Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm hordókat???
és azt hogy mármint azt mikor indulok akkor van célkeresztem de nem tudom hogy mivel kell lõni..ha meg elindulok és megyek 1 percet akkor eltünik a cékereszt és nem tudom elõhozni.
Alapban lehet lõni ki a kocsiból..mert nekem nem sikerül!!

Helló.Tudom melyik rész az amire gondolsz.Már nagyon rég játszottam vele,de ha jól emlékszem akkor tán a hordókat kell lõni.

Sziasztok!!

Lenne egy kis problémám...nemrég kezdtem el játszani a Driver 3. részével...igazából másfél napja.
Ott tartok, hogy elfogtam hosszas üldözés után Calitát és a kihalgatás során elmondja hogy a Zsákos és Jericho hol csapják nyélbe az üzletet.
Aztán Jericho lelövi a Zsákost és elkezd menekülni egy teherautóval.
Irányítást kézhez kapom mellettem ül jó zsarukollégám és megkapom feladatnak, hogy állitsam meg!!! Ennyi.
Há mondom ok, szórja rám folyamatosan a hordókat a raktérbõl és fogy az idõ egyre jobban.
Ha beérem akkor sem történik semmi, ha meg próbálkozok mindig a végén tropa lesz a kocsi.
Mikor indulunk a kollégánál ott a csúzli és jelzi is nekem a célkereszet de aztán fogja magát a hatyek és viszaül az ülésbe és cseszik lõni.
Amúgy én nem tudok lõni a kocsiban menet közben??
Bár hányszor próbáltam mindig kiugrott a srác a kocsiból ha megnyomtam az entert..(ami néha lött úgy vettem észre csak hát kiugrott közben)

Elõre is thx a helpeket!!

Bye

zoli122
Nekem is jöhetne egy oldal ahonnan pici pézé le lehet szedni 😊

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

elfelejtettem irni h ne 1000 ft-os oldal legyen, köszi aki segit

ö nem tudnátok adni privi be vmi w-s oldalt ahonnan le tudnám huzni a játékot, mostani gépem azt hiszem végre elég lesz alá, az elözön szaggatott mint a kutya, de az autos része miatt nagyon szivesen végig tolnám egyszer...

[HUN]FaTaL
cserélj videókártyát

http://goo.gl/gd6Zi5

amikor rákatintok az exe-re hogy jáccak akkor ezt irja

Failed to create DirectX.

No supported display adapter present

miez és mit tegyek hogy fuson a játék??????????
a választ el?re is kösz

Kit--Kat
már mióta... az Atari alapból a fiókcége

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
miért megvették a drivert is? :|w

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bertino
talán hasznunkra válik Driver téren 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dikk az ubisoft mindent felvásárol.....
Hogy kell megcsinálni azt a küldetést mikor asszem 3 kocsit el kell lopni és felrakni a kamionra. de mikor a 3. kocsiért megyek már alig van idõm (km-em)
Lécci help!!
reménytelen
Ha angolul is jó, akkor mindenféle játékhoz ajánlom a www.gamefaqs.com-ot.
eightmiles
ték -.-

Vagy valaki írjon már olyan web oldalt ahonna el lehet olvasni a végégjátszását
sziasztok valaki aki tudja hogy azon a részen mikor a trailerre kell a konténert felrakni mit kell nyomni a toronyba hogy tudjak vele mozogni mert megnyomom a nullát és csak a sárga gombot nyomja meg segítsetek...!!!!!!!!!
reménytelen
Ilyenkor ilyen helyeken kell körülnézni, mint:

www.gamecopyworld.com
www.megagames.com
www.gameburnworld.com

És trainert keress!
Káosz99
Helló van egy kis csalás a Driv3r? (sehol se találok)<#help><#help>

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

bertino
nem tökmind1 ? magyarul se tudsz, hát még visszaolvasni...

Mem lesz pcre parallel lines?
bertino
<#eljen>

gabesz752
huh, már ennyi az idõ...
na 6kor elkezdtem vele játszani, szórakoztam egy "kicsit" kocsikázós módban, erre eljött a 8óra. Elkezdtem csinálni a küldetéseket és most Nizzaban vagyok, amikor autókat kell lopni.
Sajna nekem is elõjött a hanggal való akadozás. Sajna még 800*600ban is akadt élsimítások nélkül, ha jött a rendõrség.
Kivettem a hangot és most 1024x768ban Minden Highon kivéve árnyék meg frame, 4xAF 4XAA és 60-70fps el megy és a kép gyönyörûûûû....
Ha komolyabb rendõrsereg van a nyomomban akkor megy le kb 40-50fps-re.
A hang nagyon hiányzik, de alatta megy a winamp, benne pár NFS zene, szóval így sem rossz csak nemhallom ha lõnek rám.
Nagyon-nagyon köszönöm neked a játékot. Aki azt mondja, hogy ennek a gamenak szar a grafikája az ......ja. 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

bertino
remélem jó lesz 😊

gabesz752
Küldtem privátot, hogy ne offoljak itt tovább

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
csak megmondod, hogy mikor meg hova és én megyek érte, na és persze mivel tartozom???

gabesz752
Avas, de persze elmegyek érte bárhova, sõt a barátnõm a gyõri kapuban lakik...

bertino
nah hol laksz miskolcon ? 😊
én gyõri kapu...

gabesz752
hogy gondolom-e? <#buck>
Természetesen rülnék neki és elfogadnám <#finom>
sima borítékban szerinted lehetne?

Fido4life
nekem megvan ha gondolod elküldhetem postán..

gabesz752
huh, na most nyálaztam át a megjelenéstõl számított majdnem minden hsz.-t. 3óra telt el azóta, és az NFS:Carbon végigjátszása után játok itt.
Olvastam hideget-meleget a játékról, szerencsére van saját tapasztalatom is, igaz akkor még fx 5200kártyám volt meg 1.8-as procim, és sajna nagyon akadt...
Most, hogy valamivel jobb a gépem elhatároztam, hogy megint elkezdem, remélhetõleg normális FPS keretek között 😊
A gondom csak az, hogy különbözõ oldalakon már nem találom a játékat, a chello-s 5gb os korlátozásomról nem is beszélve(ráment a carbonra 4gb)
Valaki nincs miskolcon akinek megvan és kiírná nekem? Nagyon megköszönném...

fery02
Kössz mindent, kijátszottam, hát tényleg nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, de végülis jót szórakoztam vele. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Majd meglássuk😄

bertino
mindent be kell konfigurálni és nem lesznek ilyenek 😄

fery02
Ja, és neked is a lövés gombbal szált ki az emberke az autóból?

fery02
És neked összejött? szemétség😄

fery02
Eddig én is tudtam<#zavart2><#vigyor3>

Kit--Kat
<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
igen, ahogy mozogsz az autóval, ugy tudsz célozni 😊
nekem eddig máshogy nem sikerült 😊

fery02
Na, másnap van. Bocs mindenkitõl a viselkedésemért, csak ideges voltam a játék miatt. Már nyugodt vagyok😄 Szóval lehet célozni az autóból? 😊

bertino
hát akkor töröld <#gonosz1>

Fido4life
-.- >.<

fery02
Bravó a fejlesztõknek ezért a fosért: sikerült az autóból lövésre rájönni, viszont azzel a gombbal néha ki is ugrik a csánk az autóból, mert ez a besszállás gombja is egyben. Viszont ha küldi közben folyamatosan lenyomva tartjuk, akkor nem ugrik ki, hanem lõ folyamatosan<#szomoru1>Már csak arra kéne rájönni, hogy hogyan lehet célozni, mert így, hogy nem lehet egyszerûen szörnyû, és idegõrlõ. Nehogy azt írjátok, hogy nem lehet benne célozni, mert akkor törlöm le a picsába ezt a szarkupacot

Nemcso
Nem igazán, sajnos a "konzolos múlt" nagyon érzõdik rajta. <#szomoru2>

Marad a gamepad illetve (mint nálam) a billentyûzet.

w77d
Sziasztok! Be lehet valahogy állítani hogy kormánnyal lehessen kanyarodni és a pedálokkal gáz illetve fék? Nekem nem igazán sikerül! ha pedig már vmi éphogy összejött akkor meg ha egy picit elfordítom a kormányt rögtön teljesen elfordul az autó!

Nemcso
Teherkocsis küldinél pont a ledobott hordókat kell szétlõni, lehetõleg még a levegõben, hogy a teherautó leamortizálódjon. <#gun>

Nem egyszerü küldetés, idegõrlõ, de azért megoldható. <#eplus2>

Kit--Kat
Én legalább 2hónapra jegeltem emiatt a játékot annyira gáz volt...

bertino
épp ez a jó benne, hogy szenvedni kell 😄

Kit--Kat
Pedig kéne, amúgy nagyon gyûlöltem azt a küldetést, pont azért nem is fogom soha többet végig vinni a játékot.

fery02
Nekem nem csinál semmit a lövés gombbal. Valaki segítsen könyörgök! 😄