6730
-
hárká #2002 ezekben a játékokban az a jó
hogy sok modot lehet belerakni, meg minden extrás cuccot -
hárká #2001 szerintem mindegyik jó! -
#2000 Én a középkori játékokat szeretem legjobban :)
Na de viccet félretéve minden kort meg lehet csinálni jól, hogy beleélhesse magát az ember, de a Vice city-ben a zenéken és a designon kívül nem sok minden volt, ami tetszett. A történet már akkor inkább a GTA3-ban. -
#1999 hát ja végülis nemtok dönteni a Mafia reális 30as évekbeki komolysága és a VC 80as évekbeli Miamis lazasága között:o
most épp a Vice Cityt szeretem jobban mer az 80as évek -
#1998 :) -
#1997 Mafia egyértelmüen ennek a kategóriának a királya,gta nyomába se ér. -
#1996 Szerintem a Mafia jobb, és a Vice City kb. a GTA III-mal egy szinten van, a zenék mondjuk mindkettőben tetszettek. -
#1995 80as évek hangulatát úgy elhozta, mé szerinted melyik jobb? -
#1994 Hát kinek hogy. -
#1993 GTA Vice City odabaszott, máig etalon!!! -
#1992 Vehetnének példát az EA Canada-tól, mert új Fifa régen évente jött ki, most meg félévente :) -
#1991 Volt egy 2003. január 3. is a gamestaron még 2002. végén :DDD -
#1990 Akkora, mint konzolon? :)
Szerintem elég vicc, hogy a Mafia után nem tudnak egy normális játékot összedobni, és ennyit késnek. Szedjék már össze magukat. Minek a nagy reklámkampány, mikor ki se jön a játék egyelőre? -
#1989 aki nem TPS-t vár tőle nem fog csalódni az csak 1 ráadsá.
ha nem akarnákkiadni akkor még mindíg 2004 november lenne a megjelenésénél, így a márciussal is késik pont 1évet. -
#1988 vagy az is lehet, hogy a san andreassal leszel el a driver3-ig :P -
#1987 najó nem tökmindegy,valamivel el kellene lenni a san andreasig :))))) -
#1986 már ha eggyáltalán kijön pc-re,mert én azt is simán el tudom képzelni,hogy csak konzolra aggyák ki.
De amúgy meg tökmindegy,mert szerintem nagy bukás lesz pc-n a driver3 -
#1985 nahát....na mindegy,de ha nem tartják azt az időpontot,akkor kinyalhatja a kiadó -
#1984 Elvileg, de lehet, hogy késik még 2 évet. -
#1983 mostakkor március 5? -
#1982 Bárcsak igaz lenne. -
#1981 Akkor bajvan :) -
#1980 vagy forditva? mert akkor -
#1979 háromhó 15-ödike? -
#1978 p
e
c
h
:) -
#1977 ezek a drájvörösök köcsögök, most meg 03/15/2005 ezt írja a Gamespot -
#1976 itt az egyik letölthető i-Guide-os videóban ezt a missziót mutatják be. -
#1975 Impress Lomaz, ShootUp the bar-t hogy a fenebe kell megcsinalni?
Mar 1 hete ezzel szivok, szetlovom a bart, kinyirom az urgeket, kimegyek allok a kocsi mellet, es nem hajlando beszallni, letelik a ido, jonnek a zsaruk, lomaz escaped...
Ilyenkor mivan? Milyert nem szall be?
-
#1974 jelenjen csak meg mert odabasz az autók fizikája -
#1973 Ehh, akkor az nálam sem fogja megközelíteni a GTA Vice City-t sem, nemhogy a San Andreast. Akkor már meg se jelenjen PC-re :) -
#1972 hát ha jól tudom azok+még néhány más trükkös játék van ami a DRIVER-ben is volt -
#1971 Mivel lehet foglalkozni a játékban a lövöldözésen és missziókon kívül?
(Úgy értem, mint a GTA-ban: buszozás, taxizás, mentőzés, tűzoltózás, rendőrözés :) -
#1970 Szerintem minden nagyon jó a játékban, de ez a gyalogos közlekedés...huuhhh...nagyon pocsék! (Bár én csak 10-20 percet játszottam vele) -
DePreSsZYo #1969 jaja naon gáz lett a driv3r..nekem egyáltalán nem tetszett. -
#1968 nem is arra panaszkodtam. a grafika, a város nekem is tetszik (1 órát játszottam csak), autós résszel semmi baj, de a gyalogos rész... döbbenetesen szar -
#1967 nekem nagyon is tetszett az autós rész, az újságírok se azért húzták le mert az szar, hanem a bugok meg az akciórész miatt.
Miamit meg Nizzát gyönyörűen modellezték le szal szerintem a várossal sincs gon, éd ez a gém lényege -
#1966 De jó lenne már ha PC-re is kiadnák! -
#1965 nálam a gta a tökély :)
borzalmas a gyalogos-lövöldözős rész. san andreasban olyan egyszerű kezelni, pedig ugyanazzal a joyyal irányítom :P
ja, és látnád, milyen ugrás van, hát az kabaré, komolyan mondom. na mind1 -
#1964 GTA se egy tökély, de ezek alapján, amiket leírtál, ez még rosszabb. Mondjuk valahogy éreztem a Driver2 után, hogy kamu lesz a bokor és villanyoszlop feeling :)
A városon meg az előzetes utcatérképekből látszott, hogy kicsi, de nem tudom miért nem valami kitalált van akkor, de nagy. -
#1963 ja, és a városban kevés embert láttam. ezt a játékot nem is lehet összehasonlítani a gtahoz, max annyiban hasonlít egymásra, hgoy autós, meg lövöldözős