Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt szeretném kérdezni hogy Freeridban amikor a kamiont kiválasztom hogy azzal akarok menni nem tudjátok honnan lehet hozzá pótkocsit szerezni ha lehet egyáltalán?
THX<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
-
Az más kérdés, hogy SZINTE tényleg semmit nem foglalkoztak vele, szimplán átirták, ezért foglal olyasn sok helyet, ilyen lett, ezt kell szeretni 😞 Valakinek még ez is tud nyujtani sikeres élményt... végülis sztem igenis sokban hasonlít az 1-hez(ami máig itt van a vinyón XPre is)
Szal nosztalgia forever, evvan, sajnos mi nem nagyon tudunk a programon változtatni, ez az õ dolguk lett volna...<#shakehead>#shakehead>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mi 5 giga ebben a gagyi játékban ??????????
elképesztõ pedig vannak profi programozók akik fele ekkorára megcsinálták volna és nem szaggatna szomorú ez nagyon szomorú 😞
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hááát, ez csalódás számomra 😞((...anno az elsõ rész istenkirály volt, éjszakákat töltöttem el vele...de ez!!! grafika nem egy csúcs, de ez még no problem, de szaggat is mint az állat...persze nincs egy csúcsgépem, de ha lejjebb veszem a detail-t, akkor meg rondább mint az elsõ rész...a kocsi irányítása és az ütközések szintén visszafejlõdtek, az elsõ részben korrektebb volt, most egy árkád fos...a gyalogos részekre már nem is mondok semmit, nem hiányzott, az etalon a Maffia...
...a körítés nagyon jó, a múvik, a szinkronhangok nagyon ott vannak, és bizonyítják hogy el lehet ezek alapján adni a játékot, holott az igazi játékélmény nagyon gyatra...
...nagyon vártam a játékot, de ha ezért most pénzt adtam volna ki kicsit ideges lennék...jellemzõ mostanában...
...bocs a fikáért, de/és mindenkinek jó játékot akinek bejön!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
az nemis konyyu kuldetes, nekemis eleg nehezen sikerult...egyik legnehezebb,sztem😊
Köszi a tanácsot szaharin.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
D3P_szaharin konyvtarban van nekem a mentes.saves en belul..
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ugy jobb😛
http://downloadforum.uw.hu a pass.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
feltoltsem?
nemolyan nehez....foleg hacsak 1 feje figyelsz....az a lenyeg, hogy az elejen csak kerulgesd amiket dob es teljesen kerulj a hatamoge, mar majdnem erintsed..es amikor dob akkor moged dobja es addig te tod loni a hatuljat.....egyenes szakaszon is megy a kocsival, asszem en ott oltem meg igy..
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ratettem a bill.emre nehezeket, es folyamatosan lott az ember, es nekem csak vezeti kellet😛😄😄<#nyes>#nyes>
de azert tokjo volt...
Mert már egy órája szarozom, és kezdem azt hinni, hogy nem
Te meg felrobbansz a dühtõl. 😊))
4 tararal beleresztek de tovabb fut..
Hogyan elõzzem meg a vonatot?
Nah nem is olyan nehéz!Nem akkor
kell megelõzni mikor kiírja hanem várni
és a 3.-4. hídnál (ami út felett megy)
balról ugratni aztán jön egy hepehupás
rész majd két betonfal közt áttöröd
a kerítést.(Így van olyan 300m-ed megelõzni a vonatot.)
Szerintem abszolút logikus, hogy ha nincs kint piros nyíl, de a hotelhoz kell menni, akkor be kell menni, dehát te tudod
A zsaruk azok meg le vannak szarva, leszeded öket aztán kész, de mostmár mindegy 😄
<#gun>#gun><#merges2>#merges2>
<#boxer>#boxer><#wilting>#wilting>
Go to the Hotel. vagy back. mittomén. az nem azt jelenti hogy be kell menni. különben is eddig nem kellet bemenni, elég volt ha csak megálltál valahol elõtte.+még rátesz egy lapáttal, hogy egy tonna cops volt a nyomomban, természetesen akkor még nem vettek észre... aztán csak bezúztam a motorommal, oszt nem csinál semmit. a rendõrök meg egyre közeledtek. ott már tudtam hogy valakit pofonvágok, de inkább megkérdeztem sg.hu-s törzs elvtársaimtól(akik mellesleg egyesek szemében monitorfejûek <#vigyor3>#vigyor3>). de amikor visszamentem a játékba megláttam a kis rést a két ajtó között, és akkor már tudtam hogy az egyik ajtó nyitható. vagyis a jobb oldali. mert eddig én csak nagy hirtelen a bal oldalival próbálkoztam<#wink>#wink>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a patch miben segít ???????????????????????
Enjoy Wales! :D
ez mar a vege amikor megy ott az az ember es megkell olni?