Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Itt vannak a Driv3r topkban.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Szewasztok 😊
Nem tudtok olyan esetleg magyar oldalt, ahol hasznos infók vannak a driv3r-ról?
Ami kellene: titkos autók helye és a 10 kõrözött emberke lelõhelye.
Segítség!
andriska
Köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Dr. DivX...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

andriska
És mit csináljak,hogy kisebb legyen?

Falconer
Mert tömörítetlen

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

andriska
A Fraps-el kb 40 másodpercet vettem fel és a mérete 140 mb... Miért ilyen nagy?

bertino
MEgerõsítem, sõõõõt...<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rafaelo
folyamatban van 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

AirborneRanger
Nyomd végig aztán megtudod

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

fistin
tudna nekem valaki egy olyan fraps-et adni, amihez van crack is?? vagy egy tud egy olyan oldalt ahonnan leszedhetem. nekem a legújabb van meg, és az sehol sem találok hozzá crack-et. amelyik verzióhoz lenne, olyat ugyancsak nem találok a neten

fistin
a játék vége.
áprópó hogy lehet képet belinkelni, ha a galériádból akarsZ?

Rafaelo
mi?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

fistin
ÁÁÁÁ. <#sir><#sir> micsoda Happy End a vége!!!!!
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Rafaelo
nem pl mentem a manussal és beragadtam két fa közé ott lógtam a levegõben mint egy csöcs na ez baki egyébként valahol egyszerüen nincs textura

IMYke2.0.0.0
Nekem is ugrottak, amikor az elsõ képeket feltettem a netre.
Nem akarták elhinni, hogy az aláírásomban lévõ gépen tudtam egyáltalán futtatni high beállítások mellett...
Lemértem FRAPS 2.5-el: az FPS a legrosszabb helyen leesik 13-ra, ám néhol felmegy 35-re is, ezzel a gyenge CPU + ATI duóval.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KG21
sztem meg az a cikk "egy rakat szar"

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

A multkor a játék hiányosságaira próbáltam rámutatni ( azaz rakás szarnak tartottam😊erre sokan nekemugrottak

Olvassátok az SG cikkét:

Driv3r: bukás a köbön

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36102

démonigyerek
ez télleg megvan a gyereknek!
a wandoo warez fórumján xaos a neve!
ott írta ezeket

Azt írta, hogy már 1 éve várta a játékot, lehet már akkor ez a gépe volt....... 😊)))

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Rafaelo
vagy újgazdag 😄

KG21
jaja, sztem ez csak egy hencegõ kisgyerek

KG21
egy ilyen kis degeneráltnak high end gép, meg eredeti gamma, amit azonnal kettétör, ha elsõre nem tetszik neki. Tudom sajnálni az õseit, akik mindezt finanszírozták.

sike
BIZTOS KÜLFÖLDI!!!!!!!!!!!!!
<#beka2><#vigyor3><#vigyor5><#hamm><#pias><#awink><#papakacsint>

-

IMYke2.0.0.0
Nekem már ez eleve fura:

Tesztgép:

ASUS A8N SLi DELUXE alaplap

AMD ATHLON 64 FX55 proci

2GB DDRII SDRAM

2db GeForce 6800ULTRA videókártya SLI tech.

Nem szabad komolyan venni.

démonigyerek
ezzel azért nem értek egyet!!!!!!

Rafaelo
egyébként nekem is szaggatot és levettem a hangot kikapcsoltam none-ra
és eeggyátalán nem szaggat probálja ki más is lehet hogy a hang miatt
akad

IMYke2.0.0.0
Az anarchia uralom nélküli rend 😊))))

[b]Elsõ számú honlapom
Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 -|- AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) -|- 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung -|- ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 270/270) -|- Omega Driver -|- Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) -|- Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) -|- SoundBlaster LIVE! 5.1 Player
Fordításhoz: UltraEdit; Restorator; Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0; VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS; IrfanView

Falconer
A Calita üldözõs részre visszatérve, elég egyszerû volt megoldani, amikor befordul a parkba és lelassít, egyszerûen neki kell menni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Rafaelo
😛

Falconer
Csak az anarchiában nem hisz 😊

démonigyerek
na jó azé bannolni nem kéne
csak moderálni

démonigyerek
hát azé már nem a legjobb!

Rafaelo
látom hiszel a demokráciában meg a szabad vélemény nyilvánitásban
gratulálok hozzá !

Falconer
nem a legjobb a géped?
Sapphire 9800pro? Hát azért azon nem akadozhat semmi 😊

hykao
Na azért ne essünk túlzásokba... 😊
démonigyerek
a gépem
amd 2500+
512ddr
sapphire radeon 9800pro

démonigyerek
nekem nem szaggat, pedig nem a legjobba a gépem
maxrahúzva mindennel akadásmentesen megy,
a játékélménnyel semmi gond, a bugok meg nem zavarnak
más játék is televan buggal

démonigyerek
aki fikázza a játékot azt kikéne ebbõl a topikból bannolni.
nekem semmi gondom a gammával, csak ha elakadok az idegesít

Falconer
Hát ez így van. A Driver név hozzáad mindent amit elkúrtak

Rafaelo
vettem a fáradságot bele is néztem és minek a jó animok meg zenék ha
a játékot összescsapva írták meg kérdem én olyan mindentudó gurutól mind te ???? pontosan válaszoltál a kérdésre a lényeg benne van a válaszodban márpedig az hogy nagyobb a füstje mint a lángja .ne érts félre én szeretem ezt a játékot 😮

90% reklám meg média +10% játék ja és leszögezem hogy akkoris birom ezt
a gamet

bertino
Meg kell találni az elrejtett autókat és vercettyéket(asszem) az autókat tuti

bertino
Hihi, én tegnap felhuzam picit a videókarit<#rolleyes>, aztán felvettem 800*600-ra 32 biten, 100Hzen, és már nem szaggat ugy, mint uez 640*480-ba, érdekes <#idiota>

bertino
Mindig amikor betesz a pályára az általad kiválasztott kamionnal(nekem eddig legalábbis) mindig közelében volt a pótkocsi... ráakasztás meg egyszerû, csak megfelelõen kell áláállni

Ebben teljesen egyetértünk, szerintem is sok olyan játékos van, aki semmivel nem törõdik, csak oda ül a gép elé, "oszt nyomja"
Azoknak szerintem PS2, vagy Xbox való. Sorry
Nekem lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha végig vittem a játékot, akkor miért nem lett aktív a csalás menüpont???
Mikor lesz aktív? Vagy bugos a gém?
hykao
Te gondolkozol is vagy csak behemzsegsz valamit egy topikba?
Mi köze a szaggatáshoz a méretnek?
Ha vennéd a fáradtságot és benéznél a játék könyvtáraiba, akkor rájönnél, hogy mi majd 5 giga...(a felét elárulom: 2,5 giga csak az átvezetõ animok és a zenék mérete)

Mellesleg el kéne gondolkodni azon, hogyha sok embernél nem "szaggat" ugyanolyan vagy hasonló konfigon, míg sokaknál meg "szaggat" akkor valszeg a "szaggatós" emberkéknél 90%-ban nem a játékban van a hiba, attól függetlenül, hogy maga a játék jó-e vagy rossz...
Kicsit több idõt kéne eltölteni a játék alatti beállításokkal, meg a videokártya driverének beállításával (egyáltalán kissé jobban meg kéne ismerkedni a saját hardverükkel - s ezek lehetõségeivel-beállításaival - egyeseknek), s biztos vagyok benne, hogy máris harmadára csökkene a "szaggatós" csókák száma!
en mar irtam tegnap hogy feltettem a mentesemet...es amenuben lehet valasztani hogy melyiket akarod megcsinalni..es sztem onnan lehet folytatni..

sike
aki a bombás therautos résznél tart az tegyeki a mantését mert elkürtam és töröltammm😞 légysziííííííííííí köszi

-