Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látszik az emberek kedvét nem vette el a sok kritika:

heti eladások konzolon:

01 01 Red Dead Revolver - Take 2
02 new DRIV3R - Atari (!)
03 02 Thief: Deadly Shadows - Eidos
04 06 Splinter Cell: Pandora Tomorrow - Ubisoft
05 new Shadow Ops: Red Mercury - Atari
06 03 UEFA Euro 2004 - Electronic Arts
07 04 Ninja Gaiden - Microsoft
08 05 Harry Potter: PoA - Electronic Arts

Most Nizzában a Rescue Dubois missiont csinálom, de úgy felbaszta az agyamat, hogy abbahagytam egy kis idõre, mert majdnem belevágtam a kontrollert a tévébe. Az amikor a sárga kabriót kellene követni, de mire beülök a saját kocsimba, már ki is írja, hogy mission failed, mert a másik már el is tünt! Mennyenek a kurva anyjukba! 😄D

zaki

A legkönnyebb küldetéseket is minimum 5X-i újrakezdéssel tudtam megcsinálni, mi lesz itt késõbb? 😄D

Adi, hol tartasz?

musha
igen-igen 😊
az is nagyon féreg küldetés. szerintem aki ezt az elsõ 10 próbálkozása alatt megcsinálja az igen nagy tálentum 😊

musha
:-)))

Mi ez a rejtett emberke dolog?? Még csak nem is hallottam felöle.

Kiváncsi leszek, hogy ezt a részt hogy fogják a pc-sek billel megcsinálni, amikor az analóg joyjal is rohadt nehéz.

Na egyre jobban tetszik a játék, a béna gyalogos részek sem zavarnak már annyira, mert az autós részek mindenért kárpótolnak. Basszus régen anyáztam ennyit, mint amikor a mozgó kamionra kell a lopott kocsikat felpakolni, egyszerüen nem lehet hibázni! Hajszálpontosnak kell lenni, miközben a kamion ezerrel kanyarog elötted, ha egyszer elvéted, lejár az idõ és ezt három autóval kell megismételni. Uhhh ritka szemét egy feladat, de nagyon hangulatos...

zaki
hmmm, elsõ 10 perc a játékból, zikszbokszos változatból: videó

én megnéztem, nekem ez alapján tetszett, bár a gyalogos rész elég béna volt, de majd a pc-s változatban biztos az is nagyon jó lesz 😊 nem volt olyan nagyon jó minõségû a múvi, de a grafika nem volt rossz, nekem az is tetszett 😊 én várom a játékot továbbra is 😊

zaki
ez nem a konzolos topic 😊
felõlem írkálhatsz ide, de legalább írd oda, hogy spolier ha kérdezel vmit, mert nem akarunk lemaradni semmi jóról mi pc-sek sem 😊

Ez nekem szólt?
Mi számít annak?

Ez nem a konzolos topic? Akkor melyik az?
zaki
vagy ha mégis ide írjátok, akkor szép nagy vastag betûkkel írjátok oda, hogy SPOLIER, valahogy így: Spoiler

és akkor jó lesz 😊

insp
PLÍZ, aki konzolon nyomja NE ide írja a SPOILERhegyeket, hanem a konzolos topicokba. Kösz.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Szerintem felesleges az értékeléseken rágódni. Úgyis a saját vélemény a döntõ. Nálam 10/9. 😊
Kit--Kat
Az lehetseges, hogy tenyleg 5.4-est erdemel a PS2-es veryio is?
Mert az olvasok mar 8.6-ot szavaztak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
én is

grebber
Remélem a PC-s sokkal jobb lesz!

Next PC upgrade: 2022

Az biztos! Csak néztem mikor elõször játszottam vele hogy milyen jók a törések. Kamionnal lehet nagyon irtani. 😄
musha
azt sajna nem tudom 😞

musha
bocs, nem akartalak lerohanni, csak az egyik legnagyobb erénye a játéknak a törés és elég sokat írtunk itt errõl.

Kösz! 😊

Már csak az az emberke kellene.
musha
az elsõ kérdésedre a válasz:
nem az embereket kell szétlõni (az csak az elsõ lépés), a bárt kell szétrombolni (célszerû valami géppityut alkalmazni, és a bárpultot meg a hûtõben (?) lévõ italokat szétlõni. van középen egy csík, ami azt mutatja, hogy mennyire rongálódott meg eddig. akkor van vége a küldetésnek, ha teljesen teli a csík. nagyon genyó, legalább 30-szor nekifutottam 😊)

Segítség!!!

Van az a feladat amikor a bárba kell bemenni és lelõni minenkit. Na én megöltem az összes embert mégsem történik semmi, lejár az idõ és kezdhetem újra. Hogy kell megcsinálni?

A másik a sima mászkálós módban, hogy el van rejtve 10 ember mindegyik városban. Nizzában 9-et találtam meg és nincs sehol a 10-ik. Valaki csinálgatja ezt mert cserélhetnénk infót. 😄
zaki
DRIV3R: Bukás a köbön?
Birdy, 10:04 - Játék: Akció - (44 komment)
(Homelan) A PS2-ön és Xbox-on frissen megjelent DRIV3R úgy néz ki rögtön a megjelenés napján megkapta az elsô pofont, ugyanis a két legnagyobb online játékoldal egy gyomorszájas ütéssel felérô elemzést közölt a játékról: a Gamespot-tól 5.3-at, a IGN tôl 5.5-öt sikerült begyûjtenie... Félkész játék, grafikai hibák, unalom, frusztráció, ezek a szavak kerülnek leginkább elô a beszámolókban. A Gamespot meg is lepôdött kissé, hogy a játék Xbox verziója ebben a félkész állapotában, számtalan grafikai hibával hogyan mehetett át az Microsoft minôségi tesztjén... A PC verzió szeptemberben érkezik.(Thx Basil)

Info: Hardwired

de gondolom ezzel sok újat nem mondtam 😊

az igen! 73 uj üzenet, csak nem jött ki egy demo? 😊))

Adi
gergou beszél faszságokat!!
Te gergou szerinted mi történik veled 150km/h??
Vagy ha te most azt mondod, hogy jobb lenne ha szétrobanna a kocsi akkor is furán nézzek rád!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Te Gabe18 azt mondja, hogy jó.. de!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nem láttam,de a többi hasonló stílusú játékban ez nem volt élethû,ezért mondtam hogy jó lenne,ha ebben igy lenne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
sztem felreerted gabe18at, pont azt irja, h jo lesz ha a pcsben is ilyen lesz 😊

Forza.

musha
ehm...te most mirõl is beszélsz? láttad már egyáltalán a játékot? ha igen, akkor nem mondanál ilyen butuskaságokat 😊
a törésmodell van talán a legjobban megcsinálva az egész játékban!

Kit--Kat
Az a baj, hogy foleg a konyolokon a mai gepek meg nem teszik lehetove, hogy annyi ember+turista legyen ay utcan, mint igazabol. Pl Miami-ban az utcak tomve vannak, ezt nem birna el 1 gep se ilyen grafikaval.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jaja,szerintem is jót tenne neki ha reálissan törnének az autók,nem pedig az ötödik frontális ütközés után is csak némi füst szálldogál a motorból.

musha
szerintem a misson-ök egyáltalán nem suxxolnak 😊)
sõt szerintem egész változatosak és kurva nehezek.
a mászkálós részek übergagyik? hm... ha a csávóka mozgását értik ez alatt, akkor az valóban nem az igazi (de irányítható teljesen).
és ha 150-nel belehajtassz egy villanyoszlopba, akkor megnézem mi marad belõled 😊

arty
😄 na remelem a PCs pont ilyen marad... allandoan az zavar az autos jatekokban h semennyire se kell vigyazni a verdara mert pattog... vegre egy kis realizmus 😊

vagy te pattantal mar le utakadalyrol 150el az eletben? 😄

Forza.

musha
forgalmas utakon több a járókelõ, eldugodtabb helyeken kevesebben vannak. de való igaz, hogy a gta-ban több a gyalogos.

Kit--Kat
Ay ingame vide=kban azert mar joval tobb gyalogost lattam, de inkabb hagyom, hogy az nyilatkozzon aki mar jaccott vele😊))

gergou
a boxos valtozat a gamespoton 5.3 at kapott a 10 bol, es allittolag tele van graf hibakkal, de nem is ez a problem, hanem hogy a missionok suxxolnak, a maszkalos resz ubergagyi, meg hogy 150 el belehajt az ember a villanyoszlopba, oszt megall a kocsi full totalkarosan😊 Hat a pcs tan jobb lesz majd😊

`Take a look to the sky just before you die`

Továbbra is azt mondom hogy a legkiábránditóbb hogy alig van gyalogos a képeken.Itt is az egész járdán egy szál ember gyalogol.Ez mindenütt igy van,vagy szándékossan csak ilyen képek vannak.Vagy csak én nem találom az "embertömegeket" felvonultató képeket...

Sephi
Tolem lehet 20-as is engem altalban nem hatnak meg az on-line cikkek 😊

En keprol es trailerbol szoktam kiszurni hogy ha erdekes szamomra vagy sem. Ennek a trailerje se volt mar jo 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát szerintem ez elég gyengus 😛
De én akkor is naon várom 😛

Kit--Kat
itt van 2 osztalyzas: 1UP.com 8.5-t kapott Xboxra.
Xboxaxis 9 est kapott Xboxra.
http://www.1up.com/article2/0,2053,1615620,00.asp
http://www.xboxaxis.com/articles/view.gax?id=344&gid=375&pg=1

Matthewpamer
x-boxra kijött már

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

toMpEr
zaki
szépek, de mind1ik már volt

Sephi
GTA foreva!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Semmi okom ra? Mondom te utodott hogy alig vartam mar ezt a gamat. Egyebkent Ps2-os.

Adi
Kis dömping!! Ne unatkozanak azok se akiknek még nincs driv3r!!

Adi