Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
bruhuhu... mivel a pC verzió arrébb van én reménykedek. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sephi
Elso benyomasok :

"szeretnem leszogezni hogy ez az en velemenyem es csakis az enyem"

Ez a jatek nem jo. A tegapelott amikor jacotuk a haverel es irtam jot rola az azert volt tan mert Free Ride-ot ment csak es valami kertesvarosban. Na de sajnos amikor beraktuk ma Undercover (story mode)-ba ugy fel ora utan meg is valtozott a velemenyunk.

Eloszor is a grafika siralmas. Ehez kepest a GTA3 egy csodagrafikaval elatott jatek. A szereplok annyira benan mozognak es tulsagosan kockas az arcuk. Az autok nagyon jok. Ez egy jo pont. Tornek zuznak. Az utcak uresek es csunyak. Annyira kiabrandito par helyszin. Emberunk mozgasa nem konzolra valo. Es akkor jon a legszornyubb. Lovoldozes.... ez valami fotelem. Nem tudtam rendesen eltalani semmi ellenfelet. Es nincs INVERT look ami nekem szemely szerint nagyon nagy hatrany. Maga az elso ket palyat is alig tudtuk megcsinalni mert ugy kell hajtani mint egy maniakus.

Tudnek meg irni de minek... nem akarom elvenni a kedveteket tole de hogy en tobbet hozza nem nyulok az is tuti. A GTA-t nem lehet leverni soha es olyan szintu jatek sem nagyon lesz az is tuti.

Ezt a jatekot jobban is meg lehetett volna csinalni. hianyzik belole nagyon sok dolog. Sajnos ez a velemenyem rola pedig alig vartam mar. Nagy csalodas...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Szerintem DC-rõl van meg Bittorrentrõl de én eddig nem is kerstem mert csak fájdítanám a szívem😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kit--Kat
hmm nekem is kéne 1 DRIV3R PS2 verzió, honnan szerezhetnék 1-eT?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bucser
Dobjon mán valaki össze aegy nortmalis PS2 vagy X-Box emulatort!!!!!!!4

Driv3rezni akarok!!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Beagie
az nforce-on még mindig csak 7.4-en áll

www.gtr-masters.hu

musha
és nem csak õ 😊
lehet hogy csak én vagyok béna, de szerintem elég nehéz a játék (fõleg kikapcsolt Auto Aim-mel). viszont rendkívül hangulatos.

Kit--Kat
Hmm DRIV3R el játszol???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

toMpEr
boxra is megjelent mar

Nekem egy bajom van ezekkel a képekkel,legalábbis amit láttam róla.Olyan mintha a város, amiben a game játszódik a kihalás szélén állna.Alig kószál itt-ott egy ember,remélem a népsûrûségen javitanak-javitottak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
hú de irigyellek most

Sephi
Hat remelem en is mert a True Crime atirat szornyu volt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

traXion
MÉÉÉÉÉRTT!!!! 😄

Köszi, akkor PCre biztos burtal lesz! 😊

Sephi
Na az este toltuk a haverel kicsit. A grafika szerintem gyonyoru a hangok sem piskotak. Teccik minen ujjitas es eddig nem lattam benne emliteni valo negativumot.

Majd irom reszletesen de most melo.

zaki

árgh, de várom már, hogy megjelenjen pc-re is

musha
hát altatót nem 😊

zaki
driver 1-et

zaki
én se... mind1 😊

Kit--Kat
mit szedtek???

Bucser
Szívesen.. Nem tudom mi volt vele a gond..

zaki
pedig mostanában mindennap fent van, beszéltem a csókával. 1ébként vmiért nem mûködött a game, amit tõled szedtem le, de azért köszi szépen

Bucser
Nekem még jön ugyanattól a csókától ugyanannyival csak valahogy soha nem sikerül elkapnom, hogy fennt lgyen😊

Davidka
akkor készülj a véleménynyílvánításra 😊

Sugam
Már csak két fájl és lejon

na, már csak pc-re jelenjen meg! akkor királyság lesz!!!

traXion
NEM!!!! LOPOD!!!!

zaki
423 mega az iso, és kb 3-4 k-val jött le

Lacc
Loller 😄
zaki
én meg közben megszereztem a driver.iso-t, 1 héten keresztül szedtem le minden éjjel a csókától, de megérte

zaki
AAAAAAAAAARGH

UNREG
Írjad má'! 😊)

Sugam
Én most szedem lefelé majd este tudok nektek véleményt mondani!!!

Jo van na.
Én is remélem hogy jó lesz,mert régen nagy kedvencem volt az elsõ része,még Psx-en.
Csak egy ennyire várt játéktól meglepõ hogy gyengén áll,nehogy aztán elcsesszenek benne valamit,és jogos legyen a szavazók nemtetszése...

Sephi
Na megjelent Ps2-re. Kivancsi vagyok milyen. Majd irok mik az elso benyomasok.

zaki
és kit érdekel? felõlem lehet -75-ön is a szavazás, nekem akkor is kell a játék

Kit--Kat
már csak 9 nap és itt

Hát az Nforce-on 15 szavazat után 6 ponton áll,nem az az acélos rajt...

teljesen kivagyok akadva hogy ps2-õre kijött pc-re meg szeptember, dehát lehet hogy ez jobb mer legalább feltuningolják egy kicsit a pc-set, ne legyen olyan fos konzolos😊)))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Taranov
Pl.?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lacc
Varrrgh még szeptemberig 😞 Mindegy nyáron úgyis jön egy rakás más jó stuff nem fogunk unatkozni.
Pyx
kácc

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

zaki
hát remélem nem kell addig várnunk

Bucser
Suli mindig lesz, de Driv3r csak egyszer jön ki😊

Eisenhower
ezért megmondlak az anyunak^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Davidka
neeeem!!!!
minden szeptemberben jön 😞 Pont amikor kezd a suli és nincs már szabadidõ 😞 Azér gondolhatnának ilyesmire...

Taranov
PC-re csak szeptemberben fog 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nu akkor jon par ejszaka alvas nelkul 😊

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

zaki
áááááááááááááááááááááááá

Jajjjj jöjjön pécére mert már nagyon unatkozok ...

Eisenhower
2004-06-13 PlayStation2 Driv3r (c) Atari *PAL* *FULLDVD* 62x50 MB ORGASM

miért nem pc-re jelent meg?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]