Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Majd talán vmikor máskor, de nem felejtem el!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
pl próbáld ki a motorcsónakkal a cigarettással Miamiban vagy Nice-ben, akkor a Ferrari szerûvel Miamiban meg azzal a nyittott tetejûvel aminek az oszlopán 1 sasszerûség van

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Falconer
Bazzeg, kezdek ideges lenni, mondd meg, hogy melyik fegyverrel melyik pályán melyik kocsival, és rakj be screenshotot, mert már nem hiszek el semmit.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
pontosítok, nem minden kabrióbol lehet kilõni de néhány kivételtõl eltekintve helyesen mondtam attól eltekintve, hogy numerikus 0vál nem csak elõszedi hanem avval is kell tüzelni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Falconer
Persze hogy nincs

M@TriX
talán nézd meg a beállításoknál...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kit--Kat
nahh mind1 remélem nincs harag az autóból kilövésért😊

Falconer
<#csodalk><#guluszem1><#conf> Ez tényleg nem arra gondolt??? <#falbav> ÁÁÁHHH

Kit--Kat
juhújj de ez nem olyab csít te!!! ez a menüben van benne hallod?!

szasztok!!!<#guluszem1><#rinya><#guluszem1><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#ravasz1><#ravasz1>
sose használokcheat-et
de egyébként mint a GTA-ba,mert ugyanazon a motoron fut min dkettõ!<#mf3><#mf1><#mf2><#boxer><#duhos2>
Kit--Kat
áhh de szar nekem mûxik<#gonosz1>
ha valaki akar valakit szerintem majd ide írnak de ha annyira kened a játékot akkor mond már el, hogy sikerült a cheatet aktiválni?:o

ne m ezt pofázom én is!<#confused><#confused><#confused>
Ha akartok több infotide irjatok: [email protected]
Falconer
Persze, hogy nem. Engem itt KitKat kioktat, pedig nem jó, csak a misszióknál.

azt nem tom még nem probáltam,de azt tom hogy ahhoz elõbb le kel tölteni1külön mod-ot!!<#eplus2><#felkialtas>
I.C.ram
a kocsiból való lövésre adjon valaki választ, hogy mivel kell lõni. numerikus nulla nem jó, sõt eggyik gomb sem...
igazad van a v az.
egyébként ha v kinek van kérdése forduljon hozzám,mert én már 2-szert végig jáccottam a DRIV3R-at!!<#bee1>
I.C.ram
hát ez nekem nem jött be 😞 Nem történik semmi, pedig direkt pisztolyra váltottam.
Falconer
Bocs, én úgy tudtam, hogy nem lehet, meg nálam szerintem még mindig úgyvan.
Asszem amikor nem a missziók vannak, hanem free ride, akkor nálam ez nem is megy, de mindjárt megnézem.

Kit--Kat
jájj legalább hülyeséget ne inkább maradjon csöndbe az aki nem tudja! SRY! cabrió autóból meg motorcsónakból meg aszem motrról lehet, a numerikus nullával elõveszed a fegyvert megjelenik a célkereszt és CTRL-el lõssz
Én viszont azt kérdezném kinek sikerült eddig elõcsalni a cheat opciót?

Falconer
Hát autóbol sehogy, az egykerekezés az meg most hirtelen nemtudom melyik, talán a V, de nem biztos, menj motorral, és próbálgasd

I.C.ram
és hogyan? Végignéztem a betûkombinációt, és egyikkel sem történt semmi, csak a ráhajlás a kormányra sikerült.

és autónól hogyan lehet lõni? Itt a banneren pont egy ilyen esemény látszik, de mintha a játékból kihagyták volna.
Falconer
Vannak, lehet egykerekezni, meg rá tudsz hajolni a kormányra.

I.C.ram
autóból lehet valahogy lõni? Motorral vannak trükkök, mint a GTA-ban?
Falconer
Hát sok játéknál így van ez, szerencsére ebben ezt legalább nem baszták el

bertino
Persze ha nem, akkor csak nálam van így ehh

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
Tudjátok mi a nagyszerû ? <#idiota>

Hogyha saves elment és külön betesz ujrainstall után a gameba, minden uaz lesz, mint mikor elmentette... értem ezalatt grafikát és minden beállítást... Controll beállítás szempontjából nagy elõny <#nevetes2> a többirõl ne is beszéljünk. <#idiota>

Atika :o)
hat nekem mind1 melyik csak patch legyen es ha van mar uj honnan lehet letolteni??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

M@TriX
a legújabb eu patch

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Atika :o)
sziasztok ami van patch a jatekhoz azt hogyan lehet felrakni tort verziora??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

hykao
Kár, hogy nem vagy képes normálisan beállítani a menüben a dolgokat, és a videókártya kontroll panelén...
Nemrég raktam fel a játékot az egyik haverom gépére, akinek szinte egy az egyben ugyanilyen gépe van, mint neked...1280x1024-ben akadás nélkül megy a játék nála...csak az élsimítást kellett levennem, az anizotrópikus szûrést csökkenteni, és a Vsync-et kikapcsolni...(az 1280x1024 volt a kiindulási alap, mert 17"-os LCD-je van, aminek ez a natív felbontása...)
grizzly21
jobb lett az elején de aztán ujra beszagatott...

hol találok olyat?

...vagy tölts le egy végigtolt mentést

Kit--Kat
told végig, ha nem vagy rá képes, csak sajnálni tudlak....mert nem olyan rossz 1általán csak tudnikell kezelni

a videókat hogy lehet megnézni? mert én csak arra lennék kíváncsi az egészbõl . természetesen nem akarom magamat végigszenvedni rajta.egyébként az 1.0-ás crack exét tettem vissza rá, mivel mást nem találtam hozzá

PLackó
hasonló configom van,1024*768 fullon tökletes,csak olvass visza.
árnyékok-ki
minden frame szinkronban-ki
eax-ki (hang beállításnál)

DarkJedi
Hangkártyád milyen?

grizzly21
megszereztem a drive3rt, a gépem:
Ati9600XT (Sapphire)
512DDR
P4 2.8 Ghz.
levettem 800*600ra a felbontást és szaggat! Folyamatosan szaggat! Ez így nem megy, abba is hagyom a játékot örökre. Csak a az a baj, hogy látok jó dolgokat a játékban kár érte...

PLackó
😞

M@TriX
nincs, azért mondom 😊

PLackó
mert van már más crack?

M@TriX
gondolom nem az 1.0-ás cracket másoltad vissza rá amivel egy halom javítás eltûnik... 😊

démonigyerek
én már letörültem a gamet

bertino
fizika: nc 😊

megvan, egy 22 megás retail peccs abból is az európai verzsön. tényleg sokat javít a játékon, de nem eleget. mondja már meg vki hogy lehet e vhonnan leszedni 100%-os mentést vagy vann e fönnt a neten , én nem találtam , vagy árulja el hogy melyik a video mappa hogy meg tudjam nézegetni az átvezetõ videókat mielõtt törölném ezt a hugyadék szart,amitõl a driver 2-õ is jobb volt játékmenet szempontjából.baszkurálja az idegrendszerét aki akarja

12346
konkrétan 2 peccs is van.

mosladék egy játék. most próbáltam ki. pedig tényleg a legnagyob jóindulattal telepítettem fel, bízva abban hogy mégse lesz roszz, amolyan q3 ut-s vitra gyanakodtam a becsmérlõ hozzászólásokból gta fanoktól. sajnos nem errõl van szó.a grafika elmegy, de nem egy extra, az irányítás bekonfigolható, bár lehetne egyszerûbb is, az átvezetõ videók jók, csak maga a játék egy nagy szar. nem tudom ebben mi a nagy élethû autós fizika, mert a gta is sokkal jobb volt.talán peccsel lehetne orvosolni a játék hibáit, de még nem találtam hozzá, talán még nincs is

éljen.

bertino
Hát elég ciki a Driver történelmére lévõ tekintettel bazzeg...