Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Szerintem csak bug.
bertino
Vagy csak nem volt példa rá, aki még elérte... nem tudhatjuk, de ez így totál átbaszás, az is biztos

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prézli
Nam=nem

Prézli
Nem,nem kell megtalálni
SOHA nam adja meg

Optionsban van egy cheats menü, ez mikor lesz elérhetõ?
az elsõ driverben azután adott bónuszokat, miután végigvittük a gamet... most ilyenkor nem ad. MEg kell hozzá találni minden Timmyt és autót is?

bertino
Télleg valami car editorról nem tudtok hozzá ? <#smile>
Mint GTAkhoz... itt azért másabb volna, ha 400-al egy ilyen törésmoddellû autó szállna el <#idiota> a GTAkban meg csak leesik a szélvédõ, meg ilyenek

Ezért is jobb a Driver Series

Kit--Kat
ehez nem jönnek addon autók:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
vegyed és egyed😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Cicero
htx!!4 <#idiota><#worship>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

andriska
Falconer
Hát azért így leírva szebb a dolog 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

PLackó
hmm,most kedvem lett játszani😊

PLackó
hülye kérdésre okos válasz 😄

fun is fun and done is done

minden városban mások. Miamiban tipikus amerikai zasru, Nizzában olyan, mintha fegyvertelen emberre nem szabadna lõniük (amíg rájuk nem robbantasz egy-két atuót, addig nem veszik elõ a stukkert), Istanbulban pedig (Daciával... õõõrület!) agresszívre veszik a figurát.
Ami tetszett a rendõrökben:
- ha autóval haragítod magukra õket, és olyan helyen szállsz ki, ahol nem látnak, akkor elmúlik a körözésed (öröm nézni, ahogy körbejárják az autódat, igaz, hogy ott állsz mellette, de nem esik le nekik, hogy Te vezetted)
- a kisebb (a vonalig tartó) szabálysértések idõvel elévülnek
- végre, végre, vééééégre nem csak Veled packáznak a zsernyákok. (lövés, fegyver eltesz, zsarut megvár, mozizik)
- Dacia. Állati kemény a járgány.

Cicero
Sziasztok! Nemtudtok valami linket ahonnan le lehet szedni a gammát? <#szomoru1><#worship>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

bertino
Nektek Nizzában milyenek a zsernyákok ? Uolyanok, mint a másik két városban ? Én nem tudom, de nekem Nizzában nem erõszakosak! Csak követnek, akármi van, ha a szint full vagy elütök valakit, akkorse, semmi! Csak a pofázás meg a követés :-(

M@TriX
az a jó 😊
roncsderbi rulz 😊

de kár habár lehet csak nálam, de a rendõrvillogók nem terítik be a teret pedig tök feelinges volt az elsõ részben. ebbe nem látom. 😞 kár érte...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

éjszaka profi a rendõrök üldözése.. hülébbek mint nappal, minden fának / oszlopnak nekimennek :-)

M@TriX
azt el is felejtettem eddig mondani, talán azért mert a nappali gémelés jött be igazán, hogy a napszakok szépek, de az esõ szerintem nagyon ronda. este még néz ki valahogym, de a fekete esõ kissé nem bejövõs... mintha régi filmet néznék vagy mi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

LOL (moderátornak)!

köszi 😊 Hát ha nem pukkant volna le a kocsim, akkor kicsit még izmosabb is lehetett volna. A memória bõvítést már én is befigyeltem, de majd csak a köv. hónapban...<#vigyor3>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

bertino
annyi az annyi 😊

PLackó
kingston?15000???? hát ez nagyon király!

bertino
hja, bár kingston miskolcon 400 mhz-es 512 még mindig csak 15, de ez se rossz, többi márka mind 10 rugó csak

/nekem meg pont most kell 160-as vinyóra költeni inkább :-((( /

PLackó
9000 Ft a samsung,most jó árban van az összes memó. 😊

Kit--Kat
mennyire óccsó mer én is duplázni szeretnék😊

PLackó
fajin lett,de szerintem ha lessz rá pénzed vegyél még +512 ddr-t most nagyon olcsó,és nem bánod meg😊

PLackó
nem.nem muszáj az a hely amit megad,csak be kell másolni a játék könyvtárába a patchot.

Ajajj, akkor nem peccselek...<#vigyor3>

Hogy milyen vasakat? Hát AMD 2800+ barton, 512mb ddr400 samsung, Asus A7N8X-E Deluxe, Asus gf 6600.
A régi vas AMD 1700+, 256mb, soltek sl75drv5, gf 4200ti.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

DarkJedi
A peccs csak akkor mûködik, ha az eredetileg felajánlott helyre installáltad a játékot.. És persze original exe

Az Original exe-re próbáltam.
reménytelen
Igen. Original exe kell.
Sziasztok!

Nem tudom telepíteni a 2. patch-et, mert "Cannot locate Driv3r (Europe), RETAIL, on your computer" hibaüzenetet kapok. Ugyanez a helyzet az amerikai patch-el is. Próbáltam a játék install könyvtárából indítani, de úgy se müxik.
Találkoztatok már ezzel a hibával?
PLackó
felrakni érdemes,segít dolgokon (de csak a kettest!) bár sajnos nincs hozzá crack,ezért a legfõbb javításokat visszacrackoljuk sajnos.
amúgy milyen vasakat vettél?

M@TriX
a beszaggatás nálam a régebbi nvidia driverrel jött elõ....

Hi all!

Most beújítottam pár alkatrészt (vga, alaplap, proci, memória)és felraktam újra a játékot. Háát...az autós üldözések most már legalább élvezhetõek, de a játék szerintem nagyon csúnya, és a programozása is igazi gány munka. Komolyan mondom, hogy nagyon csalódtam a developerekben Nem tudom, hogy mit csináltak 6 hónap alatt 😞

Miamiban van egy olyan pályarész, ahol bármit csinálok iszonyúan beszaggat 😞((

Érdemes felrakni a path-cseket, van hozzájuk crack?

tigeroo
ma is próbálkoztam, sajna ma pechemre még többször röccen be😊
egy új videókártya elkellene mostmár..:l
[ja és egy új billentyûzet is..6x egér - billentyûzet kölcsönhatás mission failed feliratonként<#nyes>]
M@TriX
jó neked, ha ezer+1 jó játék létezik, de ebben a kategóriában szerintem nem vagyunk elkényeztetve...

M@TriX
én azt csináltam - azzal egybõl meg is nyertem, amúgy vagy 10 próbálkozásom volt - , hogy a behajtáskor egybõl megálltam a kapuban, majd a jobb szélen álló autó mögé/mellé álltam be, ott van egy srác azt lelõttem odafutás közben. így a kocsi jó kis fedezéket nyújt. szépen leszedtem mindenkit, majd Tico-t. Aztán kaptam az infót itt, hogy elég Tico-t is leszedeni, szóval akkor elõbb rá is koncentrálhatsz...

tigeroo
már sikerült eljutnom a garázsig többször is..csak a lövöldözõs rész nem az igazi😞
cicai
csak kövesd

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

arty
én spec tegnap az n-edik 3rd person lõdözés után leöltem. az autos részek babák, de ahogy kiszállsz a kocsiból egy paródia .... 😊 mit idegeljem magam, ezer+1 jó játék létezik ...

Forza.

tigeroo
Még megfontolom hogy uninstallálom-e ezt a kakit...
az még hagyján hogy a D3 anno 800x600x32-ben MED beállításokon 20-30FPS-t produkált,
de ez a game nálam 640x520x16 minden LOW-on igaz lök néha 25FPS-t de pölö a Kill Tico küldetés 2. részében (autóval mész..) nagyon megszenvedtem az autópálya-szakasszal..😞 (a 10 FPS miatt) jó, tudom ez nem a játék hibája, elkéne egy új gép de: amikor beérsz a garázsba, mi a francért ölnek meg 2másodperc alatt??
Könyörgöm...100% lövés-pontosággal megáldott 180IQ-s rosszfiúkat akik még akkor is eltalálnak, ha 230km/h-val repesztek egy Gyorsulási motorral vs. Tanner, aki csak akkor tudja eltalálni a villanyoszlop mögött álló rosszfiút testét, ha a célkereszt vörösre vált..ez azért LOL mert volt a yachtos küldi, amikor a C4-ért mentem nagy nehezen rávittem a célkeresztet az ellenre (ja igen: miért nem lehet mozgatni 'folyamatosan' a crosshairt?? 0.3centiket ugrándozik, nehogy véletlenül becélozzunk valakit 20 méterrõl), lövöm mint állat,de semmi. arrébbgurítom, átvált pirosra a gagyi célzóka (az indiana jones & emperors tomba volt valami hasonló) és lelõhetem.
Huh ennyi😊 De még ma nekifutok 1-2x a küldetésnek, és remélem kinyírom végre azt a **+%(R=/W!%+/%WRFSKT-ot
tigeroo
A Kill Tico nevû küldetésben vagyok..

öhm hogy öljem meg ha repeszt mint atom? 😞
5leteket plz..
Kit--Kat
San Andreas

Falconer
Az SA az mi?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

M@TriX
jah a látótávolság néha szükösnek érezhetõ, de az ütközéseknek van súlya, deformálódnak az alkatrészek, szóval autókázásban tuti a cucc... a városok pedig szerintem nagyon nagyok és változatosak. nem a legszebbek, DE változatosak, ami megint csak nagyon jó, nem sémaházak vannak még miami szélsõ kerületében sem... szóval egy kis munkával még sokkal jobbat is össze tudtak volna hozni fiúk, dehát ez van...

Kit--Kat
háthh õ szerintem a pálmafák kifejezetten szépek lettek, ehez képes a VC és az SA fái igénytelenek

Falconer
Hát nekem jó a konfigom, de a fák azok lapokból vannak összetéve, a kocsik amikor ütköznek téglák repkednek... Nem akarom fikázni, mert tetszik a game, csak a grafikával vannak gondjaim. De engem ami a legjobban zavar alátótávolság, még maxon is kicsi