Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
PLackó
végre hallani jó véleményeket is.
akkor tovább töltöm.
autók sérülésérõl valaki valamit please mondjon.

PLackó
not found😉

Amse
404error

Laciiiiiii
www.wandoo.try.hu

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

oneal1
csá
lécci valaki irjon egy warezoldalt ahonnan le lehetne csekkolni!
thx

!Forza Ferrari!

Zetorg
na megnéztem én is.szerintem nem olyan gáz, elleszek vele.
a grafika szerintem türhetõ, csináltam egy képet is a legjobb beállításokkal.Driv3r (1280x1024 - 32bit - 8x AA - 16x AF)

mondjuk, így játszhatatlanul akad, de nem is így nyomom 😊

Laciiiiiii
Jhaaaj neee!! Ne konzolra😞😞😞 akkor ugyanaz leesz mint Driv3r és az nem joo😞

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

geri15
Nahh megnéztem én is 😄D
Szerintem azért annyira nem lett rossz... A grafika kb egy évvel ezelõtti, az irányítás néhol furcsán-érdekes (pl kamion 😄D), de egyébként semmi baj nincs vele. Azért lehet sokaknak furcsa, mert a GTA-nak egész más volt az irányítása, de a Driver-ekhez képest semmit nem változott, szerintem korrekt. Az igazi baj, hogy sok helyen bugos. Ja és nekem is ATi kártyám wan, egy Radeon 9600 Pro, és egy reccenést nem produkált, tükörsimán ment a játék (Gyári, friss 5.3-as driverrel, nem holmi Omega-val 😄D)
Szóval összegezve:
Nem lett olyan jó, mint amire számítottunk volna, de azért nem egetrengetõen rossz. Amíg ki nem jön a GTA San Andrean addig jó lesz 😄
Ja és itt wan még a Brothers in Arms is, szal unatkozni ezen a héten se fogok 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

PLackó
csak itt lenne már a június.
de õszinténszólva én majdnem ugyanannyira vártam a driv3r-t és ez lett a vége..
csak hogy a gta:sa-t is ps2-röl írják át nem?

PLackó
6800GT vel??
<#wow2>

Johnny23
LOL<#beka3>......ááá gyerekek ennek a játéknak a javítása, (sajnos) csak nyáron fog kijönni.....neve---> GTA: SA

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

DarkJedi
Itt valami optimalizálási gond lehet, nekem 6800GT-vel is úgy akad néha, hogy nem hittem a szememnek.. Valamikor szép folyamatos, de általában olyan 15 fps lehet.. Ráadásul akármit állítok a grafikán, ugyanolyan... LOL
Maga a játék meg übergáz, az animációk viszont nagyon szépek, de eddig más pozitívummal nem nagyon találkoztam.

PLackó
hátha jön egy 1 gigás patch ami javítja a grafikát,optimalizál,irányítást javítja,stb... 😄

Amse
Nekem is eléggé szaggat, sõt csinált olyanokat, hogy tektúrákat nem jelenít meg csak fekete piros árnyalatban meg elmegy a hang sokszor.Kb úgy van összerakva mint a Street Legal.ha nincs 1 millió bug benne akkor 1 se.Iszonyatosan rosszul van ez megcsinálva.Elszomorító.

fhsasa
á, nem kérdeztem semmit. nagyon szaggat 😞

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
Sorry a kérdésért, i2k, hogy haladsz a fordítással?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

PLackó
nálad hogy futott a képen muatotott felbontáson-grafikán?

IMYke2.0.0.0
Minimum System Requirements

Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 5.5 GB Free
DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher

* Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0c or higher. Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce 4MX or Intel Extreme Graphics family, are not supported.

This game will be enjoyable on all of the minimum specification hardware listed, but we have worked with NVIDIA in an effort to provide the best out-of-box experience possible on NVIDIA hardware.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gercse
mi a gépigénye a játéknak?

PLackó
fx5200-assal hogy ment?<#wow3>

nm.

hykao
Hmm...kösz.
PLackó
azért ez nagyon szemétség hogy a beharangozó képek bezzeg milyenek voltak.hú de vártam már pedig..
amúgy a törésmodell milyen az autóknak?

Lacc
Na, aki még nem szedte le ezt a "gyöngyszemet", de leküzdhetetlen vágyat érez rá mégis, az toljon rám egy privit és tudok adni korlátozott számban beton-ftp-t 😊
Megjött a játék 1 napja.Néhány oldallal lejjebb Imike rakott be róla képeket.
A grafika elég rossz lett a játékelmény se valami kimagasló, az irányítás nem olyan jó. Az átvezetõk viszont legalább szépek😊. Röviden csalódás😞.
Sokkal többet vártam.

fitutufi
CATALYST 5.3 Windows XP - Driver Download

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
de most megpróbálom ezt úgyászik ebben le vok maradva má 5.3-nál járnak 😄DD nekem meg 4.12b volt 😄DD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
hát ez nem nagyon jött be, 4.12b catalyst volt eddig, csak egér húzkodásra akadt minimálissat,de most ezzel az omegával alapból nem akad ,de néha egy ilyen akadásnyi bevillanás van 😞
lehet megnézem a legújjabb sima ati catalystet

torrente
Nem.

Wukifi
A mafiában nem is az volt a lényeg hogy szabad legyen...
De ott volt a másik két mod ha kipörgetted a gamet
Nekem nagyon bejött a kocsik megszerzése<#taps>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Nem talált. Csak rossz mer csomó embert ismerek akiknek ugyan ez a baja a játékkal. Meg ha kijön egy játék ami még érdekel is akkor 100% hogy valami baja van. Most is ez történt.<#sir>
hykao
Bazz, több mint 600 új hozzászólás! Gondolom 90% spam...
Valaki összefoglalná pár szóban az elmúlt idõszak eseményeit? 😊
dardevil
Akinek bejön az bocsásson meg.

Nekem ez a játék 1 óriási csalódás, még a GTA is 1000x jobb mint ez a ...
Na mindegy, nekem del ! Pedig én is naon vártam.

A lényeg: Nézdd meg az indító exe nevét! A keresõt irányítsdd a cd- re! Ha talál ugyanilyen nevût, akkor cseréldd le! Ha nem, akkor így jártál! Nem mindig crack nevû könyvtárba rakják az exe- t. Én is jártam már így.
ha szépen megkérlek leírod mi a baja?<#vigyor3>
M@TriX
talán a topicját olvasd el vazz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bocs de nekem elég zavaros amit lentebb írtak<#vigyor3>
de ahogy kivettem crack hiba de én nem találtam sehol crackot.
Bocs hogy értetlenkedek.
hello: lejjebb megtalálod!
Istencsászár
vga?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok.

Ngyon nagyon megköszönném ha valaki segítene. Feltelepítem a játékot és amikor elindítanám akkor kijön hogy a driv3r.exe hibát észlelt ezért leáll. Nem tudok vele semmit sem kezdeni. LÉCCI NAGYON LÉCCI HELP!
Oh Thank you!!!!!!!!!! Most már én is várom, de mikor jön már???????? Kellene már valami játszható game!!!!!!! :-(((((((((
Sil3nt
ugyan nem ide tartozik de: godfather

Hahó én lemaradtam! Mi ez a The Godfather? Erre kíváncsi vagyok! Van valami honlapja?
ChevyG
én nem várom, mert nem szeretnék csalodni....
Na, akkor hogy legyen?
Egyedül akarod csinálni a Driv3r-t?

IMYke2.0.0.0
Nem, Securom.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Istencsászár
elhiszem és a ea sprots tényleg szánalmas csak a pénzre mennek kiadnak minden szir-szart azt semmi uj nincs benne csak évjárat más😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ugye nem sztárfórsz védelem van rajta?!?!

torrente
EA-nak vannak nagyon jó játékai, de a sorozatait illik elfelejteni (Elsõsorban a sportprogramokra gondolok). Ps2-õn a Nascar: Chase for the Cup nagyon jó; a 007 James Bond: Everything or Nothing pedig CSÚCS!! Én ez utóbbit még 1 év elteltével is néha berakom a gépbe. Van egy autópályás rész, ahol motorozni kell és közben az ellenséget nyírbálni. Komolyan mondom ezért a pár percért érdemes ps2-õt venni! A játék olyan mint egy FILM! Hihetetlen!