Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Pedig jó, csak:
1. feltûnõbbek a bugok
2. konfigtól függ
Falconer
Hát én végigvittem, meg szeretem is a játékot, de azt azért nem merném megkockáztatni, hogy jó a grafika...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

dardevil
Nagyon komoly az oldal - THX !

<#eljen>

a google gyors gépeken is mûködik... (na jó, nem gonoszkodok má') <#hehe>

pl. itt nézz körül...

plz egy patch http://,.....plz

"hogy veszel egy igen komoly konfigot, az egy dolog...
csak be is kellene jól állítani...

nekem itt két emelettel lejjebb (MSIKT6V AMD2800+ ATI9600XT 1GbRAM) döcc(és gond)mentesen fut."

Nem viccbõl írtam...

1. driverek+beállítani õket
2. patch

M@TriX
az élet kegyetlen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mindennel fogalkoztatok idáig, csak senki nem válaszolt a kérdésre? Mi lehet a baj? Patch et rakjak?

M@TriX
ha már hasonlítgatunk, igazad van, de mondjuk el tudtam volna viselni itt a driverben a kidolgozotabb közeget a'la VC, útlezárás, FBI ügynökök, swat, helikopter, a Driv3rben csak rendõrautók vannak, de azok nagyon állatak, csak egy után uncsi a városban való free ride...

de azért tetszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez egy remek gém, nagyszerû filmes hangulattal (a la Mafia)

az irányítás,hát é FPS nézetre váltok mikor lövöldözök, így szódával elmegy

a grafika szép, a Mafiát leszámítva mindent lenyom,
gondolok itt a:GTA,True Crime nevekre

hiányzik a GTA-s rádió a kocsiból , de helyette IGGY POP mély háttérzenét kevert be, a filmes fílinghez ez jobban passszol.

Kit--Kat
kb a játék 75% csak autóüldözés..., pontosan melyik?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
nyomd a gázt. 😊
melyiket?

Nizzénél az autoüldözéses feladatot e tudom megcsinálni. Help!!
PLackó
nagyjából ismerõs konfiguráció<#buck>

hogy veszel egy igen komoly konfigot, az egy dolog...
csak be is kellene jól állítani...

nekem itt két emelettel lejjebb (MSIKT6V AMD2800+ ATI9600XT 1GbRAM) döcc(és gond)mentesen fut.

andriska
<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Baj van a konfigoddal! Rossz helyen van, az én szobámban lenne a valódi helye! <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Srácok, nekem is ez a problémám!!!!!!
Pedig a konfingommal semmi baj, szentem, vazze!

exe katt, feketeség, visszadob xpbe, a dri3ver.exe hibát észlelt... errorral.

IMYke2.0.0.0
Az valószínûleg a kitömörített xbox image.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem tudom de azért köszi
Kit--Kat
húhhha, hát az gáz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

arty
xbe ? nem xbox verziot szedtél te le ??? 😊

Forza.

Azt irja a daemon hogy érvénytelen kép fájl
köszi meg néze de azzal már probáltam pedig
Seth
az img-t mountold be mondjuk a daemon tools-ba

PSN ID.: Beegabor

sziasztok leszedtem a játékot de csak ilyen kiterjesztéseket látok xbe,img,L01 hatud valaki akkorsegitse hogy mivel lhet megnyitni
köszi
bertino
😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Easyrider
bertino
+

Xviddel tömörített,
Méret:43.2 mb
Felbontás:640*480

bertino
Driv3r Ingame - bert

Na, egy kis hazai összeállítás. Ha valaki talált már másik honlapon hasonmást, igen, az alapján készült.
Ez nem egy legjobban sikerült... nézzétek el lécci, elsõ alkotás. <#nyes>
Vélemények jöhetnek minden mennyiségben, grafikát viszont felesleges, én is tudom, hogy valahol siralmas, így jött össze.

Üdv :-)

Kit--Kat
azért mondodtam az uccsó elõtti 2-t, mer az uccsó nem nehéz

M@TriX
ja, most vittem végig, mostmár tudom melyik az uccsó 2, szóval igazat is adok, bár az utolsó nem vészes nem kell annyira rohhani, csak szépen leszedegthni a lámákat, talán az egér irányíthatósága miatt nehéz kissé 😊

Kit--Kat
az uccsó elõtti 2 küldetés a szivatós, a többi végig élvezhetõ

bazza
mindegy, most elteszem egy idõre, és elõveszek vmi nyugisabb rts-t vagy vmit 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

M@TriX
én is így viszonyultam ahhoz a misszióhoz 😊, csak nem a calita üldözésénél tartasz? 😊
csak fõ a nyugalom, nem kell nagyon rátapadni, én is sokszor ürültem, de jó vagyok, aztán megkoccoltam egy villanypóznát és mehetett a restart 😊
azt már most mondom, hogy amikor átugrat a hídon (addig megy az üldözés) és mondja a játék, hogy keress másik utat ne jusson eszedbe visszafordulni és a másik hídon átmenni, mert itt nincs autómata mentés és az üldözés elõlrõl kezdõdik, mert elveszted Calitat. ki kell szállni a verdából, lemenni a híd lábához ott oldalt és bevágódni a csónakba és elmennia dokkig. aztán jön egy újabb szivíatós rész, azt vagy 8x csináltam meg, mert az a motor olyan instabil, mint nagyanyám a kerete nélkül.

de meg lehet szokni tanulni az irányítást. meg azt se árt ha tudod, hogy neki kell vezetni a maotorodat a Calitaének, (ezt se mondják) és azzal lesz vége. de valami brutális menet, mert a csaj reoeszt mint állat mindenféle szûk bejárókon egyem a szívét.
most a köv misszióval szívok amikor egy teherautót kell megállítani amelyik dobálja ki a robbanós hordókat.
baz az ilyen játékokat nem szeretem, amelyekben 25x kell egy küldetést újrajátszani és ebben rejlik a hosszú élettartam...

sztem az sokkal élvezhetõbb lett volna, ha kikészítetted a verdát, akkor át lehet úlni másikba, azaz nem kell x méterre közel lenni hozzá, (ez sok küldetésre vonatkozik.)

bertino
😊)

Seth
köcce, akkor nem próbálkozok mással...

bazza
<#merges2><#sniffles><#szomoru1>

dardevil
Akkor 1 kicsit keményebb lesz, én itt szenvedtem a legtöbbet. Ha ez kész, jön az átvezetõ, de ne lankadj, ne örülj indulj azonnal keresd a csajszit. Ha nem akarod megismételni az autós üldözést, ha ez meg van utána jön a motoros üldözés.
Sok sikert !

bazza
de ez kocsival megy. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Csajszi motorját meg kell csak érinteni - jön a film.
A motorcsónakos pasit csak követni kell, nem kell megölni.

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Seth
Én meg a "The Hit" nevü küldinél vagyok még az elején. Ott a motorcsónakos csókát csak üldözni kell végig amerre megy és majd megáll valahol, vagy a csónakból kell kilõni???????? Mert már nem bírom idegekkel...mit is kellene tenni???

bazza
Bazmeg, ezek az üldözõs küldik kurvára nehezek, most próbálom utolérni a fõnök csajszit(nemugrikbe a neve) Törökországban, csakbazz elég nehéz rajta maradni.

Egyébként mivel elég késõn sikerült hozzájutni a játékhoz, és eddig nem figyeltem túlságosan a topicot, csak kíváncsi lennék h mást is annyira zavar-e, hogy egy átlagos villanyoszlop,(amit én bringával kidöntenék) visszadob egy többtonnás kamiont? bazz ez kurvadurva!

Egyébként Imyke! Állat a magyarítás! THX! 😉

dardevil
Te döntesz:

1. Van hang, akad
2. Nincs hang, nem akad

Én biz a játék végét hang nélkül játszottam, mert a képminõségen már nem akartam rontani. Viszont az utolsó küldetéseknél minden FPS jól jött !

Már megpróbáltam az EAX-ot is kikapcsolni de nem megy az a mocsok<#falbav>
mi lehet még a probléma.Integrált a hangkártya azt hozzá kell tennem.de azzal is mennie kéne nem?
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Köszi a tippet <#vigyor3> Azért írtam ide, mert nem igazán jött válasz a hardweres részen eddig, itt viszont aktívabb mindenki...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

PLackó
aha ,talán 9800pro szinten van,úgyhogy mindenképpen geforce.

Én a Geforce 6600-ot venném, sokkal jobb kártya, mint a 9600 XT.

PLackó
szerintem a 6600-as erõsebb.
nekem 2800+ -hoz 400 wattos van,de attol függ mennyi mindent raksz a gépbe.de szerintem ne itt,hanem a hardwer fórumban érdeklõdj ezekrõl..