Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ez miért van ki tudja.
Egyébbként végignyomtam nagyon jó a játék.
Lendületes szórakoztató és szép.
Egy dolog fontos gép kell hozzá türelem kell hozzá és kitartás na az aztánmeg nagyon sok.
:-):-)
Volt olyan küldetés amit 24szer kezdtem el mire összejött.:-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
DB
A ti kung-futok nem erős!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
1. Nagyon várom a játékot, nézek belõle trailereket meg screenshot-okat, és ábrándozom, milyen jó lesz. (vége)
2. Kipróbálom, és elsõ benyomás alapján lefikázom a sárga földig. (vége)
3. Már csak azok látogatják a topicot, akiknek megfelelõ konfiguk van a játékhoz, és viszonylag sokat játszottak vele. Õk dicsérik, mert nem az elsõ benyomás alapján döntöttek. (és nem az alapján, hogy szar, mert nem megy a gépükön)
Amúgy én szeretem ezt a játékot, de azért van benne néhány olyan hiba, amit nem javítottak ki, és még mindig idegesít. Ami miatt uninstalláltam az az, hogy játék közben többször volt, hogy egyszer csak újraindult a gép. Amikor meg kivettem a "rendszerhiba esetén automatikus újraindítás"-t, akkor is ugyanez, csak az újraindulás elõtt még egy szép kék hibaüzenet is bejött.
Nagyon jó kis game volt! <#eljen>#eljen>
Gratula a fejlesztõknek meg persze a magyarítónak! <#worship>#worship>
Most nekiállok a Gta SA-nak 😊
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Már csak ha alapból az autók gyorsulásáról, séürlésérõl, meg a karakterekrõl beszélünk, akkor alapvetõen sokkal jobb ez a game.
Bár lehet azért mondom mert nem tom föltenni hanem a szomszédnál játszom vele, és már nagyon vágyom utánna...
ha te azt tudnád...^^
az autozás kurvanagy
meg a törések,hangok,grafika
szal..
de amúgy egy nagy nuula, mert teliven hibával és a küldetések is ratyik
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
leszedtem egy unlockert vagymit,de mikor betöltöm fekete képrenyö lesz csak
Mellesleg szerintem jó a játék csak negy p-I-esen próbáljatok meg játszani rajta.
Sajnos ma már minden jó game gépigényes.
Mégegyszer köszi a segítséget.
Jövök még bizti, mert elég nehéz kis cuccot dobott össze az ATARI.
Callitát kell üldözni ezzel nincs is gond.
Egész a hídig ami felnyílik.A szöveg a következõ, keress másik utat, de akárhova indulok rögtön elbukott küldetés duma jön fel.
Mit kéne csinálnom??
valaki tud "csítet" a játékhoz??Végsõ elkeseredésemben már ez is megfordult a fejemben.
button 😊)))))
ez egy kurvageciszar küldetés volt
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nyomom mint állat holt ideg vagyok 😮
nem feltétlen a vehiclenél van de valami akció gomb talán az az akciógomb amivel ki is lehet lõni az autóból? már nem emléxem az a lényeg max, hogy az optionsban minden gombot amiben nem vagy biztos hogy mit takar akkor azt rakd egymás mellettii gombokra aztán majd nyomogasd 😊
kurva anyát aki kitalálta 😄DD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
AA és Af vagy mi nélkül... meg árnyék kikapcs és 1024*768-ban 85Hzen 40 FPS kb, persze nem mindig 😞