Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
3perces ingame videók, egy a Dodge Island-en a másik egy Jachton Miamiban.
+1 1perces robbantgatás a South Beach-en.
Érdemes lenne a www.driver-3.de honlapot látogatni....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
hol láttad?

Kit--Kat
hát én láttam a TPS részt és állítom, hogy egyáltalán nem rosszab egy Vice City-nél.
Sõt...
Olyan robbanások vannak meg minden..
Vad lesz nagyon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

traXion
néha elesnek... 😄

KG21
mit lehet a gyalogláson elbaszni? Talán nem tökéletes a séta szimuláció, netán rossz a futás fizika

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

12346
ha ez így is lenne, nekem 8. úgyse gyalogolni szeretnék..😊

zaki
Driver 3 zenebona
Dixie Flatline, 19:50 - Játék: Általános - (3 komment)
(Gamespot) Az Atari, az Epic Records és a Nimrod Productions karöltve jelentették be a Driver 3 különálló zenei albumát, mely a PS2 és XBOX változatok - június 21-ei - megjelenésével egyidõben lesz kapható. A számok:

Mellowdrone - C'mon and Try
Phantom Planet - Big Brat
Iggy And The Stooges - Gimme Danger
The Raveonettes - Bowels Of The Beast
SLO-MO - Boy from the City
Syntax - Destiny
Okuniev - Ripe For The Devil
Teddybears STHLM - Move Over
Narco - The 2nd Evolution/Stand Off
Narco - Evil Brother
Los Halos - Black Thread
Stateless - Exit
The BellRays - Zero PM
Hope Of The States - Static In The Cities

Info: hardwired

Kit--Kat
áhhh ez csak tapogatózós írás...
Nincs is nálik az újságírói verzió.

Bövebben itt:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=55660

hiba
bovebben?

Megérkeztek az elsõ konzolos rivjúk, az autós részek nagyon jók, de a gyalogos részeket rendesen elbaszták.

Alexease
Ne nekem, a Hardwired-nek😊
zaki

Alexease
Pedig ez elsosorban konzol jatek😉
csak azt nehogy tulsagosan "konzolízû" legyen a PC-s változAT

Pyx
lesz...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Alexease
PC vezio?!?! 😉
Nem gondolod komolyan, hogy kiadjak azonnal PC-re is😉 Termeszetesen - teljesen logikus es normalis - eloszor konzolon nyomjak ki, es majd utana 2-4 honappal - vagy legalabb is az eladasi statisztikak, bevetelek normalizacioja, csokenese, stagnalasa utan - kijon majd PC-re is.
Pc verzióval mivan?

Alexease
A Reflections és az ATARI befejezte a néhány alkalommal odázott Driver 3 fejlesztését. A franchise eddig 12 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, amit most a harmadik résszel duplázni szeretnének. A megjelenés Európa szerte június 22-én várható PS2-re és XBOX-ra.

-HW-
M@TriX
nálam bevállt, az 100, igaz én Ripre dobtam rá...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

schoma
Köszi.
De ez sajna nem mûködik. Valami olyat ír ki, hogy az alkalmazás nem fér el a memóriában.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

M@TriX
néz meg ezt a képet, sztem ronda, de azt mondják, ha átnevezed .exe-re, akkor szebb képet mutat, xp alatt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

schoma
Legyen valaki olyan jó, és ossza meg velem is az XP patchet. 😊
DC-m nincs.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Kit--Kat
A www.driver-3.de lapon mocskosul sok ingame kép van.
Nézzétek és élevezzetek el!

Stranger
Megvagy Bucser! Már csak slot kéne

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Erre a nagy lelkesedésre nekem is nosztalgiázni támadt kedvem, felraktam hát én is. Nagyon kéne az XP PATCH! Honnan tudom leszedni?
Nem talállak titeket DC-n.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

zaki
Matrix@Koli&Flash... majd ha leér, megosztom, ha kell...

oneal1
kéne nekem is!!!
melyik hubon vagytok?

!Forza Ferrari!

M@TriX
persze mostmár egyszerûbb az iso lekapása...

M@TriX
az addonra is gondolni kellett volna, nekem megvan... valahol. 😉

zaki
nincs zene, videók pl

M@TriX
mér lenne foghíjas a rip?

zaki
aham... melyik hubon vagy? én a Matrixon, Kolin, meg a Flash-en

Bucser
Becsomagolva 57 mega lett... A registry bejegyzés meg 2 sor volt😊 Így is kell?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Kicsomizva 200. Most csinálom a rart. 5 perc és megtudom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
2 hete? az igen

nagy kár, hogy nincs meg az ISO, mert így ripben kicsit foghíjás a játék (bár én így is nagy élvezem). nekem az a megoldás is jó, amit mondtál. kb hány mega lenne becsomizva minden?

Bucser
LAssan 2 hete megy a gép... megállás nélkül... Szal a válasz igen... de az ISO-t nem találom sajna😞 Valószínû az egy hónapja történt partitionalas után elszallt... pedig nemrég még játszottam vee... mIkor töröltem??? MIndegy telepítve megvan azt becsomizhatom+ a hozzá tartozó registry kulcsokat is mellékelhetem ha kell... De az ISO-m nem tudom hova lett és a cd-t sem találom.... Viszont Rip+ patchek benne vannak a megosztásban tuti...

zaki
szoktad éjjel bekapcsolva hagyni a gépet? mert napközbe elég macerás a dc-zés

Bucser
Elõkotrom az ISo-t mert megvan valahol😊 Aztán berakom megosztásba XP-s cracket már most be tudom tenni.

I.C.ram
Cito CV! 😄 Márt látom, hogy mit fogok roncsázúzni az ugratókon! 😄
oneal1
én is!!

!Forza Ferrari!

Kit--Kat
valaki adhatna 1 linket az XP-s crackhez😊)

zaki
Bucser: akkor megosztod a driver 1-et? vevõ lennék rá 😊

háhá.. most találtam meg az egyik cd-men 😊

nem tudom, nekem is kéne

23 nap???
wáhá.. nem is tudtam 😊
juhééé...
nyári szünet király lesz! 😄
télleg, nem tudja vki hogyan lehet elinditani régi dos-os játékokat xp-n? dd1-ezni szeretnék 😊

oneal1
honann lehet leszedni??
msot kedvet kaptam hozzá

!Forza Ferrari!

Kit--Kat
még 23 nap és itt a virtuális Miami😊)

Kit--Kat
ahh az tényleg oltári volt, azóta is 1 etalon

driver 1-et elöször kormánnyal játszottam 😊
eszméletlen jo volt! még most is nyomom 😊
tiszta fasza az egész gém 😊
fizika minden ott van.
a fejlesztök elsö játékai sem voltak rosszak! gondoljunk csak vissza a régi 486os idöszakokra 😊
destruction derby 1 az örök kedvencem 😊