Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
meg még egy dolog: az IGN-en hol találtál pontszámot? mert én csak egy preview-t találtam róla, illetve annak értékelését, ami valóban 4.7, de 5-bõl.

musha
hát ilyen alapon az elvakult gta-fan-ek is nyomkodhatják rá látatlanban az egyeseket

Kit--Kat
En szeretem a Vice City-t, sot imadom, de annak is vannak olzan bunko hibai.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Tudom, hogy en meg nem jatszottam vele, de egy maszek emberke csinalt sok vidot ahogy jaccik, es Miami pasztelszines ARTDECO-s hazai a Ocean Drive-on nagzonszepek es hangulatosak.
Downtown is nagyon szepen kidolgozott, nem tudom hova mondod azt, hogz kartonhayak.
Es ahogy a Vice Cityben itt is olyan hangulatosan eg a neon O.Drive-on.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Beragadás, falon átlövés, szaggatás, ilyesmik. Ez nincs PS2-n.

Az X-es verziónál említést tesznek olyan bugokról, ami a PS2-ben nincs.

toMpEr
Azt azert hozza kell tenni, hogy akik szavaztak azok nagy resze valoszinu a jatekot se latta meg, csak ugy ranyomta a 10-est, mert a videok alapjan bejon neki.
Amugy az IGN-en a PS2-es verziot teszteltek es ott se kapott jobb pontszamot, tehat nemhiszem, hogy nagy kulonbsegek lennenek a ket verzio kozott.

Kit--Kat
http://www.gamespot.com/ps2/action/driver3/index.html?q=Driv3r
A lenzyeg ez 8.5

Mondjuk Sephi egy sajátos eset, neki vagy nagyon tetszik egy játék, vagy a sárba tiporja. Még akkor is, ha semmi oka rá...

Ez igaz, tényleg nagyon hangulatos.

musha
nem tudom te mit néztetél a GameSpoton, de jelen pillanatban 102 ember véleménye alapján (a PS2 verzió) 8.5 ponton áll.
hát sok jelzõvel lehet illetni a játékot, de hogy unalmas...ezen csak harsányan kacagni tudok.
és ha komolyan azért szar szerinted a játék mert idétlenül mozog a fõszereplõ, illetve (szerinted) kartonpapír hátterek vannak (ami szerintem kurvára nem igaz), akkor már csak a lényegével nem találkoztál, a hangulattal, mert az van benne bõséggel.

Te az Xboxos verzióval játszol? Mert azt olvastam, hogy abban sokkal több hiba van, mint a PS2-esben.

Felölem a mozgás lehet idétlen, az nem zavar, de legyen sok minden amit tud! Lehessen falhozlapulni, sarok mögül kilõni, lopakodni. Ez ma már szerintem minimum követelmény, fõleg ott, ahol állandóan közelharcolni kell rengeteg ellenféllel szemben. És miért nincs legalább egy sniper???!!!

Mondjuk pont az úszás a leglényegtelenebb. Mikor úszol, csak ha véletlenül vízbe esel. Legalább nem fulladsz meg, mint a GTA-ban.

Sephi
Megcsinaljak a kocsik fizikajat de maga a foszereplo ugy nez ki es ugy mozog mintha egy 1998-as jatekbol vettuk volna elo? Nezd mar meg hogy uszik. Azert ezek a dolgok engem kurvara idegesitenek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ami nekem nagyon hiányzik, az a gyalogos küldetésekben a szabadság. A GTA-ban ha nem ment egy küldetés lerohanással, megoldottam másként, felmentem a tetõre egy sniperral és mindenkit levadásztam, vagy egy kukásautóval halálra gázoltam, vagy aknavetõvel szétlõttem.
Itt csak egyféleképpen lehet megoldani, ezért nagy kár.

Igen, ha nem eröltették volna azt a rengeteg gyalogos küldit, szinte tökéletes játék lenne.

Ízlések és pofonok mindenesetre gta-ban akkorsincs olyan autósüldözéslehetõség...
És ha már itt tartunk True Crime címü cuccban is jelentõsen jobban meg volt csinálva az autósüldözõsdi a gta-nál..😊
Mafiáról nem is beszélve...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sephi
De a a GTA minden sarka szep volt. Nice is szep de akkor sem eri utlol. De nyugi mert ez szerintem van es nem altalanosan beszelek. Megrogzott GTA fan vagyok es tul sok jot a Driver-rol nem tudok mondani. En is vartam de nagyon de hihetetlen mekkorat csalodtam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nézd meg Nice-t, az már korántsem "karton", sõt kifejezetten szép.

Sephi
Neked... nekem pl a GTA az orok etalon eddig.

Amikor a képeket kiadták még nekem is tetszett a gamma. Az elsõ ingame múvik után nagyon lelombozódtam! És tessék..

Sephi
Nem , azok jok de tenyleg. De minden sivar es szintelen. A GTA3-ban es a VC-eben minden szines volt es bo... nem volt egy utca sem amit tejesen uresnek lehetne mondani. Itt meg ugy nez ki az egesz mintha kartonbol lenne 😞

Nekem nem a vezetesel van bajom. Nekem a grafikajaval (fizika az nagyon jo) es maga hogy unalmas es idegesito.

Sephi
Jaj ez mar kezd faraszto lenni. Mondtam hogy nem kotelezo elhinni es a nagyobb jatekoknal tortenik ez amelyek nagy harangot kapnak es felig sem olyan jok.

Akárki akármit elemez a driver sorozat autós üldözéseinek közelébe sem ér egyik gta rész sem...😊
Sem a törésnek sem a mesterséges intelligenciának sem a fizikának...A két játék ezekbõl a szempontokból vethetõ össze és ebben erõsen a driver az ász...Még a driver 1 üldözéseinek hangulatát sem hozta egyik gta sem😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ne túlozzunk! Azért az autós részek jók, ne mond hogy nem.

toMpEr
Lehet, hogy lefizettek oket, hogy adjanak kis pontszamot a jatekra, nem? 😊

Sephi
Hihetettlen hogy pont ez a ket site pontozta igy le. Nem godoltam volna. Latszik hogy az Atari nem az erosek koze tartozik.

Sephi
En speciel 4-et.

Sephi
Kit Kat!

Jaj nezd mit talatam!

A PS2-ön és Xbox-on frissen megjelent DRIV3R úgy néz ki rögtön a megjelenés napján megkapta az elsô pofont, ugyanis a két legnagyobb online játékoldal egy gyomorszájas ütéssel felérô elemzést közölt a játékról: a Gamespot-tól 5.3-at, a IGN tôl 5.5-öt sikerült begyûjtenie... Félkész játék, grafikai hibák, unalom, frusztráció, ezek a szavak kerülnek leginkább elô a beszámolókban. A Gamespot meg is lepôdött kissé, hogy a játék Xbox verziója ebben a félkész állapotában, számtalan grafikai hibával hogyan mehetett át az Microsoft minôségi tesztjén... A PC verzió szeptemberben érkezik.

Te jo eg! A kedvenc sitod! Aruld el nekem hol latad te azt a hihetettlen 9 pontot ?😊)))))))

A legjobb jatek mi?

Az 5.4 azért kevés. Annál jobb a játék, én 7-et adnék.

Ha nem tünt volna fel, pont arról beszéltem, hogy nem ANNYIRA jó. Tele van idegesítõ dologgal, én pl. a gyalogos részeket utálom, de az autós szekció van annyira jó, hogy kárpótol a szenvedésért.

toMpEr
hat ha annyira jo jatek ez, akkor a gamespoton miert kapott 5.4-et?

Ott van a Hitman vagy a Splinter Cell, mindkettõ TPS és tökéletesen kezelhetõ kontrollerrel. A Driverben a alapvetõ mozgások hiánya az ami miatt rengeteget lehet szívni.

Ez egy hülyeség, semmi köze a konzolos irányításhoz, egyszerüen béna és merev a mozgás, ami tûzharcban nagy hátrány. Billel is legalább ekkora szenvedés lesz.

KG21
lehet, hogy konzolon irányíthatatlan a gyalogos rész, de mi egérrel fogunk rohangálni, PC forever😊))

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nice nagyon hangulatos, gyönyörüen lemodellezték!

Készüljetek fel, hogy rengeteget fogtok káromkodni! Ha egy autót kell üldözni, az természetesen a legsûrübb forgalomban is úgy fog szlalomozni, mint akit zsinóron húznak, miközben beléd az összes mazsola belehajt. A legszemetebb dolog az, hogy még látod azt akit üldözöl, de már kiírja, hogy mission failed, mert elvesztetted az illetõt.
A gyalogos küldik hasonlóan szemetek, a borzalmas irányítás miatt ezerszer fogtok elhalálozni.
Ráadásul nagyon kevés az eü. csomag és sokszor a küldetések láncba vannak kötve, az elsõ felét egy milliméter életcsíkkal végre befejezted, mire autóba kell ülni és ezzel az élettel folytatod, naná hogy az elsõ másodpercben rommá lõnek.
Azért senki ne keseredjen el, jó a játék, de nagyon sok anyázásra készüljetek! 😄D

Adi
Sok jármû van!! A motorozás kurva jóóóó!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hja sok a belsõ tér..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
En annyira varom, mert imadom Miamit, es ok ugy latszik elegge jol lemodelleztek. <En igz latasbol/hallasbol attol felek, hogz Miami tul kicsi lett, meg, hogz ay a 71 vagy mennyi jarmu keves 3 varosra.
Sok belso ter van???

Kit--Kat
kurva csutortok meg 2 nap es 8 perc😊)

Adi
Elötte meg egy áruházba kellet furikáznom!! Király volt!

Adi
De,de!!

Kit--Kat
Veletlenul nem Dodge Islnadon volt az a kuldetes???
Egy kikotoben vagy es kikell szabadulnod onnan.
Mert azt a kuldetest lattam videon😊)

Kit--Kat
Felig meddig van, az ilyen nagy jatekoknal, mint a Vice City, Gateway, vagy most a DRIV3R kolcsonkapom a haverom PS2eset, vagy nala alszom es tobb napig nyomjuk egyfolytaban😊))
Ezt szeretem nagyon en is PS2-n a Vice Citybe, hogy az autok es Tommy sebesseget lehet finoman syabalyozni analoggal, de nekem foleg a PC-es iranyitas maradt meg bennem, mert avval tobbet nyomultam. 1x bedugva maradt Joystick es tudtam vele ugy syabalyozni Tommy jarasat mint az analoggal😊))
De sajnos forogni nemtudtam ugyhogy rovid ideig tartott az orom.

Adi
Kit-kat? Te neked van ps2-õd? Mert akkor az elöbbi hozzászólásod nem értem!!😄
"akkorjo, azt nagzon utal a GTA/ban is, hogy csak futni lehet benne."

Adi
Miami.. Vmi nagy lövöldözés be keveredtem. Átadtam egy akta táskát azt fölülrõl már vártak rám. Kiugrattam egy kocsival az ablakon és gyorsan át egy sárga konténer alatt😄.. stb.. Már megcsináltam.. huu

Adi
Én a gta-ba is tudok sétálni!!!! Lehet sétálni csak a pc-s verzióba nem, mert tiszta béna a bill!

Kit--Kat
Melyik varos?