6730
-
#6530 Sztem jó játék ez, csak játszd végig, persze magyarosítva, meglátod, a végén tetszeni fog :) -
#6529 Meg lehet szokni a hibáit, és vannak benne jó dolgok is. -
gabci13 #6528 Sziasztok.Őszintén nketek tetszik ez a játék?Mert szerintem ritka egy szar játék. -
#6527 sztem csak az árnyék kavarhat, ha volt árnyék, volt villogás is mindenhol, kerítésen, árnyékban, sztem még fán is
árnyék nélkül viszont már sokkal zsííírabb... -
#6526 Ejj, mennyire látható a külömbség.. -
#6525 Akkor ezek szerint azért villog nálam egy csomó textúra, mert mindent maxra raktam... na, kipróbálom árnyék nélkül! -
#6524 egeh, nemrég irta be reménytelen, csak áthaladtatok felette :)
patch 2.0 és crack is van hozzá, na ezt add össze... -
#6523 Update 2.0 valami tört patch? -
#6522 mit mi ez ? :) -
#6521 ez mi ez? -
#6520 ffuuuu, srácok be ne lőjétek az árnyékot :(
a 25 FPSt szárnyaltam tul vele, de így minden villog :S
pedig 100x hangulatosabb lenne a game így, mint így -
#6519 Video card settings
én így tolom vele, most, hogy felraktam az update 2.0át érezhetően más a grafika a 6600GTvel, sokkal egyenletesebben töltődik mozgás közben a város és bár én az elmult 5 percben nyomtam most vele, frissítés után, nem nagyon találtam villogó texturát (eddig)
árnyékot persze hülye lennék bekapcsolni, de most arra is sor kerül :)
ezekkel a beállításokkal még rendőrös akció közben se esik 30 FPS alá a graf, kiv. leszek majd most...
maximum az meg ugy 80-90 körül, de legtöbbször 50-70 között ingadozik -
#6518 ez vicces, velem még soha:) -
#6517 velem is sokszor történt már meg hogy kocsival ugrattam és kirepültem a pályáról :)) -
#6516 :O -
#6515 Úgy vettem észre, hogy sok dolgot kijavít a patch, de sajnos még mindig nem eleget. Lényegesen kevesebb a villogó textúra, de még mindig túl sok. -
#6514 Tudom, majd visszarakom.. -
#6513 bűn -
#6512 Kellet a hely.. -
#6511 ???:o -
#6510 Ma letöröltem.. -
#6509 Ha érdekel valakit, van már crack a retail patch 2-höz a gamecopyworld-ön! -
#6508 le sem töröltem:) -
#6507 Nem rég raktam fel újra.. -
#6506 Ha jól emlékszem nem lehet kikapcsolni. -
#6505 Sziasztok!
Hogyan lehet a radartérképet ki/be kapcsolni? Ugyanis a játék opcióban nem találtam erre semmit és a kézikönyv is csak a fontosabb jellemzőket írja le.
thx -
#6504 segítsetek ott tarok kill tico felirat motorral vagyok és elvileg valahogy megkéne ölnöm de a motorról nem tudom
-
#6503 Celeron 2000 GeForce FX 512 memória -
#6502 nem egy nagy szám gép, nehogy azt hidd:
AMD 2500+/1833 Mhz
Infineon 768/400 effektive
Abit Radeon 9550 -
#6501 Akkor olyan gépet van... :) -
#6500 ezt már bebuktad, mert (pl, de biztos más is) én vok a bizonyíték arra, hogy játszható -
#6499 PC-n egyszerűen játszhatatlan.. PS2-őn már más a helyzet.. -
#6498 én is pont így vagyok vele -
#6497 nemtom, de nekem üldözések terén még mindég nem uncsi a game... eccerűen olyan jó nézni ezeket a bamba kék kabátosokat... persze mikor rendesen bepipulnak, akkor már még jobb a helyzet, van, hogy egyszerre még mindég órákig el vagyok vele
másik: keresztek... egyik játékba se tudok olyan kereszteket nyomni kanyarokban, mint ebben :-)
szal nálam jó darabig nem fogja kifutni magát... -
#6496 igaz numerikussal nem próbáltam, na go kipróbálom;) -
#6495 Be lehet állítani, de már nem tudom, hogyan kell. Próbáld a mozgás gombokkal, vagy a numerikus billentyűzettel. -
#6494 ja de pl az álló kameránál nem tudom én beállítani, hogy hol legyen, mavga találja ki -
#6493 egy egyszerű hibaüzenet!! először egy nagy feketeség pár mp-ig utána kilép és kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll. valaki segítsen köszi!! -
#6492 Én se ! Pedig állítólag hatalmasakat lehet vele alkotni... -
#6491 én meg kurvára nem tudom felfogni a rendezés részét