Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor tovább töltöm.
autók sérülésérõl valaki valamit please mondjon.
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
a grafika szerintem türhetõ, csináltam egy képet is a legjobb beállításokkal.Driv3r (1280x1024 - 32bit - 8x AA - 16x AF)
mondjuk, így játszhatatlanul akad, de nem is így nyomom 😊
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Szerintem azért annyira nem lett rossz... A grafika kb egy évvel ezelõtti, az irányítás néhol furcsán-érdekes (pl kamion 😄D), de egyébként semmi baj nincs vele. Azért lehet sokaknak furcsa, mert a GTA-nak egész más volt az irányítása, de a Driver-ekhez képest semmit nem változott, szerintem korrekt. Az igazi baj, hogy sok helyen bugos. Ja és nekem is ATi kártyám wan, egy Radeon 9600 Pro, és egy reccenést nem produkált, tükörsimán ment a játék (Gyári, friss 5.3-as driverrel, nem holmi Omega-val 😄D)
Szóval összegezve:
Nem lett olyan jó, mint amire számítottunk volna, de azért nem egetrengetõen rossz. Amíg ki nem jön a GTA San Andrean addig jó lesz 😄
Ja és itt wan még a Brothers in Arms is, szal unatkozni ezen a héten se fogok 😄
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
de õszinténszólva én majdnem ugyanannyira vártam a driv3r-t és ez lett a vége..
csak hogy a gta:sa-t is ps2-röl írják át nem?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Maga a játék meg übergáz, az animációk viszont nagyon szépek, de eddig más pozitívummal nem nagyon találkoztam.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 5.5 GB Free
DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
* Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0c or higher. Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce 4MX or Intel Extreme Graphics family, are not supported.
This game will be enjoyable on all of the minimum specification hardware listed, but we have worked with NVIDIA in an effort to provide the best out-of-box experience possible on NVIDIA hardware.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy a törésmodell milyen az autóknak?
A grafika elég rossz lett a játékelmény se valami kimagasló, az irányítás nem olyan jó. Az átvezetõk viszont legalább szépek😊. Röviden csalódás😞.
Sokkal többet vártam.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
lehet megnézem a legújjabb sima ati catalystet
De ott volt a másik két mod ha kipörgetted a gamet
Nekem nagyon bejött a kocsik megszerzése<#taps>#taps>
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Valaki összefoglalná pár szóban az elmúlt idõszak eseményeit? 😊
Nekem ez a játék 1 óriási csalódás, még a GTA is 1000x jobb mint ez a ...
Na mindegy, nekem del ! Pedig én is naon vártam.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de ahogy kivettem crack hiba de én nem találtam sehol crackot.
Bocs hogy értetlenkedek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ngyon nagyon megköszönném ha valaki segítene. Feltelepítem a játékot és amikor elindítanám akkor kijön hogy a driv3r.exe hibát észlelt ezért leáll. Nem tudok vele semmit sem kezdeni. LÉCCI NAGYON LÉCCI HELP!
Egyedül akarod csinálni a Driv3r-t?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES