Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem recseg, csak néha elhalkul az autó.kurva jók lennének a hangok, ha nem baszodna el.
Amúgy nekem is 9600 xt-m van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szörnyû, flémhegyek(ami nem baj) az egymás ismételgetése.
Ejj nem lehet, hogy eltunyultatok a GTA butuska autós irányításától?😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nállatok is szar a hang a játékba ?
Vagy ez esetleg az integrált hangkártya miatt lehet ?
recseg mint az állat
olyan 15 másodpercenként
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
De miert adtak meg ki a jatekot igy ?
Tiszta Street Legal ... ehh
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
\"...lámák kíméljenek.\"
kovász: milyen 1.02rõl beszélsz ???
Forza.
Amikor servert csinálok mind. azt írja ki hogy old version .Honnan szedjek újabbat????
Köszönöm
ゾルターン
2200Xp, Gf4Ti4200 ...
Masnal GF4200-on jo ? Akinek igen melyik driver van fent ?
\"...lámák kíméljenek.\"
Kipróbáltam a játékot, hát a fõmenü és a kezdõ videó az nagyon elnyerte a tetszésemet, reménykedtem,h vmi új jó kis gamma született,de amint bejött az engine-s világ,léptem is ki, töröltem!
HIHETETLENÜL irányíthatatlan szerintem,az egészet át kellett configolni,h vmit tudjak egyáltalán csinálni,a grafika nevetséges az autók kivételével szerintem a vice city 1000x felülmúlja ezt a játékot!
Nem csodálom hogy mindenki rosszat írt róla! De a videó bevezetés az nem volt rossz😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
512 MB RAM, SB Live! 5.1 hangkártya, ATI Radeon 9800 Pro videókártya...Ez a konfig ma már legfeljebb az alsó-közép kategóriát képezi, de a játék ajánlott rendszerkövetelményeknek megfelel, úgyhogy eldöntöttem, megkeresem a gyengélkedése okait.
Elõször is azt javaslom, hogy minden grafikai effektet kapcsoljatok ki, a videókártya driverében pedig állítsátok "alkalmazásvezérelt"-re az anizotróp szûrés (Anisotropic filtering) és az ésimítás (antialiasing) csúszkáit. Ezt követõen lehet szépen egyesével bekapcsolni a Driv3r-ben a grafikai effekteket, Fraps-sal (másodpercenkénti képkockaszámláló) figyelve a teljesítményváltozást.
Úgy néz ki, a fejlesztõk nem optimalizáltak megfelelõen egyes effekteket, mert mint lentebb olvastam, még a preferált NVidia termékek egyik legerõsebbikén (6800 GT) is képes megröccenni a program.
Az alábbi beállításokat alkalmazva átlag 50 FPS-re sikerült belõnöm a játékot:
A Graphics->Advanced optionson belül ki kell kapcsolni a következõket:
-SYNC EVERY FRAME (ha bekapcsolva marad, 20 FPS-re csökken a teljesítmény)
-PARTICLE SYSTEM (ezek a füst-effektek, bekapcsolt állapotban képesek erõs belassulást okozni)
-SHADOWS (árnyékok->óriási teljesítménycsökkenést okoznak)
/Amíg nem adnak ki Atari-ék egy peccset, vagy a VGA-gyártók új drivert, szerintem el lehet játszani az egyébként sem túl meggyõzõ füst és árnyékok effektek nélkül./
Minden más beállítást ki-ki belátása (és PC-je képességei) szerint állítson, ne féljetek kísérletezni!😊
Miután a fentebb leírt módon stabilizálódott az FPS, a videókártya driverében engedélyeztem a 8*-os anizotróp szûrést (így az út elmosott pacából visszaváltozott aszfalttá) és a játék grafikai beállításaiban engedélyeztem az élsimítást /antialiasing/(így a recés, "fûrészfogas" tárgyak, épületek és autók körvonalai "kisimultak", igényesebb lett a megjelenés. Örömmel tapasztaltam, hogy így sem csökkent az FPS-szám jelentõsen.
Az irányításról: kormánnyal nagy hotjáték tapasztalható, de a hardver driverében valamelyest lehet ellensúlyozni.
A fizikáról: nekem tetszett; az amerikai kocsik hajóként hullámoznak, hintáznak, úgy ahogy cirkálókhoz illik, ripityánkra lehet törni a jármûveket, és bár a karosszéria textúrái eléggé alacsony felbontásúak, ha lerepül a motorháztetõ, akkor tényleg motort találunk alatta😊)
A játékélményrõl még nem tudok beszámolni, mert sajnos még dolgozok😛
minden letöltése fg el benyomok mindent frankón és csak az 1 est szedte le nomrálisan a többit meg egy pillanat alatt php formátumban!
ez mié van???
gyors help lécci
!Forza Ferrari!
ilyennek képzeltem el kb. mediumon,úgy hogy gyönyörûen fut.na de már nagyon felkeltette az érdeklõdésemet,holnap reggelre lejön.örülök hogy hallok jókat is a játékról.
de nemtom mér mer máshol meg nem fagy!
!Forza Ferrari!
Grafika nálam is is bugos, de csak a fõ karakternél, néha õszes lesz a haja😊)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
még esetleg a maffia volt annyira jo 😊 GTA sorozat számomra csak X misszio, annyira leegyszerüsitett volt a kocsik vezetése, hogy teljesen értelmetlen lett tõle "kocsikázni" 😞
Forza.