Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nekem akadas nelkul futott 1280X1024 32bit-en, 9800pro-val...Audigy2 van nalam is, hangokkal se volt kulonosebb gondom. En gamepad-del (analog)toltam vegig es igy abszolut elveztem az iranyitast...Miamiban csusznak az autok es himbaloznak, mint a regi amcsi uldozos filmekben, de Nizza is hozta a Ronin-os hangulatot en kimondottan elveztem az uldozos reszeket a sikatorokban stb.. Jo kuldetesek voltak szerintem. Nem azt mondom, hogy nem lattam mar jobb grafikat, de eppen megfelelt...pl. a fenyek-arnyekok nagyon hoztak a hangulatot(napfelkelte,naplemente). Azt se mondanam, hogy kulonosebben kihaltak lettek volna az utcak, mindig boklaszott par ember is.
Persze idegesitoek voltak nagyon az auto nelkuli boklaszasok, mert hosunk mindenhova beakad, az ellenfelek pedig olyan primitivek, hogy hihetetlen. A textura hibak is eleg szembetunoek, de egy ido utan nem zavart. Az uldozos reszek akkor is nagyon ott vannak, marpedig a jatek 80szazalekat ez teszi ki. Az iranyitast en kimondottan elveztem...na azt nem mondom, hogy szim, de ehhez a jatekhoz nem kene jobb nekem...belso nezetet tehettek volna bele, vagy legalabb motorhaztetot.
Szigoruan maganvelemeny.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nem offként mondtam, hanem példaként: lehet, hogy a Driver 4 lesz a készítõk nagy dobása?
akkor ugyérti szerintem,hogy 100ilyen tipusu játékot is kedvelõ emberbõl 5-nek tetszik ez kb.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Fõleg, ha azt nézzük, 100-ból csak 40 embernek van számítógépe, csak 20 szokott rendszeresen játszani, és csak 5-10 szereti az autós-lövöldözõs-mászkálós játékokat...
Bocs.
100ból 5 embernek ha tetszik...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sztori jó, fizika jó, grafika jó, játszhatóságot szokni kell.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
több kép:Driv3r képek
1024*768 2AA 2AF jól megy átlag 40-50fps
gép: A64-2450MHz, 1024MB-RAM, Geforce6600GT(560,1100)
grafika: mint Driver1 csak sokkal szebb
irányítás: ua csuszkálós mint az 1. részben
hang: 5.1 Audigy2-vel 2004.06.24.-i EAX4 driverrel jól megy
(valaki írta hogy neki recseg a hang és akszik miatta)
játékélmény:
- leszámítva a fél óra bill. konfigolást, hogy a kormánnyal nem jó a 60% holtjáték miatt, hogy nappali fényben egyes városrészek bénán néznek ki, hogy van egykét villogó textúra -
nem rossz, ugyan olyan másodpercre kiszámolt küldetések mint a driver1-ben, de sokkal összetettebbek köszönhetõen a szabadságnak
pl.: lemenni a tengerpartra, beugrani, beúszni egy barlangba a raktárépület alá, fel a csatornán, belopakodni felmászni a rakodógépre, konténert felpakolni a pótkocsira, kamiont lopni, beakasztani a vontatmányt ...
de az is tetszett amikor mozgó kamionra kellett felparkolni a lopott kocsikkal
Én úgy állok hozzá hogy a Driver1-et pótolja és annál sokkal jobb.
(az 1. nem megy mert 3DFX és régi windows és régi driverek kellenének)
viszont ha ezek utan kidobjak majd a statisztikat hogy biza x ezer ember megvette ps2re bezzeg a pcre csak 3-an vettek meg hat azt mar nem lehet csak a warezra kenni ezek utan...
de kifejezetten örülnék neki, ha igazad lenne...
csakhogy ez egy (rosszul) összedobott konzol átirat...
EZ amitöl sajna lesik a haj.<#szomoru1>#szomoru1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Elöszöris kéne egy olyan emberke aki kiprobálta az eredetit és ha nála is hasonlo problémák jelentkeztek akkor leveskocka... De ha nem akkor még reménykedhetünk. Mindenesetre ez igy ebben a formában KRITIKÁN ALULI és ÉRTÉKELHETETLEN!:E Nehogy már egymax payne 2, esetleg egy nfsu2 szintü grafika után (amik mellesleg simán futottak fos gépeken is) egy semmilyen texturával nem rendelkezö játék beszaggasson 800*600-ba 1 giga ram mellett, mert leteszem a hajamat!
Gáz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
digital left
digital right
accelerate
brake
handbrake
ezeket állítsd be aztán acceptet nyomj.és utána mentsd el a profile-t
nem igaz nem tom írányítani vki help plz<#falbav>#falbav>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(esetleg Driv3r sux) <#hehe>#hehe>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Vagy a driv3rröl írj vagy ->...
Rendebevan, öreg?
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Amin még gondolkoztam amit már szintén valaki mondott, hog miértnem dolgoták fel a Driver1et, persze a városokatt újramodellezték volna meg ilyesmi, de a lényeg a kor meg a hangulat megmaradt volna
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha utána olvastatok EKKORA BETÛKKEL írták, hogy az autózás a lényeg az a fontos arramentek rá, a Tanneres rész az 1 mai szükésges dolog ami nélkül nem lehet eladni már ezeket
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ja meg, hogy a legnagyobb gépeken is akad pfff..<#levele>#levele>
Látom rendesen kapod itt az oltásokat😊
Amúgy meg nem nagyon van átk..a senki hiszen itt a nagy-nagy % wrz-ból szerezte be...sztem.
ÕPróbáld ki!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -