Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Elakadtam annál a küldetésnél mikor egy embert kell üldözni motorral. Én motorral vagyok Õ pedig egy csónakkal menekül. Itt követni kell vagy mi a lényeg? Mert egy ideig követem majd kiirja hogy elmenekült
de emléxem utána beirtam a kódot és városban is mászkáltam de valami nagyon szar volt <#levele>#levele><#nyes>#nyes>
és ott nagyban hirdetik hogy megmarad a golyó
nyoma a kocsikon.ellenben nálam csak a stadion árnyékában
látszott ebbõl valami.Nem tudja vki hogy ha beállítani
kell ezt akkor hol?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nah hát így már tényleg nagyon tetszik!
azt is szeretem hogy megyek jó gyorsan,aztán a szembejövõ sávban jövõvel frontálisan ütközök.(elõtte belassítom ,(elmosítom) a játékot asszem a T-vel és tök jól néz ki az ütközés.
szerintem jó a törésmodellje.
lehet valami ilyesmit is kikapcsoltam a grafikánál..
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
azért szólj, ha tudok segíteni!
ja, és a "fordított bézet"-et javítsd ki! <#awink>#awink>
Ti tudtátok hogy vannak rejtett
autók? Én egy amcsi fórumon
olvastam és 6-ot már meg is találtam.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Így állítsd be!