy
    Azaz!Csak egy patch kell,és oké lesz!
  • Szabyka
    Télleg a hangal lehet probléma mert kikapcsoltam a hangot most 1024*768 full bellitason 2.2Xp+Gf4Ti4200 fut mint állat ...
    Remélem lesz patch ...
  • leslieboy
    Most hogy egy jó ötlet miatt sikerült kiiktatnom a fagyást,egy szuper kis game ez,csak szerintem sem szabad a GTA-hoz hasonlítani!!Mellesleg nagyon nehéz!!!
  • Skynet
    Hát....ps2-n végigtoltam most próbáztam pc-n....Nemelég hogy ez valamelyik konzol átirata (alapból nem billentyűzetre volt állítva...) de még bugokból is vagy 50szer több van mint ps2-n.....
    A gépigény a grafhoz képest magas...

Konzolos kudarcról pedig annyit hogy azért lett kudarc mert GTA SA sokkal többet ígért és megjelenésekor sokkal többet mutaott is....Jelentősen jobb és élvezhetőbb kis game a driver3hoz képest...
    Sajnálom mert az első résszel évekig nyomultam csakúgy poénból...
    De az hogy konzolhoz képest csak mégszarabb lett az azért erős hiba volt...
  • 3Error #3339
    ez a "game" egy fos... aztarohadt...
  • Amse
    Körülbelül, de azért az átvezető animok is ott vannak.
  • arty
    de ugye nem alaplapi hangarid van?
  • F0Rm4T
    hi sztem a fiziája jó ajátéknak de a többi az nagyon pocsék lett
  • Amse
    Ha kijönne normálisan akkor nem érdekellne, hogy leszedtem feleslegesen ezt.
    [és bonus tékeltél]
  • Zetorg
    jó lenne, ha kijavítanák...

külömben én tök jól elvagyok vele :)
    kocsikázok, motorozok, a küldetésekre meg szarok rá.kikapcsoltam pár efektet és azóta van 70+ fps-em :)
    az EAX kikapcs nekem nem segített :(
  • PLackó
    annak azért nem annyira örülnék hogy hiába töltök 4 gigát :P
  • Amse
    Én még nem, de lehet ha most betöltöm ahol tartok akkor azt nyomja be.Ki tudja? :D
  • Atika :o)
    volt mar valaki ott ahol a kamionra kell a kocsikat felpakolni menet kozben???
  • Amse
    Bárcsak az lenne!Ez valami fenomenálisan szar!Ilyen hibákat bazz!?
  • Kit--Kat
    hát erről annyit, hogy a Reflection jól lejáratta magát, mondhatni öngólt rugót, mert ha a vezetős rész nehéz lenne-ok, a graf nem a legszebb(nekem tecc)-ok, de hogy ilyen igénytelen hibákat bennehagyni az már saját magukat minősíti, nem tanultak semmit a konzolos kudarcból.
    Itt legalább van peccs, azt azért érdemes megvárni.
  • Zetorg
    lehet, hogy ez valami ritka szar törés :)
    egy hét mulva meg jön a fasza, mi meg itt szopunk ezzel :DDD
  • Kit--Kat
    talán északa lejön, és holnap nyomhatom