Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõen eddig geforce párti voltam, de mivel a két kártya nagyjából egy árban van, ezért most vacilálok...<#confused>#confused>
Ja és még egy hülye kérdés, AMD 2800+ procihoz, már 400 wattos táppal rendelkezõ ház kell?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már megint lenne egy kérdésem.Az options menüben már minden beállítást kipróbáltam de az a nyamvadt hang az nem akar akadás nélkül menni.Van erre jobb megoldás mint a NO SOUND opció?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
itt jön a bejátszás Tanner hõsködik egy kicsit
aztán autóval kell üldözni amig be nem megy
egy kapun ott menny be te is aztán NE foglalkozz
semmivel csak tölts meg Tico-t ólommal!
Mission complet!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Amikor a targoncásnál vagy azt tom, hogy egy dobozzal odaálltam, hogyha felmászok a létrán és ki akarok menni ugye balra, akkor a dobozra ráugorva kijussak a csónakhoz.
ennyi
Én azt ugy csináltam meg, hogy odaemeltem a targoncával egy dobozt, otthagytam, balra tûz fel létrán és így simán ki lehet jutni
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Találtam más utat, kimentem a sztrádára és mikor elhagytama vonatot, leltem 1 szakadást a kerítésen. Ott felmentem, pont a vonat orra elé estem, onnan meg már könnyü volt !
... és már végig is játszottam ! A vége az kurva nehéz volt - nekem !
meg még 256 mb ramot...

Menj a vonat felé - fejezet - Érj hamarabb a hídhoz mint a vonat.
No de merre menjek ? Látom a nyilat, de még nem jöttem rá merre kéne menni.
Így azért egy fokkal jobb:)..
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
mellesleg a 256 mega ram is épp, hogy csak alulról súrolja a lécet...
hogy mit old meg? próbáld ki! veszteni nem vesztesz vele semit!
Olvastam Hykao üzenetét, de megkérdezném:
Ha leszedem az Update2-t és felrakom, arra ráteszem a crack-et, akkor szétb*ssza a játékot?
És ez a patch megoldaná, hogy a játékban legyen hangeffekt, ne csak zene?
Köszi elõre is!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Rotary & Dypee production
milyen videokártyád van?
Patch_2
Magyarítás(Hála:IMYke2.0.0.0)
Mit lehet még rátenni ami hasznos is?
Megvan a "rndõr"járgány!!!<#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3>