Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az elsõ driverben azután adott bónuszokat, miután végigvittük a gamet... most ilyenkor nem ad. MEg kell hozzá találni minden Timmyt és autót is?
Mint GTAkhoz... itt azért másabb volna, ha 400-al egy ilyen törésmoddellû autó szállna el <#idiota>#idiota> a GTAkban meg csak leesik a szélvédõ, meg ilyenek
Ezért is jobb a Driver Series
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
fun is fun and done is done
Ami tetszett a rendõrökben:
- ha autóval haragítod magukra õket, és olyan helyen szállsz ki, ahol nem látnak, akkor elmúlik a körözésed (öröm nézni, ahogy körbejárják az autódat, igaz, hogy ott állsz mellette, de nem esik le nekik, hogy Te vezetted)
- a kisebb (a vonalig tartó) szabálysértések idõvel elévülnek
- végre, végre, vééééégre nem csak Veled packáznak a zsernyákok. (lövés, fegyver eltesz, zsarut megvár, mozizik)
- Dacia. Állati kemény a járgány.
Nemtudtok valami linket ahonnan le lehet szedni a gammát? <#szomoru1>#szomoru1><#worship>#worship>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
roncsderbi rulz 😊
de kár habár lehet csak nálam, de a rendõrvillogók nem terítik be a teret pedig tök feelinges volt az elsõ részben. ebbe nem látom. 😞 kár érte...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
/nekem meg pont most kell 160-as vinyóra költeni inkább :-((( /
Hogy milyen vasakat? Hát AMD 2800+ barton, 512mb ddr400 samsung, Asus A7N8X-E Deluxe, Asus gf 6600.
A régi vas AMD 1700+, 256mb, soltek sl75drv5, gf 4200ti.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Nem tudom telepíteni a 2. patch-et, mert "Cannot locate Driv3r (Europe), RETAIL, on your computer" hibaüzenetet kapok. Ugyanez a helyzet az amerikai patch-el is. Próbáltam a játék install könyvtárából indítani, de úgy se müxik.
Találkoztatok már ezzel a hibával?
amúgy milyen vasakat vettél?
Most beújítottam pár alkatrészt (vga, alaplap, proci, memória)és felraktam újra a játékot. Háát...az autós üldözések most már legalább élvezhetõek, de a játék szerintem nagyon csúnya, és a programozása is igazi gány munka. Komolyan mondom, hogy nagyon csalódtam a developerekben Nem tudom, hogy mit csináltak 6 hónap alatt 😞
Miamiban van egy olyan pályarész, ahol bármit csinálok iszonyúan beszaggat 😞((
Érdemes felrakni a path-cseket, van hozzájuk crack?
egy új videókártya elkellene mostmár..:l
[ja és egy új billentyûzet is..6x egér - billentyûzet kölcsönhatás mission failed feliratonként<#nyes>#nyes>]
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Forza.
az még hagyján hogy a D3 anno 800x600x32-ben MED beállításokon 20-30FPS-t produkált,
de ez a game nálam 640x520x16 minden LOW-on igaz lök néha 25FPS-t de pölö a Kill Tico küldetés 2. részében (autóval mész..) nagyon megszenvedtem az autópálya-szakasszal..😞 (a 10 FPS miatt) jó, tudom ez nem a játék hibája, elkéne egy új gép de: amikor beérsz a garázsba, mi a francért ölnek meg 2másodperc alatt??
Könyörgöm...100% lövés-pontosággal megáldott 180IQ-s rosszfiúkat akik még akkor is eltalálnak, ha 230km/h-val repesztek egy Gyorsulási motorral vs. Tanner, aki csak akkor tudja eltalálni a villanyoszlop mögött álló rosszfiút testét, ha a célkereszt vörösre vált..ez azért LOL mert volt a yachtos küldi, amikor a C4-ért mentem nagy nehezen rávittem a célkeresztet az ellenre (ja igen: miért nem lehet mozgatni 'folyamatosan' a crosshairt?? 0.3centiket ugrándozik, nehogy véletlenül becélozzunk valakit 20 méterrõl), lövöm mint állat,de semmi. arrébbgurítom, átvált pirosra a gagyi célzóka (az indiana jones & emperors tomba volt valami hasonló) és lelõhetem.
Huh ennyi😊 De még ma nekifutok 1-2x a küldetésnek, és remélem kinyírom végre azt a **+%(R=/W!%+/%WRFSKT-ot
öhm hogy öljem meg ha repeszt mint atom? 😞
5leteket plz..
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)