6730
  • I.C.ram
    Várom! :)

Szerintem tök jó játék, bár én csak free drive-ban játszogatom. Ebben a "GTA kategóriájú" játékban van a legjobb fizikája az autóknak.
  • zsotesz
    Hali!
    Az volna a kérdésem, hogy hogy lehet beállítani úgy az irányítást egészen pontosan a lövést, hogy ne a numpad5 legyen az egyik gomb. Mindig a másikat váltogatja. Úgy szeretném beállítani hogy vagy a gamepad valamelyik gombjával vagy az egérrel tudjak lőni.
  • Kit--Kat
    ott a pont!!!:)
  • reménytelen
    Nekem csak az állandó újraindulások miatt lett elegem belőle, de amúgy jó gém szerintem.
  • M@TriX
    persze írd is le a GTA sorozatot, mert vki azt mondta, hogy amegpróbálnak egy jó gémet csinálni. :)
    addigra már itt lesz a GTA4 sztem...

mondjuk nekem a 2 gém megfér egymás mellett, minek választani, nem egészen ugyan az a stílus. speciel autókázásban a driver 3 verhetetlen eddig.
  • Kit--Kat
    engem már nemérdekel mit mond a sokaság aki nem tud vele játszani, aki érzi a játékot annnak bejön, és nem kezd oylanokba is belekötni amitől hülyét csinál magából...
    na majd jön a kép I.C.ram csak kurva printscreen nem működik benne, ezért 1 progival kell majd fotózgatnom:o
  • Prézli
    -Semmilyen szemszögből sem jobb mint a Mafia!!!
    -Borzalmas!!!
    -Az aztán nagy.
  • David8
    Sziasztok! Szerintetek a Driver3 jobb mint a Mafia?
    Mi a véleményetek a játékról?
    Gépigény?

Köszi: David
  • I.C.ram
    screenshotokat megm ég mindig nem kaptam...
  • I.C.ram
    Mondtam neki, hogy írja le, hogy melyik funkcióval csinálja, de ő csak azt hajtogatta, hogy num 0... Fogalmam sincs, hogy ő mire állította be.
  • mike369
    Mondjuk szerintem a 3 is eléggé GYÖKÉR volt.......
    De azért bízzunk abban, hogy a saját - nem kis számú - hibáikból okulva csinálnak egy jó 4. részt!
  • hykao #6199
    lehet, hogy különbözőek a billentyűzet kiosztásaitok...
  • bertino
    Driver 4 - Sokkal bíztatóbb előtérben , visszatérve a gyökerekhez

Skacok, ha ez beválik (milyen jó is volna...) akkor GTA nem fogja tudni mihez fogjon. Sajnos általában azaz igazság, hogy köv. rész vagy folytatás készítéskor sosem érik el az eredeti változat feelingjét, hatásérzetét

Szerintem azért várjuk a legjobbakat, pláne ha nem kamu a hír.
  • I.C.ram
    felraktál valami patchet, vagy valamit?
  • I.C.ram
    csinálj, de tuti, hogy hazucc!
  • Kit--Kat
    a te bajod, nekem működik, csináljak róla képet?
  • Deajka
    Hello!

Nos, ez a Driver 1.3 szerintem csak a fejlesztök elb..k a számozást. A graf, hát az az egyesé ezen semmit (illetve csak javítottak) fejlesztettek. Fizika, vezetés dettó. Szóval a tecfhnikai megvalósítás gány meló de nagyon. Nem tudom, lehet, hogy csak a Pc-s verzió ilyen? Ilyet kiadni!
    Azonban azt kell mondanom, hogy az átvezetök nagyon jók! Lehettek volna ezek szarabbak és game jobb!
    Összeségében sztem nagyon fílinges mert az elsöt is imádtam. A zenék nagyon jók annyira adják a hangulatot!
    Ááá, bazz a lövöldözös részek, phuj de szar. Na, mindegy fasza gém.

• Cicero
    Miért? Én csak most "veszem"
  • I.C.ram
    kirpóbáltam és nem működik. Ergo hazudsz :D
  • Falconer
    Ha tudod közelről követni :) Nem mindenki olyan mayer mint te
  • Gyusz
    Végre én is végigjátszottam a Driv3r-t és elég vegyesek az érzéseim. A sztori, az átvezetők, a küldetések rendben vannak számomra, az egész játék nekem a megvalósításon bukott meg. Kicsit csúnyácska a grafika, mellesleg ehhez képest nagy a gépigény, a gyalagos ellenfelek pedig sík hülyék. Nekem a kocsik irányításával sem volt gondom, pedig billentyűzettel játszottam.

Az utolsó előtti küldetéssel pedig nem tudom, hogy mit szenvedett mindenki. Ha közelről követed a teherautót, akkor a bombák elszállnak fölötted, így a teherautót fél perc alatt meg lehet állítani.

Összességében fáj a szívem, jó játék lehetett volna...
  • sada67
    neked eredetid van? Ha olyan rossz akkor megvenném
  • nagykispeter
    Etért még 990 is sok.Irányíthatatlan szar
  • sada67
    Köszi akkor még várok 1-2 hónapot addigra lesz aki megunta. Köszönöm.
  • mike369
    8.999!!!
  • IMYke2.0.0.0
    9.900 Ft?

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------
  • sada67
    Nem olcsó, hanem reális ár, szerintem nem ua.
  • démonigyerek
  • mike369
    olyan olcsón?
  • sada67
    Sziaszto. Valaki nem unta meg az eredetit? Szívesen megvenném tőle reális áron.
  • Falconer
    Majd talán vmikor máskor, de nem felejtem el!
  • Kit--Kat
    pl próbáld ki a motorcsónakkal a cigarettással Miamiban vagy Nice-ben, akkor a Ferrari szerűvel Miamiban meg azzal a nyittott tetejűvel aminek az oszlopán 1 sasszerűség van
  • Falconer
    Bazzeg, kezdek ideges lenni, mondd meg, hogy melyik fegyverrel melyik pályán melyik kocsival, és rakj be screenshotot, mert már nem hiszek el semmit.
  • Kit--Kat
    pontosítok, nem minden kabrióbol lehet kilőni de néhány kivételtől eltekintve helyesen mondtam attól eltekintve, hogy numerikus 0vál nem csak előszedi hanem avval is kell tüzelni
  • Falconer
    Persze hogy nincs
  • M@TriX
    talán nézd meg a beállításoknál...
  • Kit--Kat
    nahh mind1 remélem nincs harag az autóból kilövésért:)
  • Falconer
    Ez tényleg nem arra gondolt??? ÁÁÁHHH
  • Kit--Kat
    juhújj de ez nem olyab csít te!!! ez a menüben van benne hallod?!
  • BONO14
    szasztok!!!