Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mar nagyon varom😊)
Szerintem egesz nap csak Miamiban fogok jarkalni😊)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

A másik meg, hogy ennyi idõ alatt kétszer megtaláltad volna
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
esküszöm nem írok többször félreérthetõen 😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pff.. akkor tedd be az onimushá-t és ott a kisfiú hangja te.. falra mászok attól!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nem , nem fogom tobbet fikazni. Szerintem megdolkoztak erte a fiuk es kiadtak valamit de rezemrol csak gyenge problakozas vala. A GTA3 esa GTA:VC fiilinget soha semmi nem fogja felulmulni... egy darabig amig nem jon a San Andreas... bar kicsit felek tole hogy oszinten legyek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A gyalogos részek viszont elbaszottak. Nem a cselekménnyel van a baj, mert azok változatosak, hanem a szereplõ nagyon kevés mozgást tud és egy komolyabb tûzharcban ez nagy hátrány. Csak legugolni tud, ez nagyon kevés!! Jól jött volna egy falhozlapulás-kikukucskálás is.
Összességében azért jó a játék és ez a lényeg!

ez igy van ahogy mondod! a driver 1-et semmi sem fogja lehagyni!

Ez tényleg ilyen idióta vagy tanítják? már bocs...Kicsit utánnahesszelhetnél mer vannak ott azért igencsak nem tehetségtelen nevek...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Fizikáról szimu részrõl nem is beszélve...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Magyarul jobb mint a True Crime de nem jobb mint a GTA. SZERINTEM! 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mert a térképen nem tûnik túl nagynak😞(
És ugye a Miami Int. Airport benne van?
a városokból a másodiknál tartok (eléggé az elején annak), de szép nagyok és ugye három van belõlük 😊
keveset tölt, és olyan poénokat kitaláltak például, hogy ha folytatod a lementett állásodat, akkor egy `previously in driv3r` felirattal egy kis múvít bejátszanak az elõzményekrõl 😊 persze ugorható.
minden küldetés után átvezetõ filmek vannak (nem gyengék), a szinkronhangokról gondolom már mindenki tud (Mickey Rourke meg még néhány hasonló tehetségtelen kutyaütõ).
külön sztori mód és egy rakat aljáték, jóféle replay mód szerkesztés (ps2-n meghatározott idõtartamot lehet menteni ha jól vettem észre).
az autók fizikája nagyon jó, szépen törnek, jó fényeffektek mindenütt.
és elég nehéz a játék.
nagyjából ennyi.

)