Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azt hogy mármint azt mikor indulok akkor van célkeresztem de nem tudom hogy mivel kell lõni..ha meg elindulok és megyek 1 percet akkor eltünik a cékereszt és nem tudom elõhozni.
Alapban lehet lõni ki a kocsiból..mert nekem nem sikerül!!
Lenne egy kis problémám...nemrég kezdtem el játszani a Driver 3. részével...igazából másfél napja.
Ott tartok, hogy elfogtam hosszas üldözés után Calitát és a kihalgatás során elmondja hogy a Zsákos és Jericho hol csapják nyélbe az üzletet.
Aztán Jericho lelövi a Zsákost és elkezd menekülni egy teherautóval.
Irányítást kézhez kapom mellettem ül jó zsarukollégám és megkapom feladatnak, hogy állitsam meg!!! Ennyi.
Há mondom ok, szórja rám folyamatosan a hordókat a raktérbõl és fogy az idõ egyre jobban.
Ha beérem akkor sem történik semmi, ha meg próbálkozok mindig a végén tropa lesz a kocsi.
Mikor indulunk a kollégánál ott a csúzli és jelzi is nekem a célkereszet de aztán fogja magát a hatyek és viszaül az ülésbe és cseszik lõni.
Amúgy én nem tudok lõni a kocsiban menet közben??
Bár hányszor próbáltam mindig kiugrott a srác a kocsiból ha megnyomtam az entert..(ami néha lött úgy vettem észre csak hát kiugrott közben)
Elõre is thx a helpeket!!
Bye
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Failed to create DirectX.
No supported display adapter present
miez és mit tegyek hogy fuson a játék??????????
a választ el?re is kösz
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lécci help!!
www.gamecopyworld.com
www.megagames.com
www.gameburnworld.com
És trainert keress!
Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D
na 6kor elkezdtem vele játszani, szórakoztam egy "kicsit" kocsikázós módban, erre eljött a 8óra. Elkezdtem csinálni a küldetéseket és most Nizzaban vagyok, amikor autókat kell lopni.
Sajna nekem is elõjött a hanggal való akadozás. Sajna még 800*600ban is akadt élsimítások nélkül, ha jött a rendõrség.
Kivettem a hangot és most 1024x768ban Minden Highon kivéve árnyék meg frame, 4xAF 4XAA és 60-70fps el megy és a kép gyönyörûûûû....
Ha komolyabb rendõrsereg van a nyomomban akkor megy le kb 40-50fps-re.
A hang nagyon hiányzik, de alatta megy a winamp, benne pár NFS zene, szóval így sem rossz csak nemhallom ha lõnek rám.
Nagyon-nagyon köszönöm neked a játékot. Aki azt mondja, hogy ennek a gamenak szar a grafikája az ......ja. 😊
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
én gyõri kapu...
Természetesen rülnék neki és elfogadnám <#finom>#finom>
sima borítékban szerinted lehetne?
Olvastam hideget-meleget a játékról, szerencsére van saját tapasztalatom is, igaz akkor még fx 5200kártyám volt meg 1.8-as procim, és sajna nagyon akadt...
Most, hogy valamivel jobb a gépem elhatároztam, hogy megint elkezdem, remélhetõleg normális FPS keretek között 😊
A gondom csak az, hogy különbözõ oldalakon már nem találom a játékat, a chello-s 5gb os korlátozásomról nem is beszélve(ráment a carbonra 4gb)
Valaki nincs miskolcon akinek megvan és kiírná nekem? Nagyon megköszönném...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nekem eddig máshogy nem sikerült 😊
Marad a gamepad illetve (mint nálam) a billentyûzet.
Nem egyszerü küldetés, idegõrlõ, de azért megoldható. <#eplus2>#eplus2>