Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyuk már
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mert nem nagy cucc, és a tököm tele, hogy az elmúlt fél évben nem csináltak jó játékot PC-re! az összes szar! kivéve hl2, és nfsu2, de ezek már uncsik... beújítottam a gépem, erre diablo2zök, meg mafiázok, mert minden más játék egy fos, játszhatatlan szar!
fenn van a gépemen a driv3r, a street racing syndicate, egyik rosszabb a másiknál... mikor jön már ki élvezhetõ autós játék?!
itt elkezdett valaki pisi2-rõl beszélni,áttértünk ara,kész hagyuk.
sok nfsu után mintha nem is autókat vezetnél 😊
sok mafia után elég nehéz célozni vele, valahogy tök más
sok counter-strike után meg nem is mondom, mert semmi köze hozzá 😄
de látom neked is inno3d, nekem agp-s, de az órajelei pci-exesek (500/1000)
nem gyatra a grafika nálad? milyen drivert (a topik kedvéért forceware-t) használsz? én az alap 66.93-ast, mert a többivel szaggat a diablo2, de ezzel elég fos..
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
leocsmányszaroztam a pisi2 grafikáját.
lol
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
kb olyan az irányítás, mint az 1-ben és ez kurva jó.lehet szépen autózni vele, de csak keresztbem 😄
Egy vicc vagy ember.
nekem nvidia 6600 gt karim van, és így is randa/bugos a játék
kb olyan a grafika mint az 1ben 😊
de majd frissítek videókártyadrivert, hátha az segít, ami a bugokat illeti.. a randaságon nem fog 😊
és az autókat vezetni billentyûzeten kész élmény 😊
ha nyomsz egy balost, minden átmenet nélkül csutkára balra tekeri a kormányt, jobbra ugyanez, finoman nem lehet közlekedni 😊
játék közben nem lehet konfigolni a billentyûzetet, kilépsz, beállítod, beléépsz, ha nem mûködik, újra ugyanez, és ahány billentyûzetet lehet kiosztani, az is kész kabaré 😄
analog lean left, digital lean left, asse tom mi ez, ha meg ki akarom próbálni, ki be kell lépkedni, ami kurva unalmas <#action>#action>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Together we'll fly someday...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Together we'll fly someday...