Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látótávolság

andriska
ennyi....

Kit--Kat
akkor mennyél más fórumra..................HTX!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
jah meg az is aki eleve fennakad rajta, hogy neked mennyi eszed van 😄 legalább a saját hülyeségedbe ne magadat vezetnéd vissza <#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gerbill
Ezt nem tudom hol láttad de én sehol

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
<#mf2><#beka3><#gunyos1>

Gerbill
Meg az is hogy van aki még mindig ezzel játszik

Gerbill
THX thanks Szleng / Chat
A HTX az akkor most magyar angol hibrid szó? Elég nagy taplóság

bertino
sõt, delplzhtxvm... na ezt adjátok össze...

^^

HTXVM. Na erre varjá' gombot.

Ackro
<#lama><#wilting>

rövidítések
ha nem hiszed el, bizonyosodj meg magad a létezésérõl újreg =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kit--Kat
na ne hülyéskedj itt ez a szokás HTX!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gerbill
Nem HTX hanem THX

Kit--Kat
Hmm?

Gerbill
THX(Thanks)

Kit--Kat
HTX!!!!<#smile>

bertino
HBD 😊

Gerbill
Én már másodjára próbáltam végigjátszani de most még odáig sem jutottam el hogy elkezdjem az undercovert. Játszottam egy keveset a take a ride-al de meg is untam. Elsõre a harmadik küldetésnél hagytam abba de már a másodikat is halálosan untam. Remélem a 4 jobban fog sikerülni.<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Kit--Kat
Na ja SOKKAL, de még ígyis 1000x jobb mint ahogy az emberek fikázzák, ez lett most a divat meg a trendi, a buzizás mellett...

bertino
yeah, persze lehetett volna ettõl függetlenül picit jobb is 😊

Kit--Kat
Én nekem a vezetéssel nincs gondom, gyakorlott Driveres vagyok 1-2vel is játszottam csomót (1el fõleg), azért nekem nagyobb elvárasaim voltak: tönb gyalogos/autó, nagyobb város, mindamellett csomó bug is van benne. Tanner járása stb, nem mestermû, de én nem is vártam ezt tõle, a grafal úgy a bugokon kívül semmi bajom sõt... Az pedig,hogy akad betudható a kevés memómnak(528).
Nekem mindent öszevetve szintén nagyon tetszik, a pályák nagyon hangulatosak lettek, fõleg Miami és Nizza.

Mayorpapa
Én most vittem végig másodszor, de azon gondolkodom, hogy elkezdjem-e harmadszor is...Hiába, kár tagadni, Driv3r függõ lettem<#vigyor3>nekem semmi bajom a játékkal, nálam alig van benne hiba, szinte nincs is, szépen fut, úgyhogy nem értettem, hogy korábban miért szidták annyira. Jó, nehéz egy csöppet vezetni, számtalanszor ki akartam törni a monitort, de sok gyakorlással meg lehet csinálni mindent. Szerintem.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Kit--Kat
Ha te mondod fõnök😄

hykao
...és még mindig rövid az az i... 😛
Kit--Kat
Én most kormánnyal meg gázpedállal járkálok összevissza Miamiban meg Nizzában. És még mindíg nagyon élvezem!!!😊

reménytelen
Ha nekem megjön a rendes alaplapom, lehet, hogy felrakom. Bár, patch nélkül túl sok a hiba, a patch meg a legtöbb dolgot az exén javítja, de azt vissza kell crackelni. Lehet, hogyha ez is 2000 Ft lesz, megveszem, sajnos a ráfordított munkát, hibamentesítést, optimalizálást és hasonlókat figyelembe véve nem ér többet...
Mayorpapa
Játszik még valaki egyáltalán ezzel a játékkal?
Nekem nagyon bejött, már alig várom a 4. részt!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

reménytelen
Értem.
Mayorpapa
a térkép nekem is megvan, de azt az egyet rossz helyre rajzolták be, ezért nem találtam

reménytelen
Volt egy térképem, de már nem tudom a linket...
Mayorpapa
no nem 10 nap alatt, csak most tértem vissza...de ha te tudtad hol van, és olvastad a kérésem, miért nem inkább segítettél?

reménytelen
10 nap alatt? Szép teljesítmény... 😊
Mayorpapa
közben megtaláltam

Mayorpapa
meg tudná nekem valaki mondani, hogy Isztambulban a 7. Timmyt hol találom, mert már 10-szer körbejártam az épületet de nem látom a rohadékot

bertino
1024 RAM XPn nem bõséges 😊

nem, sokkal gyengébb gépen is jól fut. talán a driveredet nem szereti. egyébként hagyd a fenébe, nagyon szar játék. én feltörtem egy allsavedgamessal és megnézegettem a videókat belõle. az talán ért is vmit, de az se túl sokat. a küldetések ritka nehezek de fõleg szarok

Szaruman
512 ram, 3200+ amd 64-es proci, 6600gt alatt nem szaggat, max grafikával.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hy!
CSak annyit akarok kérdezni, hogy a DRIV3R tényleg szaggat minden gépen?
Mert nem teljesen vagyok tisztába a fogalommal, hogy valakinek eggy jó alaplappal, bõséges(1024mb)memóriával, Ati Radeon X700 alatt??64Bit-es AMD proci(3000+)
Mert elég híhetetlen szerintem.
reménytelen
Aki megvette a Div3r-t, az beviheti majd az üzletbe, és bocsánatkérések közepette kicserélik neki egy Driver 4-re! <#idiota>
bertino
én csak azt mondom, amit itt is irtak ANNO, mikor bejelentették... és hogy egész New Yorkot lemodellezik és stb stb akkor irták (én ugy emléxem) hogy kifejezetten csak konzolra, persze megint mondom, hogy reménykedjünk, hogy minket se hagynak ki a buliból

tigeroo
az a minimum hogy kiadják PC-re..
és mi van azokkal akik beruháztak anno a driv3r-re???
Kit--Kat
az még a fejlesztés elején volt

nem tudja valaki hogy a driv3rbe nem-e lehet szkineket tenni mert egy pár régebbi képen láttam tanert öltönybe is.
Kit--Kat
Én múltkor azt olvastam, hogy még nem döntötték el, de akkor shit😞

bertino
direkt írták, hogy ez csak konzol 😞 de azért reménykedjünk <#eljen>

tuti hogy lesz pcre hamár a driv3r kiadták pcre akkor szerintem ezt is kifogják adni.ha meg nem akkor majd tolom xboxon.
Kit--Kat
de lehet

bertino
ami nem lesz PCre 😞

sokan szidják de szerintem fasza kis gém sõt a fajtája közül az egyik legjobb annak idején a driver2is ilyen volt egyedülálló csak egy gond van az a buta A.I ne lenne akkor a legtökéletesebb gém lenne.remélem a driver4 is ilyen jó lesz.<#worship>