Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
ezt ne tõlem kérdezd... egy kiadó számoljon azzal, hogyha agyonfényezi egy játék nevét akkor azzal sokkal jobban pofára eshet mint egy a háttérben meghúzódó fejlesztéssel, magasra tették annó a lécet és most ezt nem vitték át. Ez van! A játékosok tisztsége pedig a bírálat...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

báttyó02
<#hehe><#nevetes1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
nem a megváltót várjuk,hanem azt vártuk,amit a kiadó IGÉRT!
minek volt az a sok gyönyörü kép,igérgetés,ha semmi nem lett belõle,ugyanazt kaptuk mint konzolon?

Skynet
???
Driver 2 nem volt pc-re...😊))))
Zetorg
szerintem az a baj, hogy a legtöbb ember a nagyobb nevek hallatán, a fejlesztés elkezdésekor már várja a megváltót.aztán szépen letölti/megveszi és az esetek többségében kezdõdik a szidkolódás, mert hogy õ nem ezt várta meg nagy csalódás.a BiA topikban is még két napja ment az istenítés, hogy ez a játék majd lenyomja az összes eddigi háborús fps-t.tegnap benéztem a topikba és egy kis olvasgatás után ot is találni fikázó hozzászólásokat, persze nem annyit mint itt.ennek meg is van az oka 😊

ha már a csalódásról van szó, megkérdezném, hogy a játékoknál mûködik-e a 3 napos visszavásárlási garancia!?

Itt hány kocsit tudunk használni?
The Hedgehog
ez most szerintem annyira mindegy... átírat és kész! méghozzá rossz átírat!

Javítás? A Driver2- höz sem találtam igazán, pedid ott is sírhatnékom volt, amikor a kocsik lejtõre felfelé gurultak!!!!!!!!!!!!!! Lejtõn felfelé gyorsabban mentek, mint lefelé, de akkok készültem ki igazán, amikor az emberek a kocsim elõl, elkezdtek beugrálni a házak falába. Az összeroppanás akkor következett be, amikor egy üldözõs küldetésben egy kocsit megpróbáltam leszorítani az útról. Ám amint hozzáértem, kb. 15 méter magasba repûlt fel a kocsim! De mitõl!? Ettõl piszok ideges lettem, de aztán elkezdtem zuhanni! Ekkor már inkább egy sírógörcs kapott el, mert megláttam a várost ilyen magasságból, ami valójában egy Nintendos labirintus volt, Házaknak álcázott egyik oldalukon színes kockákkal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végignéztem a csakis tök egyenes utcákon, a csakis derékszögû kanyarokon, beletenyereltem az Esc- be, és benyomtam az UNINSTALt. Remélem, hogy megértitek ezt az érzést.
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((88
The Hedgehog
részemrõl anyázás nem történt csak elmondtam, hogy az aki nem akar csalódni és esetleg megvenné inkább töltse le és próbálja ki mielõtt még a pénze után sóvárogna!

The Hedgehog
ja igaz ez is... megerõsíted amit írtam!

Skynet
Több bug van benne mint konzolon és ha megnézed a grafit meg mindent egy az egybe xbox átirat,nem ps2....
Amse
Nem is erre céloztam.Csak vannak olyan emberek is akiknek nincs netük és megveszik.Azok járnak a legrosszabbul, mert nem fognak patch-hez jutni max ha valaki szerez nekik.

Zetorg
szerintem arra gondolt, hogy net nélkül nem tud patchelni.

Zetorg
igazatok van, szar lett.
de attól nem lesz jobb, hogy szidjátok a fejlesztõket és az egész családjukat. :\

The Hedgehog
eh! azért az emberek akik játékot vásárolnak nem azért veszik õket mert nincs netük 😊 hanem azért mert jóérzésûek és van annyi pénzük, hogy megtegyék ezt!

Amse
Ez így elfogadhatatlan.És, hogy jár szerencsétlen ember akinek nincs internete és megveszi.Patch nuku.

Evogordon
EZ A JÁTÉK EGY MOSOTT SZAR

The Hedgehog
na azért ne haragudj, de ha már ennyit kell valamire várni ne kelljen még agyonpakolnom javításokkal is... mi lenne velem ha a munkahelyemen azt mondanám a fõnöknek, hogy figyelj ezt a honlapot most csak félig sikerült befejeznem, de majd javítgatok rajta. Ember! Ez a munkájuk és fáj vagy nem fáj nem végezték el becsülettel... Szerinted örül az a gyerek aki megveszi tizenakárhányezerért a játékot és kap egy játszhatatlan, bugokkal teli gammát? Õ szerintem nem nyugszik bele és várja a javítást türelmesen!

Evogordon
Az miért van hogy maximum grafikán olyan szar a játék grafikálya mit a ps 2 nek????? A haja csíkokból áll, a kanapé mintha fehér neon lenne a bokor kocka amin textúra van........................ Na ez miért van??? ILYEN SZAR JÁTÉKOT MÉG SOSE LÁTTAM, MÉG A DRIVER 2-NEK IS SZEBB VOLT A GRAFIKÁLYA. LOL<#levele><#levele><#levele><#levele><#boxer><#gunyos1><#duhos2><#duma>

báttyó02
hát jah az ezerszer jobb :Ð

Elhiszem, h szar, úgyhogy marad a Vice City Modern Mod...

báttyó02
hát itt aki játszott vele,annak a 95%-a asztmondja hogy szar.
szerintem töltsd le,majd te eldöntöd,de 3,5 gigát szerintem nem ér

Hm?

báttyó02
ja amugy tegnap jacottam vele pc-n is,és..hát ugyanaz a véleményem mint nektek..

báttyó02
csak az a baj,hogy akkor minek kelett várni fél évet a pc-s kiadással,ha ugyanazt csinálták mint ps2-re?

Zetorg
szerintem mostmár, lassan abba lehet hagyni a játék fikázását.
igen, bebukták, de majd javítanak rajta valamit.nézzétek meg a street legal topikját!az is egy bughalmaz volt, mégse fikázásból áll az egész topik...

egyeseknek túl nagyok az elvárásai szerintem.

Érdemes letölteni??
Csak mert itt nincs netem, de ha jó, hamegyek letölteni.

The Hedgehog
aha! a winyód v8-as hangját megszégyenítõn fog vonyítani és swappelni amikor elindítod a gammát. Veszettül nincs optimizálva a cucc 😞

fitutufi
nemajánlom

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

oneal1
emberek csak sulki után tudom próbálni a gamet😞((
van benne jó v8 as hangú gép?😊

!Forza Ferrari!

bon
El se indulna rajta.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hát ez tényleg egy rakás sz@r, pedig én is hogy vártab, b@ssza meg... shift+del

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Amugy mi a legszarabb videokártya itt amivel normális fps-t sikerült akárkinek is elérnie?
Kiváncsi lennék egy Geforce 2 MX-en h fut😊 Lehet azon meg jól...

Sziasztok!

Ne már gyerekek! Ennyire szar lenne a grafkó? Pedig a képeken úgy tûnt mintha nem is játék lenne<#vigyor0>
Kíváncsi vagyok rá....töltöm lefele.
Viszont én nem raktam fel az 5.3-as Catalystot mert szar... a játékokban textúrahibák vannak szóval maradtam az 5.2-nél, talán majd az 5.4...
OFF

Úristen, milyen régiségek/ritkaságok vannak ezen a torrenten!!!
1000 köszönet<#worship><#worship><#worship>

\"...lámák kíméljenek.\"

The Hedgehog
Hát én sok szart láttam már, de ekkorát még nem... egy az egyben egy szar PS2 konverzióval van dolgunk semmi több. Az még haggyán, hogy a grafikát nem tudták normálisan PC-re optimizálni, ergó csúnya a játék, de még a PS2-es bugok legtöbbje is bennmaradt. Hihetetlen! Akkor mi a frászért késett ennyit? Nekem még a Vice City látványvilága is sokkal jobban bejött, mint ez a valóságra erõltetve hajazó maszlag amit grafikának neveznek a Driv3r-ben. Ez nagy bukta, de már sejteni lehetett a PS2-es debüt után is...

PLackó
nekem még 4 óra.

PLackó
😛

Hmuda
Rengeteg negatív kritikát olvastam/hallottam a játékról, de nem akartam véleményt nyílvánítani, amíg magam ki nem próbálom. Nos, ez megtörtént és csak annyi lenne az értékelésem, hogy:

Tömény szánalom, amit képesek voltak összerakni. Le is törlõdött "véletlenül"...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magnum PI
thx

leslieboy
isohunt-ot próbáld!
www.isohunt.com
vagy
torrentreactor.net
<#kacsint>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Magnum PI
mármint a nem a letõltõ progit hanem a game-t

Magnum PI
Nem tudna valaki belinkelni egy mûködõ torrentet

leslieboy
Azaz!Csak egy patch kell,és oké lesz!<#eljen>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Télleg a hangal lehet probléma mert kikapcsoltam a hangot most 1024*768 full bellitason 2.2Xp+Gf4Ti4200 fut mint állat ...
Remélem lesz patch ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

leslieboy
Most hogy egy jó ötlet miatt sikerült kiiktatnom a fagyást,egy szuper kis game ez,csak szerintem sem szabad a GTA-hoz hasonlítani!!<#ejnye1>Mellesleg nagyon nehéz!!!<#nyes>

Skynet
Hát....ps2-n végigtoltam most próbáztam pc-n....Nemelég hogy ez valamelyik konzol átirata (alapból nem billentyûzetre volt állítva...) de még bugokból is vagy 50szer több van mint ps2-n.....
A gépigény a grafhoz képest magas...

Konzolos kudarcról pedig annyit hogy azért lett kudarc mert GTA SA sokkal többet ígért és megjelenésekor sokkal többet mutaott is....Jelentõsen jobb és élvezhetõbb kis game a driver3hoz képest...
Sajnálom mert az elsõ résszel évekig nyomultam csakúgy poénból...
De az hogy konzolhoz képest csak mégszarabb lett az azért erõs hiba volt...
3Error
ez a "game" egy fos... aztarohadt...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Amse
Körülbelül, de azért az átvezetõ animok is ott vannak.

arty
de ugye nem alaplapi hangarid van?

Forza.