Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Miami meg egy külön kategória😊
Isztambult kihagyhatták volna, hogy inkább erre a 2 városra gyúrjanak.
Kiváncsi vagyok, hogy a térképek mekkora területet jelentenek és mennyire pontosan modellezték le a városokat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Miami meg egy külön kategória😊
Isztambult kihagyhatták volna, hogy inkább erre a 2 városra gyúrjanak.
Kiváncsi vagyok, hogy a térképek mekkora területet jelentenek és mennyire pontosan modellezték le a városokat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Next PC upgrade: 2022
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2004. április 17. 18:22, Szombat - Demkó Zsolt
Az Atari frissítette a Driv3r játékának a hivatalos honlapját. Érdekességeket és lényeges információkat is ki lehet szemezgetni az "Under the hood" menüpont alól. Érdekességek:
körülbelül 12.000 hangjegyet használtak fel a zenékhez
több, mint 90.000 fénykép alapján készültek el a városok
több, mint 1.000 mérföldet (~1613km) sétáltak
a három várost összesen 25 festõ alkotta meg
ha az autók hangjainak alapanyagát összefûznénk 1 nap és 6 óráig hallgathatnánk, és egy autó hangjának elkészítése minimum másfél órát vett igénybe, legrosszabb esetben pedig 6 hónapot dolgoztak vele
tesztelésbõl 400.000 lövedéket lõttek ki, virtuális motion capture részek készítésének alkalmával 2.000-et
egy autó elkészítésén 2 teljes hetet dolgoztak
3500 rajz készült, és a karakterek elkészítéséhez 3000 fotót használtak fel
az átvezetõvideó (FMV) Tanner-ét 290.000 polygonból építették
360 GB tömörítetlen videóanyag készült átvezetõ animációnak
a csapat összesen 354 GB RAM memóriát, 22.656 MB videóRAM-ot, 49.866 méter hálózati kábelt használt
... és végül: több, mint 5.2000 kínai kaját ettek meg eddig. 😉
Lényeges adatok:
156,14 mérföld (~252km) autóút és 35.768 épület lesz a játékban
egy épület több, mint 300 polygonból épül fel
több mint 70 vezethetõ autó lesz
a jármûvek több, mint 20 leszakítható, deformálható karosszériaelembõl állnak majd, a dögösebb verdák több, mint 3.000 polygonból épülnek fel
egy autón több mint 70.000 lyukat üthetünk a fegyverekkel
lesznek libegõ lengõ alkatrészek, úgymint ajtók, motorháztetõk, csomagtartók...
a lökhárítókat magunk után vonszolhatjuk szikrázások közepette
a kerekek kilõhetõek, az üvegek szétlõhetõek lesznek
a fõszereplõ, Tanner 1.800 polygon-ból épül fel
több mint 25.000 textúra van a játékban
Info: Supergamez.
Next PC upgrade: 2022
vagy csak egy szánalmas klón? 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"1.000 mérföldet (~1613km)"
"156,14 mérföld (~252km)"
Már néhol megis jelent!
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
csak a neten néztem meg és úgy tûnik pont egy rossz helyen. 😉
"Érdekességek:
- körülbelül 12.000 hangjegyet használtak fel a zenékhez
- több mint 90.000 fénykép alapján készültek el a városok
- több mint ezer mérföldet (~620km) sétáltak
- a 3 várost összesen 25 festõ alkotta meg
- ha az autók hangjainak alapanyagát összefûznénk 1 nap és 6 óráig hallgathatnánk
- 1 autó hangjának elkészítése minimum másfél órát vett igénybe
- legrosszabb esetben: 6 hónapot dolgoztak vele
- tesztelésbõl 400.000 lövedéket lõttek ki virtuális
- motion capture részek készítésének alkalmával 2.000-et
- egy autón elkészítésén 2 teljes hetet dolgoztak - 3500 rajz készült
- 3000 fotót használtak fel a karakterek elkészítéséhez
- az átvezetõvideó (FMV) Tanner-ét 290.000 polygonból építették
- 360GB tömörítetlen videóanyag készült átvezetõ animációnak
- a csapat összesen 354GB RAM memóriát használt
- 22.656MB videóRAM-ot
- 49.866 méter hálózati kábelt
- több, mint 2.500 kéretlen levél érkezett hozzájuk
... és végül: több, mint 5.2000 kínai kaját ettek meg eddig. 😉
Lényeges adatok:
- 156,14 mérföld (~100km) autóút van a játékban
- 35.768 épület lesz a játékban
- egy épület több, mint 300 polygonból épül fel
- több mint 70 vezethetõ autó lesz
- a jármûvek több, mint 20 leszakítható, deformálható karosszériaelembõl állnak majd
- a dögösebb verdák több, mint 3.000 polygonból épülnek fel
- egy autón több mint 70.000 lyukat üthetünk a fegyverekkel
- lesznek libegõ lengõ alkatrészek, úgymint ajtók, motorháztetõk, csomagtartók...
- a lökhárítókat magunk után vonszolhatjuk szikrázások közepette
- a kerekek kilõhetõek lesznek
- az üvegek szétlõhetõek lesznek
- a fõszereplõ, Tanner 1.800 polygon-ból épül fel
- több mint 25.000 textúra van a játékban "
:3
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Esetleg foglalkozzunk a topiccímmel is. Pár vadi új kép:
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.