6730
-
Teljesen mindegy, a topik bannere alatt is meg van írva, hogy a "a játék szar", "irányítás szar", "akad", "GTA-k jobbak voltak" nem kéne betenni!
Talán ha ezt az elején írod akkor igazad van, de most nem, mert már mindenkinek tele van a töke ezekkel meg a GTAkkal, ez van, ezt kell szeretni, szerintem jó, fikázták már épp elegen, újat úgysem tudsz mondani
Szal kusslegyen :) -
hallod az nem olyan nehéz. csak qva gyorsan kell sietni. nekem az utolsó 1-2 méteren sikerült felrakni az uccsót, azt is úgy hogy épp rászaladtam a platóra, és még elfogadta -
Laszlou #4419 Huuu, köszönöm, nem tudom ki!!!! Így sikerült simán: menj mellé, és nyomd meg a wehicle action gombot (amivel a kocsiból lőni lehet kifelé)
Mégegyszer köszi! -
Te meg ne jelentsd ki, hogy: "a játék egy nagy rakás szar".Légyszives használd a szerintem szót.És hagyd abba a flame-et.THx. -
"Engem inkább az érdekelne, hogy hogy tudnám megoldani a villogó textúrák godják. Az összes fa lombja villódzik, meg más tártyak is.
6600 AGP, 71.24 es ForceWare.
Frisebb driverrel megoldódik? Vagy túl friss a játék ahoz, hogy nV kijavítsa a bugokat?"
na figyu nekem is ilyen karim van, és nekem is így villog. az nvidian fent van egy márciusi driver. azt leszeded, és gyorsabb lesz a játék, meg nem fog annyira szaggatni. de hogy ugyanúgy fog villogni az már mellékes -
azt meg hogyan?????? -
vazz, köszi a mentést, megjavult a grafika! :D
HIBÁTLAN!!!ugyan így volt nekem is beállítva, de akadt.a te profilodat beraktam, átállítottam 1280x1024-re és 60-70FPS-em van!
mostmár élvezet vele játszani! :)) -
Ehh:D Az jó lsz...
De én ezen a szar autótolvajos, nájtrájderes kamionos részen nem bírok továbbjutni. És nem is kicsit maradok le... Nagyon gáz az egész. Vmi kó 5leted nincs esetleg, vagy csak próbálkozzak amíg meglesz? -
2. városban van egy olyan küld h elmész kikötőbe, leirtod rosszbácsikat, akkor daruval felpakolod a konténert a platóra, odamész kamionnal, összekaccsolod, aztá zúzás keresztül a városon :D -
Miről beszélsz? -
18wheeler jó kis küldi volt mwahhahah :D szar kis pözsó rendőrautokat rendesen apritotta :D igaz gumijaim 50%a durrdefektes volt, de rullz volt :D -
Jaja:D Nálam is uez van :( -
Nekem se akad cask néha nagyon leesik az fps, meg mintha swappolna, de szerencsére nem túl gyakran. Azt utálom amikor térképről visszaváltok gémre és tökhangos lesz 1 ideig a kocsi motorja, meg amikor visszavált ilyen beakadt motorhang jön ki... De utálom :D -
Nemtudom nektek miért akad, nekem minden maxon van, csak AAnincs, és nem akad, csak gyakran frames. Van egy 2200+, egy 9600Pro meg 512ram
Szerintem akinek ennél jobb a gépe és akad, ott a driverekkel van elcseszve vmi -
Szóval fogalmazzunk úgy, hogy ezt ps-re találták ki.:) -
Valószínű, hogy arra lett kitalálva az irányítás, de más analog kontrolleren meg játszhatatlan. -
Nálam is ez a baj.Simán végigvinném, de nagyon szarul fut nála.Elindítom akkor jó.Lenyomok 2 küldetést úgy 30 perc alatt és 1x csak a textúrákat nem jeleníti meg, leesik az fps kb 1 re, hang elmegy aztán ha nem lépek ki reset.Na ebből már kezd elegem lenni.Ha meg kilépek akkor is kell 1 reset, mert a memóriámat úgy teleszarja, hogy az használhatatlan 1 óráig. -
lehet az analog controlleren joypadra gondolt, én azzal játszom, és nagyon jó, látszik, hogy erre találták ki. -
Hát akkor ezvan... na mind1 :D egyszer azér tuti vgigtolom :D csak ne akadna ennyire .( néha nagyon felbassza az agyam -
Már sokszor leírtam, de neked is elmondom, hogy kipróbáltam analóg kontroller-el(kormány) és valami iszonyatosan szar.:)Szal jobb bill-el. -
hehh
-
épp most jutottam oda, tessék
istanbuli mentés -
áhh ilyen dácsiaszerűek, de azért lehet van bömös is:) -
Kaslerka #4397 ja, meg Dacia-k :) Nézd meg mégegyszer a bevezető videót, egy pillanatra látszik a dacia is a háttérben. :) -
Fuhh elsőre nagyon leesett az állam h ez mekka szar meg minden meg akad meg bvááá.... Kicsit pihentettem, levettem csutkára a grafikát (majdnem) és elkeztem objektíven sezmlélni a játékot... Nem is olyan szar. Anno Driver 1 kedvencem volt. Kocsiknak szerintem kurvajhó az irányítása, bár érezhető h analog controllerre irták. Gombokkal kicsit nehéz, de megszokható. Most ott tartok h 1 franvia szőke bigét kell kinyirnom, aki valami maffiózócska. De amikor üldözöm ott az úton be van scriptelve 1 köcsög civil aki pont bevág elém 1 szűk kereszteződésbe, és soha sem tudom időben le reagálni, és a szösi elmenekül .( Nehéz az élet :D Törököknél bömös redőrkonzervek vannak mint az elején a videoban? -
menj mellé, és nyomd meg a wehicle action gombot (amivel a kocsiból lőni lehet kifelé) -
én szoktam látni golyónyomokat, mikor lőnek rám, de direkt nem próbáltam ki -
Faking Tico-t hogy kell kinyírni??? -
Laszlou #4392 Nem tudom, hogy pontosan melyik részre gondolsz, de ha az ahol motorral kell üldöznöd a csónakot, az nem vészes, csak kövesd.
Persze ahol tudsz haladj előrébb és akkor kanyargósabb részeknél nem tud nagyon leelőzni.
Nekem segítsen valaki, légyszi.:
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam ott, ahol bomba van a kocsiban és felrobban ha lassan megyek, elérek a partra, ahol az embert át kellene ugrasztani a furgonba, de sehogysem megy.
Légyszi, valaki mondja el részletesen vagy küldjön egy 100% os save
fájlt, vagy valami módon segítsen tuljutni ezen a részen mert már nagyon unom.
Ide sem rossz, de mégjobb lenne a [email protected] email és msn messenger
címre. -
akkor a #4369-re tudsz megoldást? -
nekem se -
Jó neked, én már azon szenvedek egy órája, hogy el bírjak lopni 3autót, és fel bírjak parkolni a teherautóra mint a májkel nájt a nájtrájderben -
Nektek megmarad a kocsikon a
lövés nyoma?(Nekem nem) -
Laszlou #4387 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam ott, ahol bomba van a kocsiban és felrobban ha lassan megyek, elérek a partra, ahol az embert át kellene ugrasztani a furgonba, de sehogysem megy.
Légyszi, valaki mondja el részletesen vagy küldjön egy 100% os save
fájlt, vagy valami módon segítsen tuljutni ezen a részen mert már nagyon unom.
Ide sem rossz, de mégjobb lenne a [email protected] email és msn messenger címre. -
Én is ezt mondom. Sok nyomosrék GTAs baromarcúból már nagyon elegem van.
Nyomják a buzi szar árkádnál árkádabb játékokat, aztán ha hozzájutnak egy kevésbé baromorientált játékhoz, akkor arra azt mondják, hogy szar -
ez csak divat aki béna és nem sikerül semmi már divatból 1ből a játékra keni és átveszi a többi fars kritikát -
Mert hülye vagy totál. Az összes drivernek ilyen volt az irányítása, de elég ha ésszel mész, kitapasztalod a fizikáját, és megpróbálsz fékezve, gázvisszavételekkel menni. Nagyon gáz, ha nem tudod irányítani. írta valaki, hogy akkor veszed észre a keresztbejövőt, amikor 20centire van. Érdekes, szinte sohasem jönnek nekem...
Elég lesz már ebben a topikban a játék, az irányítás, a grafika, stb szidalmazásából. 1 te vagy a béna, nem a játék 2 ha a játék lenne szar, akkor sincs értelme, ha elmondja mindenki 20szor
Szóval aki a játkot szidja, az elmehet a *va anyjába! -
ponki #4383 :-((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ha ti mondjátok...........
-
nem az a gond, hanem az, hogy hülyeségeket beszélsz:o -
ponki #4381 Bocsánat! Egy kicsit felhúztam magam!
Szánom- bánom bűnöm!