Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayorpapa
Sztem jó játék ez, csak játszd végig, persze magyarosítva, meglátod, a végén tetszeni fog 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

reménytelen
Meg lehet szokni a hibáit, és vannak benne jó dolgok is.
Sziasztok.Õszintén nketek tetszik ez a játék?Mert szerintem ritka egy szar játék.
bertino
sztem csak az árnyék kavarhat, ha volt árnyék, volt villogás is mindenhol, kerítésen, árnyékban, sztem még fán is

árnyék nélkül viszont már sokkal zsííírabb...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fido4life
Ejj, mennyire látható a külömbség..

reménytelen
Akkor ezek szerint azért villog nálam egy csomó textúra, mert mindent maxra raktam... na, kipróbálom árnyék nélkül!
bertino
egeh, nemrég irta be reménytelen, csak áthaladtatok felette 😊
patch 2.0 és crack is van hozzá, na ezt add össze...

Kit--Kat
Update 2.0 valami tört patch?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
mit mi ez ? 😊

Kit--Kat
ez mi ez?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
ffuuuu, srácok be ne lõjétek az árnyékot 😞
a 25 FPSt szárnyaltam tul vele, de így minden villog :S
pedig 100x hangulatosabb lenne a game így, mint így

bertino
Video card settings

én így tolom vele, most, hogy felraktam az update 2.0át érezhetõen más a grafika a 6600GTvel, sokkal egyenletesebben töltõdik mozgás közben a város és bár én az elmult 5 percben nyomtam most vele, frissítés után, nem nagyon találtam villogó texturát (eddig)

árnyékot persze hülye lennék bekapcsolni, de most arra is sor kerül 😊
ezekkel a beállításokkal még rendõrös akció közben se esik 30 FPS alá a graf, kiv. leszek majd most...
maximum az meg ugy 80-90 körül, de legtöbbször 50-70 között ingadozik

Kit--Kat
ez vicces, velem még soha😊

PLackó
velem is sokszor történt már meg hogy kocsival ugrattam és kirepültem a pályáról 😊)

bertino

reménytelen
Úgy vettem észre, hogy sok dolgot kijavít a patch, de sajnos még mindig nem eleget. Lényegesen kevesebb a villogó textúra, de még mindig túl sok.
Fido4life
Tudom, majd visszarakom..

bertino
bûn

Fido4life
Kellet a hely..

Kit--Kat
???:o

Fido4life
Ma letöröltem.. <#kuss>

reménytelen
Ha érdekel valakit, van már crack a retail patch 2-höz a gamecopyworld-ön!
Kit--Kat
le sem töröltem😊

Fido4life
Nem rég raktam fel újra..

Nemcso
Ha jól emlékszem nem lehet kikapcsolni.

vandyke
Sziasztok!
Hogyan lehet a radartérképet ki/be kapcsolni? Ugyanis a játék opcióban nem találtam erre semmit és a kézikönyv is csak a fontosabb jellemzõket írja le.
thx

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Bence94
segítsetek ott tarok kill tico felirat motorral vagyok és elvileg valahogy megkéne ölnöm de a motorról nem tudom

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fido4life
Celeron 2000 GeForce FX 512 memória

bertino
nem egy nagy szám gép, nehogy azt hidd:
AMD 2500+/1833 Mhz
Infineon 768/400 effektive
Abit Radeon 9550

Fido4life
Akkor olyan gépet van... 😊

bertino
ezt már bebuktad, mert (pl, de biztos más is) én vok a bizonyíték arra, hogy játszható <#hehe>

Fido4life
PC-n egyszerûen játszhatatlan.. PS2-õn már más a helyzet..

Kit--Kat
én is pont így vagyok vele

bertino
nemtom, de nekem üldözések terén még mindég nem uncsi a game... eccerûen olyan jó nézni ezeket a bamba kék kabátosokat... persze mikor rendesen bepipulnak, akkor már még jobb a helyzet, van, hogy egyszerre még mindég órákig el vagyok vele
másik: keresztek... egyik játékba se tudok olyan kereszteket nyomni kanyarokban, mint ebben :-)

szal nálam jó darabig nem fogja kifutni magát...

Kit--Kat
igaz numerikussal nem próbáltam, na go kipróbálom😉

reménytelen
Be lehet állítani, de már nem tudom, hogyan kell. Próbáld a mozgás gombokkal, vagy a numerikus billentyûzettel.
Kit--Kat
ja de pl az álló kameránál nem tudom én beállítani, hogy hol legyen, mavga találja ki

sikmina
egy egyszerû hibaüzenet!! elõször egy nagy feketeség pár mp-ig utána kilép és kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll. valaki segítsen köszi!!

Fido4life
Én se ! Pedig állítólag hatalmasakat lehet vele alkotni...

Kit--Kat
én meg kurvára nem tudom felfogni a rendezés részét

Mi van veled apád Magyar anyád meg Angol vagy mi?
Mi van veled apád Magyar anyád meg Angol vagy mi?
Fido4life
Küldj képet !

sikmina
méert van az hogy ha belépek a játékba egybõl hibaüzenetet ír ki???

Fido4life
Hát IQ nem, de ügyesség annál inkább...

bertino
nem kell hozzá IQ fighter felfogás, nem nehezek, csak egy kettõ 😊

Fido4life
Akkor tényleg, csak divat volt ez a fikázás. Igaz, PC-n az életbe nem vinném végig, PS2-õn azért elvoltam a küldetésekkel. Lehet megis próbálom majd végig vinni...

bertino
bizony én is most raktam fel ujra nemrég 😊

Fido4life
De jó, tényleg van aki még játszik vele ? Nekem a város jött be nagyon, fõleg este, tök jól megcsinálták, és biza, néha halálra szaggat, de ha beteszem a soundtrackot, és úgy nyomom a Take a Ride-ot, az félelmetes élményt nyújt!<#crazya>

nagyon jo ha meg lene akkor még jobb lene