Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok, Ulead Videostudio 8-ban hogyan tudom beállítani a film végét ? Mert az eleje még okés... azt meg se kell adni, de vhogy le kellene zárni a filmet <#miaz>#miaz><#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez még a Gta AUTÓ HANGJAIT IS MAGASAN ALÚLMÚLJA, 1EDÜL A GYORSASÁGI MOTORNAK MEG A MOTORCSÓNAKOKNAK VAN JÓ HANGJA. sry most vettem észre kepszlok, már nem írom újra
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szóval mondom, hogy egy kis szórakozásnak jó...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az éjszaka elég ratyi lett avval a kis lilás árnyalattal Dél-Kelet irányba😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindazonáltal szerintem összességében jobb - élethûbb!!! - a grafikája mint a PC-n eddig megjelent GTA sorozatnak...
Szerintem az irányítás rövid idõn belül megszokható, és valahogy az összhangulat nem olyan rossz.
Én a zenét és az alkony-hajnal napszakok hangulatát emelném ki. (az éjszaka valahogy sztem nem az igazi...)
Szal ha az ember kicsit belemelegszik, akkor azért nem olyan rossz, fõleg Nizza és Konstantinápoly...persze ehhez is türelem kell...de birom, amikor egyesek majd megpukkadnak dühükben, hogy az általuk ingyen letöltött játék nem olyan, mint amilyet õk elképzeltek maguknak... 😊
A hang teljes kikapcsolásával egész jól megugrik a teljesítmény.(ha visszakapcsolom a hangot fél óránként ujraindul a gép😞()
hát ottmár jóva gyérebb..fx 5600 nagggyon gyengusz.
szerintem boldog lehetsz ha 800*600 low-vagy medium
ha a shadows az eax és még pár dolog akkor szerintem bírni fogja.igaz, én 1024*768 mediumon viszem,így megvan a 40 fps környéke.de ha lenne 1 giga ramom (holnaptól lesz) akkor szerinem highon is tud ilyen teljesítményt.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szerintem igen.
küldibe már az elején sikerült
megelõzni a vonatot 4 próbából
2-szer.
patch-et akkor rögtön közli hogy
"invalid patch!!!!!!!" Most akkor
a patch-el ven baj vagy a crack-el??
de érdemes megnézni az extráknál a makingofvideot, az nagyon jó 😊
jah meg az jutott eszembe, hogy aki Miamiba, vagy Isztambulba vagy Nízába lakik annak biztos sokkal jobb, mert elég jól lemodellezték a városokat a fórumok szerint. Szóval ha mondjuk BP benne lenne akkor biztos nagyobb hangulattal lehetne belevágni 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
nem birok beszálni egy autóba ha valami durvát csinálok vele (néha)
egyszer lazán átestem a pályán a kamionnal...
meg beleuszok a halyoba ha nyomogatom az e betüt...
szal hirtelen enyi jut eszembe meg az illesztési hibák 😄
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
majdenm több a bugos rész mint a jó..
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezen a játékon egy 2 GB-os javítás segíthetne - s lehet, hogy szerényen becsültem.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elég gagyi lett.. patchek javitanak valamit benne a sok bugon kivül?
jah annyit, hogy a városban való free drive full eléréshez végig kell vinni a kampányt? ha igen, akkor van valahol olyan savegame vagy mi amivel fullban tudok freeridolni. Elsõsorban az érdekel engem a gémbõl.
jah, amúgy a megjelent nodvd patch mûködik a 2-es eus patchel is?