Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szevasztok! Szerintetek melyik a jobb kártya: a geforce 6600(sima) vagy az Ati 9600xt?
Alapvetõen eddig geforce párti voltam, de mivel a két kártya nagyjából egy árban van, ezért most vacilálok...<#confused>

Ja és még egy hülye kérdés, AMD 2800+ procihoz, már 400 wattos táppal rendelkezõ ház kell?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

IMYke2.0.0.0
Ne használd az EAX-ot!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Már megint lenne egy kérdésem.Az options menüben már minden beállítást kipróbáltam de az a nyamvadt hang az nem akar akadás nélkül menni.Van erre jobb megoldás mint a NO SOUND opció?
bazza
jó, megvan köszi! :)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Falconer
üldözd tovább

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Prézli
Kitartóan üldözd amig egy kocsi torlszt nem látsz
itt jön a bejátszás Tanner hõsködik egy kicsit
aztán autóval kell üldözni amig be nem megy
egy kapun ott menny be te is aztán NE foglalkozz
semmivel csak tölts meg Tico-t ólommal!

Mission complet!

bazza
Keresõben láttam, h sokan feltették már a kérdést, de választ még nem találtam arra, h hogy kell végezni azzal a Tacossal vagy Ticoval vagy kivel, üldözöm a parton, mire bemegy a városba elveszítem...szóval?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kit--Kat
afene itt a Hykao a guru, ittt nem lehet tékelni:))

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
jé most látom, hogy 6000. beszólás volt, jó volt maradndót alkotni :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

PLackó
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#eplus2>

bertino
Eme hozzászólásból a "némi memória" szókapcsolatot külön kiemelném

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
nem, mellé kell még egy alaplap, processzor némi memória, egy ház egy monitor egy egér, egy bill egy winyó, meg még pár apróság. amúgy valszeg igen

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

francois
Hali elindul a játék ASUS A9550/TD 128MB DVI ATI CHIP kártyán?

M@TriX
na sikerült megkavarnom :)

bertino
jobbra már.. azistenit :-D

bertino
Pff... fogalmam sincs mirõl beszélsz, én mikor megjelent azután nyomtam küldikbe.
Amikor a targoncásnál vagy azt tom, hogy egy dobozzal odaálltam, hogyha felmászok a létrán és ki akarok menni ugye balra, akkor a dobozra ráugorva kijussak a csónakhoz.
ennyi

M@TriX
amikor felmesz a létrán és átugrasz ott lesz egy pisztoly, aztán ott én lemenntem be csónakba kitolattam meg minden aztán egy helyen kikötöttem és irány a dombtetõ. azt ne mond, hogy ha az ajtófelé megyek akkor egyszerûbb mert sérvet kapok :9 na majd mindjárt megnézem :)

bertino
Lelõni ? mikor ott nincs is egyvered, hogyan akarod õket leshutolni ? :)
Én azt ugy csináltam meg, hogy odaemeltem a targoncával egy dobozt, otthagytam, balra tûz fel létrán és így simán ki lehet jutni

M@TriX
engem ost speciel a targoncás küldi idegesít. villámgyorsan kell odamelni, elfutni kirohanni, lelõni az embereket, áthajtani a rosszarcú kocsikon a hegytetõre. engem ott lõttek le és menntem is vissza targoncázni. ez kissé idegesítõ :)

Kit--Kat
szerintem az utolsó elõtti 2 küldi a legnehezebb

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

dardevil
Köszi a segítséget !
Te segítettél a legtöbbet, he nem mondod ...

dardevil
Köszi !

Találtam más utat, kimentem a sztrádára és mikor elhagytama vonatot, leltem 1 szakadást a kerítésen. Ott felmentem, pont a vonat orra elé estem, onnan meg már könnyü volt !

... és már végig is játszottam ! A vége az kurva nehéz volt - nekem !

Prézli
Full gázzal érd utol aztán,
balról elõzd meg!

M@TriX
talán amerre a nyíl van? :)

vegyél (ha kevés pénzben gondolkodsz) egy ati 9550-et, vagy 9600-at...
meg még 256 mb ramot...

dardevil
Valaki ha tud segítsen !
Menj a vonat felé - fejezet - Érj hamarabb a hídhoz mint a vonat.
No de merre menjek ? Látom a nyilat, de még nem jöttem rá merre kéne menni.

M@TriX
most is az, csak nem MX jelölést kapott hanem GT-t :)

PLackó
<#shakehead>

hykao
...de az MX sosem volt az isten! sajnos csak egy gusztustalan üzleti húzás volt a megtévesztõ Gef4 megjelölés az MX mellett...
PLackó
nyugi,én is így voltam vele.októbeben cseréltem le a gef2-met mert már elegem lett....itt pihen a szekrényben:)

francois
Ettõl féltem, hát emlékszem amikor még a geforce volt az isten, most meg szart sem ér...változnak az idõk. Azért kösz.

hykao
nm
Köszi Hykao!

Így azért egy fokkal jobb:)..

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

hykao
neked is csak azt tudom ajánlani, mint már megannyiszor sokaknak: amíg még lehet, gyorsan add el azt a kártyát, mert egyre kevesebb játék lesz, ami egyáltalán hajlandó elindulni rajta...ez a szomórú tény: Gef4MX majdnem egyenlõ Gef2-vel...szal szarabb, mint egy Gef3-as...

mellesleg a 256 mega ram is épp, hogy csak alulról súrolja a lécet...
PLackó
mert nem támogatja a játék a geforce mx-et.

francois
P4 Celeron 2.4 256MBRAM Geforce4 MX400 WinXpPro
Feketeség aztán vissza a winbe.

hykao
szét nem cseszi a játékot, javítva lesz így is pár dolog, csak pl. épp a menü (ez valszeg az .exe-ben van...) marad a régi...
hogy mit old meg? próbáld ki! veszteni nem vesztesz vele semit!
Hali!

Olvastam Hykao üzenetét, de megkérdezném:
Ha leszedem az Update2-t és felrakom, arra ráteszem a crack-et, akkor szétb*ssza a játékot?
És ez a patch megoldaná, hogy a játékban legyen hangeffekt, ne csak zene?

Köszi elõre is!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Panjabi Mc
Köcce Matrix a tippeket akkor meglesem meg leszedem az új Nwidia drivert

Rotary & Dypee production

hykao
szerinted ennyi információ alapján mennyi válaszlehetõség van? 100, 1000 netántán 1 000 000??? :)

milyen videokártyád van?
francois
nekem miért nem indul a játék? Elindítom bejön egy pillanatra elsötétül és visszadob a windowsba.

Prézli
"rndõr"="rendõr"

Prézli
Fennvan: trainer3
Patch_2
Magyarítás(Hála:IMYke2.0.0.0)
Mit lehet még rátenni ami hasznos is?
Megvan a "rndõr"járgány!!!<#nyes><#vigyor3>

Kit--Kat
az a autógyüjtögetõskamionos pálya tök fain, sztem tök poén, a még élvetesen teljesíthetõ küdetések közé tartozik:)

hykao
...nem tom...de õszintén szólva nem is nagyon érdekel...nekem semmi gondom a játékkal bugok szempontjából, szerencsére elkerültek a bogarak ezúttal...fut tökéletesen minden maxon, 1024x768-ban.
hiba
<#wilting>

PLackó
de miért nem csinálnak hozzá crackot?

hykao
Az újabb 2-es peccs felrakása után már lehet állítani menübõl a shader szintet is, meg még sokmindennel bõvült a menü pl. hang beállítások tekintetében...csak ugye még nincs krekk hozzá, így a visszarakott 1.0-ás krekk jól visszateszi az eredeti menüt is.... :(
M@TriX
shaderekkel lehet valami, mert mint írtam nekem is néha nagyon beszaggatott, de az új driverrel már szépen megy.

M@TriX
"nem optimalizálták eléggé" jaja