Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
köszi
bertino
Jó, azért nem szuperszgépre gondoltam én se 😊 De ez végülis ahogy hallottam config szerencse is kérdése

Másik: furi, hogy nekem visszajátszásnál nem látszódnak a csíkon alul a darabok ? nekem ott vagy üresség van, vagy 1x-2x látszódik milyen tipusban-állásban játszik vissza a gém, tehát aminek ott futnia kellene. Kérdem én: ez codec probléma lehet ? Mert ha igen hálás lennék annak, aki megmondaná, hogy neki milyen codecek vannak és hogy azokkal megy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rorr
programfiles\atari\driv3r

hykao
Mi a játék eredeti telepítési könyvtára?
Megpróbálom odamásolni, és úgy peccselni...
hykao
...és majd elfeledtem: légyszi ne offoljatok már ennyit...megint tele van szarva a topik mindenféle baromsággal...
hykao
Na ne hülyéskedj már! Az én gépemen simán fut a játék, minden maxon, shader, élsimítás és még vsync is (utálom ha eldarabolódik a kép...) valamint EAX is be van kapcsolva!!!
Ja, és nem egy erõmûvem van!!! 9800pro! ...és a peccs sincs fenn, mer az nem ment fel nekem...(az tényleg nagyon lol, ha más a telepítési útvonal, mint amit õk gondolnak, akkor azt írja, hogy nem találja a játékot...szal ez tényleg lol...😄)
Szal akinél ilyen vagy jobb kártyával szarul fut, ott valami más probléma lehet! Pl. codec vagy EAX rosszul van fenn...
bertino
és Maimi, de ha kell mutathatok többet is, a fél render képekben itt van a gépen, képekben

Miami

bertino
Akkor még egy pozitívum a játékból!
Mondd, van még egy game, aminek ilyen minõségû renderejei vannak ? o__OJerico

Kit--Kat
hehhe nem megy a farolás meg forduló 70nél??😄DDD
hát az pech, nem megy gyilkolás?? Hát van ilyen, de nem a játék a hibás ilyenkor.
Szar a graf, vegyél jó gépet és nézd meg akkor milyen. Nem tökéletes a játék õst... de azt kell mondanom a hiba az ön készülékében van. Sajnálom, nem tehetsz róla.😊)))

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CaviaR
Bénának? Nézd én nem vagyok béna de ami igénytelen az igénytelen.
Miért szerinted ez a játék annyira reális, hogy ilyen tapadása legyen egy autónak? Ha az, akkor miért van az, h pl végtelen számú robbanós dobozok potyognak a teherautó platójáról, meg h fõhõsünk szinte lelõhetetlen, mivel az ellen két tárat belénk ereszt nem halunk meg, stb.? Akkor most überfasza autószimulátor, vagy egyszerû 3rd person shooter? Minek lehet ezt mondani MR szakértõ. Fogalmad nincs a játékokról az a gyanúm.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

reménytelen
Amúgy ajánlom az SWKOTOR sorozatot, mert ott megáll a játék, ha elédvág egy ellenség, és komótosan kiadhatod a parancsokat! <#nyes>
bertino
Az átirat szó sajnos helytálló 😞

bertino
A taxis rész csak akkor igaz, ha közvetlenül eléd vágna be...

mellesleg inkább sztem ez is a játék részéhez lehetne csatolni sztem, mert igenis ha üldözés folyik, legyenek reflecek, ha meg ugy van, akkor elém miért nem vág be ? o__O

PLackó
wow,mindjárt beindul a flame 😛

Kit--Kat
milyen érzés bénának lenni??😄DDDDDDDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

EmIn3m02
köszi.
mehetsz is :d

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

reménytelen
Jó. Akkor menj, és játssz a Half-Life 2-vel! <#gunyos1>
Kit--Kat
hehh mondja azt aki gondolom elõs kanyarba neki szállt a falnak és leistörölte mer nem tudta irányítani ^^hehhe

CaviaR
Ne örülj annyira ez a játék egy igénytelen összecsapott átirat. Annyira kezelhetetlen, hogy blah. A menüben az egérrel nem lehet semmit kezdeni, mert olyan kib* érzékeny. A játékban a célzás is pont ilyen szar, hiába veszed le az érzékenységet teljesen. Al-nek köze nincs a játékhoz.
Az annyira tud dühíteni, hogy üldözés van, és fogja magát a taxis és ezerrel bekanyarodik elém mintha ott sem lennék. Vagy jövök és bevág a sávomba én meg beleszállok, és 5487561 szer megpördül a kocsi a levegõben.
Az autós üldözések tele vannak csalással, mivel sokkal gyorsabb alapból a másik.
Egyszer sikerült leelõznöm erre úgy elkezdett tolni, hogy kormányozatatlanul csapódtam az oszlopnak, pedig u.a. a kocsi volt mint az enyém.
És ez még egy csepp a tengernyi fosban.

Hihetetlen, h 2005-ben egy ilyen játékkal akarnak versenyezni a piacon.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Kit--Kat
mivan???

EmIn3m02
<#ejnye1><#alien>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
hangot kikapcsoltad? EAX-ot?

Kit--Kat
az gáz:o

And5
akármilyen beállítoson felbontáson probaálom szar

EmIn3m02
milyen beállitásba nyomod?

áááááááááááááá azért nem tudtam letölteni sehonnan mert televolt a vincseszterem (100 mega volt és igy nem tudott elindulni) egész délután kerestem megnéztem legalább 500 helyet ááá na de legalább mostmár elindult a letöltés😊

vigyázzatok nehogy ebbe a hibába essetek😊

msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690

And5
HELP most telepítettem a gémet elindítom és ilyen ocsmány grafika van mi ez Driver -1 ? kb a terep 2 c. játék grafikájára hasonlít nem hinném hogy a rendszererrel lenne gond: amd 64 3200+ ati radeon x800 pro 256mb 1gb ddr

bertino
nincsenek auto, ember épület stb árnyékok

bertino
Hmm, akkor ugy mondom, hogy az izé árnyékok nékû... nekem ugy megyen

EmIn3m02
<#idiota><#idiota> jaja

reménytelen
Az advanced shader a legfejlettebb árnyékolás, TE!
bertino
De igen, de csak 640*480-ba árnyékok nékû

M@TriX
nem hinném...én teszteltem hangkarikat, de max pár fps volt a különbség.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

dardevil
Ha tudsz linkelj már 1 pár képet, összehasonlítás képp.
Köszi !

és hogy ha egy jo hangkártyát raknék bele nem az alaplapi akkor az egész jol menne?

EmIn3m02
hát a driv3r-nél nem tudni :dd

bár ha leveszed a hangot akkor tuti hogy jól megy..

aha köszi szépen

reménytelen
Talán.... bár az advanced shaderekkel nem hinném...
megnézem köszi .....
és még az lenne a kérdésem hogy egy 2200+ os semptronon és egy ati 9550 extremen menne e jol?

EmIn3m02
😄DDDDdd

reménytelen
PcDome
a demojára gondoltam

M@TriX
na majd megnézem az enyémen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

reménytelen
Frame Sync? Grafikus driver? DirectX? Winchester állapota? (Grafkártya? <#zavart1>)
andriska
Nekem minimum grafikán is akad,pedig nem gyenge gépem van...Talán a grafkártya miatt

reménytelen
Hát nincs, mivel a grafikai motorja nem bírja a játéknak. De nekem a Frame Sync-tõl eltekintve maxon van! És szuper! (I recommed the advanced shaders for the stroger computers)
bertino
Nem, max grafon annyit tud, hogy gép nincs olyan, ami el is bírja :-D

M@TriX
hu, megnyugodtam azt hittem azt tudja max grafon.

reménytelen
Nem utolsó szempont... <#miaz>
Nadeakkoris!
bertino
Meg a te configod...