Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
minek volt az a sok gyönyörü kép,igérgetés,ha semmi nem lett belõle,ugyanazt kaptuk mint konzolon?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ha már a csalódásról van szó, megkérdezném, hogy a játékoknál mûködik-e a 3 napos visszavásárlási garancia!?
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((88
de attól nem lesz jobb, hogy szidjátok a fejlesztõket és az egész családjukat. :\
szerintem töltsd le,majd te eldöntöd,de 3,5 gigát szerintem nem ér
igen, bebukták, de majd javítanak rajta valamit.nézzétek meg a street legal topikját!az is egy bughalmaz volt, mégse fikázásból áll az egész topik...
egyeseknek túl nagyok az elvárásai szerintem.
Csak mert itt nincs netem, de ha jó, hamegyek letölteni.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
van benne jó v8 as hangú gép?😊
!Forza Ferrari!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Kiváncsi lennék egy Geforce 2 MX-en h fut😊 Lehet azon meg jól...
Ne már gyerekek! Ennyire szar lenne a grafkó? Pedig a képeken úgy tûnt mintha nem is játék lenne<#vigyor0>#vigyor0>
Kíváncsi vagyok rá....töltöm lefele.
Viszont én nem raktam fel az 5.3-as Catalystot mert szar... a játékokban textúrahibák vannak szóval maradtam az 5.2-nél, talán majd az 5.4...
Úristen, milyen régiségek/ritkaságok vannak ezen a torrenten!!!
1000 köszönet<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"...lámák kíméljenek.\"
Tömény szánalom, amit képesek voltak összerakni. Le is törlõdött "véletlenül"...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.isohunt.com
vagy
torrentreactor.net
<#kacsint>#kacsint>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Remélem lesz patch ...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A gépigény a grafhoz képest magas...
Konzolos kudarcról pedig annyit hogy azért lett kudarc mert GTA SA sokkal többet ígért és megjelenésekor sokkal többet mutaott is....Jelentõsen jobb és élvezhetõbb kis game a driver3hoz képest...
Sajnálom mert az elsõ résszel évekig nyomultam csakúgy poénból...
De az hogy konzolhoz képest csak mégszarabb lett az azért erõs hiba volt...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]