6730
-
#6036 azért mondodtam az uccsó előtti 2-t, mer az uccsó nem nehéz -
#6035 ja, most vittem végig, mostmár tudom melyik az uccsó 2, szóval igazat is adok, bár az utolsó nem vészes nem kell annyira rohhani, csak szépen leszedegthni a lámákat, talán az egér irányíthatósága miatt nehéz kissé :) -
#6033 az uccsó előtti 2 küldetés a szivatós, a többi végig élvezhető -
#6032 mindegy, most elteszem egy időre, és előveszek vmi nyugisabb rts-t vagy vmit :)) -
#6029 én is így viszonyultam ahhoz a misszióhoz :), csak nem a calita üldözésénél tartasz? :)
csak fő a nyugalom, nem kell nagyon rátapadni, én is sokszor ürültem, de jó vagyok, aztán megkoccoltam egy villanypóznát és mehetett a restart :)
azt már most mondom, hogy amikor átugrat a hídon (addig megy az üldözés) és mondja a játék, hogy keress másik utat ne jusson eszedbe visszafordulni és a másik hídon átmenni, mert itt nincs autómata mentés és az üldözés előlről kezdődik, mert elveszted Calitat. ki kell szállni a verdából, lemenni a híd lábához ott oldalt és bevágódni a csónakba és elmennia dokkig. aztán jön egy újabb szivíatós rész, azt vagy 8x csináltam meg, mert az a motor olyan instabil, mint nagyanyám a kerete nélkül.
de meg lehet szokni tanulni az irányítást. meg azt se árt ha tudod, hogy neki kell vezetni a maotorodat a Calitaének, (ezt se mondják) és azzal lesz vége. de valami brutális menet, mert a csaj reoeszt mint állat mindenféle szűk bejárókon egyem a szívét.
most a köv misszióval szívok amikor egy teherautót kell megállítani amelyik dobálja ki a robbanós hordókat.
baz az ilyen játékokat nem szeretem, amelyekben 25x kell egy küldetést újrajátszani és ebben rejlik a hosszú élettartam...
sztem az sokkal élvezhetőbb lett volna, ha kikészítetted a verdát, akkor át lehet úlni másikba, azaz nem kell x méterre közel lenni hozzá, (ez sok küldetésre vonatkozik.) -
#6026 :)) -
#6025 köcce, akkor nem próbálkozok mással... -
#6024 -
#6023 Akkor 1 kicsit keményebb lesz, én itt szenvedtem a legtöbbet. Ha ez kész, jön az átvezető, de ne lankadj, ne örülj indulj azonnal keresd a csajszit. Ha nem akarod megismételni az autós üldözést, ha ez meg van utána jön a motoros üldözés.
Sok sikert ! -
#6022 de ez kocsival megy. -
#6021 Csajszi motorját meg kell csak érinteni - jön a film.
A motorcsónakos pasit csak követni kell, nem kell megölni.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#6020 Én meg a "The Hit" nevü küldinél vagyok még az elején. Ott a motorcsónakos csókát csak üldözni kell végig amerre megy és majd megáll valahol, vagy a csónakból kell kilőni???????? Mert már nem bírom idegekkel...mit is kellene tenni??? -
#6019 Bazmeg, ezek az üldözős küldik kurvára nehezek, most próbálom utolérni a főnök csajszit(nemugrikbe a neve) Törökországban, csakbazz elég nehéz rajta maradni.
Egyébként mivel elég későn sikerült hozzájutni a játékhoz, és eddig nem figyeltem túlságosan a topicot, csak kíváncsi lennék h mást is annyira zavar-e, hogy egy átlagos villanyoszlop,(amit én bringával kidöntenék) visszadob egy többtonnás kamiont? bazz ez kurvadurva!
Egyébként Imyke! Állat a magyarítás! THX! ;) -
#6018 Te döntesz:
1. Van hang, akad
2. Nincs hang, nem akad
Én biz a játék végét hang nélkül játszottam, mert a képminőségen már nem akartam rontani. Viszont az utolsó küldetéseknél minden FPS jól jött ! -
Dani 22 #6017 Már megpróbáltam az EAX-ot is kikapcsolni de nem megy az a mocsok
mi lehet még a probléma.Integrált a hangkártya azt hozzá kell tennem.de azzal is mennie kéne nem? -
Zúzni jó! :) -
stupido #6015 Köszi a tippet Azért írtam ide, mert nem igazán jött válasz a hardweres részen eddig, itt viszont aktívabb mindenki... -
#6014 aha ,talán 9800pro szinten van,úgyhogy mindenképpen geforce. -
Gyusz #6013 Én a Geforce 6600-ot venném, sokkal jobb kártya, mint a 9600 XT. -
#6012 szerintem a 6600-as erősebb.
nekem 2800+ -hoz 400 wattos van,de attol függ mennyi mindent raksz a gépbe.de szerintem ne itt,hanem a hardwer fórumban érdeklődj ezekről.. -
stupido #6011 szevasztok! Szerintetek melyik a jobb kártya: a geforce 6600(sima) vagy az Ati 9600xt?
Alapvetően eddig geforce párti voltam, de mivel a két kártya nagyjából egy árban van, ezért most vacilálok...
Ja és még egy hülye kérdés, AMD 2800+ procihoz, már 400 wattos táppal rendelkező ház kell? -
#6010 Ne használd az EAX-ot!
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Dani 22 #6009 Sziasztok!
Már megint lenne egy kérdésem.Az options menüben már minden beállítást kipróbáltam de az a nyamvadt hang az nem akar akadás nélkül menni.Van erre jobb megoldás mint a NO SOUND opció? -
#6008 jó, megvan köszi! :) -
#6007 üldözd tovább -
#6006 Kitartóan üldözd amig egy kocsi torlszt nem látsz
itt jön a bejátszás Tanner hősködik egy kicsit
aztán autóval kell üldözni amig be nem megy
egy kapun ott menny be te is aztán NE foglalkozz
semmivel csak tölts meg Tico-t ólommal!
Mission complet! -
#6005 Keresőben láttam, h sokan feltették már a kérdést, de választ még nem találtam arra, h hogy kell végezni azzal a Tacossal vagy Ticoval vagy kivel, üldözöm a parton, mire bemegy a városba elveszítem...szóval? -
#6004 afene itt a Hykao a guru, ittt nem lehet tékelni:)) -
#6003 jé most látom, hogy 6000. beszólás volt, jó volt maradndót alkotni :) -
#6002 -
#6001 Eme hozzászólásból a "némi memória" szókapcsolatot külön kiemelném -
#6000 nem, mellé kell még egy alaplap, processzor némi memória, egy ház egy monitor egy egér, egy bill egy winyó, meg még pár apróság. [apro]amúgy valszeg igen -
#5999 Hali elindul a játék ASUS A9550/TD 128MB DVI ATI CHIP kártyán? -
#5998 na sikerült megkavarnom :) -
#5997 jobbra már.. azistenit :-D -
#5996 Pff... fogalmam sincs miről beszélsz, én mikor megjelent azután nyomtam küldikbe.
Amikor a targoncásnál vagy azt tom, hogy egy dobozzal odaálltam, hogyha felmászok a létrán és ki akarok menni ugye balra, akkor a dobozra ráugorva kijussak a csónakhoz.
ennyi -
#5995 amikor felmesz a létrán és átugrasz ott lesz egy pisztoly, aztán ott én lemenntem be csónakba kitolattam meg minden aztán egy helyen kikötöttem és irány a dombtető. azt ne mond, hogy ha az ajtófelé megyek akkor egyszerűbb mert sérvet kapok :9 na majd mindjárt megnézem :) -
#5994 Lelőni ? mikor ott nincs is egyvered, hogyan akarod őket leshutolni ? :)
Én azt ugy csináltam meg, hogy odaemeltem a targoncával egy dobozt, otthagytam, balra tűz fel létrán és így simán ki lehet jutni -
#5993 engem ost speciel a targoncás küldi idegesít. villámgyorsan kell odamelni, elfutni kirohanni, lelőni az embereket, áthajtani a rosszarcú kocsikon a hegytetőre. engem ott lőttek le és menntem is vissza targoncázni. ez kissé idegesítő :) -
#5992 szerintem az utolsó előtti 2 küldi a legnehezebb