Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik: furi, hogy nekem visszajátszásnál nem látszódnak a csíkon alul a darabok ? nekem ott vagy üresség van, vagy 1x-2x látszódik milyen tipusban-állásban játszik vissza a gém, tehát aminek ott futnia kellene. Kérdem én: ez codec probléma lehet ? Mert ha igen hálás lennék annak, aki megmondaná, hogy neki milyen codecek vannak és hogy azokkal megy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ja, és nem egy erõmûvem van!!! 9800pro! ...és a peccs sincs fenn, mer az nem ment fel nekem...(az tényleg nagyon lol, ha más a telepítési útvonal, mint amit õk gondolnak, akkor azt írja, hogy nem találja a játékot...szal ez tényleg lol...😄)
Szal akinél ilyen vagy jobb kártyával szarul fut, ott valami más probléma lehet! Pl. codec vagy EAX rosszul van fenn...
Mondd, van még egy game, aminek ilyen minõségû renderejei vannak ? o__OJerico
hát az pech, nem megy gyilkolás?? Hát van ilyen, de nem a játék a hibás ilyenkor.
Szar a graf, vegyél jó gépet és nézd meg akkor milyen. Nem tökéletes a játék õst... de azt kell mondanom a hiba az ön készülékében van. Sajnálom, nem tehetsz róla.😊)))
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Miért szerinted ez a játék annyira reális, hogy ilyen tapadása legyen egy autónak? Ha az, akkor miért van az, h pl végtelen számú robbanós dobozok potyognak a teherautó platójáról, meg h fõhõsünk szinte lelõhetetlen, mivel az ellen két tárat belénk ereszt nem halunk meg, stb.? Akkor most überfasza autószimulátor, vagy egyszerû 3rd person shooter? Minek lehet ezt mondani MR szakértõ. Fogalmad nincs a játékokról az a gyanúm.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
mellesleg inkább sztem ez is a játék részéhez lehetne csatolni sztem, mert igenis ha üldözés folyik, legyenek reflecek, ha meg ugy van, akkor elém miért nem vág be ? o__O
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mehetsz is :d
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Az annyira tud dühíteni, hogy üldözés van, és fogja magát a taxis és ezerrel bekanyarodik elém mintha ott sem lennék. Vagy jövök és bevág a sávomba én meg beleszállok, és 5487561 szer megpördül a kocsi a levegõben.
Az autós üldözések tele vannak csalással, mivel sokkal gyorsabb alapból a másik.
Egyszer sikerült leelõznöm erre úgy elkezdett tolni, hogy kormányozatatlanul csapódtam az oszlopnak, pedig u.a. a kocsi volt mint az enyém.
És ez még egy csepp a tengernyi fosban.
Hihetetlen, h 2005-ben egy ilyen játékkal akarnak versenyezni a piacon.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
vigyázzatok nehogy ebbe a hibába essetek😊
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bár ha leveszed a hangot akkor tuti hogy jól megy..
és még az lenne a kérdésem hogy egy 2200+ os semptronon és egy ati 9550 extremen menne e jol?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.