Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
kipróbáltam tegnap hogy bekapcsoltam az árnyékokat-átlag 40 fps-rõl 12 re zuhant..(1024*768 max látótávolság)
nem tudom miért ilyen árnyékokkal.

Persze attól még lehet szar az irányítás,, csak lehet rajta kicsit segíteni. 😊

TommoT

Ha szándékosan lenne olyan a driv3r grafikája mint amilyen, akkor simán elfutna fx5200-on 😊
M@TriX
szerintem ugrálj örömödben ha sima fps lesz, mert sajna ezt a gémet nem optimalizálták eléggé. De mindenképpen a legújabb nvidia driverrel és mindent minmumra húzz eax off. aztán ha minimumon elszambázik, akkor növeld a látótávolságot meg szépen lépésenként növelheted a többi fícsört is.
ha minden minimumon szaggat akkor pihentesd egy idõre.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez nem feltétlen függ össze 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

reménytelen
Árnyékokhoz mindenképpen.
Panjabi Mc
Haver mondta hogy nem fog menni a gépemen:
Geforce FX 5200,256 Mbram,2.0 Ghz szerintetek is gyenge lenne hozzá?

Rotary & Dypee production

Nah, ha már állítani lehet, akkor talán be lehet állítani, hogy használható legyen.

TommoT

bertino
Elég hozzáérni a motorjához a tiéddel, máris meg fog állni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
én is vagy 5x próbálkoztam mint írtam lentebb de végül összejött 😊

mintha falba lõnék.
Ezt tényleg csak Berserk módban lehet megcsinálni. Majd nézek elõtte Mónika-showt...

dardevil
Utolsó pályánál járok - mekkorá szívás ! - megcsinálom az Üldözés részt, ami sztem elég nehéz és sokáig tart. Jön az animáció - mondom hurrá, éljen ezzel megvagyok. Ugye a picsa nem halt - meg keress másik utat, ráérek - nem sikerült.
Erre megint üldözzem ezta a ... ribancot ! Itt elszakadt a cérna !

Bocs.

Valaki erre a részre, estleg talált-e valami alternatív megoldást ?
Mert én már nagyon kiborultam !

M@TriX
kerekek kilövése?

próbáltam. Vagy nem állt meg, vagy belehalt. Restart...

Valami ilyenre gondoltam, Bad Hand a saját akcióját veszélyezteti, nem logikus.

Matrix: nálam elsõ autó megszerez, felpakolás helyett lekoccolja a kamion oldalát, hajtépés, másodikra elsõ autó feltesz. Kiugrás, húzás a második autóért, tökölés, káromkodás, idwgrángás, szájhabzás, kényszerzubbony, mission failed, restart. Béna vagyok ehhez.

M@TriX
annyira nem vészes mondom, csak elsõ kocsi megszerez gyorsan ráálsz, aztán kiugrás fogsz gyorsan egy verdát, elhúzol a 2. verdáért, amikor odaér a kamion ahol parkolt a 2. akkor jó idõben vagy ott gyorsan rárakod és kiugrasz megint, ha jól csinálod akkor pont ott ugarsz ki ahol kb felfele kell menni a 3.ért. lopsz verdát, aztán nyomás a 3.-ért és kész.

hykao
Mondd má', hogy kell, ne csigázz!!! Hogy a rákba értetted, hogy ki kell akármizni a madarat a kamionból???

(mondjuk az elsõ - mélygarásos - autónál van ott egy kamion is...lehet, hogy azzal meg lehetne állítani...vagy valahogy eltorlaszolni az utat valahol...)
hykao
Na de akkor most mi van? Mit lehet még kezdeni, azon kívül, hogy bepakolom a 3 kocsit, mielõtt Rossz Kéz a telephelyre érne???

A lószarnak rohan úgy az a barom... 😊))

(mondjuk mega irreális ez a küldi...lol...kicsit sem brenkós autólopás...vágtázik végig egy kamion a városon, össze-vissza csörtetve át mindenen, emberen, jármûvön, piros lámpán...nyitott hátsóajtókkal, leeresztett rámpával...brrr...belegondolni is rossz, hogy mekkora lármával és szikra tüzijátékkal járna a valóságban egy ilyen leeresztett rámpás száguldozás...😛PP)
M@TriX
aham akkor mégse jó megoldás, én felpakoltam a 3 autót úgy csináltam meg, egy köv küldetésben lesz egy kamion megszerzése én ott alkalmaztam ezt. Csak Imyke azt hittem így oldotta meg.

(aláírás, köszi csak annyi féle helyen olvastam már össze-vissza 😊)

IMYke2.0.0.0
A logod halálos...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezt így már én is próbáltam, Bad Hand died lett a vége. Úgy kell neki, miért sietett. :-)

hykao
Na most mi van? Nekem nem sikerült sehogyse...volt: "Küldetés elbukva, Rossz Kéz meghalt..." 😊))
Kicsit kifejtenétek bõvebben? 😊

M@TRIX: hogy érted azt, hogy adtál a szélvédõnek? 😊 (amúgy az aláírásodban van egy hiba, helyesen: "Hasta la...")
M@TriX
amúgy (félig meddig) kopirájted by Tango&Cash 😊

kb. 2 méterrel állt meg lõttem a kamion. nagyon feelinges volt 😊

IMYke2.0.0.0
Én is arra gondoltam.

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
bár most jut eszembe lehet Imy nem erre gondolt... de én igen 😊

M@TriX

Hogy, amikor megállítani sem lehet?

node miért csillagoztad ki azt, hogy TESSÉKEL? <#idiota><#hehe>

hykao
Lol ezt még én sem próbáltam, de mindjárt kipróbálom... 😊
M@TriX
amúgy pont itt vagyok "elakadva" ugyanis nem szabad nagyon sérülni a leszállítandó verdának de jönnek elég agreszívan a rossz fiúk. Ami még szar, hogy egészen a kamionelkötéstõl kell mindig újrakezdeni, úgyhogy este tel elett a tököm vele 😊

M@TriX
igen? én megcsináltam 😊
persze a tiéd sem rossz 5let, ezt a tevékenységet egy jövõbeni küldetésnél alkalmaztam, amikor egy kamiont kell elkötni, hogy el tudjunk vinni egy kocsit egy fószerhez.
akkor kocsival jól megelõztem, megálltam kleresztbe az úton aztán adtam a szélvédõnek 😊

M@TriX
megállítani nem lehet, nekem 3-adjára sikerült. annyira nem komplikált, csak oda kell figyelni. nem szivat csak néha beleng meg elõz, de szemre kiszámítható hova "célozz" 😊 amúgy én is anyáztam rendesen, amikor egy mm-errel tévesztettem csak el és repültem mint a gyõzelmi zászló 😊 de a szerpentin tetejére megvolt a 3. verda is. 😊

IMYke2.0.0.0
Már írtam: a fickót ki kell ****ni a kamionból.

Ot tartok, hogy a kamionra kellene pakolnom a 3 sportkocsit. Ez a faszi szándékosan szívat engem? Azt hittem, egy csapatban vagyunk, erre mindig félrekapja a kormányt, amikor megpróbálok felállni. Ráadásul megy, mint a távirat, ennyi idõ alatt lehetetlen megcsinálni. Valami ötlet? Megállítani a kamiont egy kis idõre? Teherautóval próbáltam már, meg sem kottyan neki...

M@TriX
már dolgoznak a GT4-en, amúgy most tartanak a 0.8 bétánál mopndjuk akompatibiliti listen elég gagyi gémek vannak, de ha azt mondják megy aGT4, akkor teszek egy próbát 😊

M@TriX
amúgy a vezetõs rész az abszolút rendben van, de a lövöldözés rész nem annyira. nagyot ugrik az egér kis mozdításánáál, még próbálom állítani, de így elég nehezek az ilyen részek 😊

M@TriX
nVidiások figyelem! érdemes lekapni a legújabb drivert!
nekem volt, hogy egy adott helyen, 0.5 FPS-re leesett a sebesség és nem nézett ki annyira jól a gém, valszeg valami shader hiba vagy hasonló lehetett a gubanc.
mostmár hasít ezerrel.
kezdek megbarátkozni a gémmel, a "Beépülés" elég hangulatos lett. csak az zavar néha, amikor egy misszió vége elõtt egy picivel elbukom akkor kezdhetem elõlrõl az egészet. mondjuk a "18 kerekû" küldetést szívsen hibáztam volna, mert az nagyon tetszett, de ezt persze egyszer sem rontottam el 😊))

még valami FONTOS: ha valaki annyira szét nem nézõs lenne mint én: (nálam) T gombbal idõlassítani lehet és átáll egy dögös kameranézetre. Igen meg lehet dobni vele a játék hangulatát. A 18 kerekû misszió 70%-át így menntem végig 😊

dardevil
Köszi

bertino
KB 20 küldetés

EmIn3m02
bele kell rázódni,amugy nem vészes..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Billentyûzettel mennyire nehéz irányítani? Meg egérrel?

TommoT

dardevil
Eljutottam Törökországba.
Mennyi lehet még a játékból ?

hykao
igen én is kissé meglepõdtem...bár ahogy nézem nagy kamu nem lehet, mert az egyik emulátort ugyanaz a brigád csinálja, akik a PS1-hez is csinálták, és az tuti jó volt, azzal sokat szarakodtam...csak a sebességre lennék kiváncsi ezen a PS2-es emulátoron, hogy hogyan futnak a dolgok...
M@TriX
hmm érdekes eddig mindig azt hallottam, hogy inncsen mûködõképes verzió de itt háromra is pár ezer ember kattint, hogy work. Mondjuk a Grand Turismo 4-et megnézném 😊

hykao
Hmm...kis off...itt már PS2-s emulátorok is vannak...kíváncsi lennék mennyire mûködõképesek ezek: katt ide
(mindenestre érdekes, hogy Xbox emulátor még nincs...de PS2-s már van...)
hykao
Én annó elég sok PSX-es játékot megnéztem az emulátorral ha jól emlékszem.
bertino
Nem tudom, mert én még egyáltalán nem találkoztam vele

hykao
...de a 2.rész is futtatható PSX emulátorral PC-n, nem?
bertino
Fõleg este, vagy naplementekor!

bertino
Jaj egyel alattira válasz, félrekatt volt, mind1...