6730
-
#4380 ehh...csak az még nem támogatja a kártyámat... -
#4379 hehhe Hyk ma is törölhet -
#4378 Én egyenlőre tesóm gépén nyomtam. 5200-es kártyája van, és asszen 45.93-as driver. Azzal nincs baj... -
steweee #4377 miért? nem értem? vagy a fejlesztésére gondolsz? én nem értek az ilyesmihez -
#4375 Engem inkább az érdekelne, hogy hogy tudnám megoldani a villogó textúrák godják. Az összes fa lombja villódzik, meg más tártyak is.
6600 AGP, 71.24 es ForceWare.
Frisebb driverrel megoldódik? Vagy túl friss a játék ahoz, hogy nV kijavítsa a bugokat? -
ponki #4374 stewee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te vagy az én emberem! -
#4373 én csak támaogatni tudom, de Miami ismeretén kívül sokat nem tudok hozzáadni:) -
ponki #4372 Igyaz! Tényleg GTA- n nőttem fel! Az irányításról annyit, hogy a mafia versenyét jó félkörös előnnyel vittem át! De a vicces az, gogy eddig minden autós játékot tudtam a GTA- hoz hasonlóan irányítani. EZT MIÉRT NEM! -
steweee #4371 nem lenne rossz ha nem lenne ilyen förtelmes az irányítás meg lenne olyan javítása radeonhoz mint a doom 3nál volt. vagy van már vmi peccs irányítás/grafikához? -
#4370 Mit szóltok ahhoz, ha fogjuk a játékot, és moddal feltuningoljuk. PL. bugot javítunk, szebb textúrákat csinálunk, normális irányítást csinálunk?
És utána kész a Driv4r. :)
Aki szeretne jelentkezni, az privátban tegye meg. -
#4369 Azt a kecseg Tico-t hogy tudom elkapni?
Siessek az első hídhoz amin átmegy és ott próbáljam leszedni? -
#4368 pill -
#4367 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e már valakinek olyan savegameja amiben szabad a harmadik város freerideban? Mert akkor kirakhatná valahova aztán belinkelhetné.
Esetleg trainer a problémára? mert én 2-t találtam,de azok csak ammo, stb. -
#4366 sztem a külső az jó, esetleg majd 1 kamera MOD -
#4365 az vicces, hogy a "cikkírók" is 1-az1ben átvették a PS2es cikkeket meg a divatszapulást az nem gond, hogy pl. az itteni gyerek aki "írta a "cikket" játszott lazán max 2 órát vele......Legalábbis a cikkéből ítélve többre nem futotta max X-boxon. -
#4364 Nekem nem is az irányítással van bajom, hanem a kamera nézetekkel.
De úgy látom nincs megoldás...:( -
#4363 én is úgy képzeltem, hogy ez lesz az utolsó hozzászólásom:) -
#4362 hát aki Driveren nőtt fel+ én nem a Sailor Moon-okkal meg WoW-okkal játszom -
#4361 haggyad már majd megunják, és rájönnek nem a gém irányítása szar, ők szoktak hozzá az NFShez meg a GTA-hoz
(és most naggggyon finoman fogalmaztam, hogy senkit ne sértsek meg) -
#4359 ritka szánalmas kezd lenni sajna jópár topik. ezt is most divat fikázni, mégha nem is tudja pontosan az illető miről beszél, csak fikázzon, mer ez a menő újabban. tény, hogy messze nem lett olyan, mint vártuk, de azért pl az autó irányítással semmi tré nincs. -
#4357 mi a probléma az irányítással? nem nfs-es doboztologatás? megesik az autóknál néha, hogy kanyarban fékezni kell meg ilyenek. -
#4351 Hát ezt tudom, de azt hittem, hogy azért a 4es gyorsabb
De mindegy, szar mind a 2 -
#4350 Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy miért csak 2 kamera állás közt tudok választani? Nálam van a hiba?
Vagy hogy lehetne vmi jobb kamera állást beállítani? Mert ami alapból van az elég ratyi, nem látom rendesen az utat...:( -
#4349 A Gef3 jobb kártya mint a Gef4MX! (a Gef4MX megtévesztő neve ellenére egy kissé módosított Gef2 - azaz csak DirectX 7-et tudó - kártya...)
Sajnos ez van! Akinek ilyen kártyája van, mielőbb adjon túl rajta...amíg még van játék, ami egyáltalán elindul rajta... -
#4348 Menjél mellette a parton, kövesd mig lehet aztán meglátod mi lesz -
#4347 Az csak egy cikk... -
#4346 kéne egy kis segitség!!!!!!!!
a játék elején tartok, ott ahol mennem kell motorral és jön mellettem egy hajó a vizen!
azt kell kinyirni?
ha igen akkor hogy? -
#4345 azt írták egy cikkben, hogy gta klón felsőfokon -
#4344 próbáld ki akkor is csinálja-e, ha leveszed a hangot. -
Máté008 #4343 Hmmm... Nekem tetszene ez a játék mert szerettem a Driver-t de egyszerűen nem tudok vele játszani. Tökéletesen fut a gém 1024ben minden ON-on (kivéve a Anti An., meg a Vsync) viszont folyamatosan azt csinálja, hogy megyek 100m-t és akad egyet. Mintha darálna a vinyó. De az megse mozdul. Szal van vkinek vmi ötlete mi lehet a gond? (Hiaba veszem le 640-be minimumra, ugyanugy megy mint maxon! :D szal...) -
nYoMi #4342 Jovanna, Mind1 Valaki nem tudna már segíteni?
-
#4341 mé mutogatsz? nem téged röhöglek ki bámeg. hanem, hogy nagy kockának kell lenni, ha vki végig tologatja egy leüléssel. -
#4340 jah, 2 csillag a grafikára, csak mert néhány textúra villog -
#4339 NAnemondd :_ ) -
#4338 Driver1 + kis GTA-s fíling mai köntösben -
#4337 ez oylan irónikus kérdés volt:D
-
#4336 Hi,ez a játék mihez hasonlít?? -
Tiby #4335 Falconer - hát igen a régi szép idők -
#4334 Gef3??? Nem az van, hogy csak a Gef4Mxnél újabbakat támogatja?
Egyébként ugy is elég gyenge kártya, úgyhogy tökmind1 -
nYoMi #4333 ide jött sry