6730
-
#6330 Én használtam trainert, csak nem tudom megmondani, hogy melyiket, mert már rég nincs fönn a játék... -
Hyper Snake #6329 Használta már ezt valaki ???? -
Hyper Snake #6328 Ahonnan le lehet t0lteni a mint trainer-t, ott eyt írja:
"Options:
01. F1 - Unlimited ammo.
02. F2 - Unlimited health.
03. F3 - Invisible to cops.
04. F4 - Clears the effects of all cheats.
Trainer code : Human"
De én hiába nyomom az F2-őt mindig meghalok...
Tudja vki használni ezt ? -
#6327 ott a google bazd+ mivel másabb nekünk keresni mint neked.. -
#6326 Örök élet trainer van valahol ? -
#6325 A "mint" trainer hatására Jenna Jameson megjelenik a játékban, s lehet rá matyizni!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#6324 Örök élet trainer van valahol ?
Jah és mire jó az a "mint" trainer ? -
#6323 kösz -
#6322 a csít szekciót még mindíg nem sikerült senkinek sem aktiválni? -
#6321 Trainer van:
www.megagames.com
www.gameburnworld.com
www.gamecopyworld.com
Játékhiba, hogy a Cheat menüt SOHA nem kapod meg, pedig az alapjáték teljesítése után kéne. -
#6320 Cheat-eket hol lehet találni ? -
#6319 Várjuk a patch-eket! -
#6318 Mi ez a pangás??? -
spring #6317 Hi. Tudna valaki egy rendes CRACK-el szolgálni számomra?
Már visszaolvastam,találtam is de az nem működik! Minden crack-siteot megnéztem,rákerestem,elvétve találtam is,de az vagy vírusos volt,vagy nem indította a játékot. Valaki segitsen, nem lehet,hogy mindenki BOLTI game-el játszik!!? :D
[email protected] -
#6316 Hy!
Lehet autóból lőni, ha lehet akkor hogy?Hol lehet csökkenteni az egér érzékenységet?Hol lehet felcserélni az egérirányokat? -
#6315 Ebből így hamar büntipontok vagy ban lesz...
(mellesleg töltsd le a magyarítást, ne sivalkodj itt!) -
#6314 Cheat van ????????????????????????????????? -
#6313 nna végre...siker!!!!!!!! :) -
#6312 ahha! télleg...mercy! -
#6311 azt hiszem van egy csík,ami a rongálás szintjét jelzi.. -
#6310 van valami cél??? -
#6309 bemegye, kixelek mindenkit, beleengedek 25 tárat a lebujba, és semmi!!!???? Mi a faszt lőjjek??? -
#6308 megőrülök...nem értem!!!!! -
#6307 hahóóó nemmegy -
#6306 segíts lécci... -
#6305 mert lőttem én ott mindent, de látni fogom, mikor elég?
-
#6304 kivülről? vagy belül??? mit lőjek bent? meddig? -
#6303 Szét kell lőni a bárt!
-
#6302 Hali! Ott járok, amikor a "legelején" kb. 3. küldetésnél be kell menni a bárba lövöldözni, mielőtt a rendőrök kiérnek...lelövök mindenkit a bárba, kijövök, van még 30 másodpercem és nemtom mi van...jönnek a zsaruk és vége...micsináljak? -
#6301 Csít van ??? ☻☻☻ -
#6300 jó kérdés. engem is érdekelne. meg hogy van-e vmi érezhető javulás. meg ilyenek. -
#6299 Tud valaki a késöbbi javításokhoz cracket? Vagy clonecd-s verzióval patcheltétek -
#6298 Persze, igy van. -
#6297 figy, csak rossz programozásról van szó.... ha minden optimális vóna, meg jó vóna futna ilyen graffal kisebb gépeken is, ez van -
#6296 amilyen a grafika,ahhoz képest eléggé nagy a gépigénye.. -
#6295 Á nem.... Amennyire szar a grafikája... Qrva nagy gépigénye van ahhoz képpest. Jó meg csak akkor lesz, ha ugy állitod be, de akkor meg nagyon eszi a gépet. Nekem XP2200van, 9600XT, 512ram, ezek után mi a bánatos francot lehetne szerinted kezdeni egy MX400assal? -
#6294 nem olyan nagy a gépigénye... beállítás kérdése csak, ehh -
#6293 Logikus. -
#6292 honnan tudod ? -
#6291 Mert az egy alap dolog, nem akarták továbbb bonyolítani a programozók, egyébként is olyan nagy a gépigénye, hogy ha futna is, akkor sem játszanál vele.