Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
köszi

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bertino
nekem ugy rémlik a kocsival max
egyébként nyomni kell a lövés gombot és akkor nem rakja el

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Annál a küldinél járok, hogy egy teherautót kell üldözni, amely bombákat szór ki rám, aminek én nem nagyon örülök. Nos, ezt idõre kéne megállítani. De hogyan, miközbe szórja rám a cuccot ezerrel. Mellettem egyébként ül egy társam, akinél van fegyver. Indulásnál még a kezében van, 5 másodpercig, viszont aztán egész útra elrakja. Nem lehet mondjuk valamelyik gombbal õt is irányítani?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fido4life
Francba felraktam a játékot, és utána jöttem csak rá hogy GeForce 4 MX-em van..<#szomoru1>

bertino
hát nincs, ez tény

Fido4life
Mondom BE teszed a Soundtracket

Kit--Kat
háthhh...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gerbill
Én freegamenél halálra untam magam.
bertino
Szerinted az, szerintem ez árkádabb, az igazi autóvezetééshez semmi közük nincs.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bertino
flatout fizikája jó ?
nagyon zsír és 100x árkádabb a Driv3rnél, bocs 😄DDDDDD

Fido4life
Azért ha berakod a Soundtracket, és nyomsz egy freeromaingot, a hangulat nagyon ott van..😊

Gerbill
Meg olyan volt mintha kesztyût viselne(mert a keze is befehéredett)

Gerbill
Hát nemtudom, amikor ugrattam(teljesen mindegy milyen autóval), akkor egy ideig rendesen viselkedett az autó, utána pedig hirtelen elkezdett süllyedni az orra, és ha túl nagyot ugrattam, akkor majdnem át is fordult. Nekem nem tetszik az autók fizikája. A FlatOut 1-nek annak jó, de ennek<#ejnye1>

Kit--Kat
Az autók fizikája az verhetetlen, ebbe kár belekötni, ennek ez a lényege.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Qwerty4
ja és még a bugokról nem is beszéltem:már az elsõ pillanatba bugos volt, még a térkép is, nameg hátulról az emberke feje néha befehéredett<#shakehead>

Qwerty4

Gerbill
Hát ez max azért lehetett az élen, mert híres volt az elõdje. Nekem a gta-k a maguk idejében tetszettek, de ma már elõ nem venném. A driver meg szerintem nagyon unalmas, bugos, béna fizika, ráadásul a karakter is úgy mozog mint aki berottyantott a gatyájába, a célzásról ne is beszéljünk.

Qwerty4
Jó, GTA és Driver egy csoportba tartozik...gondolom a Driver egyik része se volt bukás, az is valószínû elõl volt a topon valahol.Nem?

Qwerty4

Kit--Kat
Én a GTA-ról beszéltem😊 Az döntögetett rekordokat.

Qwerty4
Persze, hogy értem.Örülök annak is hogy rekordokat döntöget az eladásban.A nem lekötés alatt pedig azt kell érteni, hogy az egyéni követelményeimnek nem felel meg elég sok pontban, ezért is töröltem, fõnleg a GTA-s tapasztalatok után meg pláne hogy nem bírom.
Hidd el biztosan nem én vagyok az 1etlen akinek nem tetszik ez a játék illetve az ehhez hasonlók, max. csak én vagyok aki le is írta ide(nem tudom pontosan, mert nem követtem ezt a topicot).

Qwerty4

Kit--Kat
Jó az nem érdekel leköt-e vagy sem, de azért mert nem jön be 1 játék neked, de vásárlási rekodrokat dönt, valószínüleg neked unallmas csak. Érted mire akarok kilyukadni?

Harly18
Szerintem jól le lehet szórakozni a játékkal a negativumai ellenére is, pedig szinte csak az van neki. A legjobb az autók fizikája és a törése. Korábban el kezdtem vele játszani, de szerintem elõ fogom venni és végigjátszani, mert hangulatos játék, fõleg a török pálya........

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Qwerty4
hát még szép hogy nem tetszik, a fõindok pedig az hogy unalmas(nem köt le), nameg amiket a #6602-ba leírtam

Qwerty4

Kit--Kat
azt megértem ha nem tetszik, vagy ilyesmi, de hogy unalmas??! Ez kabaré...

Qwerty4
az<#hehe>

Qwerty4

Kit--Kat
pff unalmas????????????????<#hehe>

Qwerty4
tévedsz<#ejnye1>

Qwerty4

Qwerty4
Én szertem az autós gameket, de a GTA-t és a hozzá hasonlókat unalmasnak tartom.
Te talán minden játékot szeretsz?Nagyon meglepõdnék ha ez így lenne...<#fejvakaras>

Qwerty4

bertino
beteg volt szegény, mikor írta :-)

Kit--Kat
Ha neked a GTA unalam én nem tudom inkább nem mondok semmit, mellesleg nem bántásból de te gondolom te FPS meg ilyesmi mániás vagy, mert aki 1 kcsit szereti az autós játékokat az imádja ezt is.

Qwerty4
Egy kis értékelés a játéknak:
grafika:nem tetszik a grafikai engine...tehát szar
játékmenet:nem bírtam, mert GTA szerû, unalmas
menü:háttere fasza, viszont olyan sötéten kezdõdik maga a menü, hogy nem lehet látni a menüpontokat, aztán valahogy megtaláltam a gamma-t és felhúztam
videok:kiválóak, de csak a videok, jók reklámnak
zene:elfogadható instaláláskor és a menüben is
kamera:nem tetszik semmiképpen

Hát ennek is reinstall lett a vége 1 óra játszodgatás után, fõnleg azért mert GTA style-ja volt teljesen, tehát dögunalom várt volna rám.

Egy hét alatt 5 játékot próbáltam ki, mindegyiknek kuka lett a vége😄evil May Cry 3, WW2 Combat - Road to Berlin, Chrome, WarPath, Driv3r.<#szomoru1>Hát peches hetem volt, egy jót nem játszodtam.

Nem baj, felrakom hamarosan a Flatout 2-t, na azt biztos már fasza lesz, mert az elsõ rész is nagyon bejött.Remélem nem okoz csalódást.<#eljen><#taps><#worship>

Qwerty4

bertino
megint elkezdtem végigjátszani 😊

Mayorpapa
Nekem mûködött egy bizonyos tariner, nem tudom, neked melyik van

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nemcso
Miért lenne rá szükséged, melyik résszel van gondod ?

trackmaniac
Valakinek sikerült már megfejtenie a trainer titkát? Hogy végül is hogyan mûködik? Vagy ne is próbálkozzak vele?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Mayorpapa
hát ez az, ettõl félek én is, hogy "betartják a szavuk"...Én bizti eljátszanék vele, ha kijönne PC-re is

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bertino
pff, ugratsz...

Gerbill
Ja tényleg marha jó benne a fzika, fõleg amikor ugratok az autóval és egy ideig rendesen megy elõre, mikor egyszerûen csak elkezd süllyedni az eleje, ha kicsit magasabbról ugratok simá fejreáll a kocsi. Az hogy nincs párja az azért erõs.

bertino
az a nagy helyzet, hogy a fizikának nincs párja...
még mindig a legtutibb, Driver 1 fizikájáról nem is beszélve...

arra vannak csinálva, amire a játékban használni kell õket: zsaruk ellen kanyar és kilincs, ennyi

Gerbill
"megtudhadtuk, hogy a Driver által alkalmazott technológiákat további játékokban is "értékesíteni" kívánják majd"
Itt mire gondoltak pontosan? A gyönyörû grafikára, vagy a remek fizikára<#eplus2>

bertino
hisz megmondták, hogy nem fog kijönni...

Fido4life
sztem kijön

Mayorpapa
nekem az adna boldogságra okot, ha kijönne pc-re a Parallel Lines...

bertino
magyarul Ubisoft felvásárolta majdnem teljesen Reflections-t... ez végülis vmilyen szinten boldogságra ad okot...

grebber
Off:

Túlvan a Ubisoft a Driver átvételén
<2006. augusztus 07. @ 20:00 - Forcecaster>

Nos már korábban beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft felvásárolta a Driver címû autós akció vagyonjogait, valamint az azt fejlesztõ Reflections Interactive anyagi javai is.

Mostanra már teljes mértékben átkerültek a jogok a Ubisofthoz, így a következõ játék elkészítése gõzerõvel halad. A Ubisoft elmondása szerint ezen lépés most utat nyitott a cég elõtt, hogy betörhessenek az autós játékok piacára. Emellett megtudhadtuk, hogy a Driver által alkalmazott technológiákat további játékokban is "értékesíteni" kívánják majd. A játék mellett mostanra a fejlesztõk is átkerültek, így a Reflections Interactive dolgozói most már a Ubisoft gondos kezei alatt dolgozhatnak tovább.

forrás: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

😄 thx! pont erre gondoltam, csak nem voltam biztos benne
reménytelen
Az az, mindegyik rádtámad gépfegyverrel!
Gerbill
Ja egy ilyennel találkoztam, legalábbis azthiszem, valami templom hátsó udvarán rámtámadt egy gépfegyverrel.

reménytelen
Az a gúnyneve a játékban, hogy Timmy Vermicelli, de ha rákeresek, csak ilyen picit találok:

Gerbill
Egy screenshotot tudnál mutatni az egyik ilyenrõl? Most pont fent van a játék mert végig akarta játszani(most tovább bírta a gépemen mint múltkor)

reménytelen
Nem mentõöves, hanem ilyen kis karúszók vannak rajta, amikkel a gyerekeket szokták úszni tanítani. Minden pályán van belõle 10 a "Take a ride" módban.
valaki megtudja nekem mondani hogy tényleg van-e a játékban mentõöves tommy vercetti a ViceCity-bõl?