6730
-
hát még szép hogy nem tetszik, a főindok pedig az hogy unalmas(nem köt le), nameg amiket a #6602-ba leírtam -
azt megértem ha nem tetszik, vagy ilyesmi, de hogy unalmas??! Ez kabaré... -
az -
pff unalmas???????????????? -
tévedsz -
Én szertem az autós gameket, de a GTA-t és a hozzá hasonlókat unalmasnak tartom.
Te talán minden játékot szeretsz?Nagyon meglepődnék ha ez így lenne... -
beteg volt szegény, mikor írta :-) -
Ha neked a GTA unalam én nem tudom inkább nem mondok semmit, mellesleg nem bántásból de te gondolom te FPS meg ilyesmi mániás vagy, mert aki 1 kcsit szereti az autós játékokat az imádja ezt is. -
Egy kis értékelés a játéknak:
grafika:nem tetszik a grafikai engine...tehát szar
játékmenet:nem bírtam, mert GTA szerű, unalmas
menü:háttere fasza, viszont olyan sötéten kezdődik maga a menü, hogy nem lehet látni a menüpontokat, aztán valahogy megtaláltam a gamma-t és felhúztam
videok:kiválóak, de csak a videok, jók reklámnak
zene:elfogadható instaláláskor és a menüben is
kamera:nem tetszik semmiképpen
Hát ennek is reinstall lett a vége 1 óra játszodgatás után, főnleg azért mert GTA style-ja volt teljesen, tehát dögunalom várt volna rám.
Egy hét alatt 5 játékot próbáltam ki, mindegyiknek kuka lett a vége:Devil May Cry 3, WW2 Combat - Road to Berlin, Chrome, WarPath, Driv3r.Hát peches hetem volt, egy jót nem játszodtam.
Nem baj, felrakom hamarosan a Flatout 2-t, na azt biztos már fasza lesz, mert az első rész is nagyon bejött.Remélem nem okoz csalódást. -
megint elkezdtem végigjátszani :) -
Nekem működött egy bizonyos tariner, nem tudom, neked melyik van -
Miért lenne rá szükséged, melyik résszel van gondod ? -
Valakinek sikerült már megfejtenie a trainer titkát? Hogy végül is hogyan működik? Vagy ne is próbálkozzak vele? -
hát ez az, ettől félek én is, hogy "betartják a szavuk"...Én bizti eljátszanék vele, ha kijönne PC-re is -
pff, ugratsz... -
Ja tényleg marha jó benne a fzika, főleg amikor ugratok az autóval és egy ideig rendesen megy előre, mikor egyszerűen csak elkezd süllyedni az eleje, ha kicsit magasabbról ugratok simá fejreáll a kocsi. Az hogy nincs párja az azért erős. -
az a nagy helyzet, hogy a fizikának nincs párja...
még mindig a legtutibb, Driver 1 fizikájáról nem is beszélve...
arra vannak csinálva, amire a játékban használni kell őket: zsaruk ellen kanyar és kilincs, ennyi -
"megtudhadtuk, hogy a Driver által alkalmazott technológiákat további játékokban is "értékesíteni" kívánják majd"
Itt mire gondoltak pontosan? A gyönyörű grafikára, vagy a remek fizikára -
hisz megmondták, hogy nem fog kijönni... -
sztem kijön -
nekem az adna boldogságra okot, ha kijönne pc-re a Parallel Lines... -
magyarul Ubisoft felvásárolta majdnem teljesen Reflections-t... ez végülis vmilyen szinten boldogságra ad okot... -
Off:
Túlvan a Ubisoft a Driver átvételén
[2006. augusztus 07. @ 20:00 - Forcecaster]
Nos már korábban beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft felvásárolta a Driver című autós akció vagyonjogait, valamint az azt fejlesztő Reflections Interactive anyagi javai is.
Mostanra már teljes mértékben átkerültek a jogok a Ubisofthoz, így a következő játék elkészítése gőzerővel halad. A Ubisoft elmondása szerint ezen lépés most utat nyitott a cég előtt, hogy betörhessenek az autós játékok piacára. Emellett megtudhadtuk, hogy a Driver által alkalmazott technológiákat további játékokban is "értékesíteni" kívánják majd. A játék mellett mostanra a fejlesztők is átkerültek, így a Reflections Interactive dolgozói most már a Ubisoft gondos kezei alatt dolgozhatnak tovább.
forrás: Gamestar -
ldavid #6587 :D thx! pont erre gondoltam, csak nem voltam biztos benne -
Az az, mindegyik rádtámad gépfegyverrel! -
Ja egy ilyennel találkoztam, legalábbis azthiszem, valami templom hátsó udvarán rámtámadt egy gépfegyverrel. -
Az a gúnyneve a játékban, hogy Timmy Vermicelli, de ha rákeresek, csak ilyen picit találok:
-
Egy screenshotot tudnál mutatni az egyik ilyenről? Most pont fent van a játék mert végig akarta játszani(most tovább bírta a gépemen mint múltkor) -
Nem mentőöves, hanem ilyen kis karúszók vannak rajta, amikkel a gyerekeket szokták úszni tanítani. Minden pályán van belőle 10 a "Take a ride" módban. -
ldavid #6581 valaki megtudja nekem mondani hogy tényleg van-e a játékban mentőöves tommy vercetti a ViceCity-ből? -
nekem kéne az egész Driv3r soundtrack. Nincs meg valakinek? -
Közben megtaláltam, de beírom, ha esetleg másnak is kéne:
Phantom planet - Big Bratt -
Valaki aki tudja, legyen szíves mondja meg, hogy mi annak a számnak a címe, ami az extrák "így készült" (making of) film elején megy! -
számomra a világ legjobb játéka, és csak remélni tudom, hogy megtudják e még valaha ismételni az élményt...(vagy felülmúlni) -
számomra is nagy forradalmi váltás volt -
Örülj neki.. AMúgy én anno megörültem a Driver 2-ért, aztán egy hét alatt meguntam..:( Utána jött A(!) GTA 3..:) -
Amúgy az én gépemen szaggatásmentesen full grafban tökéletesen ment: AMD Sempron64 2400+ AOpen Gf 6600GT, 768MB RAM. -
Helló! Imádom a DRIV3R-t, bár mindenki fikázza. Sztem jó lett, bár a TPS irányítása a lövöldözős részeknél kicsit szar, de a kocsit remekül lehet irányítani. A GTA: SA-al nem lehet ugyan összehasonlítani, de a grafikája/törésmodelle sztem tökéletes. Bár nem hozza azt a feelinget mint az első rész. A 2. se hozza (főleg, mert csak PS-re jelent meg, kénytelen voltam azon végigszenvedni :@) -
Ez nem az én érdemem, ez valami csoda MX lehet :D -
akkor takarodó
fele se igaz annak, amit a játékról írtál...