Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
elõre is kõszõnõm
<#eljen>#eljen>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Annál a küldetésnél amikor egy motorcsónakos tagot ha jól emlékszem Tico-t kell üldözni motorral ott le kell lõni valahogy menet közben, vagy csak üldözni kell?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
vagy nem? :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért még midig a gta the king szerintem!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerintem tök jó játék, bár én csak free drive-ban játszogatom. Ebben a "GTA kategóriájú" játékban van a legjobb fizikája az autóknak.
Az volna a kérdésem, hogy hogy lehet beállítani úgy az irányítást egészen pontosan a lövést, hogy ne a numpad5 legyen az egyik gomb. Mindig a másikat váltogatja. Úgy szeretném beállítani hogy vagy a gamepad valamelyik gombjával vagy az egérrel tudjak lõni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
addigra már itt lesz a GTA4 sztem...
mondjuk nekem a 2 gém megfér egymás mellett, minek választani, nem egészen ugyan az a stílus. speciel autókázásban a driver 3 verhetetlen eddig.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
na majd jön a kép I.C.ram csak kurva printscreen nem mûködik benne, ezért 1 progival kell majd fotózgatnom:o
Mi a véleményetek a játékról?
Gépigény?
Köszi: David
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
De azért bízzunk abban, hogy a saját - nem kis számú - hibáikból okulva csinálnak egy jó 4. részt!
Skacok, ha ez beválik (milyen jó is volna...) akkor GTA nem fogja tudni mihez fogjon. Sajnos általában azaz igazság, hogy köv. rész vagy folytatás készítéskor sosem érik el az eredeti változat feelingjét, hatásérzetét
Szerintem azért várjuk a legjobbakat, pláne ha nem kamu a hír.
Nos, ez a Driver 1.3 szerintem csak a fejlesztök elb..k a számozást. A graf, hát az az egyesé ezen semmit (illetve csak javítottak) fejlesztettek. Fizika, vezetés dettó. Szóval a tecfhnikai megvalósítás gány meló de nagyon. Nem tudom, lehet, hogy csak a Pc-s verzió ilyen? Ilyet kiadni!
Azonban azt kell mondanom, hogy az átvezetök nagyon jók! Lehettek volna ezek szarabbak és game jobb!
Összeségében sztem nagyon fílinges mert az elsöt is imádtam. A zenék nagyon jók annyira adják a hangulatot!
Ááá, bazz a lövöldözös részek, phuj de szar. Na, mindegy fasza gém.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Az utolsó elõtti küldetéssel pedig nem tudom, hogy mit szenvedett mindenki. Ha közelrõl követed a teherautót, akkor a bombák elszállnak fölötted, így a teherautót fél perc alatt meg lehet állítani.
Összességében fáj a szívem, jó játék lehetett volna...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.