6730
-
#6250 Valami konzol van itt a dologban, joy, kormány, vmi. Vagy be van ragadva a billentyűzet, vagy ilyesmi. Vagy az egered szar.... -
#6249 hmm de most, hogy érted?
mer lehet bedugva maradt a Joy vagy a kormányod és az idegesíti -
RENOVACOACH #6248 igen a kocsik a az ember minden forog kőrbe kőrbe -
#6247 játékon belül? -
RENOVACOACH #6246 Hi tudnátok segiteni?
Feltelepitetem a játékot és a ha elinditom egyfolytába forog a kamera ne m lehet megállitani csak kőrbe kőrbe forog. -
Szabyka #6245 Tudod jót vagy semmit :) -
#6244 -
#6243 óriási, nem kell visszenézned! -
steweee #6242 moderátor, szerintem. tudod, nagyhatalmú félistenek az éteri létsíkról, akik meg nem történtté tudnak tenni nekik nem tetsző dolgokat. nincs véletlenül a topicban egy driver 3 rajongó moderátor? mert a véleményem nem éppen pozitív a dologról, röviden és szépen megfogalmazva a játék óriási csalódás. nem írom le amit gondolok igazából, nehogy ez is törölve legyen -
Szabyka #6241 Nem :( -
Vlala #6240 valami beállítás-gebasz lehet. a kerékpörgetés-gombra nem hagyja abba? Én is voltam úgy, hogy Tanner elkezdett körbe-körbe forogni, mint egy idióta... aztán a balranéz-gomb lenyomására abbahagyta. -
Szabyka #6239 Senki nem tud segíteni ? :( -
Szabyka #6238 Alligátor :) -
Szabyka #6237 Van egy olyan küldetés ahol az Aliggátor raktárához kell hajtani ... és ott olyat csinál a játék hogy magátol megy a kocsi, pörgő kerekekkel akármelyikbe szálok át! :(
Csak kanyarodni lehet ( ha lehet) tolatni nem ...
Ez mitől lehet ? De csak ennél a küldetésnél! Az előzőnél nem volt gebasz!
Pls help me! -
#6236 Az eddigi 6200 hozzászólás elég lesz? :) -
#6235 Krekk keresők nem működnek vazze? -
#6234 Driv3r - GTA SA
Így utólag is biztos: (Össze se egyeztethetőek) -
#6233 ööö ufók?Vagy elvitte a cica -
steweee #6232 kitörölték a hozzászólásomat? moderálva lett? mert tegnap kedves érdeklődő barátunknak adtam egy elfogadható élménybeszámoló a gaméról.és most nincs itt -
#6231 Olvass vissza, találsz jónéhányféle véleményt... -
#6230 psszt,most mindenki san andreas-ozik ;) -
#6229 Sziasztok. Mi a véleményetek a játéról? (grafika,játékélmény stb.) -
#6228 De én csak free driveban játszom, ott meg autóból nem lehet. -
Vlala #6227 amikor ketten vagytok a kocsiban, a navigátor tényleg tud lövöldözni. Tanner, ha csak egyedül van, nem igazán foglaslkozik még a fegyverekkel is... -
#6226 én is ki tudtam lőni... miért kamuzna? -
#6225 faszom próbáld már ki a motorcsónakkal te szerencsétlen:o -
#6224 na ennyit kit-kat képéről, tehát kamuzott :) -
gp78 #6223 Sziasztok ki tudnátok segiteni driv3r crack-et keresek.
előre is kőszőnőm
-
Prince007 #6222 Próbálj a teherautóhoz közel lenni így nem tud megdobni. -
#6221 Le kell a teherautót amortizálni, ott megy a csík -
#6220 Szevasztok, nem tudom volt e már kérdés de a játék vége felé, mikor a teherautót kell üldözni, és abbol valami robbanos hordókat dobál ki azt simán végig kell szenvedni vagy van rá valami trükk ? -
#6219 Üldözni kell, aztán majd jön egy anim. Lövös rész járműből lesz -
zsotesz #6218 Lehet rakni egérre, csak az a bajom, hogy nem a numpad5 helyére rakja. Lesz benne olyan rész amikor autóról vagy motorról kell lőni? A vezetést gamepad-dal játszom, ezért lenne jó a numpad5 helyett beállítani a gamepad egyik gombját.
Annál a küldetésnél amikor egy motorcsónakos tagot ha jól emlékszem Tico-t kell üldözni motorral ott le kell lőni valahogy menet közben, vagy csak üldözni kell? -
#6217 egérre? sztem én egérrel lövök...
vagy nem? :) -
#6216 egérre nem lehet rakni a lövést, én próbáltam:(
F gombon van nekem:) -
#6215 Valaki nem tud a Driver első részéről trailereket, videókat ? Ha lenne és szólna az illető, megköszönném! -
#6214 Teszteltem a játékot, hát nekem csak akkor hajlando futni rendesen ha minden hang ki van kapcsolva, akkor fut jo minőségben is. Szoval egszer sem a videokártya miatt akad pedig nem nagy szám Ati Radeon 9200-sem van. Most éppen a Claritat kell üldöznöm ez már a vége fele van szerintetek?
Azért még midig a gta the king szerintem!
-
#6213 Szerintem menj vissza a meccsboxjaidhoz -
#6212 remélem ezt Hyk törli:o -
#6211 Hát sztem ez nem igaz söt...