Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
szóval ezt én is mondhatom, aztán legfeljebb nem lesz igazam, akkor úgysem emléxik rá senki. ez kb. ilyen kijelentés.
Szóval ha kijön az elsõ kép, akkor azt mondom ok. Addig ezek csak találgatások, reménykedések. Mondjuk az tény, hogy a HD2 óta nagy a csönd szóval valamit készítenek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Nem tudjátok, hogy vannak pályakódok a Driv3r-ben??? Nekem kéne, mert elakadtam azon a pályán, amikor isztambulban vagyok és a csajt kell üldöznöm.
Elösször autóval, majd motorral. Odáig jutok el mindig, hogy autóval követem, majd a hídon átmegyek és onnan motorral megyek.
Én egyszerûen nem tudok jól menni a motorral és így nem tudom követni.
Ezért kéne nekem pályakód, ha egyáltalán van a játékhoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a legnagyobb gondom a gammel, hogy a kocsik, tárgyak a semmibõl bukkannak elõ, !!szinte!! a kocsim elõtt.
(Látótávolság max.-on van)
Nincs erre vmi megoldás??
thx<#confused>#confused>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A gs azt is megírta hogy a san andreas szeptemberben jön...
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Loppj három autót és hajts fel a velük a kaminora. Nos... most itt szívok, vagy 1 órája. Ez a kamion sportautókat megszégyenítõ módon hajt.
Volt olyan mikor simán elõtte voltam, mondom 1 kicsit lassítok rajta, erre úgy felöklelt, hogy azt sem tudtam hol vagyok.
de valszeg valamit csinálnak a fiúk mert nagy a csönd. Nem kizárt, hogy a Mafia 2-t heggesztik. Én is remélem.
Meg amúgy is amíg nincs hivatalosan addig nincs. És eddig nem szivárgott ki semmi. valszeg lesz majd valamikor, de jelenleg semmi infó a létezésérõl.
Az E3-on majd kiderül. Ha ott lenne a tarsolyukban, akkor mindenképpen villantanak majd.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A ti kedvetekért készítettem eme screenshot-ot, melyen látszik, hogy valamelyest azért javított a 2. patch a golyónyomok megjelenésén! <#nyes>#nyes>
1ként a zene kritikával nem éártek 1et, free ride-ben elégy lanygos a zene, de amúgy 1 elég igényes zenei palettát válogattak össze sztem 10/9-et simán kaphatna
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csináltam még egy screenshotot, melyben látható Nizza egyik kis utcája, valamint az árnyékolás megoldása. Szemléltetõ eszközök: nizzai épület, francia kisautó (talán Renault)
Szerintem szép és jó. <#nyes>#nyes>
Amikor elõször próbálkoztam nem jött be ( 5 perc után del ). Rám nagyon hatott a negatív kritika, nem is foglalkoztam vele. A magyarítással és az új patch-el megpróbáltam újra, és lássatok csodát megszerettem. Bármennyire is közhely, de nem tom abbahgyni !
na mindegy, ha 10/10 a vezetés már megéri.
Zene: 5/10
Játékélmény: -vezetés: 10/10 (billentyûzet)
-lövöldözõs részek: 4/10
Kategórián belül: 8/10
Vicehoz képest szerintem maxon grafika sokkal jobb, csak a játék rosszul van optimalizálva, a bugjai pedig feltûnõbek, melyeket mindenki felnagyít. Nem olyan sokrétû, mint a Vice, de a filmszerkesztõ például plusz dolog és nagyon jó. Úszni lehet.
Ha pontoznátok mennyit kapna 10bõl?
-grafika
-zene
-játékélmény
-kategórián belûl
A képeket megnéztem egész jók, de vegyesek, van valaki aki egész jó beállításon lévõ géppel játszik, ami hasonló az enyémhez( P4, 2.4Ghz,512DDR,Geforce FX 5600), mert az küldhetne printscreent.
Köszi az infókat elõre is,
ja és vicehoz képest milyen a gáma?
Anélkül például alig látszik autókon golyónyom, és elég sok fán villog a textúra Miami egy részén.
Kormánnyal milyen amugy az irányitás?