Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs sajna és a cheat se kapcsolható be még végigjátszás után se.
Hogy ez miért van ki tudja.
Egyébbként végignyomtam nagyon jó a játék.
Lendületes szórakoztató és szép.
Egy dolog fontos gép kell hozzá türelem kell hozzá és kitartás na az aztánmeg nagyon sok.
:-):-)
Volt olyan küldetés amit 24szer kezdtem el mire összejött.:-)
PLackó
khm.hiába szólna hozzá bárki is NINCS BENNE TÖBBJÁTÉKOS MÓD:p

Köszönöm , azért hátha hszól még vki,
bertino
sajna nem, pedig én is élvezném 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
NEM!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HI all , NAGYON szépen megköszönném ha vki tudna segíteni a Gaméval kapcsolatban (az az ig. hogy nem akarom ezt a 80 oldalt végigrágni mer k...sok), hogy lehet-e rajta jót multizni , és ha igen , akkor mi kell hozzá . ÜDV ALL.<#conf><#worship><#bohoc><#circling><#dumcsi><#csodalk><#merges2>
Kit--Kat
ja kb. én is

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
nekem nem, de én már csak pl azért játszok azzal, ha játszok, mert hiányzik a kocsikázásos-zsernyákos fíling -.-

Kit--Kat
Csít opció még mindíg nem mûködik senkinek sem?

DonnieBrasco
Az én gépemen röccenés nélkül ment a Driv3r, és iszonyatosan szar játék!

DB

A ti kung-futok nem erős!

báttyó02
nekem pl. rohadtul nem erõs a gépem,de 1024 high-on és AA meltt meg se reccen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

reménytelen
Hm... ezek szerint 3 Driv3r korszak van:
1. Nagyon várom a játékot, nézek belõle trailereket meg screenshot-okat, és ábrándozom, milyen jó lesz. (vége)
2. Kipróbálom, és elsõ benyomás alapján lefikázom a sárga földig. (vége)
3. Már csak azok látogatják a topicot, akiknek megfelelõ konfiguk van a játékhoz, és viszonylag sokat játszottak vele. Õk dicsérik, mert nem az elsõ benyomás alapján döntöttek. (és nem az alapján, hogy szar, mert nem megy a gépükön)

Amúgy én szeretem ezt a játékot, de azért van benne néhány olyan hiba, amit nem javítottak ki, és még mindig idegesít. Ami miatt uninstalláltam az az, hogy játék közben többször volt, hogy egyszer csak újraindult a gép. Amikor meg kivettem a "rendszerhiba esetén automatikus újraindítás"-t, akkor is ugyanez, csak az újraindulás elõtt még egy szép kék hibaüzenet is bejött.
Na végigjátszottam!
Nagyon jó kis game volt! <#eljen>
Gratula a fejlesztõknek meg persze a magyarítónak! <#worship>
Most nekiállok a Gta SA-nak 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Nem értek ezzel eggyet hogy az SA jobb ennél?
Már csak ha alapból az autók gyorsulásáról, séürlésérõl, meg a karakterekrõl beszélünk, akkor alapvetõen sokkal jobb ez a game.
Bár lehet azért mondom mert nem tom föltenni hanem a szomszédnál játszom vele, és már nagyon vágyom utánna...

Casseus
Csak elmondta a véleményét! Amúgy nekem sem teszik vagy inkább tetszett, mert régen próbáltam már!

ha te azt tudnád...^^

bertino
annak idején, hogy gyökérkedtél, hogy segítsen már vki elindítani... most meg itt fikázol... pff

báttyó02
nekem tetszik
az autozás kurvanagy
meg a törések,hangok,grafika
szal..

cicai
a grafó az jó
de amúgy egy nagy nuula, mert teliven hibával és a küldetések is ratyik

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

báttyó02
:|?

báttyó02
savegamet nemtudjátok honnan tudnék leszedni? :S
leszedtem egy unlockert vagymit,de mikor betöltöm fekete képrenyö lesz csak

Köszi a segítséget.
Mellesleg szerintem jó a játék csak negy p-I-esen próbáljatok meg játszani rajta.
Sajnos ma már minden jó game gépigényes.
Mégegyszer köszi a segítséget.
Jövök még bizti, mert elég nehéz kis cuccot dobott össze az ATARI.
bertino
menj le a hid lábához és hajóval menj át

Segítsetek rajtam./törökország/
Callitát kell üldözni ezzel nincs is gond.
Egész a hídig ami felnyílik.A szöveg a következõ, keress másik utat, de akárhova indulok rögtön elbukott küldetés duma jön fel.
Mit kéne csinálnom??
valaki tud "csítet" a játékhoz??Végsõ elkeseredésemben már ez is megfordult a fejemben.

zsolti001
<#merges2><#eljen>

Rafaelo
megcsináltam a baj azvolt hogy csak a melletehaladáskor müködik az action
button 😊)))))

ez egy kurvageciszar küldetés volt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

M@TriX
miaz hogy meghaltál? mellé kell menned a másik autó mellé persze és amikor kidõl a srác hogy átmásszon akkor kell neked "segíteni" neki 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Rafaelo
az egyik actiont beálitottam kocsi odaért nyomom meghaltam :_(

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

M@TriX
akkor van valami ami mindenre vonatkozik vagy csak emberre azt is állítsd be, mert tudom hogy van és én is marha ideg voltam amikor rájöttem de már nem emléxem, hogy hol. ha estig nem találod meg, akkor megnézem otthon.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Rafaelo
hát ezaz csak a gomb kiosztásnál nincs autosban hogy action 😞

nyomom mint állat holt ideg vagyok 😮

M@TriX
akkor mi hogy cisnáltuk meg szerinted?
nem feltétlen a vehiclenél van de valami akció gomb talán az az akciógomb amivel ki is lehet lõni az autóból? már nem emléxem az a lényeg max, hogy az optionsban minden gombot amiben nem vagy biztos hogy mit takar akkor azt rakd egymás mellettii gombokra aztán majd nyomogasd 😊

Rafaelo
a vehiclénél nincs action gomb !!! beállitásnál

Rafaelo
oké

M@TriX
#6370 és környéke

Rafaelo
a sebesség limites pályán mitkell csinálni?

kurva anyát aki kitalálta 😄DD

mucsácsó
meglesz <#idiota><#idiota><#idiota><#nyes><#vigyor>
Falconer
Mondd meg a haverodnak, hogy ritka nagy hülye.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Jaja, azoknak nem ment. De nem tudom, mi a francot akarnak kezdeni egy ilyen kártyával manapság.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mucsácsó
aham, ez a gyerek akit mondtam, annak is gef 4-e volt, õ is fel volt háborodva hogy ilyen ronda game-ben pixel shader? meg minek, mi a szarra jó? kérdezte...aztán lett egy 6600GT, meg jobb cuccok a gépbe, és már simán hasít min60-100 FPS-sel totál fullon neki<#vigyor><#vigyor><#idiota> aszonta jó game, el lehet vele lenni, csak a mesterséges intelligencia brutálisan szar, meg már a 3. küldinél elakadt <#idiota><#idiota>
reménytelen
Ha jól tudom, minimum 1.1 shader kell hozzá, csak a Gef 4 MX440-esek hurrogtak nagyon...
mucsácsó
egyébként azért kérdeztem, mert egyik haver mondta, hogy csak olyan videókártyával indul csak, ami támogatja a a pixel shader 3.0-t...gondoltam az beb@szna, csak GF 6-os széria vinné, meg komolyabb ATik <#idiota><#idiota>de mondom azért megkérdezlek titeket, ti mégiscsak tudjátok ezt<#smile><#smile>
mucsácsó
egyedül talán az arnyékok olyan szögletesek, engem nem zavart a játékmenet, jól elszórakozgattam vele...mert láttam szidták mint a bokrot<#idiota><#idiota>
bertino
bizony ám

mucsácsó
hát, én X-boxon játszottam vele egy-két órát, de megtetszett, zúztam benne a kocsikat ezerrel <#idiota><#vigyor><#vigyor>me királyul törnek benne <#eljen><#eljen>
quack
hát anno jácottam vele...10percnyi játék után annyi jött le h ez egy fostalicska és nem ér meg 4gb helyet a gépen. meg amúgyis az sa má közel volt....

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mucsácsó
aham, okés, hálásan köszönöm a válaszodat! <#wink><#wink><#eljen>
bertino
géptõl is függ és beállítás fõleg 😊 vlszleg egyébként igen, menni fog 😊 legalábbis ha nekem jol megy 9550-Vvel 😊

AA és Af vagy mi nélkül... meg árnyék kikapcs és 1024*768-ban 85Hzen 40 FPS kb, persze nem mindig 😞

mucsácsó
félrenyomtam a szmájlit, sry <#smile>-ezt akartam télleg<#idiota><#idiota>most ez nem akartam már külön hszbe...nem szomorkodom <#idiota>de akkor, szal mi is a válasz rá?
bertino
mé szomorkodsz ha nem tudod, hogy fut vele ? o_O

mucsácsó
halljátok, ismét nem nagyon vagyok jártas e topicban, csak meg szeretném kérdezni, hogy a game ATi 9600-zal hogy fut? rosszul? szal fps, stb-re lennél kíváncsi<#shakehead>
Kit--Kat
Oldalról kell követni a vonatot a sínek mellett, ennyi.