Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Faszom lefagyot a game.. kilököt egy kamion a vízbe és kinyiffant a game!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
Ugy nez ki, hogy csutortokon mar tudom nyomni PS2-n😊)
Mar nagyon varom😊)
Szerintem egesz nap csak Miamiban fogok jarkalni😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Igen, az lett volna, sõt most sem fogom, mert nem emléxem rá, tudod ha meg akarnám tudni ahhoz vissza kellene olvasnom de nem fogok mert nem érdekel..... mer tudom hogy még messze van

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

kössz wazz nehéz lett vóna beírni hogy x hónap y. napja?!!?
Akkorse fogja neked senki megmondani. mert naponta 8an megkérdezik ezt....

A másik meg, hogy ennyi idõ alatt kétszer megtaláltad volna

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ne csessz má ki velem ezt az ódalt megnéztem becsszó de nem találtam!
Há márpedig vissza kéne 😛

lécci mondjátok már meg mikor jelenik meg ne kelljen visszaolvasni!
JohnnySmith
CHEAT van?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Kit--Kat
akkorjo, azt nagzon utal a GTA/ban is, hogy csak futni lehet benne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fefe
Lehet

AnarchoiD
khaki

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Kit--Kat
Ugye lehet benne siman setalni?

Fefe
Ezzel van nekem is a legnagyobb gondom😊 De összeségében tetszik a game

zaki
olvass vissza

tomasz
mikó lesssz itt a game?

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

zaki
úgy látszik itt senkinek nincs humorérzéke

musha
ezt nem hiszem el, hogy mindenki komolyan veszi a szinkronhangos `poénomat`. félreértések elkerülése végett: IGEN, TETSZENEK A SZINKRONHANGOK!!!!!! és Mickey Rourke meg haverjai igen híres Hollywood-i színészek, akiknek JÓ HANGJUK VAN!!!!!
esküszöm nem írok többször félreérthetõen 😊)

M@TriX
itt van egy kis új ingame/render videó:

http://www.canalj.net/

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Adi
Szinkronhangokkal nekem semmi gond!!
Pff.. akkor tedd be az onimushá-t és ott a kisfiú hangja te.. falra mászok attól!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Select pajti!😄

Adi
Viszont az irányítás kicsit furcsa... fura, hogy a bal analogal csak sasézik az ember azt a jobb analogot is használni kell!!😊

Adi
Hja.. most láttom, hogy van ilyen topic!😄

Sephi
Hat ahogy uszik....

Nem , nem fogom tobbet fikazni. Szerintem megdolkoztak erte a fiuk es kiadtak valamit de rezemrol csak gyenge problakozas vala. A GTA3 esa GTA:VC fiilinget soha semmi nem fogja felulmulni... egy darabig amig nem jon a San Andreas... bar kicsit felek tole hogy oszinten legyek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na kipróbáltam én is. Az autós részek nagyon jók, a kocsik igazán realisztikusan viselkednek és törnek. Egy baja van, hogy külsõ nézetben túlságosan a kocsi mögött van a kamera, néha alig látni! Vazz, egy tesztelõ sem mondta nekik, hogy ez így nem jó??!!
A gyalogos részek viszont elbaszottak. Nem a cselekménnyel van a baj, mert azok változatosak, hanem a szereplõ nagyon kevés mozgást tud és egy komolyabb tûzharcban ez nagy hátrány. Csak legugolni tud, ez nagyon kevés!! Jól jött volna egy falhozlapulás-kikukucskálás is.
Összességében azért jó a játék és ez a lényeg!

Kit--Kat
ott én is tudom, hogy hol van

musha
Nice-ben már találtam repteret.

musha
hát szerintem elég nagyok, talán van egy város akkora mint egy gta térkép (ha kisebb, akkor nem sokkal).

Kit--Kat
Ez azt jelenti, hogy Miami és a városok nagyok lettek nagyon???

musha
nem tudom, nem voltam még közel sem mindenhol.

Kit--Kat
Na belerakták a Miami repteret???

musha
ehh...no comment.

aláirom!!!
ez igy van ahogy mondod! a driver 1-et semmi sem fogja lehagyni!

ennyire nincs humorod, v csak fáradt vagy?

Szinkronhangok mint tehetségtelen kutyaütõk???????????
Ez tényleg ilyen idióta vagy tanítják? már bocs...Kicsit utánnahesszelhetnél mer vannak ott azért igencsak nem tehetségtelen nevek...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Totál más a két játék,autósüldõzõs hangulatra pedig egyik gta sem éri fel még a driver 1 szintjét sem...
Fizikáról szimu részrõl nem is beszélve...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kit--Kat
Hát így ránézésre és olvasva csomó cikket a GTA kicsit lightosabb felfogású Game.

Sephi
En is azon a velemenyen vagyok hogy nem rosz de GTA-nak a kozelben sem er.

Magyarul jobb mint a True Crime de nem jobb mint a GTA. SZERINTEM! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

traXion
Biztos javítgatnak rajta, amíg PCre kiadják, lesznek feedback-ek, meg minden, szóval biztos csiszolt gyémántot kapunk. 😊

jo lesz ez a játék, én bizok benne, a gta-kat meg már kicsit unalmasnak tartom. kell vmi uj! 😊

zaki
köszi

Kit--Kat
Miami mennyire nagy???
Mert a térképen nem tûnik túl nagynak😞(
És ugye a Miami Int. Airport benne van?

traXion
Meglátjuk, remélem PCn király lesz.

musha
lehet, hogy nem ultra brutál, de kellõképp jó hangulata van, pörgõs, összetett, megvan ugyanaz a szabadság érzete mint a gta-knál. kell ennél több? nem mondom hogy évekig fogok vele játszani, de azért egy darabig még biztos.

De azt se, hogy olyan szar lenne... 😄D

traXion
Ebbõl nem veszem ki, hogy olyan nagyon fasza ultra brutál játék lenne.

musha
el lehet ütni az embereket, bár olyan többször elõfordult például, hogy kiszedtem valakit a kocsijából, elhajtottam, majd egyszercsak ott termett a semmibõl az ajtónál és kiráncigált 😊 az animációkon is gyúrhattak volna még, de mondjuk ezek a legnagyobb hibái. és pc-n tuti lesznek az ilyenekre patch-ek.

a városokból a másodiknál tartok (eléggé az elején annak), de szép nagyok és ugye három van belõlük 😊
keveset tölt, és olyan poénokat kitaláltak például, hogy ha folytatod a lementett állásodat, akkor egy `previously in driv3r` felirattal egy kis múvít bejátszanak az elõzményekrõl 😊 persze ugorható.
minden küldetés után átvezetõ filmek vannak (nem gyengék), a szinkronhangokról gondolom már mindenki tud (Mickey Rourke meg még néhány hasonló tehetségtelen kutyaütõ).
külön sztori mód és egy rakat aljáték, jóféle replay mód szerkesztés (ps2-n meghatározott idõtartamot lehet menteni ha jól vettem észre).
az autók fizikája nagyon jó, szépen törnek, jó fényeffektek mindenütt.
és elég nehéz a játék.
nagyjából ennyi.

Kit--Kat
Én láttam már, hogy ellehet ütni.

zaki
embereket el lehet ütni? ()
városok tényleg hatlmasak, ahogyan ígérték?
mond ela véleményedet te is a gammáról 😊