6730
-
tukko #3406 Hy all!
Hogy ez a Driv3r mekora egy szar. Ezt nem azért mondom, mert nekem semmi se jó, de ez már nevetséges. Kis tulzással az egybe is volt ilyen grafikájú kocsi. Azért vártak fél évet, hogy belerakjanak egy-két nvidiás logot. Pedig minden azzal volt tele, hogy át lesz gyurva az égész játék. Ja át is gyurták csak rossz értelembe. Én végignyomtam Ps2-ön, de PC-én tuti nem fogom. Egy éve van PC-m és arra a következtetésre jutottam, hogy Pc-re soha nem lesz jó autós játék. Aki játszani akar inkább vegyen Ps2. Ezek egy volt konzolos szavai. -
ponki #3405 AZ 1- BEN NEKEM LEJTŐN LEFELÉ SZENVEDTEK A KOCSIK! FELFELÉ CYORSÚLTAK!!!!!!!!!!!!! :-)))))) 
JAVÍTÁST NEM TALÁLTAM -
ja de
köszik :D -
De megy. -
nemmegy? :o -
http://amse.uw.hu/
driv3r_realoaded.zip és nevezd majd át ha leszedted driv3r.exe-re -
ték -

-
az egynek volt ps2-es változata? :D -
azt nem tom, van és kész :D
-
Az egyben nem gurultak felfelé az autók sem a pc sem a ps2 változatban és emelkedőn is szenvedett nemúgy mint lejtőn..:)
-
Mé nincs?Honnan szedted le?
[már tölti fel] -
nincs a dvd-n :Co -
ponki #3393 Bocs az előbb az 1- ről beszéltem.
De ez semmin nem változtat. Láttam róla egy csomó videót, és mindegyik tök csúcs volt. Biztos, hogy erről a játékról szóltak??????????????????????????????????????????? -
vajja minya nyomatok :Ð -
Neked nincs? -
valaki nem akarna adni egy crack-et a reloaded-hez ? :C
szépen kérném :D -
aha...mondjuk én nem nagyon figyeltem a játék fejlesztését, reklámjait.megnéztem az első hírekben a screenshotokat, azt gondoltam, hogy jó lesz, majd megnézem, ha megjelenik.
most megnéztem és tényleg nem az, ami ott volt :)
de akkor sem értem, hogy miért kell szidni a fejlesztőket, amikor itt a legtöbb anyázó, LETÖLTÖTTE, maximum 500ft-ért. -
hát ez az! :) -
igy van,egyetértek. -
ezt ne tőlem kérdezd... egy kiadó számoljon azzal, hogyha agyonfényezi egy játék nevét akkor azzal sokkal jobban pofára eshet mint egy a háttérben meghúzódó fejlesztéssel, magasra tették annó a lécet és most ezt nem vitték át. Ez van! A játékosok tisztsége pedig a bírálat... -

-
nem a megváltót várjuk,hanem azt vártuk,amit a kiadó IGÉRT!
minek volt az a sok gyönyörü kép,igérgetés,ha semmi nem lett belőle,ugyanazt kaptuk mint konzolon?
-
???
Driver 2 nem volt pc-re...:))))) -
szerintem az a baj, hogy a legtöbb ember a nagyobb nevek hallatán, a fejlesztés elkezdésekor már várja a megváltót.aztán szépen letölti/megveszi és az esetek többségében kezdődik a szidkolódás, mert hogy ő nem ezt várta meg nagy csalódás.a BiA topikban is még két napja ment az istenítés, hogy ez a játék majd lenyomja az összes eddigi háborús fps-t.tegnap benéztem a topikba és egy kis olvasgatás után ot is találni fikázó hozzászólásokat, persze nem annyit mint itt.ennek meg is van az oka :)
ha már a csalódásról van szó, megkérdezném, hogy a játékoknál működik-e a 3 napos visszavásárlási garancia!? -
ponki #3381 Itt hány kocsit tudunk használni? -
ez most szerintem annyira mindegy... átírat és kész! méghozzá rossz átírat! -
ponki #3379 Javítás? A Driver2- höz sem találtam igazán, pedid ott is sírhatnékom volt, amikor a kocsik lejtőre felfelé gurultak!!!!!!!!!!!!!! Lejtőn felfelé gyorsabban mentek, mint lefelé, de akkok készültem ki igazán, amikor az emberek a kocsim elől, elkezdtek beugrálni a házak falába. Az összeroppanás akkor következett be, amikor egy üldözős küldetésben egy kocsit megpróbáltam leszorítani az útról. Ám amint hozzáértem, kb. 15 méter magasba repűlt fel a kocsim! De mitől!? Ettől piszok ideges lettem, de aztán elkezdtem zuhanni! Ekkor már inkább egy sírógörcs kapott el, mert megláttam a várost ilyen magasságból, ami valójában egy Nintendos labirintus volt, Házaknak álcázott egyik oldalukon színes kockákkal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végignéztem a csakis tök egyenes utcákon, a csakis derékszögű kanyarokon, beletenyereltem az Esc- be, és benyomtam az UNINSTALt. Remélem, hogy megértitek ezt az érzést.
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((88 -
részemről anyázás nem történt csak elmondtam, hogy az aki nem akar csalódni és esetleg megvenné inkább töltse le és próbálja ki mielőtt még a pénze után sóvárogna! -
ja igaz ez is... megerősíted amit írtam! -
Több bug van benne mint konzolon és ha megnézed a grafit meg mindent egy az egybe xbox átirat,nem ps2.... -
Nem is erre céloztam.Csak vannak olyan emberek is akiknek nincs netük és megveszik.Azok járnak a legrosszabbul, mert nem fognak patch-hez jutni max ha valaki szerez nekik. -
szerintem arra gondolt, hogy net nélkül nem tud patchelni. -
igazatok van, szar lett.
de attól nem lesz jobb, hogy szidjátok a fejlesztőket és az egész családjukat. :\ -
eh! azért az emberek akik játékot vásárolnak nem azért veszik őket mert nincs netük :) hanem azért mert jóérzésűek és van annyi pénzük, hogy megtegyék ezt! -
Ez így elfogadhatatlan.És, hogy jár szerencsétlen ember akinek nincs internete és megveszi.Patch nuku. -
EZ A JÁTÉK EGY MOSOTT SZAR -
na azért ne haragudj, de ha már ennyit kell valamire várni ne kelljen még agyonpakolnom javításokkal is... mi lenne velem ha a munkahelyemen azt mondanám a főnöknek, hogy figyelj ezt a honlapot most csak félig sikerült befejeznem, de majd javítgatok rajta. Ember! Ez a munkájuk és fáj vagy nem fáj nem végezték el becsülettel... Szerinted örül az a gyerek aki megveszi tizenakárhányezerért a játékot és kap egy játszhatatlan, bugokkal teli gammát? Ő szerintem nem nyugszik bele és várja a javítást türelmesen! -
Az miért van hogy maximum grafikán olyan szar a játék grafikálya mit a ps 2 nek????? A haja csíkokból áll, a kanapé mintha fehér neon lenne a bokor kocka amin textúra van........................ Na ez miért van??? ILYEN SZAR JÁTÉKOT MÉG SOSE LÁTTAM, MÉG A DRIVER 2-NEK IS SZEBB VOLT A GRAFIKÁLYA. LOL 

-
hát jah az ezerszer jobb :Ð