6730
-
#6129 Szerintem csak bug. -
#6128 Vagy csak nem volt példa rá, aki még elérte... nem tudhatjuk, de ez így totál átbaszás, az is biztos -
#6127 Nam=nem -
#6126 Nem,nem kell megtalálni
SOHA nam adja meg -
Vlala #6125 Optionsban van egy cheats menü, ez mikor lesz elérhető?
az első driverben azután adott bónuszokat, miután végigvittük a gamet... most ilyenkor nem ad. MEg kell hozzá találni minden Timmyt és autót is? -
#6124 Télleg valami car editorról nem tudtok hozzá ?
Mint GTAkhoz... itt azért másabb volna, ha 400-al egy ilyen törésmoddellű autó szállna el a GTAkban meg csak leesik a szélvédő, meg ilyenek
Ezért is jobb a Driver Series -
#6123 ehez nem jönnek addon autók:o -
#6122 vegyed és egyed:DDDD -
Cicero #6121 htx!!4 -
#6120 itt is van -
#6119 Hát azért így leírva szebb a dolog :)
-
#6118 hmm,most kedvem lett játszani:) -
#6117 hülye kérdésre okos válasz :D -
gazdi #6116 Itt megszerezheted. -
Vlala #6115 minden városban mások. Miamiban tipikus amerikai zasru, Nizzában olyan, mintha fegyvertelen emberre nem szabadna lőniük (amíg rájuk nem robbantasz egy-két atuót, addig nem veszik elő a stukkert), Istanbulban pedig (Daciával... őőőrület!) agresszívre veszik a figurát.
Ami tetszett a rendőrökben:
- ha autóval haragítod magukra őket, és olyan helyen szállsz ki, ahol nem látnak, akkor elmúlik a körözésed (öröm nézni, ahogy körbejárják az autódat, igaz, hogy ott állsz mellette, de nem esik le nekik, hogy Te vezetted)
- a kisebb (a vonalig tartó) szabálysértések idővel elévülnek
- végre, végre, vééééégre nem csak Veled packáznak a zsernyákok. (lövés, fegyver eltesz, zsarut megvár, mozizik)
- Dacia. Állati kemény a járgány. -
Cicero #6114 Sziasztok! Nemtudtok valami linket ahonnan le lehet szedni a gammát? -
#6113 Nektek Nizzában milyenek a zsernyákok ? Uolyanok, mint a másik két városban ? Én nem tudom, de nekem Nizzában nem erőszakosak! Csak követnek, akármi van, ha a szint full vagy elütök valakit, akkorse, semmi! Csak a pofázás meg a követés :-( -
#6112 az a jó :)
roncsderbi rulz :)
de kár habár lehet csak nálam, de a rendőrvillogók nem terítik be a teret pedig tök feelinges volt az első részben. ebbe nem látom. :( kár érte... -
Vlala #6111 éjszaka profi a rendőrök üldözése.. hülébbek mint nappal, minden fának / oszlopnak nekimennek :-) -
#6110 azt el is felejtettem eddig mondani, talán azért mert a nappali gémelés jött be igazán, hogy a napszakok szépek, de az eső szerintem nagyon ronda. este még néz ki valahogym, de a fekete eső kissé nem bejövős... mintha régi filmet néznék vagy mi... -
ent #6109 LOL (moderátornak)! -
stupido #6108 köszi :) Hát ha nem pukkant volna le a kocsim, akkor kicsit még izmosabb is lehetett volna. A memória bővítést már én is befigyeltem, de majd csak a köv. hónapban... -
#6107 annyi az annyi :) -
#6106 kingston?15000???? hát ez nagyon király! -
#6105 hja, bár kingston miskolcon 400 mhz-es 512 még mindig csak 15, de ez se rossz, többi márka mind 10 rugó csak
/nekem meg pont most kell 160-as vinyóra költeni inkább :-((( / -
#6104 9000 Ft a samsung,most jó árban van az összes memó. :) -
#6103 mennyire óccsó mer én is duplázni szeretnék:) -
#6102 fajin lett,de szerintem ha lessz rá pénzed vegyél még +512 ddr-t most nagyon olcsó,és nem bánod meg:) -
#6101 nem.nem muszáj az a hely amit megad,csak be kell másolni a játék könyvtárába a patchot. -
stupido #6100 Ajajj, akkor nem peccselek...
Hogy milyen vasakat? Hát AMD 2800+ barton, 512mb ddr400 samsung, Asus A7N8X-E Deluxe, Asus gf 6600.
A régi vas AMD 1700+, 256mb, soltek sl75drv5, gf 4200ti. -
#6099 A peccs csak akkor működik, ha az eredetileg felajánlott helyre installáltad a játékot.. És persze original exe -
gesa #6098 Az Original exe-re próbáltam. -
#6097 Igen. Original exe kell. -
gesa #6096 Sziasztok!
Nem tudom telepíteni a 2. patch-et, mert "Cannot locate Driv3r (Europe), RETAIL, on your computer" hibaüzenetet kapok. Ugyanez a helyzet az amerikai patch-el is. Próbáltam a játék install könyvtárából indítani, de úgy se müxik.
Találkoztatok már ezzel a hibával? -
#6095 felrakni érdemes,segít dolgokon (de csak a kettest!) bár sajnos nincs hozzá crack,ezért a legfőbb javításokat visszacrackoljuk sajnos.
amúgy milyen vasakat vettél? -
#6094 a beszaggatás nálam a régebbi nvidia driverrel jött elő.... -
stupido #6093 Hi all!
Most beújítottam pár alkatrészt (vga, alaplap, proci, memória)és felraktam újra a játékot. Háát...az autós üldözések most már legalább élvezhetőek, de a játék szerintem nagyon csúnya, és a programozása is igazi gány munka. Komolyan mondom, hogy nagyon csalódtam a developerekben Nem tudom, hogy mit csináltak 6 hónap alatt :(
Miamiban van egy olyan pályarész, ahol bármit csinálok iszonyúan beszaggat :(((
Érdemes felrakni a path-cseket, van hozzájuk crack?
-
#6092 ma is próbálkoztam, sajna ma pechemre még többször röccen be:)
egy új videókártya elkellene mostmár..:l
[ja és egy új billentyűzet is..6x egér - billentyűzet kölcsönhatás mission failed feliratonként] -
#6091 jó neked, ha ezer+1 jó játék létezik, de ebben a kategóriában szerintem nem vagyunk elkényeztetve... -
#6090 én azt csináltam - azzal egyből meg is nyertem, amúgy vagy 10 próbálkozásom volt - , hogy a behajtáskor egyből megálltam a kapuban, majd a jobb szélen álló autó mögé/mellé álltam be, ott van egy srác azt lelőttem odafutás közben. így a kocsi jó kis fedezéket nyújt. szépen leszedtem mindenkit, majd Tico-t. Aztán kaptam az infót itt, hogy elég Tico-t is leszedeni, szóval akkor előbb rá is koncentrálhatsz...