6730
-
nYoMi #4332 Én 1 hete ha játszok vele de már a gépem darabokba van -
nYoMi #4331 123456: kössz... -
#4330 pfff másnak általában élete is van, én örülök, ha 2 hét alatt végigviszem -
#4329 hipergiga£o£ -
#4328 lol -
#4327 én sem, mert akkor még nem volt ilyen jó gépem, és nem tudtam vele maxon játszani. most nem rég lett meg a agépem, és úgydöntöttem, megvárom a "nagyágyút". hát igen ez meg megint szaggat -
#4326 nalam mar nincs fenn, de ha jol emlexem az 1 dvd-t ugy raktak tele, hogy abbol 2 giganyi anyagot tesz ki a atvezeto videok merete, asszem 1 giga a 3 varos, a maradek meg a hangok, zene, stb... -
#4325 Egyikse... hidd el -
nYoMi #4324 Valaki segítsen pls, ott vagyok a 2. városban hogy van egy ékterem ahova el kell mennem, szétlövök mindent,mindenkit majd 4 faszit kell kergetnem autóval, ül melettem valaki akivel lőhetek, de képtelenség egyszerre lőni követni meg vezetni. Ti hogyan csináltátok meg ezt a küldetést? Vagy itt mi a lényeg? Azt irja állítsam meg a kocsit, de utol se tudom érni nem hogy megállíttani -
#4323 Nézzétek az SG cikkjét rohattul nyomorék lett. Ha már trendiként oltja a játékot értelmesebb érveket mondjon, ne járassa már le magát a hatalmas baromságaival. LOÁL Azt még mindíg nem tudom, hogy max. grafon melyik GTA szebb:O -
#4322 -
#4321 azon tuti kőne mennie. de ne számíts valami egetrengető grafikára rajta, mert már maxon 3000+, 1024RAM, és 6600GT-vel szaggat... szal -
#4320 Most szereztem meg a játékot és remélem hogy menni fog a gépemen:
1,7Ghz AMD
256Mb DDR(266)
Gef 3 Ti.128Mb videókari -
nYoMi #4319 10 óra alatt? Elég nagy kocka vagy. -
#4318 mondok pár pozitívumot ajátékról:
1.az emberek meghalnak a kocsiban, ha frontálisan ütközül velük
2.a kocsi robbanása jó
3.a viz is jó
4.a rendőrök nem ugyanúgy néznek ki mint más városban
5.a grafika is jó( nálam) -
#4317 Na ezeket továbbíts nevemben is a Reflections Interactiv felé -
#4316 Elkezdtem játszani a game-val, játszok-játszok és egyszercsak vége. Kibaszott rövid ez a játék. Még az 1-ben is négy város volt. Mitől 1dvd?
10 óra alatt végig lehet tolni. Miért nincs multiplayer? Egyébként nekem nagyon bejött. -
#4315 Ha lesz is peccs, olyanra ne számíts, ami lehetővé teszi majd, hogy MX-en menjen a játék!
Tessék már megérteni: az MX-ektől mielőbb meg kell szabadulni, amíg még eladhatóak...egyre kevesebb játék lesz, ami el fog futni MX-en!!!
Pár rongy rádobásával hozzájuthat bárki legalább egy 8500-as szintű kártyához!
A különbség ég és föld, és elfut rajta minden...egyelőre... -
Tiby #4314 GaSO - Milyen mx-el??.Szerintem még nem adtak ki hozzá egy Patchet sem. -
#4313 van már valami patch ami lehetövé teszi hogy mx-el is lehessen játszani ? -
#4312 -
#4311 bakker most jut eszembe, hogy 2.jára úgy sikerült, hogy 1-2 méter volt hátra, és utána qva gyorsan felszalattam a kamionra(még szerencsém volt, hogy nem mentem mellé -
Tiby #4310 Hát a cikkíró is fikázza a játékot , páran fikázzák , de páran nem.
Most így egy darabig no comment.De még visszanézek. -
mike369 #4309 nForce-os értékelés:
"tomiee (10/10) 2005-03-15 11:32:06 Cool Game / Fasza!"
-
Cat #4308 [hatalmas]CIKK -
#4307 hú hát az nekem úgy lett meg, hogy nagy nehezen felszerencsétlenkedtem az első kettőt a kamionba, a harmadikkal meg úgy értem a hátuljához, hogy már csak 10m volt hátra, de sehogy sem tudtam felmenni rá... tiszta ideg lettem, aztán beestem a gyártelepre a kamion mögött, és kiderült, hogy így is jó a gépnek :) -
#4306 2.-jára sikerült, elsőnek azért nem, mert követtem a kamiont. mert nem tudtam mit kell csinálni -
#4305 Azt amikor a kocsikat kell felrakni a kamionra menet kozben sikerult valakinek mennyit szaroztatok vele mert engem mar az ideg kapkod :) -
stupido #4304 Hi all!
Annyival módosítanám a fikázásomat (a sok-sok megszólalással korábbit), hogy amit nagyon elkúrtak, az a programozás. Hihetetlen gány munkát végeztek. Amúgy a többi egész élvezhető. -
#4303 az azért igaz, hogy tré lett keményen, de ez a szánalmas gta-hoz hasonlítgatás... nyomi gyerek. -
#4302 "GTA klónozás felsőfokon" meg szar a fizika pffff...
Na jó ez a cikk igen felejtős szvsz. -
#4301 jahh azok nagyon űbreke lettek, gta-ban is vártak minket:DDD -
#4300 Cikk! -
#4299 ja a legnagyobb gáz, hogy a rosszfiúk egyhelyben állva megvárják, míg sorban leszedem őket. Na mindegy, az autós részek viszont jók. -
#4298 Mert minden könnyű, így nem csoda, hogy tetszik :-) De én is így vagyok vele -
#4297 ez a game nekem naon teccik!!!!!!!!
a grafika sem rossz
se az irányítás sem a célzás
nekem tökéletesek
-
#4296 nem nehéz jah!
én is megcsináltam
viszont a köv kicsit érdekes:) -
#4295 Véletlenül sem akarlak siettetni, de kb mikorra lesz kész teljesen a magyarítás? -
#4294 nem nagy cucc, aztán a böhöm nagy kamionnal majd át kell zúzni a város másik végébe. Némi zsaru kordon is lesz, de nevetségesen könnyű áttörni őket. -
#4293 ja csak még nem próbáltam meg beállítani az irányítást. minden billt megnyomtam, és semmi.. most kezdhetem elölről azt a pályát. te megcsináltad már? sikerült?