Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ki vitte már végig?
sztori milyen? :l
CaviaR
De a fizikája abban ki is merül h a kocsi össze-vissza rugózik.
Ilyan grafikájú játékhoz még egy, de max két CD is bõven elég lett volna. Ehelyett DVD-n adják ki. Pfffff.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Nekem még nem csinált ilyet...

Abit AN7 alaplap (a Guru chipsetes) AMD Athlon XP 2600+ (alapon: 2,08 GHz-en), 1GB RAM, Radeon 9800Pro, XP pro SP2-vel.
NoIntrot nem használok, minden más default beállítás. 1024*768*32bit és 85 Hz.

Patch nélküli DVD verziós Reloaded crack. (rld-drvr.iso, 3.752.452.096 byte-os)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

KG21
nekem még ez a játék egyszer sem csinált ilyet, viszont az NFSU2-vel folyton így jártam. Olyan megoldást találtam a problémára, hogy a gépem mellé tettem egy kisventillátort, és azóta nem csinál ilyet. Mivel kicsi a ház, túl nagy a zsúfoltság, valami talán túlmelegedhet.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

reménytelen
Nekem olyan problémám van, hogy a játék teljesen véletlenszerûen néha egyszerûen újraindítja a gépet. <#nemtudom> Volt-e már valakinek ilyen? Megtalálta a megoldást? Ha igen, ossza meg velem. Aki viszont már játszott a játékkal mondjuk legalább olyan tíz órát, és egyszer sem csinálta, az legyen szíves írja ide, hogy eredeti-e a játék, milyen a konfigja, milyen beállításokat használ, használ-e No Intro fixet, esetleg azt, hogy a zene be van-e kapcsolva játék közben. Sokat segítenétek! Kösz! <#help>
tigeroo
hát amilyen high-end grafikás videókat kiadtak egészen mást kapunk..
démonigyerek
béna vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem lehet irányítani?
érdekes, nekem semmi gond vele.
nincs fizika?
rohattjol rugozik a kocsi

soulhunter
hát ez a játék nekem csalodás lett...
nincs viz a medencében,de uszni azért lehet benne... 😄DD
a zsaruk: ááááh, no comment.... 1x simán kilökik a kocsim,máskor meg csak mennek mellettem / mögöttem...

billentyûzetes irányitás? pffffffff
gamepad: egész tûrhetõ
kormány: viszonylag jo
kamera: tipikus POP SoT hibák...
fizika: LOL!!!!! ez a játék max a levegõt tartalmazza 😄DD

namost állitolag konzolon mégiscsak irányithato... na most ha az embernek gamepad van a kezében,az szinte olyan,mintha konzol elõtt ülne... (szerény tapasztalataim szerint)

de ez a játék...
és nem értik meg a játékgyártok,hogy azért töltik le elõször az emberek illegálisan,mert ki akarják probálni,mert ha jo,akkor ugyis megveszik,ha nem jo,akkor ugy uninstalálja az ember a jatekot,mint én másfél orányi játék után ezt a gagyiságot 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

hykao
Talált, süllyedt! (elég lett volna elolvasni a játék readme-jét)
Halistok!
Az lenne a problémám hogy elindítom a játékot és rögtön ki is lép?
Vid kártya lehet a gond?Geforce 4 MX 440 em van!ezt nem támogatja már?
mondjuk régi típus is!

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Rafaelo
nekem is csinálta miután maheráltam a hang beállitásokat xp ben a az alaplapi hangkártyával aztán visszaraktam és ment megint

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Duddits
De szerintem semmmi köze az ISO-hoz a hibának!

Duddits
A decryterrel filmekre specializálódott, nem? Inkább UltraIso-val próbáld!

Kis Szabó
sajnos nincs meg a gépen már, megpróbáltam dvd decrypterrel isoba leszedni, és úgy felrakni daemonnal, de nm mûxik 😞(

Balumann
Elvileg nem dob ki, úgyhogy ötletem nincs. Ha más játéknál még nem volt ilyen, akkor lehet hogy az ISO, vagy a DVD-re írta ki hibásan, vagy a játékot tette fel hibásan. Ha még fennvan a gépeden az ISO-ba, akkor próbáld virtuális meghajtóból feltenni a játékot, ne DVD-rõl. Mindenesetre telepítsd újra.

Kis Szabó
hello! azt sztném kérdezni, h tudja-e vki h kell felrakni a driv3rt úgy h mûködjön? mert én csak kiírtam az iso-t neroval dvd-re, felraktam, és el is indult, de miután csináltam 1 profilt elkezd menteni, és kidob a desktopra..vkinek nincs vmi ötlete mit csináljak?? (P4 2g, gef4ti4400, xp sima, dx9c)

Shep
thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én meg egyszer fegyverrel a kezemben láttam hogy jön két rendõrautó.
Az egyik nekiütközik az oszlopnak és felborul.
A másik meg nekimegy az elsõnek és felborul benne. Hát így nem volt nehéz elmenekülni<#idiota>.

KG21
nekem már olyan is volt nem is egyszer, hogy a kamikaze zsaru belepaszírozott a betonlámpaoszlopnak, és rögtön szörnyethaltunk mindketten 😛 Bár igaz, hogy kevés a zsaruk elõl menekvés, az elsõ részhez képest.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

bertino
VC ? Hát te se vagy semmi... vagy csak nem látod a különbséget.
És az igaz, hogy a rendõrök tényleg bugosak _néha_, vagyis nálam. Ugyanis engem is csak követnek... de csak Nizzában,ha Miamiban, Isztambulban üldöznek márcsak egy kicsit is, akkor igenis lökdösnek... méhozzá elég kemények, kb. olyan szinten, hogy a kocsim fara annyira felemelkedik lökésüktõl, hogy a rendõr bemászik alám. Viszont Nizzában eddig akárhogy erõsködtem, mindig csak szembõl való közeledésük jelentett akadályt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

2-3 misszió kb.
Én éppen utánad járok😊.

Shep
hát élvezhetõnek nem mondanám, a tetves lámpaoszlopok miatt, inkább idegesítõnek nevezném.

Nizzából mennyi van még? /ott tartok, hogy Catlina-t csapdábacsalták a villa udvarán és megyek megmenteni/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát ha hasonlít a fizikája a VC-re akkor nem lehet szerintem olyan rossz(igaz nem egy szimulátor, de...).Csak élvezhetõ legyen benne a vezetés.

R0sc0
fizikája egyenlõ a bullával.. kb VC.
a rendöröket olyan könnyu lerázni, szal olyan mintha nem is lennének benne. Nem akar leszoritani hanem egyszeruen csak követ. Akármilyen kocsoval vagy a leglassabal vagy a éeggyorsabbal a rendör ugyanolyan hyorsan megy mint te..

Egy kérdésem lenne a Driver3 játékélményével kapcsolatban, még pedig: most az autók fizikája, törése, meg irányíthatósága akkor most milyen?Mert engem inkább csak az érdekel, ebben a játékban.(True Crime vagy Vice City-hez hasonlít inkább?)Meg talán a rendõrök, hogy azok most emnnyire agresszívak?

démonigyerek
éljen a gokart!!!!!!!!!!!!

démonigyerek
megvan a gokart!!!!!!!!!!!!!!!

2.kepen epp gokartal elozok meg egy , egy(milyen kocsit) sportkocsit😊

<#wow1>
jah😄

bertino
<#nyes><#nyes><#nyes><#smile><#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Duddits
Baszki! Gokart is van benne?? De állat!

hmm, tenyleg jo..

:o, csodalatos, kosz:-)
de tenyleg jo a kis gokart nem?😊

hykao
Ha feltöltés után a 2. bekeretezett sort csak simán bemásolod ide a hozzászólásmezõbe, akkor ezt kapod: (rákattintható thumbnail, a kép infóival)

jo, akkor ITT van...

jah oks....😊bocsss

hykao
nem.
akkor lenne jó, ha nem egymás mellé raknál be 2db 1024x768-as képet, meg ha url-lel szúrnád be, vagy a nem sokkal lentebb ajánlott Imageshack-kel...legalább az ilyen SZPOJLER-es képeket.
ittvanpar kep😊
jok nem?)

Kösz😊.

http://dwforum-stuff.6x.to/
oldalra totlottem fel rola kepeket, meg videokat is a kocsikrol!!!...
downloadforum/jatekok resznel van...

Gokart? Hol van?😊

aaa titkos helyeknel megtalaltam a gokartot, kibaszott jo volt😄😄
akkor mitortenik hamegolom azokat a szines embereket?Timmy's?
...mert irja hogy 1et megoltem a 10bol...deaz mirejo?

Rafaelo
hiba a matrixban majd a neo megoldja 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Az még csak hagyján, de úgy pattan vissza róla mint egy labda..................................... <#nyes>

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mégha Franciaországban is vagyunk....
Mondjuk az durva hogy padokat, kerítést, motorokat, autókat elsodor egy egyszerû kocsi de a kamion nem képes kidönteni egy 3 centi vastag lámpaoszlopot vagy fát.<#ravasz1><#idiota>

fistin
ez már csak ilyen😛

Rafaelo
az egy jó amerikai lámpaoszlop értve!!!!!! 😮

Shep
thx, közben én is megtaláltam, ekkora marhaságot, hogy mindenhez más gomb van, létrára is nem az akció gombal máaszik, hanem a kocsiba beszállással, hát nem tudom, szerintem a készítõk nem álltak a helyzet magaslatán.

Na de hogy a játék tele van donorjelöltekkel az se semmi, senki nem fékez, csak hajt mint a hülye, meg azért egy 40 tonnás kamionnal igen is lehessen már meghajlítani a lámpaoszlopot, meg a vékony kis fákat kitörni, ne pattanjon már le róla a kamion is mint a gumilabda.