6730
  • BONO14
    sose használokcheat-et
    de egyébként mint a GTA-ba,mert ugyanazon a motoron fut min dkettő!
  • Kit--Kat
    áhh de szar nekem műxik
    ha valaki akar valakit szerintem majd ide írnak de ha annyira kened a játékot akkor mond már el, hogy sikerült a cheatet aktiválni?:o
  • BONO14
    ne m ezt pofázom én is!
    Ha akartok több infotide irjatok: [email protected]
  • Falconer
    Persze, hogy nem. Engem itt KitKat kioktat, pedig nem jó, csak a misszióknál.
  • BONO14
    azt nem tom még nem probáltam,de azt tom hogy ahhoz előbb le kel tölteni1külön mod-ot!!
  • I.C.ram
    a kocsiból való lövésre adjon valaki választ, hogy mivel kell lőni. numerikus nulla nem jó, sőt eggyik gomb sem...
  • BONO14
    igazad van a v az.
    egyébként ha v kinek van kérdése forduljon hozzám,mert én már 2-szert végig jáccottam a DRIV3R-at!!
  • I.C.ram
    hát ez nekem nem jött be :( Nem történik semmi, pedig direkt pisztolyra váltottam.
  • Falconer
    Bocs, én úgy tudtam, hogy nem lehet, meg nálam szerintem még mindig úgyvan.
    Asszem amikor nem a missziók vannak, hanem free ride, akkor nálam ez nem is megy, de mindjárt megnézem.
  • Kit--Kat
    jájj legalább hülyeséget ne inkább maradjon csöndbe az aki nem tudja! SRY! cabrió autóból meg motorcsónakból meg aszem motrról lehet, a numerikus nullával előveszed a fegyvert megjelenik a célkereszt és CTRL-el lőssz
    Én viszont azt kérdezném kinek sikerült eddig előcsalni a cheat opciót?
  • Falconer
    Hát autóbol sehogy, az egykerekezés az meg most hirtelen nemtudom melyik, talán a V, de nem biztos, menj motorral, és próbálgasd
  • I.C.ram
    és hogyan? Végignéztem a betűkombinációt, és egyikkel sem történt semmi, csak a ráhajlás a kormányra sikerült.

és autónól hogyan lehet lőni? Itt a banneren pont egy ilyen esemény látszik, de mintha a játékból kihagyták volna.
  • Falconer
    Vannak, lehet egykerekezni, meg rá tudsz hajolni a kormányra.
  • I.C.ram
    autóból lehet valahogy lőni? Motorral vannak trükkök, mint a GTA-ban?
  • Falconer
    Hát sok játéknál így van ez, szerencsére ebben ezt legalább nem baszták el
  • bertino
    Persze ha nem, akkor csak nálam van így ehh
  • bertino
    Tudjátok mi a nagyszerű ?

Hogyha saves elment és külön betesz ujrainstall után a gameba, minden uaz lesz, mint mikor elmentette... értem ezalatt grafikát és minden beállítást... Controll beállítás szempontjából nagy előny a többiről ne is beszéljünk.
  • Atika :o)
    hat nekem mind1 melyik csak patch legyen es ha van mar uj honnan lehet letolteni??
  • M@TriX
    a legújabb eu patch
  • Atika :o)
    sziasztok ami van patch a jatekhoz azt hogyan lehet felrakni tort verziora??
  • hykao #6149
    Kár, hogy nem vagy képes normálisan beállítani a menüben a dolgokat, és a videókártya kontroll panelén...
    Nemrég raktam fel a játékot az egyik haverom gépére, akinek szinte egy az egyben ugyanilyen gépe van, mint neked...1280x1024-ben akadás nélkül megy a játék nála...csak az élsimítást kellett levennem, az anizotrópikus szűrést csökkenteni, és a Vsync-et kikapcsolni...(az 1280x1024 volt a kiindulási alap, mert 17"-os LCD-je van, aminek ez a natív felbontása...)
  • grizzly21
    jobb lett az elején de aztán ujra beszagatott...
  • steweee
    hol találok olyat?
  • Vlala #6146
    ...vagy tölts le egy végigtolt mentést
  • Kit--Kat
    told végig, ha nem vagy rá képes, csak sajnálni tudlak....mert nem olyan rossz 1általán csak tudnikell kezelni
  • steweee
    a videókat hogy lehet megnézni? mert én csak arra lennék kíváncsi az egészből . természetesen nem akarom magamat végigszenvedni rajta.egyébként az 1.0-ás crack exét tettem vissza rá, mivel mást nem találtam hozzá
  • PLackó
    hasonló configom van,1024*768 fullon tökletes,csak olvass visza.
    árnyékok-ki
    minden frame szinkronban-ki
    eax-ki (hang beállításnál)
  • DarkJedi
    Hangkártyád milyen?
  • grizzly21
    megszereztem a drive3rt, a gépem:
    Ati9600XT (Sapphire)
    512DDR
    P4 2.8 Ghz.
    levettem 800*600ra a felbontást és szaggat! Folyamatosan szaggat! Ez így nem megy, abba is hagyom a játékot örökre. Csak a az a baj, hogy látok jó dolgokat a játékban kár érte...
  • PLackó
    :(
  • M@TriX
    nincs, azért mondom :)
  • PLackó
    mert van már más crack?
  • M@TriX
    gondolom nem az 1.0-ás cracket másoltad vissza rá amivel egy halom javítás eltűnik... :)
  • démonigyerek
    én már letörültem a gamet
  • bertino
    fizika: nc :)
  • steweee
    megvan, egy 22 megás retail peccs abból is az európai verzsön. tényleg sokat javít a játékon, de nem eleget. mondja már meg vki hogy lehet e vhonnan leszedni 100%-os mentést vagy vann e fönnt a neten , én nem találtam , vagy árulja el hogy melyik a video mappa hogy meg tudjam nézegetni az átvezető videókat mielőtt törölném ezt a hugyadék szart,amitől a driver 2-ő is jobb volt játékmenet szempontjából.baszkurálja az idegrendszerét aki akarja
  • 12346
    konkrétan 2 peccs is van.
  • steweee
    mosladék egy játék. most próbáltam ki. pedig tényleg a legnagyob jóindulattal telepítettem fel, bízva abban hogy mégse lesz roszz, amolyan q3 ut-s vitra gyanakodtam a becsmérlő hozzászólásokból gta fanoktól. sajnos nem erről van szó.a grafika elmegy, de nem egy extra, az irányítás bekonfigolható, bár lehetne egyszerűbb is, az átvezető videók jók, csak maga a játék egy nagy szar. nem tudom ebben mi a nagy élethű autós fizika, mert a gta is sokkal jobb volt.talán peccsel lehetne orvosolni a játék hibáit, de még nem találtam hozzá, talán még nincs is
  • Vlala #6131
    éljen.
  • bertino
    Hát elég ciki a Driver történelmére lévő tekintettel bazzeg...