Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
KOcsiból hogy lehet kilõni?<#zavart2>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

báttyó02
:|
.)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

PLackó
shadows bekapcs - 18 fps
shadows kikapcs - 42 fps 😉

thedriver
Egyébként tényleg nem olyan rossz ez a játék. Akinek szaggat, az próbálja meg kikapcsolni a shadows-t, és mindjárt sokat javul a helyzet.

KG21
a driver1 nekem nagyon bejött, többször is végigjátszottam... nem is értem azt hogy lehet leszarozni<#wilting>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

thedriver
Kicsit tovább kell õt követni. Egyszer csak egy az ellenség által lezárt úthoz érsz, majd a csónakból átszáll a forma egy kocsiba, ahogy te is, és autósüldözés következik.

Hali minden kedves játékosnak.
Elakadtam annál a küldetésnél mikor egy embert kell üldözni motorral. Én motorral vagyok Õ pedig egy csónakkal menekül. Itt követni kell vagy mi a lényeg? Mert egy ideig követem majd kiirja hogy elmenekült
Captain Sparrow
akkor a kettõvel nem jáccottam...
de emléxem utána beirtam a kódot és városban is mászkáltam de valami nagyon szar volt <#levele><#nyes>

azaz 1 volt
Prézli
Megnéztem a Hogy készült a Driv3r-t az extrák közt
és ott nagyban hirdetik hogy megmarad a golyó
nyoma a kocsikon.ellenben nálam csak a stadion árnyékában
látszott ebbõl valami.Nem tudja vki hogy ha beállítani
kell ezt akkor hol?

Captain Sparrow
én a driver 2-be odáig jutottam hogy az elsõ pályán nemtuttam mit kell csinálni 😄😄😄 aztán letöröltem (tod a garázsban kellett idõre csinálni valamit)

KG21
röhej, de a driver1-et anno még 32 mega rammal kezdtem játszani,(64 kellett volna akkor már) és ott is a hang lelövésével javult meg a dolog.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DarkJedi
5 gigát.

Captain Sparrow
annyit monnyon meg valaki aki warezrõl szette dvd-t...mennyit rak fel a gépre??

Captain Sparrow
na mindegy..megnézem 😄

maradjunk annyiban, hogy nem váltotta meg a világot, de sztem élvezhetõ (mások szerint NEM)...

ha T-vel Tök jól néz ki, próbáld ki K-val is... <#idiota>

Captain Sparrow
most akkor jó ez a játék vagy nem? 😄

PLackó
megtaláltam az okot,valamilyen effekt nem volt bekapcsolva.most már nekem is van robbanás,kipufogó,motorfüst,tükör törik,ha neki megyek valaminek apró darabkák szálllnak le a kocsiról,stb...
nah hát így már tényleg nagyon tetszik!
azt is szeretem hogy megyek jó gyorsan,aztán a szembejövõ sávban jövõvel frontálisan ütközök.(elõtte belassítom ,(elmosítom) a játékot asszem a T-vel és tök jól néz ki az ütközés.
szerintem jó a törésmodellje.

PLackó
lol 😄

nálam amúgy szaggatott, mint az állat... de mióta újra megy a hûtés a videókártyán valahogy ez is begyorsult... <#vigyor>

Én most próbáltam ki a játékot, és nálam nincs semmi gond a játékkal, ezen a konfigon: 2600+,1GB RAM,ATI9600XT 128MB, mindent bekapcsolva is rendesen fut. Egyedül csak az irányítást kellene még vhogy megszokni, mert még gamepaddal játszva is vannak problémák.

PLackó
nálam semmi tûzefekt,hanem csak vagy 4 darabra összeesik a kocsi.miért?😞
lehet valami ilyesmit is kikapcsoltam a grafikánál..

Prézli
Nálam szép kis tüzijáték van ha robban a kocsin.

Danman
És Kocsiból meg motorról nem is lehet lõni?Vagy csak én nem jöttem rá?Ha igen melyik az a beállítás?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

PLackó
valaki please #3810

a Bloodlines-nál is bedobta valami fõokos ezt annó... aztán kiderült, hogy mégse...

PLackó
nem

Danman
Más fórumokon azt írják hogy va aki rossz BETA verziót töltött le,és ezért oly sz@r a gamma.Szentetek ez igaz?

Amse
Letöröltem, mert játszhatatlanul instabill nálam a progi, csak kiváncsi vagyok, milyenek.

Prézli
Azt nem tudok de le tudom írni hol vannak.

látom, jól haladsz. <#eljen>
azért szólj, ha tudok segíteni!
ja, és a "fordított bézet"-et javítsd ki! <#awink>

Amse
képeket pls!

Prézli
Hi
Ti tudtátok hogy vannak rejtett
autók? Én egy amcsi fórumon
olvastam és 6-ot már meg is találtam.

PLackó
amúgy nektek sem robbannak fel (lánggal) az autók hanem csak egyszerûen szétesnek?

PLackó
1024*768 High (füst meg ilyesmi kikapcsolva) 30-40 FPS

Ezen én is sokat gondolkodtam, aztán jött egy olyan küldetés, ahol bomba van az autódban és a sebesség nem csökkenhet 80km/h alá, különben felrobbansz. Na ebben az egy küldetésben kijelzi a sebességet.

Kit--Kat
Hyk aszittem linkre Mixedmartial art jön majd be😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
okés, ja és még1 kérdés: ATI Radeon 9600XT-m "van", ezzel uyge elindul rendesne, mer hallottam nem csípi ATI-t

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

IMYke2.0.0.0
512 DDR (266 MHz) RAM-al is az elején szaggat... aztán "megjavul".

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
;-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

IMYke2.0.0.0
Nyugi - készül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
Sztem nem fog, nekem 256/400 Infineonnal xp alatt csak egy idõ után jó... azért ird le lécci majd tapasztalataidat :-)

Kit--Kat
õhh nem, holnap próbálom ki, csak így látatlanba érdeklõdnék😊

bertino
Akad ?

bertino
ÍÍÍÍÍÍÍgyah, nekem is kell magyarosítás hö <#nyes>

Kit--Kat
nekem 500akárhány van, az már kevés???

IMYke2.0.0.0

Így állítsd be!

bertino
Már akinek, RAM híján hang nélkül is akad vkinek <#rolleyes>

Kit--Kat
ezzel csak 1et tuook érteni, végre valaki úgy áll hozzá ahogy kell. Ha valaki avval kezdi, hogy a GTA az jobb volt akkor az már rég rossz...
Nem írok rájuk inkább semmit.