Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nyomni kell a lövés gombot és akkor nem rakja el
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
bertino
Szerinted az, szerintem ez árkádabb, az igazi autóvezetééshez semmi közük nincs.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
nagyon zsír és 100x árkádabb a Driv3rnél, bocs 😄DDDDDD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Qwerty4
Qwerty4
Hidd el biztosan nem én vagyok az 1etlen akinek nem tetszik ez a játék illetve az ehhez hasonlók, max. csak én vagyok aki le is írta ide(nem tudom pontosan, mert nem követtem ezt a topicot).
Qwerty4
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Qwerty4
Te talán minden játékot szeretsz?Nagyon meglepõdnék ha ez így lenne...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
grafika:nem tetszik a grafikai engine...tehát szar
játékmenet:nem bírtam, mert GTA szerû, unalmas
menü:háttere fasza, viszont olyan sötéten kezdõdik maga a menü, hogy nem lehet látni a menüpontokat, aztán valahogy megtaláltam a gamma-t és felhúztam
videok:kiválóak, de csak a videok, jók reklámnak
zene:elfogadható instaláláskor és a menüben is
kamera:nem tetszik semmiképpen
Hát ennek is reinstall lett a vége 1 óra játszodgatás után, fõnleg azért mert GTA style-ja volt teljesen, tehát dögunalom várt volna rám.
Egy hét alatt 5 játékot próbáltam ki, mindegyiknek kuka lett a vége😄evil May Cry 3, WW2 Combat - Road to Berlin, Chrome, WarPath, Driv3r.<#szomoru1>#szomoru1>Hát peches hetem volt, egy jót nem játszodtam.
Nem baj, felrakom hamarosan a Flatout 2-t, na azt biztos már fasza lesz, mert az elsõ rész is nagyon bejött.Remélem nem okoz csalódást.<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Qwerty4
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
még mindig a legtutibb, Driver 1 fizikájáról nem is beszélve...
arra vannak csinálva, amire a játékban használni kell õket: zsaruk ellen kanyar és kilincs, ennyi
Itt mire gondoltak pontosan? A gyönyörû grafikára, vagy a remek fizikára<#eplus2>#eplus2>
Túlvan a Ubisoft a Driver átvételén
<2006. augusztus 07. @ 20:00 - Forcecaster>2006. augusztus 07. @ 20:00 - Forcecaster>
Nos már korábban beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft felvásárolta a Driver címû autós akció vagyonjogait, valamint az azt fejlesztõ Reflections Interactive anyagi javai is.
Mostanra már teljes mértékben átkerültek a jogok a Ubisofthoz, így a következõ játék elkészítése gõzerõvel halad. A Ubisoft elmondása szerint ezen lépés most utat nyitott a cég elõtt, hogy betörhessenek az autós játékok piacára. Emellett megtudhadtuk, hogy a Driver által alkalmazott technológiákat további játékokban is "értékesíteni" kívánják majd. A játék mellett mostanra a fejlesztõk is átkerültek, így a Reflections Interactive dolgozói most már a Ubisoft gondos kezei alatt dolgozhatnak tovább.
forrás: Gamestar
Next PC upgrade: 2022