Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
pl. itt nézz körül...
csak be is kellene jól állítani...
nekem itt két emelettel lejjebb (MSIKT6V AMD2800+ ATI9600XT 1GbRAM) döcc(és gond)mentesen fut."
Nem viccbõl írtam...
1. driverek+beállítani õket
2. patch
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de azért tetszik...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez egy remek gém, nagyszerû filmes hangulattal (a la Mafia)
az irányítás,hát é FPS nézetre váltok mikor lövöldözök, így szódával elmegy
a grafika szép, a Mafiát leszámítva mindent lenyom,
gondolok itt a:GTA,True Crime nevekre
hiányzik a GTA-s rádió a kocsiból , de helyette IGGY POP mély háttérzenét kevert be, a filmes fílinghez ez jobban passszol.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
melyiket?
csak be is kellene jól állítani...
nekem itt két emelettel lejjebb (MSIKT6V AMD2800+ ATI9600XT 1GbRAM) döcc(és gond)mentesen fut.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pedig a konfingommal semmi baj, szentem, vazze!
exe katt, feketeség, visszadob xpbe, a dri3ver.exe hibát észlelt... errorral.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
köszi
Xviddel tömörített,
Méret:43.2 mb
Felbontás:640*480
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na, egy kis hazai összeállítás. Ha valaki talált már másik honlapon hasonmást, igen, az alapján készült.
Ez nem egy legjobban sikerült... nézzétek el lécci, elsõ alkotás. <#nyes>#nyes>
Vélemények jöhetnek minden mennyiségben, grafikát viszont felesleges, én is tudom, hogy valahol siralmas, így jött össze.
Üdv :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
csak fõ a nyugalom, nem kell nagyon rátapadni, én is sokszor ürültem, de jó vagyok, aztán megkoccoltam egy villanypóznát és mehetett a restart 😊
azt már most mondom, hogy amikor átugrat a hídon (addig megy az üldözés) és mondja a játék, hogy keress másik utat ne jusson eszedbe visszafordulni és a másik hídon átmenni, mert itt nincs autómata mentés és az üldözés elõlrõl kezdõdik, mert elveszted Calitat. ki kell szállni a verdából, lemenni a híd lábához ott oldalt és bevágódni a csónakba és elmennia dokkig. aztán jön egy újabb szivíatós rész, azt vagy 8x csináltam meg, mert az a motor olyan instabil, mint nagyanyám a kerete nélkül.
de meg lehet szokni tanulni az irányítást. meg azt se árt ha tudod, hogy neki kell vezetni a maotorodat a Calitaének, (ezt se mondják) és azzal lesz vége. de valami brutális menet, mert a csaj reoeszt mint állat mindenféle szûk bejárókon egyem a szívét.
most a köv misszióval szívok amikor egy teherautót kell megállítani amelyik dobálja ki a robbanós hordókat.
baz az ilyen játékokat nem szeretem, amelyekben 25x kell egy küldetést újrajátszani és ebben rejlik a hosszú élettartam...
sztem az sokkal élvezhetõbb lett volna, ha kikészítetted a verdát, akkor át lehet úlni másikba, azaz nem kell x méterre közel lenni hozzá, (ez sok küldetésre vonatkozik.)
Sok sikert !
A motorcsónakos pasit csak követni kell, nem kell megölni.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
PSN ID.: Beegabor
Egyébként mivel elég késõn sikerült hozzájutni a játékhoz, és eddig nem figyeltem túlságosan a topicot, csak kíváncsi lennék h mást is annyira zavar-e, hogy egy átlagos villanyoszlop,(amit én bringával kidöntenék) visszadob egy többtonnás kamiont? bazz ez kurvadurva!
Egyébként Imyke! Állat a magyarítás! THX! 😉
1. Van hang, akad
2. Nincs hang, nem akad
Én biz a játék végét hang nélkül játszottam, mert a képminõségen már nem akartam rontani. Viszont az utolsó küldetéseknél minden FPS jól jött !
mi lehet még a probléma.Integrált a hangkártya azt hozzá kell tennem.de azzal is mennie kéne nem?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu