6730
-
BONO14 #6169 sose használokcheat-et
de egyébként mint a GTA-ba,mert ugyanazon a motoron fut min dkettő! -
#6168 áhh de szar nekem műxik
ha valaki akar valakit szerintem majd ide írnak de ha annyira kened a játékot akkor mond már el, hogy sikerült a cheatet aktiválni?:o -
BONO14 #6167 ne m ezt pofázom én is!
Ha akartok több infotide irjatok: [email protected] -
#6166 Persze, hogy nem. Engem itt KitKat kioktat, pedig nem jó, csak a misszióknál. -
BONO14 #6165 azt nem tom még nem probáltam,de azt tom hogy ahhoz előbb le kel tölteni1külön mod-ot!! -
#6164 a kocsiból való lövésre adjon valaki választ, hogy mivel kell lőni. numerikus nulla nem jó, sőt eggyik gomb sem... -
BONO14 #6163 igazad van a v az.
egyébként ha v kinek van kérdése forduljon hozzám,mert én már 2-szert végig jáccottam a DRIV3R-at!! -
#6162 hát ez nekem nem jött be :( Nem történik semmi, pedig direkt pisztolyra váltottam. -
#6161 Bocs, én úgy tudtam, hogy nem lehet, meg nálam szerintem még mindig úgyvan.
Asszem amikor nem a missziók vannak, hanem free ride, akkor nálam ez nem is megy, de mindjárt megnézem. -
#6160 jájj legalább hülyeséget ne inkább maradjon csöndbe az aki nem tudja! SRY! cabrió autóból meg motorcsónakból meg aszem motrról lehet, a numerikus nullával előveszed a fegyvert megjelenik a célkereszt és CTRL-el lőssz
Én viszont azt kérdezném kinek sikerült eddig előcsalni a cheat opciót? -
#6159 Hát autóbol sehogy, az egykerekezés az meg most hirtelen nemtudom melyik, talán a V, de nem biztos, menj motorral, és próbálgasd -
#6158 és hogyan? Végignéztem a betűkombinációt, és egyikkel sem történt semmi, csak a ráhajlás a kormányra sikerült.
és autónól hogyan lehet lőni? Itt a banneren pont egy ilyen esemény látszik, de mintha a játékból kihagyták volna. -
#6157 Vannak, lehet egykerekezni, meg rá tudsz hajolni a kormányra. -
#6156 autóból lehet valahogy lőni? Motorral vannak trükkök, mint a GTA-ban? -
#6155 Hát sok játéknál így van ez, szerencsére ebben ezt legalább nem baszták el -
#6154 Persze ha nem, akkor csak nálam van így ehh -
#6153 Tudjátok mi a nagyszerű ?
Hogyha saves elment és külön betesz ujrainstall után a gameba, minden uaz lesz, mint mikor elmentette... értem ezalatt grafikát és minden beállítást... Controll beállítás szempontjából nagy előny a többiről ne is beszéljünk. -
#6152 hat nekem mind1 melyik csak patch legyen es ha van mar uj honnan lehet letolteni?? -
#6151 a legújabb eu patch -
#6150 sziasztok ami van patch a jatekhoz azt hogyan lehet felrakni tort verziora?? -
#6149 Kár, hogy nem vagy képes normálisan beállítani a menüben a dolgokat, és a videókártya kontroll panelén...
Nemrég raktam fel a játékot az egyik haverom gépére, akinek szinte egy az egyben ugyanilyen gépe van, mint neked...1280x1024-ben akadás nélkül megy a játék nála...csak az élsimítást kellett levennem, az anizotrópikus szűrést csökkenteni, és a Vsync-et kikapcsolni...(az 1280x1024 volt a kiindulási alap, mert 17"-os LCD-je van, aminek ez a natív felbontása...) -
#6148 jobb lett az elején de aztán ujra beszagatott... -
steweee #6147 hol találok olyat? -
Vlala #6146 ...vagy tölts le egy végigtolt mentést -
#6145 told végig, ha nem vagy rá képes, csak sajnálni tudlak....mert nem olyan rossz 1általán csak tudnikell kezelni -
steweee #6144 a videókat hogy lehet megnézni? mert én csak arra lennék kíváncsi az egészből . természetesen nem akarom magamat végigszenvedni rajta.egyébként az 1.0-ás crack exét tettem vissza rá, mivel mást nem találtam hozzá -
#6143 hasonló configom van,1024*768 fullon tökletes,csak olvass visza.
árnyékok-ki
minden frame szinkronban-ki
eax-ki (hang beállításnál) -
#6142 Hangkártyád milyen? -
#6141 megszereztem a drive3rt, a gépem:
Ati9600XT (Sapphire)
512DDR
P4 2.8 Ghz.
levettem 800*600ra a felbontást és szaggat! Folyamatosan szaggat! Ez így nem megy, abba is hagyom a játékot örökre. Csak a az a baj, hogy látok jó dolgokat a játékban kár érte... -
#6140 :( -
#6139 nincs, azért mondom :) -
#6138 mert van már más crack? -
#6137 gondolom nem az 1.0-ás cracket másoltad vissza rá amivel egy halom javítás eltűnik... :) -
#6136 én már letörültem a gamet -
#6135 fizika: nc :) -
steweee #6134 megvan, egy 22 megás retail peccs abból is az európai verzsön. tényleg sokat javít a játékon, de nem eleget. mondja már meg vki hogy lehet e vhonnan leszedni 100%-os mentést vagy vann e fönnt a neten , én nem találtam , vagy árulja el hogy melyik a video mappa hogy meg tudjam nézegetni az átvezető videókat mielőtt törölném ezt a hugyadék szart,amitől a driver 2-ő is jobb volt játékmenet szempontjából.baszkurálja az idegrendszerét aki akarja -
#6133 konkrétan 2 peccs is van. -
steweee #6132 mosladék egy játék. most próbáltam ki. pedig tényleg a legnagyob jóindulattal telepítettem fel, bízva abban hogy mégse lesz roszz, amolyan q3 ut-s vitra gyanakodtam a becsmérlő hozzászólásokból gta fanoktól. sajnos nem erről van szó.a grafika elmegy, de nem egy extra, az irányítás bekonfigolható, bár lehetne egyszerűbb is, az átvezető videók jók, csak maga a játék egy nagy szar. nem tudom ebben mi a nagy élethű autós fizika, mert a gta is sokkal jobb volt.talán peccsel lehetne orvosolni a játék hibáit, de még nem találtam hozzá, talán még nincs is -
Vlala #6131 éljen. -
#6130 Hát elég ciki a Driver történelmére lévő tekintettel bazzeg...