Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha olyan lesz, mint az elsõ, akkor ne nagyon várd... 😄D

báttyó02
most nemtom mit kell itt ajanlgatni a pisi2-t..
hagyuk már

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mondjunk már valami jót is a játékról! Legalább az UNINSTAL rendesen mûködik!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor5><#hehe><#wink><#wave><#taps>
báttyó02
grat! 😄D

Ha mindegy neked, hogy PS2 vagy PC és szereted az autós gameket, akkor vegyél egy PS2-t. 40ezerért már kapsz és játszhatsz a GT4-el, WRC4-el, Burnout3-al.

leone
Én Driver3at XboXon végignyomtam 😛

I the best 4ever!!!

Amse
Nem ártana.World Racing 2-t várom már.

Tufa
GTR Fia Racinget próbáltad?

sztem tök fölös itt flamelni, a játék attól nem lesz jobb, hogy ps2 vagy pc...

mert nem nagy cucc, és a tököm tele, hogy az elmúlt fél évben nem csináltak jó játékot PC-re! az összes szar! kivéve hl2, és nfsu2, de ezek már uncsik... beújítottam a gépem, erre diablo2zök, meg mafiázok, mert minden más játék egy fos, játszhatatlan szar!
fenn van a gépemen a driv3r, a street racing syndicate, egyik rosszabb a másiknál... mikor jön már ki élvezhetõ autós játék?!
A Driver3-hoz nem kell kormány, tökéletesen megteszi az analóg kontroller, arra van optimalizálva. Nem Nascar ez.

báttyó02
jó,tökmindegy,ugyse adok igazat neked,és tese nekem,szal ezeket a vitákat feleslegesnek tartom.
itt elkezdett valaki pisi2-rõl beszélni,áttértünk ara,kész hagyuk.

Megelõztél. 😄D

Tufa
Mx 440el tényleg ne szarozz le egy olyat, amiben eleve jobb videómegjelenítõ van...

báttyó02
oks

Egy mx 440-nél igen, szebb. De ha azt mondod, képes a géped egy GT4, MGS3 szintü grafra, stabil 60 fps-en, akkor körberöhöglek.

naja, szokni kell biztos

sok nfsu után mintha nem is autókat vezetnél 😊
sok mafia után elég nehéz célozni vele, valahogy tök más
sok counter-strike után meg nem is mondom, mert semmi köze hozzá 😄

de látom neked is inno3d, nekem agp-s, de az órajelei pci-exesek (500/1000)
nem gyatra a grafika nálad? milyen drivert (a topik kedvéért forceware-t) használsz? én az alap 66.93-ast, mert a többivel szaggat a diablo2, de ezzel elég fos..
PS3
Nem vicc, szánalom.. el se indul a kaki gépén a játék, de azért fikáz <#mf1>

Amse
Én kormánnyal is kipróbáltam és 1 vicc.kb 80%-os a holttér és 20%- ban lehet kanyarodni ami majdnem olyan mintha bill-el nyomnám.És nem szarul van beállítva.

Tufa
analog kontroller autós játékokhoz PC-re? nane... 😄DD kormány dísznek van csak?

The Hedgehog
egy mostani PC-s gammához nem is mérhetõ! de azért szerintem sok PC-s szíve megdobban egy GT4, Killzone, Devil May Cry vagy MGS3 láttán... de ne OFFoljunk!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

báttyó02
én.
leocsmányszaroztam a pisi2 grafikáját.

Ezért kell analóg kontrollerrel vezetni, a billel vezetés mindig is egy tréfa volt akármelyik autós játékban. Konzolon is vannak bugok a D3-ban, de legalább a vezetés része jó, köszönhetõen az analóg irányításnak.

A féklámpa hiánya valóban grafikai bug. 6600 Gt-n kitesz 1 piros négyzetet (persze bugosan) a féklámpa helyére ha fékezel.Persze ez nem változtat azon, hogy szar a gamma. Én speciel azért nem játszom vele mert közvetlenül a keresztezõdés elõtt sem látom van e autó a keresztezõdésben. Csak hirtelen az arcod elé bassza a jármûveket azt szevasz. Na ennél azért 5 évvel ezelõtt is többet tudtak a programozók...
The Hedgehog
ki beszél itt a grafikáról te pupák?! 😊

báttyó02
na nehogy azt mondd man,hogy szebb a pisi2 az én gépemen megjelenitett grafikánál :|||
lol

edios
Ááá ez a játék biztos nem komoly.. Lehet,h a kész átverés show csináltatta,és most nézik,h miket írunk rá😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Zetorg
én nem találtam benne irányíthatatlan jármûvet 😊
kb olyan az irányítás, mint az 1-ben és ez kurva jó.lehet szépen autózni vele, de csak keresztbem 😄

MX 440-es kari van a gépedben, de leocsmányszarozod a PS2-t?!
Egy vicc vagy ember.

ez hülyeség

nekem nvidia 6600 gt karim van, és így is randa/bugos a játék
kb olyan a grafika mint az 1ben 😊

de majd frissítek videókártyadrivert, hátha az segít, ami a bugokat illeti.. a randaságon nem fog 😊

és az autókat vezetni billentyûzeten kész élmény 😊
ha nyomsz egy balost, minden átmenet nélkül csutkára balra tekeri a kormányt, jobbra ugyanez, finoman nem lehet közlekedni 😊
játék közben nem lehet konfigolni a billentyûzetet, kilépsz, beállítod, beléépsz, ha nem mûködik, újra ugyanez, és ahány billentyûzetet lehet kiosztani, az is kész kabaré 😄

analog lean left, digital lean left, asse tom mi ez, ha meg ki akarom próbálni, ki be kell lépkedni, ami kurva unalmas <#action>
báttyó02
ha lenne se vennék,mondjuk haveromnak a szomszédba van,szal..tudom milyen

Ne beszéljetek baromságokat! Videókártya? Grafikai hiba a féklámpák hiánya? Vagy az irányíthatatlan jármûvek? Ha csak a grafikával lanne probkéma, akkor szerintem nem lenne itt ennyi dühös ember!<#gonosz2><#mf3><#gun><#levele><#boxer><#violent><#ticking><#eplus2><#duhos2>
M@TriX
a rip is 1,5G bazz? hajh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Me0w
Nem hiszem, hogy a PS2 ocsmany szar lenne... remek kis gep, es tokeletesen hozza amire ki lett talalva. Attol meg, hogy Neked nincs ra penzd, nem kene lehuzni...

Together we'll fly someday...

edios
Miért így érdekel valakit? Egyáltalán írt már vki jót errõl a játékról?😊 (csak azért mert olvasom egy ideje ezt a topicotés még nem láttam pozitív véleményt... amit mondjuk meg is értek😊)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

leslieboy
A driver sorozat is inkább autós játék!Mellesleg ne érts félre,nem emelni akarom ezt a játékot!Sõt!Ha a lövöldözõs részek nem lennének benne,a kutyát sem érdekelné!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

The Hedgehog
hogy lenne már a MC3 a Driv3r ellenfele? ne viccelj! még ha azt mondod, hogy a Stuntman2 vagy a GTA:SA akkor oks, de az MC3... képben vagy?!

The Hedgehog
használnék de valamikor szarozik! 😊

leslieboy
Vagy inkább nézzd meg,hogy ki hozza ki a driv3r ellenfelét,a Midnight Club 3-at!Hoppá!!Pénz beszél...

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Amse
válasz gombot használj pls😊

The Hedgehog
na! te sem sokat játszottál PS2-es gammákkal barátom! 😊

The Hedgehog
Hát szerintem itt nem a videókártya gyártó miatt lett olyan a játék amilyen. Ne írjatok már hülyeségeket! Egy fejlesztõ sem ekkora ökör! Már a PS2-es verzsön is bukta volt PC-n pedig az ottani hibákhoz még társult a rossz konverzió okozta mizéria!

báttyó02
nekem meg azért,mert ocsmány szar

Nekem nem jön be a ps2. Biztos csak azért, mert nem vagyok hozzászokbva az irányításhoz.
Amse
Tudom, de attól még számtalan jó játék van pc-re(autós is), csak nem újak.

Amse
Ok.

Skynet
Bocs Amse-nak ment😊
Skynet
Az utóbbi pár hónapban tényleg nagy a pangás pc-n sajna
báttyó02
õszintén? ezektõl semmit..

Me0w
Ne haragudj, de en nem baz-oztam. Foleg nem Neked. Nincs sajnos PS2-m, nem tehetem meg jelenleg hogy vegyek egyet. Baratom viszont egy boldog PS2 tulaj, pl anno a GTA2-t is vele jatszottam eloszor. Attol meg hogy normalis hangnemben keptelen vagy megfogalmazni a gondolataidat, sajnos a PS2 siman veri a PC-t azokban a jatekokban amire ki lett talalva.

Together we'll fly someday...

báttyó02
😮
neked is mx van? 😮