Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
heti eladások konzolon:
01 01 Red Dead Revolver - Take 2
02 new DRIV3R - Atari (!)
03 02 Thief: Deadly Shadows - Eidos
04 06 Splinter Cell: Pandora Tomorrow - Ubisoft
05 new Shadow Ops: Red Mercury - Atari
06 03 UEFA Euro 2004 - Electronic Arts
07 04 Ninja Gaiden - Microsoft
08 05 Harry Potter: PoA - Electronic Arts
az is nagyon féreg küldetés. szerintem aki ezt az elsõ 10 próbálkozása alatt megcsinálja az igen nagy tálentum 😊
én megnéztem, nekem ez alapján tetszett, bár a gyalogos rész elég béna volt, de majd a pc-s változatban biztos az is nagyon jó lesz 😊 nem volt olyan nagyon jó minõségû a múvi, de a grafika nem volt rossz, nekem az is tetszett 😊 én várom a játékot továbbra is 😊
felõlem írkálhatsz ide, de legalább írd oda, hogy spolier ha kérdezel vmit, mert nem akarunk lemaradni semmi jóról mi pc-sek sem 😊
Mi számít annak?
Ez nem a konzolos topic? Akkor melyik az?
és akkor jó lesz 😊

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Mert az olvasok mar 8.6-ot szavaztak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Már csak az az emberke kellene.
nem az embereket kell szétlõni (az csak az elsõ lépés), a bárt kell szétrombolni (célszerû valami géppityut alkalmazni, és a bárpultot meg a hûtõben (?) lévõ italokat szétlõni. van középen egy csík, ami azt mutatja, hogy mennyire rongálódott meg eddig. akkor van vége a küldetésnek, ha teljesen teli a csík. nagyon genyó, legalább 30-szor nekifutottam 😊)
Van az a feladat amikor a bárba kell bemenni és lelõni minenkit. Na én megöltem az összes embert mégsem történik semmi, lejár az idõ és kezdhetem újra. Hogy kell megcsinálni?
A másik a sima mászkálós módban, hogy el van rejtve 10 ember mindegyik városban. Nizzában 9-et találtam meg és nincs sehol a 10-ik. Valaki csinálgatja ezt mert cserélhetnénk infót. 😄
Birdy, 10:04 - Játék: Akció - (44 komment)
(Homelan) A PS2-ön és Xbox-on frissen megjelent DRIV3R úgy néz ki rögtön a megjelenés napján megkapta az elsô pofont, ugyanis a két legnagyobb online játékoldal egy gyomorszájas ütéssel felérô elemzést közölt a játékról: a Gamespot-tól 5.3-at, a IGN tôl 5.5-öt sikerült begyûjtenie... Félkész játék, grafikai hibák, unalom, frusztráció, ezek a szavak kerülnek leginkább elô a beszámolókban. A Gamespot meg is lepôdött kissé, hogy a játék Xbox verziója ebben a félkész állapotában, számtalan grafikai hibával hogyan mehetett át az Microsoft minôségi tesztjén... A PC verzió szeptemberben érkezik.(Thx Basil)
Info: Hardwired
de gondolom ezzel sok újat nem mondtam 😊
Te gergou szerinted mi történik veled 150km/h??
Vagy ha te most azt mondod, hogy jobb lenne ha szétrobanna a kocsi akkor is furán nézzek rád!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a törésmodell van talán a legjobban megcsinálva az egész játékban!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sõt szerintem egész változatosak és kurva nehezek.
a mászkálós részek übergagyik? hm... ha a csávóka mozgását értik ez alatt, akkor az valóban nem az igazi (de irányítható teljesen).
és ha 150-nel belehajtassz egy villanyoszlopba, akkor megnézem mi marad belõled 😊
vagy te pattantal mar le utakadalyrol 150el az eletben? 😄
Forza.
`Take a look to the sky just before you die`
En keprol es trailerbol szoktam kiszurni hogy ha erdekes szamomra vagy sem. Ennek a trailerje se volt mar jo 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De én akkor is naon várom 😛

Xboxaxis 9 est kapott Xboxra.
http://www.1up.com/article2/0,2053,1615620,00.asp
http://www.xboxaxis.com/articles/view.gax?id=344&gid=375&pg=1
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"