Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyan grafikájú játékhoz még egy, de max két CD is bõven elég lett volna. Ehelyett DVD-n adják ki. Pfffff.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Abit AN7 alaplap (a Guru chipsetes) AMD Athlon XP 2600+ (alapon: 2,08 GHz-en), 1GB RAM, Radeon 9800Pro, XP pro SP2-vel.
NoIntrot nem használok, minden más default beállítás. 1024*768*32bit és 85 Hz.
Patch nélküli DVD verziós Reloaded crack. (rld-drvr.iso, 3.752.452.096 byte-os)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nem lehet irányítani?
érdekes, nekem semmi gond vele.
nincs fizika?
rohattjol rugozik a kocsi
nincs viz a medencében,de uszni azért lehet benne... 😄DD
a zsaruk: ááááh, no comment.... 1x simán kilökik a kocsim,máskor meg csak mennek mellettem / mögöttem...
billentyûzetes irányitás? pffffffff
gamepad: egész tûrhetõ
kormány: viszonylag jo
kamera: tipikus POP SoT hibák...
fizika: LOL!!!!! ez a játék max a levegõt tartalmazza 😄DD
namost állitolag konzolon mégiscsak irányithato... na most ha az embernek gamepad van a kezében,az szinte olyan,mintha konzol elõtt ülne... (szerény tapasztalataim szerint)
de ez a játék...
és nem értik meg a játékgyártok,hogy azért töltik le elõször az emberek illegálisan,mert ki akarják probálni,mert ha jo,akkor ugyis megveszik,ha nem jo,akkor ugy uninstalálja az ember a jatekot,mint én másfél orányi játék után ezt a gagyiságot 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az lenne a problémám hogy elindítom a játékot és rögtön ki is lép?
Vid kártya lehet a gond?Geforce 4 MX 440 em van!ezt nem támogatja már?
mondjuk régi típus is!
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egyik nekiütközik az oszlopnak és felborul.
A másik meg nekimegy az elsõnek és felborul benne. Hát így nem volt nehéz elmenekülni<#idiota>#idiota>.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
És az igaz, hogy a rendõrök tényleg bugosak _néha_, vagyis nálam. Ugyanis engem is csak követnek... de csak Nizzában,ha Miamiban, Isztambulban üldöznek márcsak egy kicsit is, akkor igenis lökdösnek... méhozzá elég kemények, kb. olyan szinten, hogy a kocsim fara annyira felemelkedik lökésüktõl, hogy a rendõr bemászik alám. Viszont Nizzában eddig akárhogy erõsködtem, mindig csak szembõl való közeledésük jelentett akadályt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én éppen utánad járok😊.
Nizzából mennyi van még? /ott tartok, hogy Catlina-t csapdábacsalták a villa udvarán és megyek megmenteni/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a rendöröket olyan könnyu lerázni, szal olyan mintha nem is lennének benne. Nem akar leszoritani hanem egyszeruen csak követ. Akármilyen kocsoval vagy a leglassabal vagy a éeggyorsabbal a rendör ugyanolyan hyorsan megy mint te..
jah😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de tenyleg jo a kis gokart nem?😊
akkor lenne jó, ha nem egymás mellé raknál be 2db 1024x768-as képet, meg ha url-lel szúrnád be, vagy a nem sokkal lentebb ajánlott Imageshack-kel...legalább az ilyen SZPOJLER-es képeket.
jok nem?)
oldalra totlottem fel rola kepeket, meg videokat is a kocsikrol!!!...
downloadforum/jatekok resznel van...
akkor mitortenik hamegolom azokat a szines embereket?Timmy's?
...mert irja hogy 1et megoltem a 10bol...deaz mirejo?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mondjuk az durva hogy padokat, kerítést, motorokat, autókat elsodor egy egyszerû kocsi de a kamion nem képes kidönteni egy 3 centi vastag lámpaoszlopot vagy fát.<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Na de hogy a játék tele van donorjelöltekkel az se semmi, senki nem fékez, csak hajt mint a hülye, meg azért egy 40 tonnás kamionnal igen is lehessen már meghajlítani a lámpaoszlopot, meg a vékony kis fákat kitörni, ne pattanjon már le róla a kamion is mint a gumilabda.