6730
-
theodor #6490 Mi van veled apád Magyar anyád meg Angol vagy mi? -
theodor #6489 Mi van veled apád Magyar anyád meg Angol vagy mi? -
#6488 Küldj képet ! -
#6487 méert van az hogy ha belépek a játékba egyből hibaüzenetet ír ki???
-
#6486 Hát IQ nem, de ügyesség annál inkább... -
#6485 nem kell hozzá IQ fighter felfogás, nem nehezek, csak egy kettő :) -
#6484 Akkor tényleg, csak divat volt ez a fikázás. Igaz, PC-n az életbe nem vinném végig, PS2-őn azért elvoltam a küldetésekkel. Lehet megis próbálom majd végig vinni... -
#6483 bizony én is most raktam fel ujra nemrég :) -
#6482 De jó, tényleg van aki még játszik vele ? Nekem a város jött be nagyon, főleg este, tök jól megcsinálták, és biza, néha halálra szaggat, de ha beteszem a soundtrackot, és úgy nyomom a Take a Ride-ot, az félelmetes élményt nyújt! -
mano913 #6481 nagyon jo ha meg lene akkor még jobb lene
-
baca01 #6480 látótávolság
-
#6479 ennyi.... -
#6478 akkor mennyél más fórumra..................HTX!!!! -
#6477 jah meg az is aki eleve fennakad rajta, hogy neked mennyi eszed van :D legalább a saját hülyeségedbe ne magadat vezetnéd vissza -
#6476 Ezt nem tudom hol láttad de én sehol -
#6475 -
#6474 Meg az is hogy van aki még mindig ezzel játszik -
#6473 THX thanks Szleng / Chat
A HTX az akkor most magyar angol hibrid szó? Elég nagy taplóság -
#6472 sőt, delplzhtxvm... na ezt adjátok össze...
^^ -
Daza500 #6471 HTXVM. Na erre varjá' gombot. -
#6470 -
Nuki #6469 rövidítések
ha nem hiszed el, bizonyosodj meg magad a létezéséről újreg =)
[sorry for the reklám] -
#6468 na ne hülyéskedj itt ez a szokás [pont] HTX! -
#6467 Nem HTX hanem THX -
#6466 Hmm? -
#6465 THX(Thanks) -
#6464 HTX!!!! -
#6463 HBD :) -
#6462 Én már másodjára próbáltam végigjátszani de most még odáig sem jutottam el hogy elkezdjem az undercovert. Játszottam egy keveset a take a ride-al de meg is untam. Elsőre a harmadik küldetésnél hagytam abba de már a másodikat is halálosan untam. Remélem a 4 jobban fog sikerülni. -
#6461 Na ja SOKKAL, de még ígyis 1000x jobb mint ahogy az emberek fikázzák, ez lett most a divat meg a trendi, a buzizás mellett... -
#6460 yeah, persze lehetett volna ettől függetlenül picit jobb is :) -
#6459 Én nekem a vezetéssel nincs gondom, gyakorlott Driveres vagyok 1-2vel is játszottam csomót (1el főleg), azért nekem nagyobb elvárasaim voltak: tönb gyalogos/autó, nagyobb város, mindamellett csomó bug is van benne. Tanner járása stb, nem mestermű, de én nem is vártam ezt tőle, a grafal úgy a bugokon kívül semmi bajom sőt... Az pedig,hogy akad betudható a kevés memómnak(528).
Nekem mindent öszevetve szintén nagyon tetszik, a pályák nagyon hangulatosak lettek, főleg Miami és Nizza. -
#6458 Én most vittem végig másodszor, de azon gondolkodom, hogy elkezdjem-e harmadszor is...Hiába, kár tagadni, Driv3r függő lettemnekem semmi bajom a játékkal, nálam alig van benne hiba, szinte nincs is, szépen fut, úgyhogy nem értettem, hogy korábban miért szidták annyira. Jó, nehéz egy csöppet vezetni, számtalanszor ki akartam törni a monitort, de sok gyakorlással meg lehet csinálni mindent. Szerintem. -
#6457 Ha te mondod főnök:D -
#6456 ...és még mindig rövid az az i... :P -
#6455 Én most kormánnyal meg gázpedállal járkálok összevissza Miamiban meg Nizzában. És még mindíg nagyon élvezem!!!:) -
#6454 Ha nekem megjön a rendes alaplapom, lehet, hogy felrakom. Bár, patch nélkül túl sok a hiba, a patch meg a legtöbb dolgot az exén javítja, de azt vissza kell crackelni. Lehet, hogyha ez is 2000 Ft lesz, megveszem, sajnos a ráfordított munkát, hibamentesítést, optimalizálást és hasonlókat figyelembe véve nem ér többet... -
#6453 Játszik még valaki egyáltalán ezzel a játékkal?
Nekem nagyon bejött, már alig várom a 4. részt! -
#6452 Értem. -
#6451 a térkép nekem is megvan, de azt az egyet rossz helyre rajzolták be, ezért nem találtam