Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha leszedtem majd megmondom milyen. Ha valakinek nem ér rá az szedheti 1000L 😉
XboX verzió
Mégmégmégmégmég,ennyi nem elég!!
Remélem nem baj. 😉
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nekem 1500mhz-et mondtatok!
A GTA: Vice City-nek elég 1 500mhz-es!(433Mhz-en a rip hangnélkül akadás nélkül ment!)
Úhh Miami de szép lesz benne, láttátok, és hatlmas is nagyon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sazl : c
sazl : c
Egy autóval szlalomozik Miami utcáin.
http://www.xbox365.hu
Itt kezdjetek lefelé kersegélni, és ott lesz 1 Doom videóval.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"